Kerro nyt höpönassu, että millä voimilla se venäjä nyt hyökkää suomeen

Anonyymi

ja nimenomaan Nato-Suomeen? Nimittäin taas tulee tietoa Ukrainan rintamilta siitä kuinka venäläissotilaiden taistelutahto murenee entisestään, kun homma junnaa vaan paikallaan, ja kavereita kuolee viereen.

"Foreign Policy -lehden mukaan, että Itä-Ukrainaan sijoiteutut venäläisyksiköt eivät ole totelleet kenraalien antamia käskyjä.

Tilanne on samankaltainen Zaporižžjan alueella, jossa Venäjän yksiköiden taistelutahto on arvioitu erittäin matalaksi. Sotilaiden kerrotaan valittaneen operaatioiden tehottomuudesta, käyttävän runsaasti alkoholia ja ampuvan omia ajoneuvojaan, jotta heitä ei voitaisi siirtää etulinjaan."

Venäjä-mieliset ovat saastaa.

14

125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Höpönassut ei pysty....tirsk...

  • Anonyymi

   Trollit ei vastaile näihin

  • Anonyymi

   Venäjän sotilaitten taistelutahto murenee, aseistus huono, tankit ja tykit vanhaa romua. No mihin ihmeeseen me Natoa tarvitsemme? Luulisi että Suomen armeija ajantasaisella kalustollaan hakkaa koko Venäjän taantuneen armeijan kertaheitolla!

   • Anonyymi

    No tottakai hakkaisi pellearmeijan 🤣 mennen tullen. Eivät osaa muuta kun uhota. Onnetonta.
    Eläköön pula-ajassa seuraavat sata vuotta ja sehän meitä länsimaalaisia naurattaa 🤭
    On kyllä niin paska naapuri tuo venäjä, maailman surkein hylkiövaltio


  • Anonyymi

   Kohta saa Venäjällä taas pipaa sukkahousupaketilla. Hah haaa jäävät taas kehityksestä 50v. Kukaan ei osta öljyä ja kaasua joten mistä kaaliryssä saa rahaa kun ei osaa muuta kuin tehdä kuin mummoja joiden silällä on pienempiä mummoja hah hah haaa

  • Anonyymi

   venäjän hyökkäystä Suuomeen motivoi täältä saatavan ryöstösaaliin suuruus

   • Anonyymi

    Voisi olla peräti noinkin. Veneitä, autojakin. Kuormureita. Kaikenlaista raskaampaa teollisuuskalustoa.

    Ihmiskauppakin on aina mahdollinen; seksi, orjatyö, sisäelinkauppa jne. Mutta nuo taitavat olla enemmänkin tsetseenien mieleen kuin varsinaisten venäläisten.


  • Anonyymi

   Elektroniikka ja pesukoneet kiinnostaa. Samoin hienot modernit kylppärit, joista voi irrottaa monia tarpeellisia osia vaikka myyntiin, ellei ne sovi kotoiseen pirttiin.

   • Anonyymi

    Piti oikeen alkaa miettiä mitä noissa kylppäreissä on muka niin modernia. Mutta oikeassahan sinä olet; Kuivauskaappia tai edes -rumpuja. kph kalusteita, ikkunoitakin, lamput, pytyt, ammeet, suht arvokkat kai sit vesiboilerit teknisistä tiloista ja vaikka mitä muuta.

    Sit on kaikensortin perussähkö taikka paineilmatyökaluja, koneita ja laitteita. Käsissä kannettavia kevyitä juttuja kaikki. Moottorisahoja, huollossaolevii perämoottoreita, kultaliikkeitä, ruokakauppoja, teollisuusvarastoja, pankkeja ja siis jos kokonaisella armeijalla aletaan varastella, niin kyllähän silloin voipi ymmärtääkseni viedä jo ihan mitä vaan. Lapsia ja kanoja sekä puunrunkoja myöten. Siis ihan kaiken voipi viedä, tiiletkin rakennuksista, mökit purkaa ja uudelleen rakentaa, lähestulkoon siis kaiken.

    Aikamoista.

    En tiedä miten sen keskusteluyhteyden annettiin valua kankkulan kaivoon. Ei sitä yksinkertaisesti tehdä ellei haluta eskalaatiota. Enkä jaksa vaivata päätäni tuolla. Olkoot miten on luonnostaan mennäkseen - viimekädessä Luoja satanille kaikki sen siirrot sallii, sallii myöhemmin tai ei salli. En minä ole Luoja eikä vastuu tuosta kaikesta täten ole minun.


  • Anonyymi

   1 100 taktista ydinohjusta ja muutama sata suurempaa ydinasetta sen päälle. Suomen hävittämiseen riittää kun käyttää 2-3 % niistä.

   • Anonyymi

    Et ymmärrä. Jos Suomi vaiheittaisesti hävitetään oikeutukseksi vallata venäjä, niin tuolloin täältä lähtee suunnilleen 5.5m sielua helvettiin. Tuolloin satanin tahto toteutuu. Nää ihmiset pitää pitää hengissä ja eheyttää ihmein, jotta voisivat alkaa itsekin rukoilla enemmän, uskoa ja jopa luottaa Luojaamme. Täällä se tarve on aika. Tarviimme lisäaikaa, jotta ihmissielut voisivat muodostaa yhteyden täälläollessan jo Jeesukseen, ihan siis oikeasti aidon henk kohtaisen suhteen ja sitten vasta ruumiillisesti menehtyä siirtyen sitten helvetin sijaan Taivaaseen, ikuisiksi ajoiksi.

    Ei Suomen täystuhopaskalle. Ja iso KYLLÄ rukoukselle, ihmeille ja yhteydelle siniRISTIlipun kristinuskon symbolin (altruismi + rukous = ihmeitä) -perinnölle


  • Anonyymi

   Aloitukseen:

   pahin skenaario minusta on se, että isompi neutronipommitus, jossa siis orgaaninen haihtuu ja vaatteet jää jäljelle lattialle, kuten kaikki muukin epäorgaaninen & synteettinenkin kai sitten ja sitten mummot perään valkkaamaan itteleen uusia kivoja huoneistoja. Ja taloja.

   näkyy isona valona taivaalla. Ja sitten ollaankin jo suoraan siellä, minkä kans resoinoimme maan päällä ja jossa ikuisuutemme tulemme viettämään.

   Mut jos kansa vaa rukoilisi.. jos kansa rukoilisi niin menisivät sinne helvetin norjaansa ja dissais meidät toivonmukaan täysin.

   kirjoitat ja ajattelet kuten pienvaltion ja nanokansan ihminen toimii. Suurvalta ei ajattele kanssasi samalla tavalla, ollenkaan. Sille ei muodosta merkittävää painoarvoa se varsinainen liittotuminen, ainoastaan tuhopotentiaali. siksi puola ja romania, lähelläolevineen ydinaselaukaisualustoineen, sitten baltiat ja sitten vasta Suomi. Ellei painoarvomuutosta tule, esmes sen tähden että Suomessa olisi yhtäkkii 250 toimintavalmista ydinkärkeä; Varsinki venäjälle, joka on laaja.alaisin maa, ne laskelmat käydään minimissään alueellisella tasolla, tyyliin pohjola, taikka itäEU jne. Suurvallat voivat puhua maista, mutta se ajattelun todellinen taso on manteretasolla, ja minimissään regionaalisella, josta esmen annoinkin jo.

   Tuo venäjä ihan oikeasti on maailman isoin maa. Eikä lontoon sille syöttämä Suomi ole oikeasti mitää muuta kuin huomionsiirto turkki kreikka kuviosta joka nyt seuraa täs kans, johon en jaksa yksityiskohtaisesti syentyä, enkä netissä sitä muutenkaan koskaan tekisi.

   Uhka tulee siitä olpäiden kohautuksesta, jonka se heidän toimittajanaisensa teki ku meistä täällä Suomessa puhu. Heille, kun on lontoollekin, on aivan vitun samantekevää meidän olemassaolomme - siis ihan aidostikin noin. Heille tämä on jäämässä suojavyöhykkeekseen eikä sillä ole väliä miten, koska tuossa tarkoitus tuossa pyhittää ne keinot.

   Minä olen kovastikin kiitollinen siitä, ettei mitään sotapaskaa ole alkanut. Jos ihan avoin olen, niin jopa posiviisesti yllättynytkin. Uskon, että Suomessa on alkanut väki rukoilla. Mitään muuta selitystä tuolle, ettei provoihin olla reagoitu ei ole olemassakaan, kuin itse Jeesus ja ihmeet. Tää on vähä tällainen näkymätön ihme vielä. Mutta jos jengi rukoilee pitkittyneesti ja isoin massoin, alkaa ne aivan kristallikirkkaatkin pikapikaa perästä neki.

   Jos artikkeli jota siteerasit on totuudenmukaista, tuolloin sotilaskuri on jo kokolailla entinen. Mutta jos taitava kenraali tulee puikkoihin, hän tuon kaiken energian osaa flipata oikeastikin ihan miksikä vaa, ja tuolloin heidän kutsuma sotilasoperaatio metamorfosoituu täystuhoon tähtääväksi sodaksi.

   Minä tosin koen tämän tosin siten, että nuo ukr aiotaan ottaa venälaisten PUOLELLE tässä koko kuviossa. Tai vähintäänkin aiottiin. Siksi silkkihansikasote ukrssa. Todelinen sota on mattopommituksia, kemiallisia, biologisia, uraani tykinammuksia, ja vaikka mitä muuta. Ei ukr siviilit todellisella sotatoimialueella kävele venäläisten ohi kun heidän letkansa etenee, vaan he menee molotovittaan, taikka vähintäänkin niiltä piiloutuu. Siellä suuri osa väestöstä ei koe venäläisiä syystä tai toisesta uhaksi ollenkaan, mikä tottakai on valtava shokki, ellei sen maan historiaan ole enemmänkin perehtynyt.

   Minä tiedän enemmän taas syyriasta. Ja sen sanon, että syyriassa eivät siviilit kävelleet rauhallisesti sotatoimialueilla operaatioiden aikana - kaukana siittä.

   Eli vielä kerran: venäjäkinuskit TULKITSEVAT ko. sotilasliiton eri tavalla kuin miten me sen käsitämme pikkuvaltiosta jolla on tää meidän nanokansa. Heille se on yksi asia muiden joukossa, meille taas se on valtava asia. Jos tiet mitä tarkoitan.

   Koitan antaa vielä vertauksen, kun kerta jaksan vielä tän naputella täs. Pörssiin tulee sijoittaja, jolla on paljon salkkuja hoidettavanaan. Kaikki on hienoa. Sitten sinne tulee toinen, pienemällä salkulla joka on oma, mutta korkeammalla riskitolerenssilla. Ja pelaa tosi kovaa tältä isolta yhden asiakkuuden matalaksi. Mitä tapahtuu? Noh, kaikki tuon suuren sijoittajan salkunomistajat kauhistuvat ja alkavat panikoida. Riskipeluri tietää tuon ja siksi sen tekeekin. Ja pahoin pelkään, ettäpä vielä muutamalla taktisella EI.ukrainaan. Koska jos se kohde olisi ollut ukr niin tuo olisi tapahtunut jo. Se kohde on jk toinen, ei slaavivaltio joka on kiinni venäjän rajassa ja just nyt sotilasliitojäsen. Se on norja. Meidän ainut onni tässä kaikessa on paradoksaalisesti se, että sota alkaisi huomenna, ennen kun nuo venäläiset innostuvat meistä sotilasliittoutuman osasena. Tuolloin he painuu sinne vitun norjaan.

   pyydän. kerjään vaikka polvillani, rukoilen teitä, antakaa noiden mennä sinne vitun norjaansa. älkää laittako kontaktia pystyyn, koska me emme oo heidän kohteena, vaan baltiat ja norja. Se et heitä ärsytimme, ei johta perikatoon, mutta raja valtojen etupiirin kanssa onkin sitten ymmärtääkseni jo TÄYSIN toinen tarina.

   sit huomio 100%sesti kinuskien aikeisiin. Koska se seuraa HETI perään.

   Ja se rukous..
   :((

  • Anonyymi

   Eihän tänne kukaan hyökkäisi, Suomen asevoimat pärjää aina ja Suomella on uskottava puolustus. Ei kun ei ollutkaan.

   • Anonyymi

    Suomen puolustusvoiman ylipäällikkö höpisee kummityttö kainalossa jalat vapisten, pääministeri esiintyy ala-arvoisesti halpa nahkatakkipäällä ulkomaisissa lehdissä tai esittelee rintojaan. Aiemmin oli sukkahousu-Jutta. Suomen politiikot ovat pellejä ja esim. Englannissa 90% lentäisi parlamentista samantien ulos. Suomessa nämä pellet ovat aina samaa normaalia. EU virkamiehet ajavat autolla pääkaupungin keskustassa ja ihmiset sinkoilevat ikkunoihin ja autot menavät kasaan, eikä henkilö ole edes päihtynyt. Mutta onneksi on lahjakas muusikko, eipä mitään. Kunnan päättävissä asemissa olevat monet korruptoituneita, nepotismi kukoistaa ja epäpätevät istuvat työpaikoissaan. Suomessa mikään ei toimi, siksi haetaan aina ulkopuolista apua. Milloin Neuvostoliitto, EU, milloin mikäkin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5092
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   4198
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2625
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2224
  5. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   104
   2123
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   134
   2100
  7. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   178
   1630
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   1482
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   241
   1416
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   103
   1252
  Aihe