Missä ovat nyt afgaaninaisten puolustajat? MIksi Zelenskyi on nyt ykkössuojeltava?

Anonyymi

Talebanit on juuri äskettäin antanut ilmoituksen, jonka mukaan naisten pitäisi lähteä kodeistaan vain silloin, kun on tarpeen ja sitten että kasvot ovat peitettyinä. Nyt Talebanit vaativat taas naisia näyttämään vain silmänsä ja että naiset käyttävät burqoja päästä varpaisiin. Muun muassa naiset eivät saa mennä korkeakouluopintoihin. Kaikki ko. määräysten rikkomiset johtavat miespuolisten sukulaisten rankaisemiseen.

Edellä mainitut Talabanien päätökset ovat ristiriidassa lukuisten länsimaille annettuja takeiden kanssa, jotka koskevat kaikkien afganistanilaisten, myös naisten ja tyttöjen, ihmisoikeuksien kunnioittamista ja suojelua.

Missä on nyt nämä länsimaiset ihmisoikeusjuristit...varsinkin ne suomalaiset ihmisoikeuspoliitikot, jotka pitivät kovaa ääntä viime vuoden lopulla afgaaninaisten oikeuksien puolesta? Nyt ollaan natokiimaisesti mukana Zelenskyin kiihkomielimielisessä venäjän kansan vastaisessa vihan lietsonnassa. Zelenskyin on kuin "pyhä lehmä", jota ei saa arvostella vaikka hän uhraa oman kansan sodassa, jota ei voi voittaa.

8

85

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   tosi juttu...naisia ei puolusta kukaan .mutta natsipataljoona Azovin pelastamista seuraa koko maailma

  • Anonyymi

   Suvakkinaiset ihailevat heitä, koska suvakkinaisen mielestä paras paikka on nyrkin ja hellan välissä jätesäkkiin pukeutuneena. Raiskaus ja happokylpy on toki myös miellyttäviä kokemuksia.

  • Anonyymi

   Teletapit eivät taida viettää äitienpäivää, kyllä kulttuurit kukkivat?👮👮

   • Anonyymi

    Näitä oottaa nälkäkuolemat - näin vähenevät .


  • Anonyymi

   Afganistan on hyvä esimerkki siitä,miten helpostivalta otetaan pienellä ryhmällä muslimien keskuudessa.Suomessakin muslimit lisääntyvät rivakasti ja odottavat vain milloin saadaan johtajuutta omassa porukassa todellista islamin oppien toteutusta!

  • Anonyymi

   Zelenskyi on Euroopan suosikki siksi, että Ukraina oli ensimmäinen maa Euroopassa, jolla oli munaa pysäyttää hulluksi menneen Putinin komentaman Venäjän rosvojoukot.

   Jos vanjaa ei olisi pysäytetty, seuraavana olisi ollut vuorossa Unkari, ja sitten 2023 vuoden puolella Slovakia.

  • Anonyymi

   Kuinka monta kertaa meilläkin YLE:n ohjelmissa somalit ovat kertoneet että huivi vain suojaa naisia ja se on kunnioituksen merkki jne. nyt Afgaanit huivitetaan ja YLE on meille kertonut että se on hyvä asia. He ovat nyt huivin takana turvassa ja kunnioitettuina. Etkö ole nähnyt lukuisia YLE:n ohjelmia joissa huivia käyttävät Suomessa asuvat muslimit kertovat se on aina vapaa-ehtoista ja kuuluu heidän kulttuuriin. Ja pitäähän yleisradiota uskoa jos ne niin kerran meille kertovat.
   Se on maan tapa Afganistanissa ja muissa musumaissa eikä meillä valkoisina eurooppalaisina ole siihen mitään sanomista. Aika tekopyhää tehdä isoa juttua siitä.

   Zelenskyi sen sijaan puolustaa sankarillisesti eurooppalaista elämäntapaa ja arvoja örkkiarmeijaa vastaan.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4672
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   3196
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2120
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   150
   1718
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   444
   1205
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1157
  7. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   1146
  8. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   1061
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   959
  Aihe