Intia, Japani ja Etelä-Korea iloisina käyttävät kivihiiltä ja maakaasua sähköntuotannossa

Anonyymi

Komeat olivat kivihiilen ja maakaasun osuudet. 80-100%. Vihreälle höpötykselle hymyillään Aasiassa. Jeesustelijat ovat eurooppalaiset idealistit.

15

124

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Jumala siunaa kivihiilellä ja maakaasulla tuotetun sähkön."

   - kristitty suomalainen

  • Anonyymi

   Useissa Intian osavaltioissa sähköntuotannon hiili-intensiteettilukema on yli 750 grammaa per KWh. Euroopassa lähelle näitä lukemia mennään Puolassa ja vielä äsken palavan kiven Virossa. Nyt Viro tuo venäläistä sähköä Suomen kautta. Vainoharhaisia kun ovat.

  • Anonyymi

   Onko keskustelun aloittaja kateellinen siitä savusumusta ja pienhiukkasista, mitä mm tuo kivihiilen polttaminen mm Intiassa luo. Jos sitä haluaa, niin varmaan voi muuttaa vaikka Delhiin.

  • Anonyymi

   Tilasto mikä on fossiilisten osuus sähköntuotannossa 2021:

   -Etelä-Afrikka 86%
   - Intia 78%
   - Australia 70%
   - Kiina 69%
   -Japani 68%
   - koko maailma 62%
   -USA 60%

   Fossiilisten osuus koko energian kulutuksesta maailmassa peräti 84,2%.!!!

   • Anonyymi

    "Jumalan siunausta fossiiliselle energialle."

    - kristitty suomalainen


  • Anonyymi

   Australia, Kiina ja USA luottavat myös fossiilisiin.

  • Anonyymi

   Kuvastaahan se jotain kansakunnan älykkyydestä, kun tuhoavat oman taloutensa ja elinedellytyksensä järjettömällä viheridiotismilla. Muka "näytetään esimerkkiä" kun länsimaisen woke-harhan ulkopuoliset maat nauravat matkalla pankkiin.

  • Anonyymi

   Niinpä niin. Kuinkas paljon Suomesta löytyy kivihiiltä ja maakaasua? Näillä EU-pelokkailla tuntuu unohtuvan tällaiset pienet yksityiskohdat kun ollaan niin traumatisoituneita transuista ja mustista miehistä. Jos tutkit asiaa hieman tarkemmin niin saatat huomata, että Suomesta kun löytyisi se kaikki, mitä omavaraisuutta ja vihreämpää tulevaisuutta tavoitteleva EU kovasti kaipaa. Ihan kirjaimellisesti aivan kaikki. Tähän kun lisätään, että ydinvoimasta pidetään kiinni ja jopa lisätään, niin voidaan jopa lähteä energiabisnekseen mukaan. Itseasiassa koko EU tulee olemaan riippuvainen meistä, mutta me emme heistä. Ymmärrän kyllä, että tämä muutos tuntuu pelottavalta ja vieraalta ajatukselta alistuneelle ja pelokkaalle ihmiselle, mutta jos sä oikeasti haluat Suomen parasta, niin sun pitäisi olla tyytyväinen siitä mihin se paha EU pyrkii ja jossa Suomi on mukana. Tietenkään ydinvoimaa ei saa ajaa alas ja huoltovarmuus pidetään yllä turpeen kautta, niin kauan kuin se sitä vaatii.

   Jos tutkit historiaa, niin ymmärrät, että pieni osa ihmisistä on AINA vastustanut muutoksia ja ymmärrät varmaan, että me asuttais vieläkin luolissa, jos heidän tahtonsa olisi mennyt läpi. Tässä tilanteessa sillä ei edes ole väliä, uskotko ilmastonmuutokseen vai et. Jos olet suomalainen, joka haluaa Suomelle vahvan aseman tulevaisuudessa, niin sinun ei pitäisi vastustaa Suomen kannalta hyödyllistä asiaa, mutta veikkaanpa, että ne sympatiat menee jonnekin ihan toisaalle, todennäköisesti itään päin.

  • Anonyymi

   Ennen kuin ulvot siitä teollisuuden maakaasun käytöstä, niin se katetaan kyllä LNG-terminaaleilla. Yhyy ei Suomi saa irtaantua Venäjästä, ei saaaaa.

   • Anonyymi

    Suomen pitäisi pyrkiä kokonaan irti maakaasusta. Se onnistuisi kotimaisella energialla ja muutamalla pienydinvoimalalla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Suomen pitäisi pyrkiä kokonaan irti maakaasusta. Se onnistuisi kotimaisella energialla ja muutamalla pienydinvoimalalla.

    Paitsi, että pienydinvoimaloita ei ihan heti ole mahdollista ottaa käyttöön. Ovat pitkälti vielä piirustuspöydällä


  • Anonyymi

   Ainakin Intialaisten hymy hyytyy tulevina vuosikymmeninä ja itku alkaa.

  • Anonyymi

   Koska talouden kasvun painopiste on joka tapauksessa nyt Aasiassa, esim Intian talous kasvaa vuosittain 7-8%, on pikemminkin mahdollista että 2040 yhä noin 82% energiasta saadaan kolmesta fossiilisesta. Vuosien 2000 ja 2021 välillä "viherboomista" huolimatta nimittäin kolmen fossiilisen osuus väheni 1,8%-yksikköä. Muiden osuus kasvoi 13,9%:sta 15,7%:iin suurista puheista ja mediapropagandasta huolimatta.

  • Anonyymi

   https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008808104.html

   IEA: Uusiutuvaa energiantuotantoa rakennetaan tänä vuonna ennätysmäärä

   Aika komiat ovat nuokin kasvuluvut, ketkähän korjaavat rahat noista:
   -rakentamisista ja kun tuotantovoimalat ovat pystyssä niin
   - käytöstä ja lähes ilmaisesta energiasta

  • Anonyymi

   Komeat ovat myös saasteet monessa aasian kaupungissa. Jos niistä tykkää, niin ehkä voi muuttaa sinne ja sulautua joukkoon?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   137
   2290
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   1956
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   63
   1207
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   396
   1098
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   34
   928
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   34
   925
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   866
  8. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   421
   865
  9. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   483
   845
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   718
  Aihe