Miks näihin ei puututa?

Täällä on useampaan otteeseen väitetty, että ns "normiuskovaiset" muka puuttuisivat näyden hörhöhihhuleiden toimintaan. Että he sanoisivat heille että nyt olen mennyt liian pitkälle. No näyttöjä tästä "puuttumisesta" on vain hyvin vaikea löytää.

Esim viime viikolla nikkin "uv" oli kovasti sitä mieltä että Aleksanteri Suurta ei ole ollut olemassakaan. Että hän on pelkkä kuvitteellinen hahmo. jonka jotkut olivat vain keksineet. Silminnäkijähavaintoja hänestä ei kuulemma ollut yhtäkään.

Todisteeksi Aleksanterin olemassa olosta eivät riittäneet aikalaiskirjoitukset, joita olivat kirjoittaneet mm Kallisthenes, Ptolemaios, Aristobulos, Nearkhos ja Onesikritos. Eikä todisteeksi riittäneet edes aikakauden patsaat ja korkokuvat Aleksanterista. Saati sitten kolikko jossa on kuvattuna Aleksanteri.

https://www.finna.fi/Record/tmk.161027041787100

Miksi te normiuskoviaset ette nyt sitten puuttuneet tähän "uv:n" typerään ja täysin historian vastaiseen kijoitteluun millään tavalla? Ettekä edes siihen että Jeesus olisi muka ollut ajan tunnetuin ihminen. Ei ollut, Jeesusta ei tunnetun kuin hyvin pieni piiri ihmisiä, sillä hän kulki suhteellisen pienellä pläntillä eikä melko varmasti osannut edes lukea / kirjoittaa.

Toinen asia mihin te normit että millään tavalla puuttuneet oli se, kuinka joku ihan tosissaan väitti että valas voi nielaista kalaparvia ja kokonaisia laivoja. Jotta kyllä silloin voi nielaista myös ihmisen, joka voi selvitä hengissä valaan sisällä päiväkausia.

No ei voi nielaista, valaan nielu on ihmisen käsivarren paksuinen. Siitä ei mahdu läpi ihminen saati laiva. Toisaalta jos ihminen olisi päässyt "läpi" niin seurauksena vatsahapot olisivat tehneet selvää jälkeä. Jokainen jota on närästänyt, tietää miltä ne maistuvat ja kuinka vanhoja ne ovat.

Huvittaa "uv" kirjoittelussa oli että hän piti todisteena Jeesuksesta kirkkoja ja miljoonia ihmisiä jotka uskovat häneen. Kun huomautin että samalla periaatteella muutkin uskonnot / jumalat ovat totta, niin tämä oli hänestä tietysti täyttä roskaa.

1

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Palstalla keskustelee vain hyvin pieni joukko uskovaisia, jotka mummomuoria lukuunottamatta ovat kaikki keskenään samanmielisiä ja -sieluisia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   535
   3222
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   123
   2483
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   20
   2104
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1294
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   1192
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   972
  7. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   192
   936
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   91
   899
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   278
   833
  Aihe