76% Kannattaa Natoa!!!

Anonyymi

Ylen kysely: Hurjat 76 prosenttia Naton kannalla – ”Epävarmuus on vähentynyt”

Kielteisesti jäsenyyteen suhtautui noin 12 prosenttia vastaajista.
YLEN kyselyyn toukokuussa vastanneista suomalaisista ennätykselliset 76 prosenttia ilmoitti kannattavansa Suomen liittymistä sotilasliitto Natoon. Kantaansa empivien osuus hupeni entisestään, 10 prosentin tuntumaan. Vastustajia oli 12 prosenttia.

– Epävarmuus on vähentynyt, mutta vastustajien osuus on vähentynyt vielä enemmän, kyselyn toteuttaneen Taloustutkimuksen toimitusjohtaja Jari Pajunen kommentoi Ylelle.
🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮

63

273

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Luoma ahdistaako?

   • Anonyymi

    En saa öisin unta ...
    T: Luojan luoma


  • Anonyymi

   Nämä taloustutkimuksen 35 000 saavat kyselyistä pisteitä joilla voi lunastaa erilaisia esine yms palkkioita. Taloustutkimushan osoittanut kyselyn tietokoneen laskelmien mukaan kyselyn sille ryhmälle joiden otaksutaan kannattavan natoa. Erittäin epäluotettavia kyselyitä, itsekin joskus osallistuin ja vastasin niihin kyselyihin miten milloinkin,millä päällä satuin olemaan.

   • Anonyymi

    Nyyh monta % prosenttia sun ääni on.


   • Anonyymi

    Oletteko kuulleet medialta tai poliitikoilta kantoja joissa kerrotaan naton tuomista taloudellisista ja hallinnollisista "rasitteista" joita tämän lisää velkaa ottavan hallituksen jälkeen veronmaksajat maksaa mm. bkt sidonnaiset hankinnat, henkilökunnan lisäys, mahdolliset tukikohdat Suomessa, vastuut koflikteissa muualla jne.
    Tuodaanko MITÄÄN huonoa puolta, esiin tuodaan vain amerikan selkä jonka taakse pääsemme turvaan. Tyypillista nykyisessä Suomessa - demokratiaa on olla samaa mieltä, keskustelu on rasismia, populismia tms.
    Onko natoon hakeminen sellainen pieni teko jota hallitusohjelmassa ei tarvitse mainita ?

    Aivan samoin EUhun liittymisessä/ äänestyksessä luvattiin hintojen laskevan ja tulevan kaikille mannaa taivaan täydeltä


   • Anonyymi

    Eikö meillä Suomalaisilla ole mukavaa, kun saa vastata miten haluaa. Harmi kun teidän pitää vastata miten käsketään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eikö meillä Suomalaisilla ole mukavaa, kun saa vastata miten haluaa. Harmi kun teidän pitää vastata miten käsketään.

    Kansanäänestyksessä on sellainen iso ero galluppeihin, että moni jättää äänestämättä. Silloin prosentit ovat ihan jotain muuta kuin gallupeissa.


  • Anonyymi

   Eikä tästä taloustutkimuksen tutkimuksesta käynyt ilmi kuka tutkimuksen tilaaja on. Että bisnes luistaisi tilaaja tahon mielenmukaisia vastauksia halutaan.

   • Anonyymi

    Kova möykkäämään, olisit hetken hiljaa. Kuulisit tilaajan Yle.


  • Anonyymi

   Tarkemmin luettuana olihan se tilaaja siellä,sehän oli natottaja yle.

   • Anonyymi

    Mitä se teille toppahousuille kuuluu.


   • Anonyymi

    Petteri ahdistaako?


   • Anonyymi

    Odotit spruitsnikkiä?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä se teille toppahousuille kuuluu.

    Muistaako kukaan kuinka lapinpolttajille kävi?
    Kuka määräsi ne poisajettavaksi?


  • Anonyymi

   Uskoisin että suuren siivun kiitoksista Natokannatuksen kasvusta pitää antaa myös Pietarin Trolliarmeijalle heidän kirjoituksensa täälläkin on avannut monen empijän silmät Naton tarpeellisuudelle Suomen puolustuksessa .

   Huvittavaa tässä kaikessa on ollut se että 3kk sitten ei ketään edes kiinnostanut koko Nato ja Putin laittoi Suomen kansaan ja hallitukseen vipinää Naton suhteen ja Trolliarmeijansa viimeisteli asian ...no kohta olemme Natossa ja arki jatkuu taas.

  • Anonyymi

   Mitä enemmän trollit ovat täällä päätänsä aukoneet, sitä varmemmin Naton kannatus on noussut.

   Vielö kun hetken räksyttävät, niin kannatus alkaa olla 90 %.

   • Anonyymi

    Vain 12% vastustaa Natoa


  • Anonyymi

   Googletin taloustutkimuksen kyselyistä, heti ampui silmään taloustutkimuksen tutkija väärensii bussi kyselyn tulokset.

   • Anonyymi

    Montako otantaan osallistui ja mille alueille soitetiin ja mikä taho kustansi gallupin?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Montako otantaan osallistui ja mille alueille soitetiin ja mikä taho kustansi gallupin?

    Trolli tämä tehtiin Suomessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Trolli tämä tehtiin Suomessa.

    Kuule on tehty vaaligalluppeja. Ne epäonnistuivat täydellisesti kun SMP sai suuren vaalivoiton. Seuraavaksi ne epäonnistuivat kun SMP kutistui olemattomaksi. Eivätkä gallupit osaanneet ennustaa perussuomalaistenkaan suurta vaalivoittoa.


  • Anonyymi

   Pistäkää googleen" taloustutkimuskeskus väärensi"niin heti löytyy tietoa väärennöksistä, että sellainen kyselyiden tekijä.

  • Anonyymi

   Olisi pitänyt tilata venäjän federaatiolta puolueeton gallup venäläisillä on tällaisista kokemusta jo vuodesta 1939 jolloin he edellisen gallupin perusteella muodostivat Suomelle uuden kansan hallituksenkin Terijoen hallituksen.

  • Anonyymi

   Nato tauti leviää. Jo 78% saanut tartunnan!

   "Britanniassa todettu harvinainen apinarokko­tapaus
   Apinarokkoa aiheuttaa hävitetyn isorokon sukulaisvirus."

   • Anonyymi

    Älä kerro putterille, tilaa vielä pitempiäpöytiä.


   • Anonyymi

    Aivan sama mitä mieltä sinä toppahousu olet.


   • Tuolle on looginen selitys ... joku HOMO sovjeticus-lajin sukulaises on tartuttanut jonkun Isossa-Britanniassa. Onhan kaltaises PELKURIPASKA myös taudinkantaja ....


  • Anonyymi

   Ei surra, kohta kannatus on kuin Niinistöllä 99,9 %....siis kuinka idiootiksi joku voi tulla?

   Myrkkypiikeillä on osuutta asiaan.

  • Anonyymi

   Ydinpommeja odotellessa aivan sama mitä kannattaa.
   Ne tulevat 100 % varmasti mikäli Venäjä ei onnistu saamaan osaa Itä-Ukrainasta.
   Eli kyse on vain ja ainoastaan siitä paljonko Natomaat tukevat Ukrainaa.

  • Anonyymi

   Vain 12% vastustaa Natoa!!!

   • Anonyymi

    Natsismi ei olekaan koskaan sopinut suomalaiseen kulttuuriin.

    Venäläisiin se uppoaa kuin väärä raha.


  • Anonyymi

   Punapetterit käyvät nyt kuumana, aistin tappion kitkerän kalkkikiven maun tiltun suussa...tirsk

  • Anonyymi

   76% kansasta on hieno luku. Hieno huomata että noin suurijoukko erilaisista ja poliittisesti erilailla ajattevista suomalaisista ovat kuitenkin hitsautumassa yhtenäiseksi kun kyseessä on suomen turvallisuus, vapaus ja itsenäisyys.
   Tämä ei ole uutta suomen kansalle, vaan saman sulautumisen kokivat isovanhempamme 1939.

  • Anonyymi

   Otanta noin tuhat. JA jytky ennustettiin väärin paljon suuremmasta otannasta.

   Propaganda puree kukkakaalipäihin. NATO-pelko kumpuaa uskosta, että Venäjä hyökää Suomeen ja on uhka. Ero Suomella ja Ukrainalla on se, että Ukrainassa neljännes väestöstä oli etnisesti venäläisiä, kielellisesti venäläisiä ja kulttuurillisesti venäläisiä.

   Kun vallankaappaus 2014 kaatoi laillisen hallinnon, etnisesti venäläinen Itä irtisanoutui Ukrainasta ja julistautui itsenäiseksi "Novorussian kansantasavallaksi". USA:lla oli halu sijoittaa NATO-tukikohtia Mustanmeren rannalle ja kun tavoite meni reisille, alkoi mustamaalaus. Siinä Novorussian kansantasavaltalaisten sanottiin olevan "Putinin kätyreitä" naisia ja lapsia myöten.

   Länsi ummisti silmänsä ja Ukrainan sotakoneisto ryhtyi etniseen puhdistukseen. Hävittäjät, tykistö ja kranaatinheittimet alkoivat pommittaa Luhanskin ja Dontetskin kaupunkeja, tästä on massiivisesti videomateriaalia. 14 000 ihmisitä kuoli 2022 alkuun mennessä.

   Ja Länsi ummisti silmänsä.

   Lopulta tappion partaalla Novorussian kansantasavalta allekirjoitti YYA-sopimuksen Venäjän kanssa, joka astui peliin.

   Venäjä ilmoitti aikeensa etukäteen, mutta mediassa tieto muutettiin salailuksi. Venäjän tavoite oli vaihtaa Ukrainan johto, armeijalla oli käsky välttää siviiliuhreja, ettei ukrainalaiset käänny venäjä-vastaisiksi.

   Yllätys oli suuri kun kukkien sijaan tuli lyijyä niskaan, ukrainalaiset olivatkin valmiiksi venäjä-vastaisia. Eteneminen pysähtyi, jota Länsi käytti propagandassa osoittamaan Venäjän heikkoutta. Todellisuudessa Venäjän johdossa vallitsi hämäännys - he odottivat ukrainalaisten kääntävän panssarivaunut vallankaappaus-hallitusta vastaan.

   Venäjä vetäytyi Kiovasta, ei ollut mieltä edetä koska se olisi tarkoittanut täyttä tuho sotaa. Venäjä asettui Itään tukemaan Donetskin ja Luhanskin etnisesti venäläisiä alueita.

   Mikäli Venäjä jää niskanpäälle, Novorussian kansantasavalta joko itsenäistyy kuten he itse halusivat - tai joutuu liittymään Venäjään Lännnen jatkuvan uhan vuoksi.

   Mikäli Länsi voittaa, miljoonat etnisesti venäläiset ukrainalaiset, jotka ovat asuneet alueella aina - joutuvat pakenemaan Itään. Ukraina suoritti etnistä puhdista vuodesta 2014 lähtien, eikä vauhti tule hidastumaan.

   Sananen propagandasta: Mariupolissa piti olla 100 000 siviiliä ansassa. Seuraavina päivinä kaksi bussia sai "ihmisiä ulos" ja uutisoitiin kuinka oli 1000 ansanssa. Ja seuraavan päivänä 100. Miksi näin?

   Edes propaganda ei pysty selittämään miten 100 000 ihmistä häviää kaupungista. On valtavasti videomateriaalia kuinka nämä etnisesti 100% venäläiset poistuvat kaupungista Itään. Autoin, bussein ja kävellen. He pelkäävät ukrainalaisten kostoa.
   Mariupolissa ei ole ollut siviilejä sen jälkeen kun venäjän joukot tulivat kaupunkiin. Länsi propagandassa nämä ovat "pakkosiirtoja". Siviilivideoilla hiukan toisin...

   Toinen propaganda - Butskan siviilimurhat. Verratkaa videoita ukrainalaisten telottamista kuljetusjoukkojen nuorista. Verta koko valtatien leveydeltä. Butskassa ei yhtään. Ruumiit on tuotu muualta. Selvä lavastus.
   Näitä siviilien kuvaamia videoita on satoja, jotka osoittavat että mediassa toistetaan suurvaltapoliittista strategista tavoitetta - ei totuutta.

   Kun USA totesi ettei NATO-tutkikohtia tule Ukrainaan, katse kohdentui maahan, joka on Pietarin ja Pohjoisen laivaston naapurissa - Suomeen. Alkoi massiivinen NATO-kampanjointi ja Venäjän mustamaalaaminen.

   Veli työskentelee Aasiassa, jossa huomaa kuinka Suomessa mediatieto on voimakkaasti muunneltua tapahtumista.

   Suomella oli parhaat turvatakuut - menestyvä kahdenvälinen kauppa. Tämä on menetetty. Suomi valitsi osoitella aseella nurkan takaa. Kaupan myötä meni ainoa todellinen suoja, Venäjän sanojen mukaan Suomi valitsee olla ensi-iskun kohde. Tähän asti suurvaltapoliittisessa kartassa neutraali Suomi on ollut tyhjä kohta.

   Kaupan menettämisen lisäksi perusteettomien pakotteiden vuoksi Suomessa inflaatio on noussut ja nousee kovaa tahtia. Polttoaine, liikkuminen, raaka-aineet, ruoka, palvelut - kaikkien hinnat nousevat kohisten.

   Puukuidun, useiden eri metallien, lannoitteiden kaasusta puhumattakaan - saatavuus romahtaa ja hinnat nousevat taivaisiin. Tavallinen ihminen menettää vuodessa satoja-ellei tuhansia euroja korkojen nousun kirpaistessa asuntovelkaisia yhä kovemmin. Pörssi näytti tänään tukevasti miinusta jokaisella vaihdetuimmalla osakkeella. Suomen talous on Euroopan suurimpia häviäjiä. Ukraina saa satoja miljardeja suoraa tukea pelkästää yhdysvalloilta, sen talous ei kutistu kun menevät lyhentämättömänä.

   Kansainvälinen kauppa alkaa välttää Eurooppaa. Ulkomaiset pankit välttävät Euroa ja rajoittavat omistuksen 3000€/asiakas. Oseanian 600milj. ihmistä käsittävä alue on vaihtanut Euroopan tärkeimmästä kauppakumppanista Kiinaan. Pääomapako Euroopasta kiihtyy.

   Voidaan kysyä: onko NATO oikeasti tämän arvoinen Suomelle? Itse aion seurata veljeä Aasiaan joten minulle tämä kaikki on ihan sama. Te haluatte NATO:n, minusta hinta on liian korkea.

   • Anonyymi

    Mit hyötyä tuosta valehtelusta on? Ihmiset lukevat tässä maassa lehtiä, jopa ulkomaisia lehtiä ja tietävät kyllä asiat. Keskustelupalstojen ja somen satuilut eivät kiinnosta ketään.

    Suomen Nato-päätös ei nosta hintoja. sen on aiheuttanut Venäjän hyökkäys.

    Väestönsiirtoja Venäjälle tapahtuu alueiden venäläistämiseksi. suunnitteilla on Hersonin liittäminen Venäjään.

    Venäjän sota on typerä, se tulee häviämään taistelunsa ja Ukraina luultavasti valtaa kaikki menetetyt alueet takaisin.

    Välttääksesi enempiä pettymyksiä muuta toki Aasiaan. Sieltä Pietarista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mit hyötyä tuosta valehtelusta on? Ihmiset lukevat tässä maassa lehtiä, jopa ulkomaisia lehtiä ja tietävät kyllä asiat. Keskustelupalstojen ja somen satuilut eivät kiinnosta ketään.

    Suomen Nato-päätös ei nosta hintoja. sen on aiheuttanut Venäjän hyökkäys.

    Väestönsiirtoja Venäjälle tapahtuu alueiden venäläistämiseksi. suunnitteilla on Hersonin liittäminen Venäjään.

    Venäjän sota on typerä, se tulee häviämään taistelunsa ja Ukraina luultavasti valtaa kaikki menetetyt alueet takaisin.

    Välttääksesi enempiä pettymyksiä muuta toki Aasiaan. Sieltä Pietarista.

    Selvennätkö mikä oli satuilua? Voin todistaa kaiken. Ei teksti puolusta Itää tai Länttä vaan kritisoi molempia. Tämä vielä enemmän. Miksi otat jutun henkilökohtaisesti ja panettelet? Taitaa totuus tehdä kipeää kun mielipide perustuu manipulaatioon. Minulle on aivan sama mitä uskot. NATO päätös on jo tehty, ei tarvetta satuilulle, nyt voi kertoa totuuden. Venäjä ei ollut uhka, Suomi ei ole vuosia pommittanut etnistä vähemmistöä. Kaupan menettämisen myötä tilanne muuttuu.

    Suomi ON voimakkaan vaikutuksen alaisena. Tarkoituksena saada Ukrainaa vieläkin arvokkaampi Suomi NATOon. Suomi on Strategisesti Pietarin ja Venäjän tärkeimmän sotilastukikohdan Jäämeren laivaston vieressä. Vaikuttaminen alkoi jo 2014.

    Ukrainan sota on pääsyy hintojen nousuun, ei jutussa väitetty että NATO olisi, luetun ymmärtämistä kiitos. Länsimaiden oma pakotepolitiikka nostaa hintoja ja vaikeuttaa saatavuutta. Itsellä on ulkomaisia tilejä ja on ilmoitettu että 3000eur/maksimi talletus, euro on riskivaluutta.

    Oseanian maat (600milj. ihmistä) ovat jo vaihtaneet Euroopan tärkeimmästä kauppakumppanista Kiinaan. Euro on riskialue. Aasian maissa Länteen sijoittamista pelätään, koska omaisuutesi voidaan takavarikoida, jos tunnet väärän henkilön tai mikä pahempaa - Lännessä ajatellaan että olet väärän maan kansalainen - Vaikka et ole tehnyt mitään väärää. Mistä tiedän? Koska tunnen Aasialaisia yrittäjiä.

    Lisäksi Intia yhdessä Kiinan kanssa käsittää 2,8-miljardin ihmisen markkinat. Pakistan yksinään 227 miljoonaa. EU ja USA ovat kirppuja kasvupotentiaalissa yrittäjän silmin.

    YLE:n sivuilta: https://yle.fi/uutiset/3-7115820

    Itä-Ukrainalaiset irtisanoutuivat vallankaappaajista - Kansantasavalta julistautui itsenäiseksi. Itä-Ukrainalaiset ovat etnisesti, kielellisesti ja kulttuurillisesti venäläisiä. Asia jota USA ei huomioinut himoitessaan Itä-Ukrainan rantoja. Oletko tietoinen miltä Novorussian kansantasavallan lippu näyttää? Itsenäisyysmarsseilla niitä näkyi tuhansia, silti yksikään ei päässyt mediasensuurista läpi Länsimediassa.

    Etnisesti venäläinen Krim äänesti liittyä Venäjään Kiovan vallankaappauksen seurauksena. Se oli ensiaskel Itä-Ukrainan irtaantumisessa Ukrainasta. Eikä sitä samasta syystä siedetty Lännessä. Menetys NATO:lle. Lännessä ei näytetä kuinka Krimiläiset juhlivat näyttävästi itsenäisyyspäivää Ukrainasta eroamisen johdosta. Vallan siirtyminen oli veretön, miksi? Koska Krimin väestö on etnisesti, kielellisesti ja kulttuurillisesti venäläistä. Mutta hyvä tekosyy pakotteille. Jos Ukraina valtaa Itäiset alueet takaisin, mitä luulet alueen väestölle käyvän?

    Vladimir Valentinovich Chirkin (Colonel General, Former Commander-in-Chief of the Ground Forces 2012-2013) kertoi kuinka Venäjän johdolla oli odotus, että Kiovassa kansa ottaa venäläiset vapauttajina ja Ukrainan panssarit kääntyvät vallankaappaus hallitusta vastaan, kuten Krimillä.

    Vastustus tuli yllätyksenä. Siviilejä piti säästää, jotta ei nouse Venäjävastasisuutta. Mutta vastaisuus olikin jo valmiiksi - Lännen propaganda oli ollut tehokkaampaa. Siksi Venäjä ei koskaan edennyt Kiovaan, Kiovalla ei ollut enää merkitystä. Länsipropaganda käytti tätä osoituksena Venäjän heikkoudesta. Armeija siirtyi tukemaan Novorussian kansantasavaltalaisia - Donetskin ja Luhanskin alueita.

    Pidätkö tätä propagandana? Mieti "Kiovan aavetta", joka oli tietokonepelistä otettu video. Bellincat-raportti sanoo keränneensä todisteet "Street View" ja "Google earth"-palveluista ja "liikennekamerakuvista" Venäjältä(!) Mieti mainostoimiston kuvaamia lavastusvideoita Syyrissa, jossa samat näyttelijät ovat vuoroin eläviä ja vuoroin kuolleita eri paikoissa. Ja musiikkivideoilta otettuja "kauheuksia" - tositapahtumina. Mieti Gaddafin mustamaalausta kun hän halusi kansallistaa ulkomaisten omistamat öljykentät Libyassa kansan eduksi. Miteti Osama bin Ladenin kuolinkuvaa joka oli rakennettu jonkun satunnaisen kuolleen ruumiin kuvasta ja kuvaa elossa, joka oli tehty espanjalaisen miehen kasvoista (joka haastoi FBI:n oikeuteen). Mieti Irakin joukkotuhoaseita (joita ei ollut). Ukrainan konflikti on vain piste valheiden loputtomassa jatkumossa.

    Jos uutisen kertoo auktoriteetti, se ei tee tiedosta sen luotettavampaa tai tarkoita että tieto on totta.

    Nykypäivänä yhä harvempi on valmis uhraamaan henkeään poliitikkojen keskinäisten riitojen ja virheiden vuoksi. Valtiorajat ovat keinotekoisia, joilla ylläpidetään poliitikkojen valtaa. Kansallinen identiteetti globaalissa maailmassa on vain poliitikkojen vallassa pysymisen väline. Suurkaupungeissa etniset, kulttuurilliset ja kielelliset identiteetit elävät sopusoinnussa. Miksi valtiorajat ovat eri asia?

    Fakta on, jos kaikki kävisivät menestyksekästä kauppaa keskenään ja unohtaisivat NATO:n kaltaiset sotilasliitot - ei Ukrainan konfliktin tapaisita konflikteja tapahtuisi. NATO:n laajentumishalu repi Ukrainan hajalle - Ja nyt Suomen ja Ruotsin myötä koko Euroopan talouden.

    PS. Aionkin muuttaa, moni tutkija ja yrittäjä joita tunnen on jo muuttanut.


  • Anonyymi

   Koska Natoa empiviä ja sitä vastustavia on saman verran eli 12%, niin voisin kuvitella, että ehkä puolet noista empivistä tulee sanomaan Kyllä ja puolet Ei. Niinpä lopullinen Suomen kannatusprosentti tulee olemaan siinä 82%. ja Vastustajia 18%.

   • Tämän huiman NATO-kannatuksen nousun tärkein anti on kuitenkin se, kuinka NATO-vastustajien MÄÄRÄ ROMAHTI, muutamassa kuukaudessa. Palstan PELKURIPASKAN vuosia jatkunut lapsellinen tiltuttelu valui hulevesikaivoon.


  • Anonyymi

   Venäjä laittaa stopin KAIKELLE energian viennille koskien kaikkia vihamielisiä maita.
   Ei ole enää kysymys siitä mitä EU-haluaa, vaan siitä ettei Venäjä neuvottele näistä asioista....se on loppu.
   Millä kuvittelette että Venäjän energiat korvataan?
   Suomen harjoittama politiikka on uskomattoman typerää.

   • Anonyymi

    Tässä ei siis ole kyse pelkästään maakaasusta eikä edes öljystä. Kyse on kaikesta: viljasta, metalleista, jne. Aikamääräksi Lira sanoo syyskuun lopun, vaikkakin hän tähdentää aikataulun vielä riippuvan monista seikoista. Joka tapauksissa, kun tämä suunnitelma lähtee käyntiin, sitä ei pysäytä mikään, eikä Venäjä enää suostu neuvottelemaan mistään.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tässä ei siis ole kyse pelkästään maakaasusta eikä edes öljystä. Kyse on kaikesta: viljasta, metalleista, jne. Aikamääräksi Lira sanoo syyskuun lopun, vaikkakin hän tähdentää aikataulun vielä riippuvan monista seikoista. Joka tapauksissa, kun tämä suunnitelma lähtee käyntiin, sitä ei pysäytä mikään, eikä Venäjä enää suostu neuvottelemaan mistään.

    Ja vaikka tuo ehkä kuulostaa harhaiselta, tosiasia on se, että kun EU nyt puhuu venäläisen maakaasun tai öljyn korvaavista energiamuodoista, EU kaikessa harhaisuudessaan puhuu, ikään kuin tämän siirtymän aikataulu riippuisi nyt sen omasta hyvänsuopaisuudesta. Kuten Lira painottaa, venäläistä energiaa ei voi korvata millään missään aikaikkunassa, joka olisi toteutuskelpoinen. Toisin sanoen, kun talvi tulee, lämpöä ei enää ole ja ihmiset jäätyvät kylmässä ilmanalassa kuoliaiksi.


   • Sehän on mainiota, Venäjän romahdus nopeutuu.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Sehän on mainiota, Venäjän romahdus nopeutuu.

    Ei romahda, usko jo, sille on kauppakumppaneita tarpeeksi.
    Meille koittaa kusiset ajat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei romahda, usko jo, sille on kauppakumppaneita tarpeeksi.
    Meille koittaa kusiset ajat.

    "Ei romahda, usko jo, sille on kauppakumppaneita tarpeeksi."

    No ei ole ainakaan Venäjän valtion TV:n mukaan. Siellä puhutaan jo sotatalouteen siirtymisestä.

    "Meille koittaa kusiset ajat."

    Teidän olisi pitänyt jättää laajentamatta sotaanne Ukrainassa. Siitä kyllä varoitettiin monta kertaa ja aivan selvästi ja ymmärrettävästi.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Ei romahda, usko jo, sille on kauppakumppaneita tarpeeksi."

    No ei ole ainakaan Venäjän valtion TV:n mukaan. Siellä puhutaan jo sotatalouteen siirtymisestä.

    "Meille koittaa kusiset ajat."

    Teidän olisi pitänyt jättää laajentamatta sotaanne Ukrainassa. Siitä kyllä varoitettiin monta kertaa ja aivan selvästi ja ymmärrettävästi.

    Eiköhän venäjä hoida sotatalous kassansa avulla Ukrainalaiset tuonpuoleiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eiköhän venäjä hoida sotatalous kassansa avulla Ukrainalaiset tuonpuoleiseen.

    Eipä siltä näytä. Venäjän omat tappiot ovat jo valtavat ja talous romahtamassa.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Eipä siltä näytä. Venäjän omat tappiot ovat jo valtavat ja talous romahtamassa.

    Kyllä se nyt vaan siltä näyttää että Ukraina haukkaa kakkaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se nyt vaan siltä näyttää että Ukraina haukkaa kakkaa.

    Ehkäpä se sinusta näyttää siltä, kun uskot kaiken Venäjän valhepropagandan. Läntiset, vapaan median arviot ovat toisenlaisia. Venäjä on hätää kärsimässä rikollisesta sodastaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä se nyt vaan siltä näyttää että Ukraina haukkaa kakkaa.

    Sellaane "haukkaamine" o kaltaisellas geeneissä ....


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Ei romahda, usko jo, sille on kauppakumppaneita tarpeeksi."

    No ei ole ainakaan Venäjän valtion TV:n mukaan. Siellä puhutaan jo sotatalouteen siirtymisestä.

    "Meille koittaa kusiset ajat."

    Teidän olisi pitänyt jättää laajentamatta sotaanne Ukrainassa. Siitä kyllä varoitettiin monta kertaa ja aivan selvästi ja ymmärrettävästi.

    Aika lapsellista nimetä eri mieltä olevat heti venäläisiksi tai venäjää kannattaviksi.
    On myös meitä realistisesti ajattelevia ihmisiä, jotka eivät ole Idän eikä Lännen puolella tässä asiassa.

    Venäjän TV:ssa ei puhuta tuollaisia, siellä ei saa puhua koko "sota"-sanasta.

    Fakta:
    Venäjän asemyynti on useita miljardeja suurempi kuin USA:n asemyynti ollen 30 miljardia dollaria vuosittain. Venäjä saa tuloja myös jatkossa. Ruplan arvo on palannut invaasiota edeltävälle tasolle. Venäjällä on korkea inflaatio, mutta talous ei ole vaarassa. Valtaisat summat ovat lukittuna, mutta ei yksittäinen lukitus maata kaada.

    Maapallolla on 3 miljardin ihmisen edestä maita, jotka edelleen ovat Venäjän asiakkaita.
    Varsinkin 1,4-miljardin ihmisen Intia on riippuvainen Venäjästä. USA jopa asetti Intian pakotelistalle kun Intia osti S-400 ilmatorjuntakalustoa Venäjältä. Intiassa katsottiin että puolustus on tärkeämpi ja ettei USA:lla ole lihaksia pullistella. Eikä sillä ollut. Intian kauppakumppanit ovat muualla kuin ns. Ideologisessa Lännessä.

    Intia on ostanut hävittäjiä, ydinsukellusveneitä, vuokrannut niitä, jne. Puhumattakaan tavanoimaisesta kaupasta kuten puu ja metalli. Niihin pakotteet eivät vaikuta millään tavoin Euroopan ulkopuolella.

    Seuraavat vähät veisaavat EU:n ja USA:n pakotteista:
    Kiina, Intia, Algeria, Vietnam, Venetsuela, Syyria, Myanmar, Sudan, Uganda, Valkovenäjä, Turkmenistan, Mongolia, Libya, Iran, Malaysia, Afganistan, Egypti. Näistä tulee suurin osa Venäjän asemyynnistä. Kiina myötäilee vain paperilla Länttä.

    Seuraaviin myös USA on toimittanut aseita, mutta monet jatkavat Venäjänkauppaa:
    Arabiemiraatit, Irak, Pakistan, Brasilia, Meksiko, Indonesia, Jordan, Bangladesh, Kazakstan, Azerbaijan, Ghana, Kamerun.

    Lisäksi 600 miljoonaa ihmistä käsittävät Oseanian maat ovat pääsääntöisesti kauppayhteydessä Venäjän kanssa.

    SWIFT-järjestelmästä sulkeminen on vitsi. EU:lle se on merkityksellinen, ei muille. FAST payment, FX payment, International Wire ja lukuisat muut maksujärjestelmät toimivat normaalisti, joihin EU:lla ja USA:lla ei ole valtaa. Käytän FASTia Aasian kaupassa ja näkyy rupla listalla.

    Lukuisat maailman maat ovat joutuneet suurvaltapolitiikan pelinappuleiksi. Nyt siihen on joutumassa koko EU. Venäjän metalleja ei korvata millään. Siellä on metalleja joita ei muualla edes tuoteta. Esim. USA:n titaanista valmistetut SR-71:set tehtiin venäläisestä titaanista salakuljettamalla sitä maasta. Mitenköhän käy keinonivelten?

    Venäjän siirto Kiovan suuntaan oli massiivinen tiedusteluvirhe. Venäjällä oikeasti uskottiin, että ukrainan kansa ja armeija kääntyy vallankaappaushallitusta vastaan. Näin ei käynyt.

    Itä-Ukrainan tilanne on aivan eri. Itää asuttaa etnisesti venäläinen väestö, joka haluaa irtaantua Krimin tavoin Ukrainasta. Hehän julistautuivat itsenäiseksi jo 2014 heti Kiovan Maidanin aukion vallankaappauksen jälkeen. Siitä koko konflikti sai alkunsa, Itä ei halunnut NATOn tukikohtia alueelle.

    Seuraavista on ollut puhetta uutisissa :
    Suomen inflaatio on ennätyksellinen, korot alkavat nousta. Energia on käsittämättömän kallista (sähkö, bensa). Liikkumiskyky on monille muuttunut mahdottomaksi taajamien ulkopuolella kun litra dieseliä on yli 2,40eur. Kohta sähkön ja sähkönsiirron hinnoilla edes sähköauto ei ole sen halvempi.. Ja Suomessa on yksi maailman korkeimmista verotuksesta.

    Ja sitten on raaka-aineet. Puu, teräs, alumiini, jne. Saatavuus vaikeutuu ja hinnat karkaavat käsistä. Maataloustuotteet, vilja, lannoitteet.. Ruoan hinta lähes kaksinkertaistuu.

    Kyllä tässä ihan oikeasti istutaan lottovoiton päällä - tuloihin nähden Suomi taitaa olla kirkaasti Maailman kallein maa tällä hetkellä. Ja suunta sen kuin nousee.

    Aurinkoenergia ei pysyty korvaamaan energiapulaa. Analyysien mukaan Euroopassa ei paista Aurinko tarpeeksi ja kaapelien vetäminen siinä määrin mitä tarvittaisiin on Pohjois-Afrikasta fyyisesti mahdotonta että myös niin kallista, ettei se sitäkään kautta ole mahdollista.

    Tuulivoima ei myöskään riitä, sillä tyvenellä varapankit eivät kerta kaikkiaan riitää. Tuulivoimalla voidaan kattaa paperilla yksityskulutusta, mutta ei käytännössä, koska tuuli ei jakaannut tasan joka sekunnille, minuutille tai edes päivälle. Ja teollisuus on suurin sähkön käyttäjä ja Venäjältä ostojen loppumisen jälkeen teollisuutta tarvitaan Eurooppaan lisää ja merkittävästi.

    Tämä on ongelmallista, sillä samalla täytyisi leikata hiilidioksidia, joka ei tietenkään onnistu. Hiilidioksidi pienenee päästökaupan kautta, mutta se tarkoittaa oikeuksien ostamista ja hinta nousee. Eli hinta nousee monta kertaa eri syistä, joka tekee lopputuotteesta todella kallista.

    Suurvaltapoliittisena nappulan oleminen tulee todella kalliiksi tavalliselle kuluttajalle. Nyt siihen on moni valmis, mutta kuinka moni tulee katumaan, kun lompakon ostovoima pienenee jo nykyisen hävinneiden satasten ja tonnien sijaan moninkertaisesti?

    Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun pakotepolitiikka osuu omaan nilkkaan jopa kovemmin...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aika lapsellista nimetä eri mieltä olevat heti venäläisiksi tai venäjää kannattaviksi.
    On myös meitä realistisesti ajattelevia ihmisiä, jotka eivät ole Idän eikä Lännen puolella tässä asiassa.

    Venäjän TV:ssa ei puhuta tuollaisia, siellä ei saa puhua koko "sota"-sanasta.

    Fakta:
    Venäjän asemyynti on useita miljardeja suurempi kuin USA:n asemyynti ollen 30 miljardia dollaria vuosittain. Venäjä saa tuloja myös jatkossa. Ruplan arvo on palannut invaasiota edeltävälle tasolle. Venäjällä on korkea inflaatio, mutta talous ei ole vaarassa. Valtaisat summat ovat lukittuna, mutta ei yksittäinen lukitus maata kaada.

    Maapallolla on 3 miljardin ihmisen edestä maita, jotka edelleen ovat Venäjän asiakkaita.
    Varsinkin 1,4-miljardin ihmisen Intia on riippuvainen Venäjästä. USA jopa asetti Intian pakotelistalle kun Intia osti S-400 ilmatorjuntakalustoa Venäjältä. Intiassa katsottiin että puolustus on tärkeämpi ja ettei USA:lla ole lihaksia pullistella. Eikä sillä ollut. Intian kauppakumppanit ovat muualla kuin ns. Ideologisessa Lännessä.

    Intia on ostanut hävittäjiä, ydinsukellusveneitä, vuokrannut niitä, jne. Puhumattakaan tavanoimaisesta kaupasta kuten puu ja metalli. Niihin pakotteet eivät vaikuta millään tavoin Euroopan ulkopuolella.

    Seuraavat vähät veisaavat EU:n ja USA:n pakotteista:
    Kiina, Intia, Algeria, Vietnam, Venetsuela, Syyria, Myanmar, Sudan, Uganda, Valkovenäjä, Turkmenistan, Mongolia, Libya, Iran, Malaysia, Afganistan, Egypti. Näistä tulee suurin osa Venäjän asemyynnistä. Kiina myötäilee vain paperilla Länttä.

    Seuraaviin myös USA on toimittanut aseita, mutta monet jatkavat Venäjänkauppaa:
    Arabiemiraatit, Irak, Pakistan, Brasilia, Meksiko, Indonesia, Jordan, Bangladesh, Kazakstan, Azerbaijan, Ghana, Kamerun.

    Lisäksi 600 miljoonaa ihmistä käsittävät Oseanian maat ovat pääsääntöisesti kauppayhteydessä Venäjän kanssa.

    SWIFT-järjestelmästä sulkeminen on vitsi. EU:lle se on merkityksellinen, ei muille. FAST payment, FX payment, International Wire ja lukuisat muut maksujärjestelmät toimivat normaalisti, joihin EU:lla ja USA:lla ei ole valtaa. Käytän FASTia Aasian kaupassa ja näkyy rupla listalla.

    Lukuisat maailman maat ovat joutuneet suurvaltapolitiikan pelinappuleiksi. Nyt siihen on joutumassa koko EU. Venäjän metalleja ei korvata millään. Siellä on metalleja joita ei muualla edes tuoteta. Esim. USA:n titaanista valmistetut SR-71:set tehtiin venäläisestä titaanista salakuljettamalla sitä maasta. Mitenköhän käy keinonivelten?

    Venäjän siirto Kiovan suuntaan oli massiivinen tiedusteluvirhe. Venäjällä oikeasti uskottiin, että ukrainan kansa ja armeija kääntyy vallankaappaushallitusta vastaan. Näin ei käynyt.

    Itä-Ukrainan tilanne on aivan eri. Itää asuttaa etnisesti venäläinen väestö, joka haluaa irtaantua Krimin tavoin Ukrainasta. Hehän julistautuivat itsenäiseksi jo 2014 heti Kiovan Maidanin aukion vallankaappauksen jälkeen. Siitä koko konflikti sai alkunsa, Itä ei halunnut NATOn tukikohtia alueelle.

    Seuraavista on ollut puhetta uutisissa :
    Suomen inflaatio on ennätyksellinen, korot alkavat nousta. Energia on käsittämättömän kallista (sähkö, bensa). Liikkumiskyky on monille muuttunut mahdottomaksi taajamien ulkopuolella kun litra dieseliä on yli 2,40eur. Kohta sähkön ja sähkönsiirron hinnoilla edes sähköauto ei ole sen halvempi.. Ja Suomessa on yksi maailman korkeimmista verotuksesta.

    Ja sitten on raaka-aineet. Puu, teräs, alumiini, jne. Saatavuus vaikeutuu ja hinnat karkaavat käsistä. Maataloustuotteet, vilja, lannoitteet.. Ruoan hinta lähes kaksinkertaistuu.

    Kyllä tässä ihan oikeasti istutaan lottovoiton päällä - tuloihin nähden Suomi taitaa olla kirkaasti Maailman kallein maa tällä hetkellä. Ja suunta sen kuin nousee.

    Aurinkoenergia ei pysyty korvaamaan energiapulaa. Analyysien mukaan Euroopassa ei paista Aurinko tarpeeksi ja kaapelien vetäminen siinä määrin mitä tarvittaisiin on Pohjois-Afrikasta fyyisesti mahdotonta että myös niin kallista, ettei se sitäkään kautta ole mahdollista.

    Tuulivoima ei myöskään riitä, sillä tyvenellä varapankit eivät kerta kaikkiaan riitää. Tuulivoimalla voidaan kattaa paperilla yksityskulutusta, mutta ei käytännössä, koska tuuli ei jakaannut tasan joka sekunnille, minuutille tai edes päivälle. Ja teollisuus on suurin sähkön käyttäjä ja Venäjältä ostojen loppumisen jälkeen teollisuutta tarvitaan Eurooppaan lisää ja merkittävästi.

    Tämä on ongelmallista, sillä samalla täytyisi leikata hiilidioksidia, joka ei tietenkään onnistu. Hiilidioksidi pienenee päästökaupan kautta, mutta se tarkoittaa oikeuksien ostamista ja hinta nousee. Eli hinta nousee monta kertaa eri syistä, joka tekee lopputuotteesta todella kallista.

    Suurvaltapoliittisena nappulan oleminen tulee todella kalliiksi tavalliselle kuluttajalle. Nyt siihen on moni valmis, mutta kuinka moni tulee katumaan, kun lompakon ostovoima pienenee jo nykyisen hävinneiden satasten ja tonnien sijaan moninkertaisesti?

    Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun pakotepolitiikka osuu omaan nilkkaan jopa kovemmin...

    "Aika lapsellista nimetä eri mieltä olevat heti venäläisiksi tai venäjää kannattaviksi.
    On myös meitä realistisesti ajattelevia ihmisiä, jotka eivät ole Idän eikä Lännen puolella tässä asiassa."

    Tässä ajassa et voi enää olla puolueeton. Joko vastustat kansanmurhaa naapurimaassaan yrittävää fasistista Venäjää tai tuet sitä. Ja sinä olet selvästi valinnut puolesi levittämällä Venäjän valheellisia narratiiveja.

    "Venäjän TV:ssa ei puhuta tuollaisia, siellä ei saa puhua koko "sota"-sanasta."

    Kyllä vain puhuttiin. Voin tarvittaessa etsiä lainauksen.

    "Fakta:
    Venäjän asemyynti on useita miljardeja suurempi kuin USA:n asemyynti ollen 30 miljardia dollaria vuosittain. Venäjä saa tuloja myös jatkossa. Ruplan arvo on palannut invaasiota edeltävälle tasolle. Venäjällä on korkea inflaatio, mutta talous ei ole vaarassa. Valtaisat summat ovat lukittuna, mutta ei yksittäinen lukitus maata kaada."

    Fakta: rupla ei ole enää vapaasti vaihdettava valuutta eikä Venäjän osakekauppa ole enää vapaata, vaan niiden arvot ovat keinotekoisia. venäjän talousministeriön mukaan Venäjän talous romahtaa tänä vuonna 12%, mutta todellisuudessa pudotus on tietysti paljon suurempi.

    "Varsinkin 1,4-miljardin ihmisen Intia on riippuvainen Venäjästä."
    "Intian kauppakumppanit ovat muualla kuin ns. Ideologisessa Lännessä."

    USA on Intian suurin vientimaa ja toiseksi suurin tuontimaa:

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_the_largest_trading_partners_of_India

    Venäjä ei ole kummassakaan suhteessa edes 10 suurimman kauppakumppanin listoilla.

    "Kiina, Intia, Algeria, Vietnam, Venetsuela, Syyria, Myanmar, Sudan, Uganda, Valkovenäjä, Turkmenistan, Mongolia, Libya, Iran, Malaysia, Afganistan, Egypti. Näistä tulee suurin osa Venäjän asemyynnistä. Kiina myötäilee vain paperilla Länttä."

    Tuosta listasta ei kannattaisi olla kovinkaan ylpeä, koska siinä on suurin osa maailman diktatuureista, toki muitakin. Unohdit kuitenkin pahimman diktatuurin Pohjois-Korean.

    "SWIFT-järjestelmästä sulkeminen on vitsi. EU:lle se on merkityksellinen, ei muille."

    Venäjän mielestä se on sellainen vitsi, että se aikaisemmin ilmoitti pitävänsä sitä sotatoimena.

    "Itä-Ukrainan tilanne on aivan eri. Itää asuttaa etnisesti venäläinen väestö, joka haluaa irtaantua Krimin tavoin Ukrainasta. Hehän julistautuivat itsenäiseksi jo 2014 heti Kiovan Maidanin aukion vallankaappauksen jälkeen."

    Se on Venäjän levittämä vale. Venäjän valtaamien tä-Ukrainan alueiden väestön enemmistö halusi kuulua Ukrainaan vielä vuonna 2017 gallupin perusteella, mutta koska Venäjä on ajanut sieltä niin paljon etnisesti ukrainalaisia pois sodallaan ja vainoillaan ja asuttanut sitä omilla maalaisillaan, niin tänä vuonna julkaistussa gallupissa enemmistö jo haluaisi sen kuuluvan Venäjään. Tuollaista valloitustaktiikkaa on kuitenkin mahdotonta hyväksyä.

    "Siitä koko konflikti sai alkunsa, Itä ei halunnut NATOn tukikohtia alueelle."

    Sekin on pelkkä vale, jota Venäjä ja sinä levitätte. Silloin kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan valtaamaan alueita ja aloittamaan sodan, Ukraina ei ollut hakeutumassa NATO:n jäseneksi eikä sitä tietenkään olisi hyväksytty jo sen vuoksi, että vain n.20% ukrainalaista halusi NATO:n jäseneksi. Mitään NATO:n tukikohtia ei siis ollut tulossa Ukrainaan.

    "Seuraavista on ollut puhetta uutisissa :
    Suomen inflaatio on ennätyksellinen, korot alkavat nousta. Energia on käsittämättömän kallista (sähkö, bensa). Liikkumiskyky on monille muuttunut mahdottomaksi taajamien ulkopuolella kun litra dieseliä on yli 2,40eur. Kohta sähkön ja sähkönsiirron hinnoilla edes sähköauto ei ole sen halvempi.. Ja Suomessa on yksi maailman korkeimmista verotuksesta."

    Olet näemmä sen verran nuori, ettet muista kuinka markka-aikaan inflaatio oli usein kaksinumoeroinen, jopa yli 20%. Energia todellakin on kallista, mutta jostakin täytyy meidänkin luopua, jotta fasistinen Venäjä ei voisi rahoittaa kansanmurhaansa Ukrainassa.

    "Kyllä tässä ihan oikeasti istutaan lottovoiton päällä - tuloihin nähden Suomi taitaa olla kirkaasti Maailman kallein maa tällä hetkellä. Ja suunta sen kuin nousee."

    Suomi on edelleen eräs maailman vauraimmista maista ja hyvinvointimme on maailman kärkeä.

    "Taitaa olla ensimmäinen kerta historiassa kun pakotepolitiikka osuu omaan nilkkaan jopa kovemmin..."

    Älä huolehdi, se osuu taatusti kovemmin Venäjään.


  • Anonyymi

   IS:n tiedot: Presidentti ja pää­ministeri kertovat huomenna yhdessä Nato-kannoistaan

  • Anonyymi

   Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
   Vain 5 poistettua viestiä, tiltuista hakattu puhti pois

  • Anonyymi

   Naton vastustajat vähenevät päivä päivältä. Putinin rahat ovat loppu. Kylähulluja tietysti jää mutta moni heistä ei tiedä seuraavana päivänä mitä mieltä he ovat Natosta.

  • Anonyymi

   Näin Suomalaiset politiikot möivät sielunsa SAATANALLE..

   • Niin ...ne kaikki 11, jotka ovat NATO-kielteisiä ... .

    Eipä kirjailija Mihail Bulgakov varmaan arvannut kirjoittaessaan kirjaa "Mастер и Маргарита", vuosina 1928-40, että profetia käy toteen v. 2000 ... että stana saapuu mockbaan.


  • Anonyymi

   Putinille? Mistä sellaisen käsityksen voi saada?

  • Anonyymi

   Naton kannatus Cock-oomuksessa.76% Kannattaa Natoa, 24% edelleen aisaa.

   • Anonyymi

    Kyllä on säälittävää nillitystä.


  • Anonyymi

   Suomen Nato hakemus saa hyväksyntänsä tänään. On aika juhlia yhtä Suomen historian merkittävintä päivää.

  • Anonyymi

   Hyvää Suomalaisuuden päivää 💖😄

  • Anonyymi

   Johan tämä on ollut tiedossa monta vuotta ja siltikin Venäjän tiltut floodasivat palstan täyteen väitettä, että enemmistö suomalaisista ei haluaisi Natoon.

   Miten on tiltut, kuumottaako persposkia kun jäitte kiinni housut kintuissa valehtelusta?

  • Anonyymi

   Yhtä luotettava kysely kuin iltapäivälehtien gallupit. Milloin 100 % rikkoutuu?

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   4456
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   303
   2020
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   425
   1652
  4. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   542
   938
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   928
  6. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   60
   880
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   181
   829
  8. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   767
  9. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   49
   716
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   697
  Aihe