USA antoi tietoja Ukrainalle Moskvan sijainnista?

Anonyymi

Viimeaikaisten ja joidenkin amerikkalaisten uutiskanavien tietojen mukaan USA olisi antanut ratkaisevia tietoja Ukrainalle Venäjän lippulaivan Moskvan sijainnista.

Vaikka USA on kiistänyt epäilykset, niin nähtäväksi jää, miten Venäjä tulee tähän reagoimaan. Se on ainakin varmaa, että tätä ei ole jätetty huomioimatta Venäjän valtionjohdossa.

USA on antanut merkittävällä tavalla ase, muita tarvike ja rahallista apua Ukrainalle. Jo sitä Venäjä voi pitää sotaan poliittisesti ja militaristisesti sotkeutumisena.

Olemmeko jo 3. Maailmansodassa, vai onko se vasta alkamassa? Pahalta ja erittäin huolestuttavalta näyttää tämä tilanne. Tilanteen eskaloituminen on erittäin lähellä.

6

89

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä minä veikkaan että USA antaa tiedustelutietoja Ukrainalle, mutta asia on kyllä äärettömän arkaluontoinen koska se voidaan Venäjällä tulkita sotaan osallistumiseksi.

  • Anonyymi

   Mites Venäjän johto voisi tuohon reagoida, nehän on estänyt länsimaisten uutiskanavien näkymisen? Kunhan toistelevat tulipaloteoreemaa.

  • Anonyymi

   No eikös se ole aika selvää että kaikki länsimaat joilla on yhtään signaalitiedustelutaitoa ja tietoa toimittavat sitä Ukrainalle niin että he saisivat örkit pysäytettyä?

  • Anonyymi

   Tosiaan miksi venäjä tuosta vois loukkaantua, kun itse sen sytyttivät tuleen ja sen vuoksi uppos. Näinhän sen 100% luotettava venäjän media sen on uutisoinut.

  • Anonyymi

   Niin mitä väliä sillä antoiko vai eikö antanut usa koordinaatteja jos kerran itse sytyttivät tuleen ja upottivat. Ei oikein aineksia uhkailuun kolmannella maailmansodalla.

  • Anonyymi

   ”Venäjän puolustusministeriön mukaan maan Mustanmeren laivaston lippulaivalla Moskvalla on tapahtunut räjähdys, jossa alus on vaurioitunut vakavasti, kertovat venäläiset uutistoimistot Interfax ja Tass.

   Ministeriön mukaan aluksella olleita ammuksia räjähti tulipalon seurauksena. Moskvan miehistö on evakuoitu, ministeriö kertoi uutistoimistojen mukaan varhain torstaina Suomen aikaa.”

   https://yle.fi/uutiset/3-12404580

   Kyllä meidän pitää uskoa venäjän uutisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1155
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1112
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1066
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   236
   1052
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1000
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   860
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   833
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   797
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   775
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   720
  Aihe