Ukraina joutuu turvautumaan jo viidenteen rekrytointiin, aiemmat eväät syöty

Anonyymi

Onhan se jo selvä osoitus että miestappiot suuret ja niistä osa karkuruutta ja pakoilua kun neljäskään reserviläisten kutsuntakierroskaan ei riitä.

7

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ukrainalla on uhrattavanaan vain Euroopan matalimman ansiotason 90 ÄO-tuloksen kansa josta tämänkin kahinan jälkeen harva jaksaa kiinnostua kun omat taloudelliset haasteet (heikko huoltosuhde, velkaantuminen sekä kallistuva energia ja elintarvikkeet) puskevat päälle. Normaali ihminen keskittyy oman elämänsä rakentamiseen eikä juokse poliittisten virvatuulien perässä.

   • Anonyymi

    Oilisi ollut parempi istua "omien virvatulien ääressä" aloittajankin.
    Kuulutte siihen käpykaartilaisten ryhmään jotka huutelee puiden takaa kunniaa putte possulle joka voi koputtaa teidän ovella jonain päivänä.
    Olisiko ukrainan pitänyt antautua ja luovuttaa maansa venäjälle - mikä on seuraava natsistinen maa, nyt jo lasten kirjailiatkin (ruotsi) putelle näyttäytyy natseina.


  • Anonyymi

   Ukrainalla hankala tilanne kansanmurhan suunnittelussa, koska rokotekattavuus niin pieni. Täytyi ottaa muut keinot käyttöön.

  • Anonyymi

   Lännen antama apu Ukrainalle onkin aika mielenkiintoista.
   Siis aseita, aseita ja aseita. Ja rahaa.
   Ne aseethan eivät siellä itsekseen taistele, jos vaikka pääsisivätkin perille, vaan kaikki kynnelle kykenevät ikäkuokat tulevat niiden kautta jauhetuksi.
   Kun rautateiden toiminta alkaa olla lamautettu, ei raskaampaa tavaraa saada kunnolla liikkumaan, mahdollista on että oman virtansa muodostaa pimeä asekauppa kun myytävää alkaa kasaantumaan.
   Sama rahan kanssa. Kun sitä liikkuu, ottajiakin sille löytyy.
   Seurantaa avustusrahojen käytölle on vielä vähemmän kuin kehitysavulle Afrikassa.
   Mielenkiintoista on myös se kun pian sodan alussa "jäädytettiin", oliko se 300 miljardia, Venäjän valuuttavarantoja jotka piti siirtää Ukrainan jälleenrakennusrahastoon.
   Nyt USA puuhaa Ukrainalle, tai siis sille mitä siitä mahdollisesti on jäljellä kun erikoisoperaatio joskus laantuu, laajaa Lend and Lease-ohjelmaa jonka avulla Ukrainan saataisiin taas toimintakuntoiseksi.
   Siis varoja on takavarikoitu eri puolilla maailmaa mutta silti Ukraina joutuisi velkapihteihin kymmeniksi vuosiksi.
   Koko Ukraina näyttääkin olevan oiva saalistuksen kohde niin asekaupalle ja -teollisuudelle kuin valtaisten rahamäärien siirtelyyn tavalla jota kukaan ulkopuolinen ei pysty seuraamaan.
   Ja tälle talouden aktiivisuudelle on tietysti eduksi että mylly jauhaa mahdollisimman pitkään; yhden purnun syötäviä, toisen purnun myötäviä.
   Kotipidoiksi jää sitten mitä jää.

   • Anonyymi

    Ei niitä 300 miljardia voi ukrainalle antaa, venäjän rahoja. Usakin voi niitä aikansa pitää takavarikossa, kuten Suomi airiston 3 miljoonan käteiserää. Ei sellaista oikeutta kenelläkään ole eikä siihen ryöstöön mikään kv laki (kv lakeja ei oikeastaan ole olemassakaan, on vain sopimuksia ja suosituksia) oikeuta. Toisaalta jos oikeus on, hommaa vaatisi oikeuden päätöksen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei niitä 300 miljardia voi ukrainalle antaa, venäjän rahoja. Usakin voi niitä aikansa pitää takavarikossa, kuten Suomi airiston 3 miljoonan käteiserää. Ei sellaista oikeutta kenelläkään ole eikä siihen ryöstöön mikään kv laki (kv lakeja ei oikeastaan ole olemassakaan, on vain sopimuksia ja suosituksia) oikeuta. Toisaalta jos oikeus on, hommaa vaatisi oikeuden päätöksen.

    Ainoa oikeus mikä tätä nykyä toimii on omankädenoikeus.
    Ja sen harjoittamiseen näkyy olevan annettu, no taas, vapaat kädet.
    Ei liene sattumaa että näitä takavarikkoja tapahtuu, niin kuin näyttää, hyvin mielivaltaisesti.
    Venäläisten museotaulujen takavarikko Suomessa oli kuitenkin jonkinlainen ylilyönti, oliko saadut ohjeet ymmärretty väärin?
    Mutta loistohuvijahdit jäävät helposti ankkuriin jos ovat sijoitettuna epäystävällisiin maihin. Laillistettuun merirosvoukseen riittää jopa löyhät yhteydet sanktioiden alaisiin venäläisiin, aluksen omistaja ei siis tarvi olla määrätty sellaiseksi, riittää jos on tekemisissä.
    Vastaavaa länsimiljardöörien omaisuuden hankintakeinojen laillisuuden saati moraalisuuden arviointia ei kukaan ole esittänyt.
    Eikä vastaavista takavarikoinneista voitaisi edes uneksia.


  • Anonyymi

   Fiksut nuoret miehet ei tapata itseää sodassa.....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   368
   2700
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1644
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   697
   1601
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1112
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   815
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   769
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   650
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   644
  Aihe