Miksi Nato on Venäjälle uhka?

Anonyymi

Mitä Putinin hallinto pelkää?

11

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Mitä Putinin hallinto pelkää?"

   Demokraattisia vaaleja. niitä ei ole Venäjällä vieläkään järjestetty koskaan.

   Lisäksi joku toinen kirjoittaja täällä tuli kertoneeksi että venäjän armeijaa komennetaan lännestä ja siksi se armeija sotii Ukrainassa kun lännestä on niin käsketty sitä tekemään.

   Putin kuulemma on tuon takia saanut jo kymmeniä itkupotkuraivareita, mutta Venäjän armeija on niistä viis veisannut, samoin venäjän armeijassa ei olla piitattu pätkääkään myöskään Putinin päivittäisistä pyynnöistä että tulkaa pois sieltä Ukrainasta sotimasta.

   Niinpä että jos käytännössä diktaattorin valtaoikeudet omaava Putin on noinkin voimaton armeijansa suhteen, niin ajatelkaa mitä voisi tapahtua jos joku demokraattisilla vaaleilla valittu vässy olisi vallassa Moskovassa.

  • Anonyymi

   Venäjä yrittää vastustaa Naton laajentumista. Ja kas, kuinka kävikään? Suomi ja Ruotsi liittyvät Natoon. Kuten Niinistö totesi, Puttiliinin pitää katsoa peiliin.

  • Anonyymi

   Siksi Venäjä haluaa pitää natovapaan etupiirinsä, koska niillä on suunnitelma palauttaa Venäjä isoksi valtioksi. Eihän ne uskalla Nato-maihin hyökätä, koska vastus olisi liian kova. Venäjähän on pikkuhiljaa vallannut ja ottanut hallintaansa ympärillään olevia maita koko olemassa olonsa ajan.

  • Anonyymi

   Oikeaa demokratiaa siellä pelätään. Voisikin yllättäen olla, että johto ja oligarkit eivät pääsisikään vapaasti rosvoamaan valtion varallisuutta.

   • Anonyymi

    Siinäpä kommentti jossa asia kerrotaan lyhyesti , juuri noin on että demokratian pelko on suuri Putinilla ja lähipiirillään.


  • Anonyymi

   Ei USA:kaan katselisi sellaista jos Venäjä tai Kiina laajentelisi sotilasliittoaan USA:n ympärille. Lisäksi rakentelisivat biolabrojaan ympäriinsä rajan taakse.

   • Anonyymi

    Kysymyshän oli mitä Venäjä pelkää, miksi Nato on uhka?


  • Anonyymi

   Mitä aloittaja pelkää?

  • Anonyymi

   Yksinapaista maailmanjärjestystä, Venäjä ei siihen halua.

  • Anonyymi

   Demokratian pelko onkin maailman suurin pelko. Se että tavallinen kansa huomaisi että jotain mätää on maassa, jossa rahat kummasti katoaa, ja jotkut rikastuvat äärettömästi.
   Oligarkkien ökyelämä paljastuisi. Kansa alkaisi vaatimaan itselleenkin parempia palkkoja, eläkkeitä, asuntoja, autoja, kesähuviloita, rantalomia Nizzassa, lapsilleen parempia koulutuspaikkoja.
   Kyllä sellaiset kannattaakin piilottaa tavalliselta tallaajalta, jonka sopii asua jurtassa ja syödä puoliksi pilaantunutta kaalia kuivan leivän kanssa.

  • Anonyymi

   Totta kai NATO on uhka.
   Pidemmällä perspektiivillä NATO pyrkii levittämään demokraattisen järjestelmän kaikkialle universumissa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   369
   3673
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   3068
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1682
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1439
  5. 64
   1252
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   131
   1223
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   443
   869
  8. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   24
   771
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   226
   760
  10. Tänään puhutaan loukkauksista

   (En huomioi sua röllikkä tänään, koska päänsärkyisenä ei huvita vääntää sun kans riitaa) Ihmisetkokee erilailla asioita. Toiset loukkaantuu pienemmis
   Ikävä
   118
   740
  Aihe