Mistä näitä tietämättömiä Iltasanomien toimittajia oikein syntyy

Anonyymi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008799015.html
Ei osata edes alkeita lähihistoriasta. Se meni toimittajalla oikein, että marseja järjestettiin kahdessa eri paikassa, mutta niillä oli hyvin suuri ero siinä, että nykyisen Pietarin, marssi 1944 oli erittäin julma vankeja kohtaan.

Muut seikat olivatkin sitten yhteisiä, mutta en lähde sitä kertomaan toimittajalle, jos toimittaja itse sitä ei tiedä tai osaa asioita selvittää. Ukrainan Donbasissa se järjestettiin täysin samoin menetelmin.

Joten Iltasanomien Arja Paananen opettelemaan historiaa, mikä oli se nöyryytys ja miten se tehtiin, se ei todellakaan ollut se, ettei vankien anettu peseytyä ennen marssia, saattoi olla että heidät tuotiin hyvinkin puhtaina, että nöyryytys oli täydellinen, no Arja Paananen mikä se oli? Ja miten se toteutettiin?

Saatta olla että se huomenna toistuu Moskovassa, ja sitten siitä taas kirjoitetaan lehdissä viikko, vaikka se löytyy sotahistorian kirjoista, myönettäköön, että se tieto voi olla hieman hankala löytää.

11

123

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan taunojahan nuo tuntuvat olevan, ja tuskin yksikään osaa kirjoittaa edes yhtä juttua ilman lukuisia virheitä.

   • Anonyymi

    Unohtamatta asia virheitä. Iltasanomat suositteli KIKY päiviä.
    kuinkamoni teistä piti niistä. Nämä iltalehdet on Häkämiehen äänitorvia, Häkämies koittaa tulla Suomen Putiniksi.


  • Anonyymi

   Toimittajien osaaminen, päätoimittajien agendaa kai on,,,,,,, politiikan ja historian tuntemus on aika kehno, ja se näkyy..
   on paljo mutu juttua is. hs. - ei siis kehtaa lukea - ja eivät edes suodata länsi propagandaa nykyisin enää...... ollaan siis tiedotuskuplassa!
   hollywood meininkiä tämä tiedotus...

   • Anonyymi

    Paananen ei edes sitä tiennyt, että kaikki saksalaiset sotilaat tulivat uniformut päällä marsille, se miksi olivat jopa alushousuissa , niin se tapahtui Leningradssa. Sielä asukkaat vihasivat yli kaiken Saksalaisia. Yleisö kävi Saksalaisten päälle ja repivät heistä raivospäissään kaiken irti mitä saivat irti, siksi monissa kuvissa he ovat alushousuissa tai ilman vaatteita. Moskovassa näin ei käynyt, sielä Stalinin suunnitelma meni mönkään tältä osin, muuten se onnistui Stalinin suunnitelmien mukaan.

    Tuskin Leningrad toistaa itseään Moskovassa. Mutta Moskovan marssi toistuu Stalinin käsikirjoituksen mukaan, elleivät sitten Ukrainalaiset muista historiaa mitä tapahtui Moskovassa 1944 ja varaudu siihen, sen pystyy kyllä välttämään.


  • Anonyymi

   >>mikä oli se nöyryytys ja miten se tehtiin, se ei todellakaan ollut se, ettei vankien anettu peseytyä ennen marssia, saattoi olla että heidät tuotiin hyvinkin puhtaina, että nöyryytys oli täydellinen, no Arja Paananen mikä se oli? Ja miten se toteutettiin?<<

   Se oli koko joukon potema ankara ripuli! Vangeille syötettiin (pilaantunutta ?) ruokaa, joka pisti mahat sekaisin ja lähes kaikki paskoivat housuunsa marssin aikana!

   • Anonyymi

    Osittain oikein, mutta ruoka ei ollut pilaantunutta, se oli hyvin tehty, ja sinä ruokalajina maistuvaa. Mutta mikä se ruoka oli? Ja mitä muuta tapahtui?

    Ne jotka söi, niin marssilla jokainen paskansi ripulipaskat. Tätä ei Arja Paananen tiennyt. Kelvoton lehti, kun ei tiedetä edes asioita.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Osittain oikein, mutta ruoka ei ollut pilaantunutta, se oli hyvin tehty, ja sinä ruokalajina maistuvaa. Mutta mikä se ruoka oli? Ja mitä muuta tapahtui?

    Ne jotka söi, niin marssilla jokainen paskansi ripulipaskat. Tätä ei Arja Paananen tiennyt. Kelvoton lehti, kun ei tiedetä edes asioita.

    "se oli hyvin tehty, ja sinä ruokalajina maistuvaa. Mutta mikä se ruoka oli?" -mitä sekohöpinää tämäkin on???


  • Anonyymi

   Venäjä tuo huomiselle Voitonpäivän marssille myös ne kaikki sotasaaliina saadut puoli miljoonaa WC-pyttyä.

   Nuo pytyt kulkee helposti Satan-ohjuksen lavetin päälle tehdyllä levikkeillä. Kymmenen ohjuslavettia tulee kulkueessa peräkkäin, puoli miljoonaa kirkkaaksi puunattua, vitivalkoista vessanpyttyä kuormattuna.
   Se todistaa ihan kelle tahansa, että Venäjä ja Venäjän armeija tosiaan on Maailman sotavoima, ja se on nyt valtavasti voimissansa.

   Kulkueen loppupäässä Venäjän armeijan tsetseenisotilaat näytösluonteisesti raiskaa kenttätykin lavettien päällä 100 Ukrainasta tuotua nuorta naista.

   Sekin osoittaa Venäjän pitelemätöntä voimaa ja mieskuntoa koko maailmalle.

   • Anonyymi

    Venäjän hienosta sotamenestyksestä täysin huumaantunut Putin saattaa pitää omankin puheensa huomenna WC-pytyn päällä seisoen.

    Tulee pienelle miehelle mukavasti lisämittaa ja näkyvyyttä sillä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjän hienosta sotamenestyksestä täysin huumaantunut Putin saattaa pitää omankin puheensa huomenna WC-pytyn päällä seisoen.

    Tulee pienelle miehelle mukavasti lisämittaa ja näkyvyyttä sillä.

    WC-pytyn tekijänoikeudet on varattu Winston Churchillin perikunnalle.


  • Anonyymi

   Arjapaanasia, timogaapasia on is pullollaan. Ja tekstit ja laatu sen mukaisia....
   Ikävä tulee menneitä aikoja kun historia tunnettiin ja juttujen taustat selvitettiin

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3798
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3440
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1962
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1559
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1385
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   105
   1117
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   977
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   962
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   932
  10. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   919
  Aihe