Sannakin pääsee kertomaan Nato-kantansa

Anonyymi

En tosin ymmärrä miksi, Pääministerin ilmoitus on tässä yhtä tyhjän kanssa. Presidentti sen päätöksen tekee ja Marin voi taustalla hymyillä Japanista olevansa mukamas myös jotenkin merkittävässä asemassa tämän Niinistön ilmoituksen kanssa.

Turhake, pyrkyri, joka ei edes tässä asiassa uskaltanut ilmoittaa omaa kantaansa, vaan peesaa muita ja nyt kun kaikille on selvää, että Natoon mennään voi Marinkin paistatella taas median edessä. Kiitos Sanna saamattomuudestasi, jota osoitat kaikille.

9

95

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et tosiaan ymmärrä, sillä juurikin Pääministeri päättää tämän Nato asian ei presientti ja pääministeri on Sanna Marin, jos et sattunut sitäkään ymmärtämään ja kaikenmailman orvot on sivusta huutelijoita.

   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Miten voi joku olla näin pihalla. Presidentti päättää ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, ei pääministeri. Pääministeri on näissä asioissa pelkkä leimasin jos sekään.


   • Anonyymi

    No nythän asia ei ole noin.


   • Anonyymi

    Höpö höpö. Pääministeri EI JOHDA ULKOPOLITIIKKAA. Ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti yhteistyössä valtioneuvoston kanssa. Pääministeri on vain yksi osa valtineuvostoa. Presidentti johtaa ja on myös puolustusvoimien ylipäällikkö. Maan puolustusta johtaa ylipäällikkö. Päätöksen liittoutumasta tekee eduskunta. Marin hyväksyi liittoutumisen vasta, kun huomasi, että Suomen kansasta ylivoimaisesti suurin osa on Nato myönteistä.


  • Anonyymi

   Voi aloittaja parkaa! Presidentti ei päätä, eduskunta päättää. Elämme parlamentaarisessa demokratiassa. Jos nyt ymmärrät mitä se tarkoittaa.

   • Anonyymi

    Täytteleeko kansa jo polttopulloja, tuleeko Nato kannattajien ja Nato vastustajien välille lyhyt kestoisia taisteluja?

    Ei ole niin itsestään selvyys, ettei jossain oikein tosissaan raivota kun ei pidetäkkään äänestystä Natosta. Näinkö Suomessa rakennetaan maan sisäistä rauhaa. Kansa pelkää meidän poikien/tyttöjen taas kärsivän huonosta ulkopolitiikasta, kotimaan itsekkäiden päätöksistä, Suomen eduskunnan sotaisista vallanhimoisista tavotteista.


  • Anonyymi

   Sannahan on EU:n oikea Presidentti. Vai ootteko noin sokeita ja kuuroja?
   Marin puhuu aina 'Meidän Euriooppa" 'Me Euroopan Unionissa". Ei koskaan "Meidän Suomi" "Minun Suomi"....vaan
   Euroopan Unionin näkökulma aina....

   • Anonyymi

    Niinhän se Sanna sanoo. Sanna ei edusta Euroopan Unionia, ainakaan vielä. Joskus hän saattaa sinne tulla valituksi ja silloin hän voi käyttää tuota sanontaa. " Me Euroopan Unionissa". Kyllä hänen vielä pitäisi sanoa mieluummin: me Suomessa......


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3748
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   3393
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1926
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1531
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1354
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   100
   1082
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   961
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   938
  9. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   910
  10. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   907
  Aihe