Voittiko Filippiineillä Kansa vaiko sittenkin DOLLARIT ?

Anonyymi

11

60

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä tulee johtajien valintaan, niin filippiinoilla on aina yhtä huono maku. Ensin väkivaltainen hullu ja sitten julman diktaattorin hemmoteltu vesa. Köyhä kansa ei kummastakaan kostu, mutta oma on valinta.

  • Anonyymi

   Rahoittajiaan tottelevat kuten tähänkin asti. Ei rakettitiedettä.

  • Anonyymi

   RRRAHA RRRATKAISEE.....

  • Maat, joissa parlamentin yllä on vahva presidenttivalta ovat demokratian toteutumisen kannalta hyvin ongelmallisia, ja kyllä: myös Yhdysvallat. Kehitysmaiden ei demokratiakehityksessään kannattaisikaan matkia perustuslaissaan Yhdysvaltoja, vaan ennemmin vaikka Pohjoismaita.

   On hyvä, että Suomen tasavallan presidentin valtaoikeuksia aikoinaan supistettiin siten, että valta ei kasaudu harvoille ja valituille, vaan on eräitä oikeita edellytyksiä todellisen tasavallan luomiseksi.

   • Anonyymi

    USA:n järjestelmä on sekasikiö. Korkeimman oikeuden tuomarien poliittiset nimitykset eivät myöskään kuulu oikeusvaltioon. Ja paljon muuta ..... Suomestakin tuli oikea demokratia vasta kun parlamentarismia vahvistettiin presidentin valtaa kaventamalla.


   • Anonyymi kirjoitti:

    USA:n järjestelmä on sekasikiö. Korkeimman oikeuden tuomarien poliittiset nimitykset eivät myöskään kuulu oikeusvaltioon. Ja paljon muuta ..... Suomestakin tuli oikea demokratia vasta kun parlamentarismia vahvistettiin presidentin valtaa kaventamalla.

    Demokratian klassisiin periaatteisiin kuuluva vallan kolmijako ei tosiaankaan Yhdysvalloissa toimi kunnolla. Sanomista löytyy myös puolueiden ehdokasasettelussa, vaalijärjestelmästä ja median poliittisesta polarisoitumisesta ja rahan vallasta kaikessa politiikan tekemisessä.

    Ei täydellistä demokratiaa toki olekaan, vaan aina voi jokainen parantaa omaakin suhtautumistaan. Venäjän kaltainen yksinvalta ei sekään ole täydellinen yksinvalta, Pohjois-Korea on siinäkin parempi. ; )


  • Anonyymi

   Maailma on noiduttu uskomaan että USA:n tarjoamat dollarilappuset olisivat jonkun arvoisia. Tämä lumous on nyt murtumassa. Kupla sanoo poks! Sen takia maailmassa jokapaikassa posahtelee kiihtyvään tahtiin. Kyllä ne panokset kovenevat ennekuin loppuvat.

  • Anonyymi

   Ne oli varmasti parhaat ehdokkaat.

   • Anonyymi

    ... mitä dollareilla voi saada.


  • Anonyymi

   Marcos jr valinta on kyllä järjetöntä. Marcos tappoi vastustajiaan tuhansittain ja varasti kaikki rahat ulkomaikle omiin nimiinsä. Huh huh sentään.

   Mitä tulee duterteen niin Filippiinien mittakaavassa ihan ok. Filipiinot jotka ei tekemisis huumeiden kanssa tykkäs kovasti. Ja duterten aikana elintaso kansalla nousi silminnähden. Ja huumehörhöt saatiin pois häiritsemästä. Ei huono lopputulos yhtään. Keinot oli toki osittain ihmisoikeuksien vastaiset.

   F35 hävittäjien ostosta en ole kuullut. Epäilen vahvasti tätä.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3740
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3382
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1923
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1526
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1345
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   100
   1082
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   959
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   937
  9. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   909
  10. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   902
  Aihe