Ahneet hoitoalan järjestöt hylkäsivät sovintoesityksen!

Anonyymi

Millariikka Rytkösen ahneudella ja neuvottelukyvyttömyydellä ei ole rajaa: Tehy hylkäsi lautakunnan tekemän sovintoehdotuksen. Sovintoehdotus olisi ollut tähän maailmanaikaan (sota, ruokapula, valtion velkakriisi jne) aivan ok kompromissi ja kuntatyönantajakin olisi hyväksynyt. Olisi tullut vuosittaisten yleiskorotusten päälle 1% vuodessa eli 5 vuoden periodissa 5% lisäkorotus palkkaan. Olen itsekin kunta-alalla, vaativaa työtä ja palkka alle sairaanhoitajien. Silti hyväksyisin, vaikka itsekin asun pääkaupunkiseudulla. Välillä joutuu tekemään kompromisseja ja tajuamaan ettei kannata aina olla joustamattoman ahne. Hinnat nousee ja varmasti joutuu miettimään omaa kulutustaan, mutta maapallomme luonnonkatastrofikin huomioiden sanoisin että niin pitääkin!

Nuo ahneet millariikkarytköset ja hoitajat elävät nyt leveämmin kuin muutaman vuosikymmenen takainen toimitusjohtaja. On venettä, omakotitaloa, koiria, kesämökkejä ja kaukomatkoja. Ja pihassa usein 2-3 autoa. Haloo! Teidän ahneutenne takia sopua ei synny eikä uutta tes-sopimusta! Jos ei hoitohommat miellytä, niin tervemenoa vaan joukkoirtisanoutumaan ja ulkomailta ahkeria ukrainalaisia ja aasialaisia vaan tilalle.

14

119

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanna Marin on ahne

  • Anonyymi

   Juttuhan on niin, että ketään ei kiinnosta nykyään alkaa sairaanhoitajksi. Avainsanat ovat vetovoima ja pitovoima, jotka voidaan punnita rahan voimalla. Kuka meitä tulevaisuudessa hoitaa, jos alalle ei saada kuin vietnamilaisia halpatyöläisiä.

   • Anonyymi

    Kohta sairaanhoitajia ei tartteta enää niin paljon. Suuret ikäluokat alkavat kuolemaan suuremmissa määrin, joten teidän työnne helpottuu. Tähän suureen kuolleisuusaikaan voidaan vallan hyvin hankkia auttavia käsiä ulkomailta.


   • Anonyymi

    Filsuhoitajia on arabimaat täynnä ja hoita hyvää.


  • Anonyymi

   Kalliin sosialisti-soten myötä palkkojen harmonisointi tuo osalle hoitajista hyvät kootukset. Näiden lisäksi tappaja-tehy vaatii hurjia prosentteja.

  • Anonyymi

   Demarit, vihreät ja vasemmistoliitto hallituksessa haraa vastaan kun huonosti palkattu naisvaltainen ala haluaa ylisuuria palkankorotuksia.

  • Anonyymi

   Kun irtisanoutuvat niin työnantaja ei ota enää takaisin edes entiselle palkalle,hoitajat ajautuu ojasta allikkoon. Varmaan nuoremmat ja velalliset tekee pienemmälläkin palkalla,vanhempien rikkaampien irtisanoutuvien jäädessä elämään omilleen,eivät saa liiton lakkorahojen jälkeen edes työttömyyskorvausta tai palkkaa jos eivät suostu työskentelemään halvemmalla.
   Noin voi markkinataloudessa joskus käydä ja ehkä aika useinkin. Hahahaa.

   • Anonyymi

    Eihän noi osaa ajatella noin. Omille kintuilleen pissivät ja eivät ymmärrä, että se pissi lämmittää vaan hetken aikaa ja sitten on vieläkin kurjempi olla.


  • Anonyymi

   Et ehkä ole ihan ymmärtänyt, miksi tällaista ehdotusta ei voi hyväksyä. Muutaman satasen korotus viiden vuoden päästä palkkaan ei tule korjaamaan katastrofaalista hoitajapulaa ja Suomi jää lopulta vaille hoitajia.

   Ennen kritisointia ja ahneeksi haukkumista voi kysyä itseltään, olisiko itse valmis kouluttautumaan alalle, jossa arvostus on tätä luokkaa, mitään taukoja ei usein ehdi pitämään ja työyhteisöt usein myrkyllisiä johtuen loppuunpalaneista ihmisistä. Olet vastuussa ihmisten hengistä ja teet Euroopan hoitajiin verrattuna eniten lääkäreille kuuluvia töitä. Se tässä on se ongelma, jota yritetään ratkaista. Millä ehdoilla ja palkalla sinä lähtisit hoitajaksi tämän päivän Suomessa?

   • Anonyymi

    Samoilla ehdoilla kuin muutkin kunta-alan työntekijät. Ei esimerkiksi lastenhoitaja, opettaja jne. ole yhtään huonompia, kuin Rytkösen porukkakaan, mutta Rytkönen tekee nyt Ahoset. Aikoinaan Jouko Ahonen oli paperiliitossa yhtä ahne ja ylimielinen kuin nyt on Rytkönen ja kuinkas kävikään. Onneksi kaikki eivät lähde mukaan, vaan vaihtavat toiseen liittoon.


  • Anonyymi

   Ei ole pillujen ahneudella mitään rajaaa. Maamme ajautuu pian konkurssiin pilluhalituksen tuhlailun ja ahneiden pilluammattiliittojen takia.

   • Anonyymi

    Sivinistisika kommentoimassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sivinistisika kommentoimassa.

    Siis sovinistisika.


  • Anonyymi

   Hoitsut ovat kusessa: lakkokassa tyhjä, vaatimukseen ei suostu kukaan ja nyt eivät saa yhtään mitään.

   Joukkoirtisanoutuminen on aivopieru: työsopimuksen joutuu jokainen irtisanomaan itse.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   6010
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   3760
  3. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   237
   1750
  4. Ukrainalaiset varastivat kaikki ruoat

   Olimme leipäjonossa, kuten ennen eläkepäivää muutenkin. Oli jo hyvissä ajoin Ukrainan pojat tulleet. Kun ovet aukesivat, niin kaksin käsin kantoivat
   Maailman menoa
   244
   1685
  5. Millä vitun mandaatilla Sanna Marin

   Menee Ukrainaan heilumaan, sehän antaa Venäjälle, lisäsyyn operoida Suomeenkin?! :x
   Maailman menoa
   331
   1260
  6. Sofian piti taas matkia Martina ja ostaa samanlainen nahkatakki.

   Miksi seuraa Martina ja pukeutuu ja ostaa samoja vaatteita, on kuin kiusan tekoa .?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   1034
  7. Vanhemmalle södelle naiselle

   Olithan ihan mukava, ei siinä mitään mutta pysy jo kauempana minusta. Sydämeni kuuluu nyt naiselle joka voisi ikänsä puolesta olla sinun oma tyttäresi
   Tunteet
   71
   993
  8. Mä haluisin niin paljon nähdä

   Sinut.. voi tätä haluamisen määrää.. :(
   Ikävä
   35
   891
  9. Et sä kehtaisi kumminkään

   Et kehtaisi seistä vierelläni! Vai kehtaisitko? naiselle mieheltä
   Ikävä
   59
   856
  Aihe