Niinistö ja Marin: Suomi nopeasti Natoon, koska Nato tarvitsee Suomea sodankäynnissä.

Anonyymi

Tiedotteessa Niinistö ja Marin korostivat, että Naton jäsenenä Suomi vahvistaisi koko puolustusliittoa. Tämä tarkoittaa nimenomaan sitä, että Nato tulee tarvitsemaan Suomea Baltian maiden puolustamiseen sodan käynnissä Venäjää vastaan. Mm. Kenraali Gustav Hägglund on aiemmin sanonut Itä-Euroopan uusien jäsenmaiden ajaneen liittymisen jälkeen alas oman puolustuskykynsä enkä siksi halunnut Suomea osaksi tätä sotilaallista rupusakkia, Nyt Nato-Suomi joutuu tulevaisuudessa sotimaan näiden rupusakkien puolesta Venäjää vastaan. Niinistön ja Marinin tiedotteessa sanottiin myös että Suomi pitää liittää Natoon ripeästi ja viivyttelemättä. Tämä tarkoittaa sitä että kun sota eskaloituu myös muualle kuin Ukrainaan, Suomi Naton jäsenenä voi suunnata panssarinsa jo ensi vuonna Balttiaan. Tämän vuoksi on kauhea kiire päästä Natoon. Suomi ilmeisesti haluaa revanssin toisen maailma sodan häpeällisestä perääntymisestä. Nyt halutaan näyttää Venäjälle että täältä pesee..ja sitten taas lyödään päitä Karjalan mäntyyn.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sota todellakin tulee jatkumaan useita vuosia. Presidentti Zelenskyi on jo sanonut että sota ei lopu ennen kuin Ukraina on saanut kaikki menetetyt alueensa takaisin. Presidentti Biden puolestaan sanoi että Ukraina saa nyt ensi hätään raskaita aseita ja 40 miljardin avustuksen ja kaikenlainen tuki tulee jatkumaan niin kauan kunnes Venäjä on lyöty niin taloudellisesti kuin sotilaallisesti.

      Presidentti Bideniä pitää pelätä - ei Putinia - koska dementia sairastavan ihmisen päätösten tekeminen ei perustu terveeseen järkeen. Useat lääkärit sanovat olevansa huolissaan "kenestä tahansa", jolla on Joe Bidenin oireita 78- vuotiaana kahden aivoaneurysman ja sydänsairauden jälkeen - jotka molemmat liittyvät muistiongelmiin..eli dementiaan. Bidenin heikentyneet älylliset toiminnot on ollut jo useasti nähtävissä esim. muistivaikeuksista, kielellisestä kyvyttömyydestä, tiedon käsityskyvyttömyydestä, arvostelukyvyttömyydestä ja tilan hahmottamiseen puutteista. Bidenillä on dementia. Se on faktaa. Hänellä on vaikeuksia ongelmien ratkaisussa ja tunteidensa hallinnassa ja on vain ajan kysymys kun hän määrää USA:n F-35-hävittäjät Ukrainan ilmatilaan tuhoamaan Venäjä asevoimia. Ja se on sitten siinä. Sota eskaloituu Ukrainan ulkopuolelle.

      https://www.dailymail.co.uk/news/article-9912027/Doctors-say-concerned-Joe-Bidens-symptoms-age-78.html

    • Anonyymi

      Suomen talous ei tule myöskään kestämään sitä kehitystä, jonka Nato aiheuttaa Suomen taloudelle. Suomen talous on ollut useita vuosikymmeniä vahvasti riippuvainen Venäjästä. Nyt Suomi ei enää kykene jopa vuosikymmeniin saamaan aikaan talouskasvua. Voimassa olevat pakotteet ja vastapakotteet tuhoavat täysin ja lopullisesti Venäjän kaupan Suomen liityttyä Natoon. Tämä johtaa vielä entistä nopeampaan velkaantumiseen koronavelkaantumisen lisäksi. Venäjä jo kielsi Suomea käyttämästä Saimaan kanavaa, mikä tuhoaa, erityisesti keskisen ja itäisen Suomen teollisuuden, jonka vientikuljetukset ovat olleet riippuvaisia Saimaan kanavasta ja Saimaan syväväylillä kulkevista laivakuljetuksista. Erityisen tuhoisaa taloudelle ovat edullisen energian ja raaka-aineiden hintojennousu, joka johtuu energian tuonnin lopettamisesta Venäjältä. Kaasun tulo loppuu todennäköisesti jo ensi viikolla joka saa monen yrityksen lopettamaan toimintansa.

      • Anonyymi

        Presidentti Niinistön perintönä on se suurimmat virhearvioinnit, jotka tulevat johtamaan Suomen talouden ja itsenäisyyden tuhoamisen. Nyt siis pitäisi unohtaa Naton ja EU:n kaltaiset hullutukset, joiden kummankin taustapiruna on häärännyt Sauli Niinistö. Suomi pyörii tällä hetkellä pelkästään velkarahan voimalla. On palattava kestävään talouskasvuun ja se olisi ollut mahdollista, vain jos olisimme pysyneet Naton ulkopuolella ja olisimme pitäneet välit hyvinä Venäjän kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presidentti Niinistön perintönä on se suurimmat virhearvioinnit, jotka tulevat johtamaan Suomen talouden ja itsenäisyyden tuhoamisen. Nyt siis pitäisi unohtaa Naton ja EU:n kaltaiset hullutukset, joiden kummankin taustapiruna on häärännyt Sauli Niinistö. Suomi pyörii tällä hetkellä pelkästään velkarahan voimalla. On palattava kestävään talouskasvuun ja se olisi ollut mahdollista, vain jos olisimme pysyneet Naton ulkopuolella ja olisimme pitäneet välit hyvinä Venäjän kanssa.

        juurikin näin


    • Anonyymi

      Hallituksella on oma osuutensa idän kaupan loppumisessa.

      Erityisesti pääministeri on lobannut ahkerasti Venäjä-vastaisia pakotteita ja lietsonut vihaa ja sotaa Euroopan kiertueillaan.

      • Anonyymi

        Joo..nahkatakkityttö yrittää olla kovis....ja vielä kovempi kuin jätkät


    • Anonyymi

      Nato puolustaa Turkin ja Unkarin rikollisuutta, eikä Suomi voi siirtyä täysjäseneksi ennen kuin Turkin ja Unkarin kysymys on ratkaistu siten, ettei Nato tue enää niiden rikkollista toimintaa. Täysjäsenyytemme on jäissä siihen asti, ja tulee olemaan ehdollinen senkin jälkeen, jos emme saa vetoa Unkarin ja Turkin toimiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe