Suomi ei ole koskaan ollut uhka Venäjälle eikä aiokaan olla

Anonyymi

Venäjä on ollut Suomella jatkuva epävarmuustekijä, koska maassa on ollut koko sen historian ajan ja on nytkin sotaisia johtajia, jotka hyökkäävät muihin maihin eivätkä ymmärrä pysyä sivistyneesti omalla alueellaan armeijansa kanssa.

Suomi hakee puolustusliitosta puolustustukea hyökkääjiä vastaan eikä koskaan hyökkäystukea. Venäläisten todella lapsellinen retoriikka Suomesta uhkana on pelkkää s*ntaa, jota se yrittää syöttää kansalleen silmät ja korvat täyteen. Todella lapsellista isolta maalta.

38

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Omalle kansalleen valehtelu, esim. puhuminen erikoisopeaatiosta sodan sijasta ja "denatsifikaation" ja muiden valheiden pakkosyöttäminen, historian vääristely ja mediasensuuri, on omaa kansaa epäkunnioittavaa, loukkaavaa ja suorastaan kansaa häpäisevää ja vähättelevää toimintaa maansa johtajilta.

    • Anonyymi

      Samalla kun maan johtajat valehtelevat ja kansa uskoo valheet, muualla maailmassa koko kansa leimataan epäluotettaviksi valehtelijoiksi, koska valheet menevät kansalle läpi ja valehtelevat johtajat saavat siksi kansan tuen. Tämä on suuren suuri mainehaitta valtiolle, ja sillä on pitkäaikaisia huonoja seurauksisa kyseisen maan taloudella ja kehittymismahdollisuuksille.

      Valheilla ei voi luoda toimivaa ja kestävää perustaa yhdellekään valtiolle.

      • Anonyymi

        Valheilla mutta toimiihan yhdysvallat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valheilla mutta toimiihan yhdysvallat.

        No eipäs nyt liioitella. Kyllä Usassa voi sentään lehdistö ja ihmiset puhua mitä haluavat, eri juttu on sitten se mitä mikin lehti ja mediatalo tulee ja kertoo, mutta vastapuolen lähteet kertoo taas totuuden. Se toisin tekee kansasta kaksijakoisen kun siellä on liikaa tyhmiä jotka menevät populistin kelkkaan helpolla kun ei oma järki kerro ettei Trumppiin voi luottaa, koska hän ei ajattele kuin omia asioitaan ja etujaan.


    • Anonyymi

      Suomi aiheuttaa uhkaa hyökkäysjoukoille, jos Venäjä päättäisi toteuttaa suunnitelmiaan.

      Nyt onkin vaikeampi suunnitella toimivaa hyökkäystä.

    • Anonyymi

      Torinonpilvi voi kattaa kaiken. Spaghetti on tuontitavaraa sooseineen.

    • Anonyymi

      Mitäs miehiä ne olivat kun Vienaa ja Aunusta aina valkeanmeren rantoja myöten lähtivät valloittamaan? Eivätkö he olleet uhka Venäjälle/Neuvostoliitolle vaikka ryntäilivät kaukana vieraan vallan alueilla.
      Ilmari Kiantokin oli noissa porukoissa intoa puhkuen.
      No, nopeastipa heiltä loppui voima, veto, leipä ja intokin jotta todellinen uhka he olivat vain niille epäonnisille jotka onnistuivat murhaamaan.

      • Anonyymi

        Jatkosota olikin strategisesti tyhmä ratkaisu. Olisivat antaneet Neuvostoliiton ja Saksan keskenään tapella. Sodan jälkeen olisi ollut paremmat neuvotteluasemat saada Viipuri ja Petsamo takaisin.


      • Anonyymi

        Lienevät jo kuolleet.


    • Anonyymi

      > Suomi ei ole koskaan ollut uhka Venäjälle eikä aiokaan olla

      Tasan sama oli tilanne syksyllä 1939. Vakuutimme, että emme ole uhka Neuvostoliitolle ja Stalinille, koska, olemme rauhantahtoinen kansakunta.

      Mites se historiankirjoitus sanookaan, toimiko tämä Suomen lepyttelymenetelmä silloin?

      • Anonyymi

        Perkele meitä ei kiinnosta sotiminen, rauhassa eläminen on paljon mukavampaa!!


    • Anonyymi

      Venäjä ei voi puolustussotia hyökkäämällä. Hyökkääminen on yksiselitteisesti hyökkäyssotimista eikä puolustautumista. Venäjän ei tarvitse lässyttää mistään puolustautumisesta, johon sillä ei ole tarvetta eikä tule sivistyneen maailman takia, kun ei kukaan ole hyökkännyt eikä hyökkää Venäjälle modernissa maailmassa, paitsi vain Venäjä hyökkää.

    • Anonyymi

      Mulla alkaa seisomaan kun kuulen sanan NATO.

      • Anonyymi

        Siis aviomiehesi sisar kiinnostaa ???


    • Anonyymi

      Sotimisessa ei kukaan sodan osapuoli voita, mutta jokainen sotiva maa häviää paljon ja joutuu paikkailemaan vuosikymmeniä, että pääsee samalle tasolle kuin ennen sotaa. Sotiminen on vain äärimmäiset tyhmää, epäviisasta, haitallista, epäinhimillistä ja tuhoisaa kaikille osapuolille. Tämä ymmärretään oikein hyvin sivistyneissä eurooppalaisissa maissa, ja EU:kin luotiin ylläpitämään rauhaa Euroopassa.

      Haluaako Venäjä kuulua sivistyneisiin maihin vai barbaarisiin takapajulamaihin?

      Suomi ei halua sotaa, koska sota ei toisi mitään hyvää Suomelle eikä takuuvarmasti hyökkääjällekään, joka ei tule olemaan Suomi.

      • Anonyymi

        Puttea ei kiinnosta paljonko omaa kansaa kuolee ja paljonko sota maksaa, kunhan omat tilit pysyy tallessa. Jokaisessa diktatuurissa on sama ongelma.


    • Anonyymi

      Putinin laajenevan vallan vastustaminen on rikos. Vain natsi vastustaa Putinin laajenevaa valtaa.

      Suomen, Ruotsin ja Norjan Putinin laajenevaa valtaa vastustavat natsit löydetään ja kuljetetaan junilla häkkivaunuissa Siperiaan metsätöihin oppimaan Putinin kunnioittamista. Piste.

      • Anonyymi

        Eräänä päivänä heräät ja tajuat, että olet kannattanut pahaa ja ollut pahuuden ja sodanlietsoja-hyökkääjän puolella, eikä se päivä ole sinulle hyvä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eräänä päivänä heräät ja tajuat, että olet kannattanut pahaa ja ollut pahuuden ja sodanlietsoja-hyökkääjän puolella, eikä se päivä ole sinulle hyvä.

        Eiköhän edellinen kommentti ollut sarkasmia


      • Anonyymi

        Jep jep. Juuri siksi NATOon.


    • Anonyymi

      Paskahousut natottajat alkavat nyt uhriutua ja näytellä viatonta kun kaasuhanat menevät kiinni. Yhtäkkiä ollaankin kuin olevinaan ylimpiä ystävyksiä. Kyllä olette typeriä! Naurettavia ilveilijöitä ja täysiä pellejä!

      • Anonyymi

        Kuka uhriutuu?

        Eiköhän ne ole Putin ja Putinin kaverit, jotka uhriutuvat.

        Outoja tyyppejä. Ensin laittavat pystyyn sanoinkuvaamattoman järkyttävän sodan, jossa kuolee viattomia siviilejä: vanhuksia, jotka eivät pääse pakoon, lapsia, viimeisillään raskaana olevia naisia. Samainen Putin myhäilee tyytyväisenä, kun jopa alaikäisiä lapsia raiskataan, sitten kidutetaan ja lopuksi tapetaan. Ruumiit vielä häpäistään riisumalla ne alastomiksi ja jätetään kaduille lojumaan.

        Venäjä ei hae omia sotilaitaan pois, vaan niitä, jotka löydetään, säilytetään pakastusvaunuissa Ukrainan puolella - jos nyt vaikka joku venäläinen kunnioittaisi sodassa tapetuksi tullutta sotilastaan ja kävisi hakemassa kotiin haudattavaksi.

        Ellei näin käy, ukrainalaiset ovat luvanneet haudata heidät.

        Sitten kun Putinin ja kavereidensa pahin tappamisen himo on tyydytetty, hän ja kaverinsa alkavat syyllistää länttä ja jatkavat järjetöntä uhkailemistaan.

        Mutta karman käsi on pitkä, eikä se unohda. Venäläisille ei voi toivoa muuta kuin että saavat maistaa sitä, mitä nyt tarjoilevat Ukrainalle ja mitä uhkailevat tarjota länsimaille. Toivottavasti karma muistaa lisätä korot päälle, sillä mikään rangaistus ei ole liikaa Putinille ja kavereilleen. Maniac.


    • Anonyymi

      Se on juuri näin. Venäjä on harhainen maa.

    • Anonyymi

      Kyllä se nyt oli viisain ratkaisu ja onneksi päätettykin jo että Natoon haetaan.

      Jokunen kuukausi sitten ei monikaan sivistyneessä Euroopassa voinut käsittää että keskuudessamme Euroopassa on vielä sellainen valtio joka ihan oikeasti Euroopassa ajaisi omia etujaan hyökkäämällä toiseen itsenäiseen valtioon tällaiset sodilla asioitaan hoitavat maat katsottiin kuuluvan johonkin kouluttamattomien primittivisten kehitysmaiden joukkoon .

      En tunne mitään sympatiaa venäjää kohtaan näen sen nyt täydellisenä kehitysmaana Euroopassa sivistyneiden maiden joukossa venäjä paljasti täydellisesti sen ettei se kuulu sivistysmaiden joukkoon sen ulkopolitiikka laahaa sen 100v Eurooppaa jäljessä ja sen toiminta tavat ajaa etujaan on kouluttamattoman kehitysmaan tasolla olen täysin vakuuttunut että tällaisen vielä monella tapaa kehitysmaan naapurissa sijaitsevan valtion kuin Suomi on mitä pikimmin haettava muiden sivistysvaltioiden joukkoon Natoon yhteiseen puolustusliittoon ei ole mitään asiaa millä vielä vuonna 2022 mikään valtio Euroopassa voisi millään perustella sotilaallista hyökkäystä toiseen Eurooppalaiseen valtioon se aika oli ja meni toisessa maailmansodassa lähes 100 vuotta sitten.

    • Anonyymi

      Nikonov sanoi Gazeta.ru-sivustolle, että jos Suomi tarjoaa maaperäänsä Naton sotilastukikohdalle, Suomesta tulee sotilaallinen kohde, ydinaseet mukaan lukien.

      Nyt,verovaramme ja velkarahamme ulkomaille syytövät Päättäjät uhraavat turvallisuutemme Naton ja usan vuoksi.
      Kansa on petetty, Turvallisesta Puolueettomuudesta EI olisi tarvinnut luopua!
      Järkyttävää!!!

      • Anonyymi

        Luuletko sinä, että toisella puolella rajaa ei muka olisi nytkin ydinaseita, jotka on suunnattu Suomea kohti?


      • Anonyymi

        Sinä ilmeisesti olisit eturintamassa ottamassa vastaan "Vladimir Vapauttajan"?


    • Anonyymi

      Minulla on vielä Mannerheimin Miekantuppi-päiväkäsky seinällä. Pian alkaa olla sen lupauksen toteuttamisaika. Ruvetkaas pojat ja tytöt kerätä kamppeita. Nyt on sen verran isot pojat takaamassa hommaa, että eiköhän nyt onnistu. Suomi suureksi ja Viena vapaaksi!

    • Anonyymi

      Kauppakumppani . Nyt hyvä asiakas vetää herneen nenään .

      • Anonyymi

        Viitisen prosenttia Suomen viennistä.


    • Anonyymi

      Eipäs nyt natokiimaiset aleta selittelemään, mitä tuli tehtyä. Nato on Venäjälle uhka. Suomi ei ollut eilen vielä uhka Venäjälle. Tänään on päivä 1, kun me olemme uhka Venäjälle. Nato on perustettu Venäjän uhkaa vastaan ja Saksan matalana pitämiseen. Nyt ei muuta kuin vastuuta kantamaan, natofanit. Tätähän te halusitte. Minä en halunnut. En usko, että olen ainoa suomalainen.

      • Anonyymi

        Kuka täällä selittää?

        Se nyt ainakin tuli selväksi kirjoituksestasi, että jos Suomessa on sanojesi mukaan natokiimaisia, niin sinä itse olet venäjäkiimainen, joten eiköhän olisi sinunkin aika palata kotikonnuillesi.


      • Anonyymi

        Suomen puolustus on aina ollut uhka Venäjän hyökkäyssuunnitelmille.
        Nato tekee sotaisuuden vielä vaikeammaksi.

        Sekös teitä ryssiä ketuttaa, kun nyt menee hankalammaksi.
        Joudutte asennoitumaan rauhallisempaan kehitykseen.
        Tai sitten kiukuttelette keskenänne.


    • Anonyymi

      Äläs nyt, on jo merkkejä siitä että uhoaminen alkaa, naton jäsenenä aletaan vaatia Karjalaa takaisin. Kyllä ilman muuta Suomi natojäsenenä tulee olemaan venäjälle uhka. Nato on perustettu venäjää VASTAAN.

    • Anonyymi

      Aloitus on totta. Liittoutumaton ystävällismielinen Suomi ei ole milloinkaan uhannut nykyvenäjää sotilaallisilla erikoisoperaatioilla, sodalla, tai ydinsodalla. Valitettavasti ryssistä olemme saaneet kuulla vastaavia uhkauksia suomelle, - kaikista hallintoportaista jo vuosikymmenten ajan.

      Nyt tuo tarpeettomasti Suomea alistava kehityskaari on tullut tiensä päähän. Tästä päivästä alkaen Suomi ei ole puolueeton ja kuuluu ehdottomasti Nato-leiriin tulevaisuudessa. Ryssien oma ylimielisyys ja sotilaallinen aggressiivisuus ampui heitä itseään jalkaan.

    • Anonyymi

      Suomi ei ole ollut uhka Venäjälle. Neuvostoliitolle oli uhka pari kertaa sodan aloituksen vuoksi. 1920 luvun alkupuolella heimosodat ja jatkosota 1941-1944.
      Neuvostoliitto hyökkäsi talvisodassa. Suomi johtaa nyt 2-1.

    • Anonyymi

      "Venäläisten todella lapsellinen retoriikka Suomesta uhkana on pelkkää s*ntaa,"

      Tuskinpa Venäjä pitää Suomea uhkana. Mutta kun Suomen itärajasta tulee Nato-raja, niin se luonnollisesti aiheuttaa toimenpiteitä. Ne riippuvat siitä, mitä Suomen puolella tapahtuu. Jos Suomen puolelle ilmestyisi tukikohtia ja raskaita aseita, niin Venäjä toimisi samoin omalla puolellaan. Jos ei, niin toisella puolellakin otettaisiin kevyemmin. Sitä "vasta-askelet" tarkoittavat. Venäjän puheita ei kannata ylitulkita, eikä alitulkita.

    • Anonyymi

      Miten laitetaan suu, kun Siberia, Krimi itsenäistyy ja haistattaa pas*at Putlerille ja Lavroville...
      Venäjä tämän sodan seurauksena hajoaa osiinsa.

      10 vuoden päästä Venäjä = Lengradin ja Moskovan kokoinen lilliputti valtio.

      Ja sekös p ry ss iä vituttaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      927
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe