Kerro nyt höpönassu, että millä voimilla se venäjä nyt hyökkää suomeen

Anonyymi

ja nimenomaan Nato-Suomeen? Nimittäin taas tulee tietoa Ukrainan rintamilta siitä kuinka venäläissotilaiden taistelutahto murenee entisestään, kun homma junnaa vaan paikallaan, ja kavereita kuolee viereen.

"Foreign Policy -lehden mukaan, että Itä-Ukrainaan sijoiteutut venäläisyksiköt eivät ole totelleet kenraalien antamia käskyjä.

Tilanne on samankaltainen Zaporižžjan alueella, jossa Venäjän yksiköiden taistelutahto on arvioitu erittäin matalaksi. Sotilaiden kerrotaan valittaneen operaatioiden tehottomuudesta, käyttävän runsaasti alkoholia ja ampuvan omia ajoneuvojaan, jotta heitä ei voitaisi siirtää etulinjaan."

Venäjä-mieliset ovat saastaa.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Höpönassut ei pysty....tirsk...

    • Anonyymi

      Trollit ei vastaile näihin

    • Anonyymi

      Venäjän sotilaitten taistelutahto murenee, aseistus huono, tankit ja tykit vanhaa romua. No mihin ihmeeseen me Natoa tarvitsemme? Luulisi että Suomen armeija ajantasaisella kalustollaan hakkaa koko Venäjän taantuneen armeijan kertaheitolla!

      • Anonyymi

        No tottakai hakkaisi pellearmeijan 🤣 mennen tullen. Eivät osaa muuta kun uhota. Onnetonta.
        Eläköön pula-ajassa seuraavat sata vuotta ja sehän meitä länsimaalaisia naurattaa 🤭
        On kyllä niin paska naapuri tuo venäjä, maailman surkein hylkiövaltio


    • Anonyymi

      Kohta saa Venäjällä taas pipaa sukkahousupaketilla. Hah haaa jäävät taas kehityksestä 50v. Kukaan ei osta öljyä ja kaasua joten mistä kaaliryssä saa rahaa kun ei osaa muuta kuin tehdä kuin mummoja joiden silällä on pienempiä mummoja hah hah haaa

    • Anonyymi

      venäjän hyökkäystä Suuomeen motivoi täältä saatavan ryöstösaaliin suuruus

      • Anonyymi

        Voisi olla peräti noinkin. Veneitä, autojakin. Kuormureita. Kaikenlaista raskaampaa teollisuuskalustoa.

        Ihmiskauppakin on aina mahdollinen; seksi, orjatyö, sisäelinkauppa jne. Mutta nuo taitavat olla enemmänkin tsetseenien mieleen kuin varsinaisten venäläisten.


    • Anonyymi

      Elektroniikka ja pesukoneet kiinnostaa. Samoin hienot modernit kylppärit, joista voi irrottaa monia tarpeellisia osia vaikka myyntiin, ellei ne sovi kotoiseen pirttiin.

      • Anonyymi

        Piti oikeen alkaa miettiä mitä noissa kylppäreissä on muka niin modernia. Mutta oikeassahan sinä olet; Kuivauskaappia tai edes -rumpuja. kph kalusteita, ikkunoitakin, lamput, pytyt, ammeet, suht arvokkat kai sit vesiboilerit teknisistä tiloista ja vaikka mitä muuta.

        Sit on kaikensortin perussähkö taikka paineilmatyökaluja, koneita ja laitteita. Käsissä kannettavia kevyitä juttuja kaikki. Moottorisahoja, huollossaolevii perämoottoreita, kultaliikkeitä, ruokakauppoja, teollisuusvarastoja, pankkeja ja siis jos kokonaisella armeijalla aletaan varastella, niin kyllähän silloin voipi ymmärtääkseni viedä jo ihan mitä vaan. Lapsia ja kanoja sekä puunrunkoja myöten. Siis ihan kaiken voipi viedä, tiiletkin rakennuksista, mökit purkaa ja uudelleen rakentaa, lähestulkoon siis kaiken.

        Aikamoista.

        En tiedä miten sen keskusteluyhteyden annettiin valua kankkulan kaivoon. Ei sitä yksinkertaisesti tehdä ellei haluta eskalaatiota. Enkä jaksa vaivata päätäni tuolla. Olkoot miten on luonnostaan mennäkseen - viimekädessä Luoja satanille kaikki sen siirrot sallii, sallii myöhemmin tai ei salli. En minä ole Luoja eikä vastuu tuosta kaikesta täten ole minun.


    • Anonyymi

      1 100 taktista ydinohjusta ja muutama sata suurempaa ydinasetta sen päälle. Suomen hävittämiseen riittää kun käyttää 2-3 % niistä.

      • Anonyymi

        Et ymmärrä. Jos Suomi vaiheittaisesti hävitetään oikeutukseksi vallata venäjä, niin tuolloin täältä lähtee suunnilleen 5.5m sielua helvettiin. Tuolloin satanin tahto toteutuu. Nää ihmiset pitää pitää hengissä ja eheyttää ihmein, jotta voisivat alkaa itsekin rukoilla enemmän, uskoa ja jopa luottaa Luojaamme. Täällä se tarve on aika. Tarviimme lisäaikaa, jotta ihmissielut voisivat muodostaa yhteyden täälläollessan jo Jeesukseen, ihan siis oikeasti aidon henk kohtaisen suhteen ja sitten vasta ruumiillisesti menehtyä siirtyen sitten helvetin sijaan Taivaaseen, ikuisiksi ajoiksi.

        Ei Suomen täystuhopaskalle. Ja iso KYLLÄ rukoukselle, ihmeille ja yhteydelle siniRISTIlipun kristinuskon symbolin (altruismi rukous = ihmeitä) -perinnölle


    • Anonyymi

      Aloitukseen:

      pahin skenaario minusta on se, että isompi neutronipommitus, jossa siis orgaaninen haihtuu ja vaatteet jää jäljelle lattialle, kuten kaikki muukin epäorgaaninen & synteettinenkin kai sitten ja sitten mummot perään valkkaamaan itteleen uusia kivoja huoneistoja. Ja taloja.

      näkyy isona valona taivaalla. Ja sitten ollaankin jo suoraan siellä, minkä kans resoinoimme maan päällä ja jossa ikuisuutemme tulemme viettämään.

      Mut jos kansa vaa rukoilisi.. jos kansa rukoilisi niin menisivät sinne helvetin norjaansa ja dissais meidät toivonmukaan täysin.

      kirjoitat ja ajattelet kuten pienvaltion ja nanokansan ihminen toimii. Suurvalta ei ajattele kanssasi samalla tavalla, ollenkaan. Sille ei muodosta merkittävää painoarvoa se varsinainen liittotuminen, ainoastaan tuhopotentiaali. siksi puola ja romania, lähelläolevineen ydinaselaukaisualustoineen, sitten baltiat ja sitten vasta Suomi. Ellei painoarvomuutosta tule, esmes sen tähden että Suomessa olisi yhtäkkii 250 toimintavalmista ydinkärkeä; Varsinki venäjälle, joka on laaja.alaisin maa, ne laskelmat käydään minimissään alueellisella tasolla, tyyliin pohjola, taikka itäEU jne. Suurvallat voivat puhua maista, mutta se ajattelun todellinen taso on manteretasolla, ja minimissään regionaalisella, josta esmen annoinkin jo.

      Tuo venäjä ihan oikeasti on maailman isoin maa. Eikä lontoon sille syöttämä Suomi ole oikeasti mitää muuta kuin huomionsiirto turkki kreikka kuviosta joka nyt seuraa täs kans, johon en jaksa yksityiskohtaisesti syentyä, enkä netissä sitä muutenkaan koskaan tekisi.

      Uhka tulee siitä olpäiden kohautuksesta, jonka se heidän toimittajanaisensa teki ku meistä täällä Suomessa puhu. Heille, kun on lontoollekin, on aivan vitun samantekevää meidän olemassaolomme - siis ihan aidostikin noin. Heille tämä on jäämässä suojavyöhykkeekseen eikä sillä ole väliä miten, koska tuossa tarkoitus tuossa pyhittää ne keinot.

      Minä olen kovastikin kiitollinen siitä, ettei mitään sotapaskaa ole alkanut. Jos ihan avoin olen, niin jopa posiviisesti yllättynytkin. Uskon, että Suomessa on alkanut väki rukoilla. Mitään muuta selitystä tuolle, ettei provoihin olla reagoitu ei ole olemassakaan, kuin itse Jeesus ja ihmeet. Tää on vähä tällainen näkymätön ihme vielä. Mutta jos jengi rukoilee pitkittyneesti ja isoin massoin, alkaa ne aivan kristallikirkkaatkin pikapikaa perästä neki.

      Jos artikkeli jota siteerasit on totuudenmukaista, tuolloin sotilaskuri on jo kokolailla entinen. Mutta jos taitava kenraali tulee puikkoihin, hän tuon kaiken energian osaa flipata oikeastikin ihan miksikä vaa, ja tuolloin heidän kutsuma sotilasoperaatio metamorfosoituu täystuhoon tähtääväksi sodaksi.

      Minä tosin koen tämän tosin siten, että nuo ukr aiotaan ottaa venälaisten PUOLELLE tässä koko kuviossa. Tai vähintäänkin aiottiin. Siksi silkkihansikasote ukrssa. Todelinen sota on mattopommituksia, kemiallisia, biologisia, uraani tykinammuksia, ja vaikka mitä muuta. Ei ukr siviilit todellisella sotatoimialueella kävele venäläisten ohi kun heidän letkansa etenee, vaan he menee molotovittaan, taikka vähintäänkin niiltä piiloutuu. Siellä suuri osa väestöstä ei koe venäläisiä syystä tai toisesta uhaksi ollenkaan, mikä tottakai on valtava shokki, ellei sen maan historiaan ole enemmänkin perehtynyt.

      Minä tiedän enemmän taas syyriasta. Ja sen sanon, että syyriassa eivät siviilit kävelleet rauhallisesti sotatoimialueilla operaatioiden aikana - kaukana siittä.

      Eli vielä kerran: venäjäkinuskit TULKITSEVAT ko. sotilasliiton eri tavalla kuin miten me sen käsitämme pikkuvaltiosta jolla on tää meidän nanokansa. Heille se on yksi asia muiden joukossa, meille taas se on valtava asia. Jos tiet mitä tarkoitan.

      Koitan antaa vielä vertauksen, kun kerta jaksan vielä tän naputella täs. Pörssiin tulee sijoittaja, jolla on paljon salkkuja hoidettavanaan. Kaikki on hienoa. Sitten sinne tulee toinen, pienemällä salkulla joka on oma, mutta korkeammalla riskitolerenssilla. Ja pelaa tosi kovaa tältä isolta yhden asiakkuuden matalaksi. Mitä tapahtuu? Noh, kaikki tuon suuren sijoittajan salkunomistajat kauhistuvat ja alkavat panikoida. Riskipeluri tietää tuon ja siksi sen tekeekin. Ja pahoin pelkään, ettäpä vielä muutamalla taktisella EI.ukrainaan. Koska jos se kohde olisi ollut ukr niin tuo olisi tapahtunut jo. Se kohde on jk toinen, ei slaavivaltio joka on kiinni venäjän rajassa ja just nyt sotilasliitojäsen. Se on norja. Meidän ainut onni tässä kaikessa on paradoksaalisesti se, että sota alkaisi huomenna, ennen kun nuo venäläiset innostuvat meistä sotilasliittoutuman osasena. Tuolloin he painuu sinne vitun norjaan.

      pyydän. kerjään vaikka polvillani, rukoilen teitä, antakaa noiden mennä sinne vitun norjaansa. älkää laittako kontaktia pystyyn, koska me emme oo heidän kohteena, vaan baltiat ja norja. Se et heitä ärsytimme, ei johta perikatoon, mutta raja valtojen etupiirin kanssa onkin sitten ymmärtääkseni jo TÄYSIN toinen tarina.

      sit huomio 100%sesti kinuskien aikeisiin. Koska se seuraa HETI perään.

      Ja se rukous..
      :((

    • Anonyymi

      Eihän tänne kukaan hyökkäisi, Suomen asevoimat pärjää aina ja Suomella on uskottava puolustus. Ei kun ei ollutkaan.

      • Anonyymi

        Suomen puolustusvoiman ylipäällikkö höpisee kummityttö kainalossa jalat vapisten, pääministeri esiintyy ala-arvoisesti halpa nahkatakkipäällä ulkomaisissa lehdissä tai esittelee rintojaan. Aiemmin oli sukkahousu-Jutta. Suomen politiikot ovat pellejä ja esim. Englannissa 90% lentäisi parlamentista samantien ulos. Suomessa nämä pellet ovat aina samaa normaalia. EU virkamiehet ajavat autolla pääkaupungin keskustassa ja ihmiset sinkoilevat ikkunoihin ja autot menavät kasaan, eikä henkilö ole edes päihtynyt. Mutta onneksi on lahjakas muusikko, eipä mitään. Kunnan päättävissä asemissa olevat monet korruptoituneita, nepotismi kukoistaa ja epäpätevät istuvat työpaikoissaan. Suomessa mikään ei toimi, siksi haetaan aina ulkopuolista apua. Milloin Neuvostoliitto, EU, milloin mikäkin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe