Ahneet hoitoalan järjestöt hylkäsivät sovintoesityksen!

Anonyymi

Millariikka Rytkösen ahneudella ja neuvottelukyvyttömyydellä ei ole rajaa: Tehy hylkäsi lautakunnan tekemän sovintoehdotuksen. Sovintoehdotus olisi ollut tähän maailmanaikaan (sota, ruokapula, valtion velkakriisi jne) aivan ok kompromissi ja kuntatyönantajakin olisi hyväksynyt. Olisi tullut vuosittaisten yleiskorotusten päälle 1% vuodessa eli 5 vuoden periodissa 5% lisäkorotus palkkaan. Olen itsekin kunta-alalla, vaativaa työtä ja palkka alle sairaanhoitajien. Silti hyväksyisin, vaikka itsekin asun pääkaupunkiseudulla. Välillä joutuu tekemään kompromisseja ja tajuamaan ettei kannata aina olla joustamattoman ahne. Hinnat nousee ja varmasti joutuu miettimään omaa kulutustaan, mutta maapallomme luonnonkatastrofikin huomioiden sanoisin että niin pitääkin!

Nuo ahneet millariikkarytköset ja hoitajat elävät nyt leveämmin kuin muutaman vuosikymmenen takainen toimitusjohtaja. On venettä, omakotitaloa, koiria, kesämökkejä ja kaukomatkoja. Ja pihassa usein 2-3 autoa. Haloo! Teidän ahneutenne takia sopua ei synny eikä uutta tes-sopimusta! Jos ei hoitohommat miellytä, niin tervemenoa vaan joukkoirtisanoutumaan ja ulkomailta ahkeria ukrainalaisia ja aasialaisia vaan tilalle.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna Marin on ahne

    • Anonyymi

      Juttuhan on niin, että ketään ei kiinnosta nykyään alkaa sairaanhoitajksi. Avainsanat ovat vetovoima ja pitovoima, jotka voidaan punnita rahan voimalla. Kuka meitä tulevaisuudessa hoitaa, jos alalle ei saada kuin vietnamilaisia halpatyöläisiä.

      • Anonyymi

        Kohta sairaanhoitajia ei tartteta enää niin paljon. Suuret ikäluokat alkavat kuolemaan suuremmissa määrin, joten teidän työnne helpottuu. Tähän suureen kuolleisuusaikaan voidaan vallan hyvin hankkia auttavia käsiä ulkomailta.


      • Anonyymi

        Filsuhoitajia on arabimaat täynnä ja hoita hyvää.


    • Anonyymi

      Kalliin sosialisti-soten myötä palkkojen harmonisointi tuo osalle hoitajista hyvät kootukset. Näiden lisäksi tappaja-tehy vaatii hurjia prosentteja.

    • Anonyymi

      Demarit, vihreät ja vasemmistoliitto hallituksessa haraa vastaan kun huonosti palkattu naisvaltainen ala haluaa ylisuuria palkankorotuksia.

    • Anonyymi

      Kun irtisanoutuvat niin työnantaja ei ota enää takaisin edes entiselle palkalle,hoitajat ajautuu ojasta allikkoon. Varmaan nuoremmat ja velalliset tekee pienemmälläkin palkalla,vanhempien rikkaampien irtisanoutuvien jäädessä elämään omilleen,eivät saa liiton lakkorahojen jälkeen edes työttömyyskorvausta tai palkkaa jos eivät suostu työskentelemään halvemmalla.
      Noin voi markkinataloudessa joskus käydä ja ehkä aika useinkin. Hahahaa.

      • Anonyymi

        Eihän noi osaa ajatella noin. Omille kintuilleen pissivät ja eivät ymmärrä, että se pissi lämmittää vaan hetken aikaa ja sitten on vieläkin kurjempi olla.


    • Anonyymi

      Et ehkä ole ihan ymmärtänyt, miksi tällaista ehdotusta ei voi hyväksyä. Muutaman satasen korotus viiden vuoden päästä palkkaan ei tule korjaamaan katastrofaalista hoitajapulaa ja Suomi jää lopulta vaille hoitajia.

      Ennen kritisointia ja ahneeksi haukkumista voi kysyä itseltään, olisiko itse valmis kouluttautumaan alalle, jossa arvostus on tätä luokkaa, mitään taukoja ei usein ehdi pitämään ja työyhteisöt usein myrkyllisiä johtuen loppuunpalaneista ihmisistä. Olet vastuussa ihmisten hengistä ja teet Euroopan hoitajiin verrattuna eniten lääkäreille kuuluvia töitä. Se tässä on se ongelma, jota yritetään ratkaista. Millä ehdoilla ja palkalla sinä lähtisit hoitajaksi tämän päivän Suomessa?

      • Anonyymi

        Samoilla ehdoilla kuin muutkin kunta-alan työntekijät. Ei esimerkiksi lastenhoitaja, opettaja jne. ole yhtään huonompia, kuin Rytkösen porukkakaan, mutta Rytkönen tekee nyt Ahoset. Aikoinaan Jouko Ahonen oli paperiliitossa yhtä ahne ja ylimielinen kuin nyt on Rytkönen ja kuinkas kävikään. Onneksi kaikki eivät lähde mukaan, vaan vaihtavat toiseen liittoon.


    • Anonyymi

      Ei ole pillujen ahneudella mitään rajaaa. Maamme ajautuu pian konkurssiin pilluhalituksen tuhlailun ja ahneiden pilluammattiliittojen takia.

      • Anonyymi

        Sivinistisika kommentoimassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivinistisika kommentoimassa.

        Siis sovinistisika.


    • Anonyymi

      Hoitsut ovat kusessa: lakkokassa tyhjä, vaatimukseen ei suostu kukaan ja nyt eivät saa yhtään mitään.

      Joukkoirtisanoutuminen on aivopieru: työsopimuksen joutuu jokainen irtisanomaan itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe