Tunnen sympatiaa muslimeja ja muita kohtaan jotka vieraantuneet nyky-Suomeen

Anonyymi

Ymmärrän oikein hyvin miksi muslimit eivät tunne Suomea "omaksi maakseen". En tunne itsekään vaikka täysin kantasuomalainen olenkin. Minuun ei uppoa eliitin pakotettu "yhteenkuuluvuuden tunteen" luomisyritys. Liian läpinäkyvää. Pitäkää tunkkinne. Koko Suomi on täysi myytti ja illuusio.

13

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kirottu olkoon maa joka verottaa sen kansan puolikuoliaaksi ja tekee minkä tahansa yrittämisen 95%:lla todennäköisyydellä kamikaze-touhuksi. Olen nähnyt vierestä miten moni yrittäjäksi lähtenyt on tuhoutunut tai lopettanut huomattuaan tilanteen mahdottomaksi tai sitten kituu valittaen. Itse olin yrittäjänä 5 vuotta ja vain hyvällä onnella ja ajoissa järkiinnyttyäni lopetin yrityksen, myin kaluston ja varaston ja menin yksityiselle monikansalliselle firmalle.

   Tässä maassa yrittäminen on tehty likipitäen mahdottomaksi ellei ole yksilöllä äärimmäisen hyvä liikeidea ja Luojan erityslahjat sekä oikea hetki.

  • Anonyymi

   Minulle ei ole vieläkään auennut miksi pitäisi edes olla joku "yhteenkuuluvaisuuden tunne". Se ei tuo leipää pöytään eikä sillä laskuja makseta. Herrojen höpötystä koko juttu.

   • Anonyymi

    Höpö höpö sun tunteittes kanssa.:D:D Asioita ja päätöksiä tehdään yhdessä, koska ne ovat enemmistön kannalta järkeviä. Yhteenkuuluvuutta voi tuntea vain, jos on jotain yhteistä. Se on harvinaista herkkua. Suomalaisuus herättää yhteenkuuluvuutta vain silloin, jos meitä vastaan hyökätään. Tunne on tilanteeseen sidottu, ja se katoaa, kun uhka väistyy.


  • Anonyymi

   Tämä vedätys on laitettu liikkeelle ennenkuin miehet retuutetaan tapatettavaksi.

   Mitä yhteishenkeä on köyhällä eläkeläisellä ja Fortumin Liliuksella? Give me a break! 🤣

   • Anonyymi

    Juttunne ovat helvetin lapsellisia.


  • Anonyymi

   Monista eri syistä nyky-Suomeen voi vieraantua. Korona-kusetus ja eteenkin nyt vaikeneminen kun kuolintilastot korkeimmillaan on selvää valtiollista propagandaa. Lisäksi sosiaalisen median valtavasti lisääntynyt sensuuri ja mielipideterrori viittaavat samaan. Eräs terrorin ilmenemismuoto on se että sinut pakotetaan maksamaan veroa siitä että valtiollinen media harjoittaa aivopesua.

   • Anonyymi

    Jorinanne ovat tekosyitä omalle kyvyttömyydelle ymmärtää maailmaa ja kokea yhteyttä ympäristöön.


  • Anonyymi

   Miksi jostain myslimimaasta tulleen tulisi tuntea Suomi "omaksi maakseen"? Melko harva lienee sekin suomalaisten joukko joka menee muslimimaahan ja tuntee sen "omakseen". Maassa maan tavalla, ainahan pääsee pois jos tyyli ei nappaa.

  • Anonyymi

   EU-jäsenyyden ensimmäisinä vuosina Nokia peitti piilevän Suomen krooniset ongelmat. Vuodesta 2007 ei Suomen kansantalous asukasta kohden ole kasvanut juuri lainkaan. Suomi on siis tilanteessa johon Japani ajautui vuonna 1990. Matalan syntyvyyden, ajautumiseen periferiaksi sekä nyt vielä erittäin paha joutuminen Venäjän vihollismaaksi on tuhoisa yhtälö josta Suomi ei selviä.

  • Anonyymi

   Suomalaiset tosiasiassa vihaavat tosiaan. Sen huomaa mm autoliikenteessä. Nyt myös avoimesti toivotaan että Itä-Suomi tuhoutuisi.

   • Anonyymi

    Toivottavasti kuitenkin jää pystyyn edes muutama taikaseinä, joista voimme nyhtää rahaa itsellemme! T. Hyvin kotiutunut Ahmed.


   • Anonyymi

    Tosiasiassa monet suomalaiset vihaavat itseään. Se saa heidät vihaamaan maailmaa ja muita ihmisiä. Se ei edistä sosiaalisia suhteita, mikä johtaa irrallisuuteen. Siihen pitää sitten etsiä syitä ulkopuolelta, koska ei uskalla katsoa peiliin. Oma paha olo on siis hallituksen, globalistien, mamujen jne. jne. syytä.


  • Anonyymi

   Tänne ei tarvitse yhdenkään muslimin tulla. Kuka pyysi ja kuka käski tänne?
   Oikein, ei kukaan. Joten palaaminen olisi nyt oikea teko heille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   4541
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   37
   4108
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   140
   2212
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   376
   2007
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   111
   1370
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1127
  7. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   40
   985
  8. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   254
   938
  9. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   92
   865
  Aihe