Mitä Kremlissä tapahtuu? Eristäytyneen Vladimir Putinin kerrotaan raivoavan

Anonyymi

Yhdysvaltain tiedustelussa ollaan huolissaan Venäjän presidentin käytöksestä.
MAINOS

Yhdysvaltain tiedustelu pystyy tällä hetkellä seuraamaan tarkasti Venäjän presidentti Vladimir Putinin toimintaa, useat entiset ja nykyiset amerikkalaiset tiedusteluviranomaiset paljastavat NBC:lle.

Amerikkalaisten kerrotaan vahtivan tarkasti presidentin käytöstä. Lähteiden mukaan siitä ei ole merkkejä, että Putin olisi tullut henkisesti epävakaaksi. Hänen käyttäytymisessään on kuitenkin havaittu selvä muutos aiempaan.

Yhdysvaltain tiedustelulla sanotaan olevan pätevät tiedot siitä, että Venäjän presidentti on turhautunut ja että hän ”kohdistaa epätavallisia raivonpurkauksia sisäpiiriläisiinsä” sodan etenemisestä ja maailman tuomitsevasta reaktiosta hyökkäykseen.

Tiedustelutiedoista perillä olevien viranomaislähteiden mukaan tätä pidetään epätavallisena tunteensa tavallisesti hallitsevalta presidentiltä.

Yhdysvaltain tiedustelun sanotaan nyt huolivan siitä, että entistä turhautuneempi ja eristäytyneempi Vladimir Putin voi nähdä väkivallan lisäämisen ainoana vaihtoehtonaan Ukrainassa.

– Hän on eristänyt itsensä. Hän ei ole pahemmin käynyt Kremlissä. Tietoa tulee [hänelle] yhä vähemmän ja nämä tiedot tulevat myötäilijöiltä, Yhdysvaltain senaatin tiedusteluvaliokunnan puheenjohtaja, demokraattisenaattori Mark Warner avaa NBC:lle.

– Olen todellakin huolissani siitä, että hänet on ajettu nurkkaan. Huolin, ettei selkeää ulospääsyä ole.

Nimettömänä pysyttelevä länsimainen diplomaattilähde vahvistaa saman tilannekuvan.

MAINOS
Tiedätkö jo miten edullista ja helppoa on mainostaa Verkkouutisissa?
Jos et, ota selvää!
– Päähuoli on hänen saamissaan tiedoissa ja siinä, miten eristäytynyt hän on. Eristäytyminen on todella suuri huoli. Emme usko, että hänellä on todenmukainen ymmärrys siitä, mitä tapahtuu.

Vastaavasta muutoksesta ja kasvavasta eristyksestä ovat puhuneet jo ennen hyökkäystä Ukrainaan useat venäläiset lähteet ja länsidiplomaatit. Myös Vladimir Putinin kanssa paljon tekemisissä ollut tasavallan presidentti Sauli Niinistö arvioi helmikuun puolivälissä New York Timesille Putinin muuttuneen.

– Hänen mielentilansa, päätöksenteko, päättäväisyys – tämä on selvästi erilaista, Niinistö totesi tuolloin.

Verkkouutiset kertoi sotaa edeltäneistä tiedoista Venäjän presidentin eristäytymisestä, kapenevasta ja samanmielisestä lähipiiristä sekä muuttuneesta käytöksestä alta löytyvässä jutussa.

11

171

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bunkkeripappa on suuttunut

  • Anonyymi

   Putleria jyrsii vaikka tietää jäävänsä historiaan.

  • Anonyymi

   Miksi yksi niistä raivon kohteeksi joutuneista ei uhraudu ja lopeta tuon raivoajan maallista vaellusta.

   • Anonyymi

    Syytä olisi yllinkyllin.


  • Anonyymi

   Stalinin lopun lähestyessä siinä oli jotain samaa nykyisen Putinin käytökseen.

  • Anonyymi

   Itse asiassa Putin nertautuu paremmin Hitleriin. Aatesuuntakin on sama.

   • Anonyymi

    Onhan se julmaa ironiaa, että Putin alkaa muistuttaa enemmän Hitleriä kuin Stalinia. Mitähän venäläinen veteraani asiasta sanoisi, jos sen perusteellisesti ymmärtäisi.


  • Anonyymi

   Venäjän hallinnon miehet ovat ammentaneet oppinsa taistelukentän "veteraaneilta" ja käyneet vuorotellen pökkimässä Alinaa. Alinalla on nyt "pulla uunissa" ja isästä ei ole tietoa. Varma asia on aisankannattajan nimi. Ilmankos Putte on raivoissaan.

   • Anonyymi

    Venäjällä kiertää huhu että Azov pataljoonassa taistellut vapaustaistelija olisi jäänyt vangiksi ja hänet olisi siviiliammattinsa vuoksi laitettu remontoimaan Alinan talossa jotain kohdetta ja siinä Alina sitten ei olisi voinut himoilleen mitään ja vietellyt tämän tosi miehen ja taistelijan siitä olisi sitten saanut lapsi alkunsa.

    Alina oli valitellut ystävilleen että ei se hänen syynsä ollut vaan Puten joka haaveili sängyssä vain pikkupojista ja oli vielä luonnolta saanut lahjaksi luonnottoman pienen sukuelimen joka toimikin vain ihan satunnaisesti.

    Ria Novostin mukaan Alina oli sanonut ettei ole vuosiin saanut kunnon oikeaa miestä eikä siten voinut vastustaa Ukrainalaisen komean vahvan vapaustaistelijan vetovoimaa Alina myös lisäsi ettei kadu asiaa hetkeäkään vaikka Putin hänet heti myrkyttäisi tapaus oli ollut niin ainutlaatuinen Alinalle.


  • Anonyymi

   Myös Suomi alle­kirjoittamassa turvallisuus­julistuksen Britannian kanssa, Boris Johnson saapuu tänään Helsinkiin
   Britannia on luvannut Suomelle ja Ruotsille turvatakuut.

  • Anonyymi

   Ei löydy putellekaan pelastavaa steineria, aivan kuin aldofin tapauksessa ammattisotilaat on ihan kyrsiintyneet kun amatööri sotkeutuu asioihin joita ei ymmärrä ja perustaa sotasuunnitelmansa fantasioihinsa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   2588
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   367
   2205
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1528
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   126
   1268
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   896
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   827
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   222
   784
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   748
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   739
  Aihe