Suomi ei ole koskaan ollut uhka Venäjälle eikä aiokaan olla

Anonyymi

Venäjä on ollut Suomella jatkuva epävarmuustekijä, koska maassa on ollut koko sen historian ajan ja on nytkin sotaisia johtajia, jotka hyökkäävät muihin maihin eivätkä ymmärrä pysyä sivistyneesti omalla alueellaan armeijansa kanssa.

Suomi hakee puolustusliitosta puolustustukea hyökkääjiä vastaan eikä koskaan hyökkäystukea. Venäläisten todella lapsellinen retoriikka Suomesta uhkana on pelkkää s*ntaa, jota se yrittää syöttää kansalleen silmät ja korvat täyteen. Todella lapsellista isolta maalta.

38

177

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Omalle kansalleen valehtelu, esim. puhuminen erikoisopeaatiosta sodan sijasta ja "denatsifikaation" ja muiden valheiden pakkosyöttäminen, historian vääristely ja mediasensuuri, on omaa kansaa epäkunnioittavaa, loukkaavaa ja suorastaan kansaa häpäisevää ja vähättelevää toimintaa maansa johtajilta.

  • Anonyymi

   Samalla kun maan johtajat valehtelevat ja kansa uskoo valheet, muualla maailmassa koko kansa leimataan epäluotettaviksi valehtelijoiksi, koska valheet menevät kansalle läpi ja valehtelevat johtajat saavat siksi kansan tuen. Tämä on suuren suuri mainehaitta valtiolle, ja sillä on pitkäaikaisia huonoja seurauksisa kyseisen maan taloudella ja kehittymismahdollisuuksille.

   Valheilla ei voi luoda toimivaa ja kestävää perustaa yhdellekään valtiolle.

   • Anonyymi

    Valheilla mutta toimiihan yhdysvallat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valheilla mutta toimiihan yhdysvallat.

    No eipäs nyt liioitella. Kyllä Usassa voi sentään lehdistö ja ihmiset puhua mitä haluavat, eri juttu on sitten se mitä mikin lehti ja mediatalo tulee ja kertoo, mutta vastapuolen lähteet kertoo taas totuuden. Se toisin tekee kansasta kaksijakoisen kun siellä on liikaa tyhmiä jotka menevät populistin kelkkaan helpolla kun ei oma järki kerro ettei Trumppiin voi luottaa, koska hän ei ajattele kuin omia asioitaan ja etujaan.


  • Anonyymi

   Suomi aiheuttaa uhkaa hyökkäysjoukoille, jos Venäjä päättäisi toteuttaa suunnitelmiaan.

   Nyt onkin vaikeampi suunnitella toimivaa hyökkäystä.

  • Anonyymi

   Torinonpilvi voi kattaa kaiken. Spaghetti on tuontitavaraa sooseineen.

  • Anonyymi

   Mitäs miehiä ne olivat kun Vienaa ja Aunusta aina valkeanmeren rantoja myöten lähtivät valloittamaan? Eivätkö he olleet uhka Venäjälle/Neuvostoliitolle vaikka ryntäilivät kaukana vieraan vallan alueilla.
   Ilmari Kiantokin oli noissa porukoissa intoa puhkuen.
   No, nopeastipa heiltä loppui voima, veto, leipä ja intokin jotta todellinen uhka he olivat vain niille epäonnisille jotka onnistuivat murhaamaan.

   • Anonyymi

    Jatkosota olikin strategisesti tyhmä ratkaisu. Olisivat antaneet Neuvostoliiton ja Saksan keskenään tapella. Sodan jälkeen olisi ollut paremmat neuvotteluasemat saada Viipuri ja Petsamo takaisin.


   • Anonyymi

    Lienevät jo kuolleet.


  • Anonyymi

   > Suomi ei ole koskaan ollut uhka Venäjälle eikä aiokaan olla

   Tasan sama oli tilanne syksyllä 1939. Vakuutimme, että emme ole uhka Neuvostoliitolle ja Stalinille, koska, olemme rauhantahtoinen kansakunta.

   Mites se historiankirjoitus sanookaan, toimiko tämä Suomen lepyttelymenetelmä silloin?

   • Anonyymi

    Perkele meitä ei kiinnosta sotiminen, rauhassa eläminen on paljon mukavampaa!!


  • Anonyymi

   Venäjä ei voi puolustussotia hyökkäämällä. Hyökkääminen on yksiselitteisesti hyökkäyssotimista eikä puolustautumista. Venäjän ei tarvitse lässyttää mistään puolustautumisesta, johon sillä ei ole tarvetta eikä tule sivistyneen maailman takia, kun ei kukaan ole hyökkännyt eikä hyökkää Venäjälle modernissa maailmassa, paitsi vain Venäjä hyökkää.

  • Anonyymi

   Mulla alkaa seisomaan kun kuulen sanan NATO.

   • Anonyymi

    Siis aviomiehesi sisar kiinnostaa ???


  • Anonyymi

   Sotimisessa ei kukaan sodan osapuoli voita, mutta jokainen sotiva maa häviää paljon ja joutuu paikkailemaan vuosikymmeniä, että pääsee samalle tasolle kuin ennen sotaa. Sotiminen on vain äärimmäiset tyhmää, epäviisasta, haitallista, epäinhimillistä ja tuhoisaa kaikille osapuolille. Tämä ymmärretään oikein hyvin sivistyneissä eurooppalaisissa maissa, ja EU:kin luotiin ylläpitämään rauhaa Euroopassa.

   Haluaako Venäjä kuulua sivistyneisiin maihin vai barbaarisiin takapajulamaihin?

   Suomi ei halua sotaa, koska sota ei toisi mitään hyvää Suomelle eikä takuuvarmasti hyökkääjällekään, joka ei tule olemaan Suomi.

   • Anonyymi

    Puttea ei kiinnosta paljonko omaa kansaa kuolee ja paljonko sota maksaa, kunhan omat tilit pysyy tallessa. Jokaisessa diktatuurissa on sama ongelma.


  • Anonyymi

   Putinin laajenevan vallan vastustaminen on rikos. Vain natsi vastustaa Putinin laajenevaa valtaa.

   Suomen, Ruotsin ja Norjan Putinin laajenevaa valtaa vastustavat natsit löydetään ja kuljetetaan junilla häkkivaunuissa Siperiaan metsätöihin oppimaan Putinin kunnioittamista. Piste.

   • Anonyymi

    Eräänä päivänä heräät ja tajuat, että olet kannattanut pahaa ja ollut pahuuden ja sodanlietsoja-hyökkääjän puolella, eikä se päivä ole sinulle hyvä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eräänä päivänä heräät ja tajuat, että olet kannattanut pahaa ja ollut pahuuden ja sodanlietsoja-hyökkääjän puolella, eikä se päivä ole sinulle hyvä.

    Eiköhän edellinen kommentti ollut sarkasmia


   • Anonyymi

    Jep jep. Juuri siksi NATOon.


  • Anonyymi

   Paskahousut natottajat alkavat nyt uhriutua ja näytellä viatonta kun kaasuhanat menevät kiinni. Yhtäkkiä ollaankin kuin olevinaan ylimpiä ystävyksiä. Kyllä olette typeriä! Naurettavia ilveilijöitä ja täysiä pellejä!

   • Anonyymi

    Kuka uhriutuu?

    Eiköhän ne ole Putin ja Putinin kaverit, jotka uhriutuvat.

    Outoja tyyppejä. Ensin laittavat pystyyn sanoinkuvaamattoman järkyttävän sodan, jossa kuolee viattomia siviilejä: vanhuksia, jotka eivät pääse pakoon, lapsia, viimeisillään raskaana olevia naisia. Samainen Putin myhäilee tyytyväisenä, kun jopa alaikäisiä lapsia raiskataan, sitten kidutetaan ja lopuksi tapetaan. Ruumiit vielä häpäistään riisumalla ne alastomiksi ja jätetään kaduille lojumaan.

    Venäjä ei hae omia sotilaitaan pois, vaan niitä, jotka löydetään, säilytetään pakastusvaunuissa Ukrainan puolella - jos nyt vaikka joku venäläinen kunnioittaisi sodassa tapetuksi tullutta sotilastaan ja kävisi hakemassa kotiin haudattavaksi.

    Ellei näin käy, ukrainalaiset ovat luvanneet haudata heidät.

    Sitten kun Putinin ja kavereidensa pahin tappamisen himo on tyydytetty, hän ja kaverinsa alkavat syyllistää länttä ja jatkavat järjetöntä uhkailemistaan.

    Mutta karman käsi on pitkä, eikä se unohda. Venäläisille ei voi toivoa muuta kuin että saavat maistaa sitä, mitä nyt tarjoilevat Ukrainalle ja mitä uhkailevat tarjota länsimaille. Toivottavasti karma muistaa lisätä korot päälle, sillä mikään rangaistus ei ole liikaa Putinille ja kavereilleen. Maniac.


  • Anonyymi

   Se on juuri näin. Venäjä on harhainen maa.

  • Anonyymi

   Kyllä se nyt oli viisain ratkaisu ja onneksi päätettykin jo että Natoon haetaan.

   Jokunen kuukausi sitten ei monikaan sivistyneessä Euroopassa voinut käsittää että keskuudessamme Euroopassa on vielä sellainen valtio joka ihan oikeasti Euroopassa ajaisi omia etujaan hyökkäämällä toiseen itsenäiseen valtioon tällaiset sodilla asioitaan hoitavat maat katsottiin kuuluvan johonkin kouluttamattomien primittivisten kehitysmaiden joukkoon .

   En tunne mitään sympatiaa venäjää kohtaan näen sen nyt täydellisenä kehitysmaana Euroopassa sivistyneiden maiden joukossa venäjä paljasti täydellisesti sen ettei se kuulu sivistysmaiden joukkoon sen ulkopolitiikka laahaa sen 100v Eurooppaa jäljessä ja sen toiminta tavat ajaa etujaan on kouluttamattoman kehitysmaan tasolla olen täysin vakuuttunut että tällaisen vielä monella tapaa kehitysmaan naapurissa sijaitsevan valtion kuin Suomi on mitä pikimmin haettava muiden sivistysvaltioiden joukkoon Natoon yhteiseen puolustusliittoon ei ole mitään asiaa millä vielä vuonna 2022 mikään valtio Euroopassa voisi millään perustella sotilaallista hyökkäystä toiseen Eurooppalaiseen valtioon se aika oli ja meni toisessa maailmansodassa lähes 100 vuotta sitten.

  • Anonyymi

   Nikonov sanoi Gazeta.ru-sivustolle, että jos Suomi tarjoaa maaperäänsä Naton sotilastukikohdalle, Suomesta tulee sotilaallinen kohde, ydinaseet mukaan lukien.

   Nyt,verovaramme ja velkarahamme ulkomaille syytövät Päättäjät uhraavat turvallisuutemme Naton ja usan vuoksi.
   Kansa on petetty, Turvallisesta Puolueettomuudesta EI olisi tarvinnut luopua!
   Järkyttävää!!!

   • Anonyymi

    Luuletko sinä, että toisella puolella rajaa ei muka olisi nytkin ydinaseita, jotka on suunnattu Suomea kohti?


   • Anonyymi

    Sinä ilmeisesti olisit eturintamassa ottamassa vastaan "Vladimir Vapauttajan"?


  • Anonyymi

   Minulla on vielä Mannerheimin Miekantuppi-päiväkäsky seinällä. Pian alkaa olla sen lupauksen toteuttamisaika. Ruvetkaas pojat ja tytöt kerätä kamppeita. Nyt on sen verran isot pojat takaamassa hommaa, että eiköhän nyt onnistu. Suomi suureksi ja Viena vapaaksi!

  • Anonyymi

   Kauppakumppani . Nyt hyvä asiakas vetää herneen nenään .

   • Anonyymi

    Viitisen prosenttia Suomen viennistä.


  • Anonyymi

   Eipäs nyt natokiimaiset aleta selittelemään, mitä tuli tehtyä. Nato on Venäjälle uhka. Suomi ei ollut eilen vielä uhka Venäjälle. Tänään on päivä 1, kun me olemme uhka Venäjälle. Nato on perustettu Venäjän uhkaa vastaan ja Saksan matalana pitämiseen. Nyt ei muuta kuin vastuuta kantamaan, natofanit. Tätähän te halusitte. Minä en halunnut. En usko, että olen ainoa suomalainen.

   • Anonyymi

    Kuka täällä selittää?

    Se nyt ainakin tuli selväksi kirjoituksestasi, että jos Suomessa on sanojesi mukaan natokiimaisia, niin sinä itse olet venäjäkiimainen, joten eiköhän olisi sinunkin aika palata kotikonnuillesi.


   • Anonyymi

    Suomen puolustus on aina ollut uhka Venäjän hyökkäyssuunnitelmille.
    Nato tekee sotaisuuden vielä vaikeammaksi.

    Sekös teitä ryssiä ketuttaa, kun nyt menee hankalammaksi.
    Joudutte asennoitumaan rauhallisempaan kehitykseen.
    Tai sitten kiukuttelette keskenänne.


  • Anonyymi

   Äläs nyt, on jo merkkejä siitä että uhoaminen alkaa, naton jäsenenä aletaan vaatia Karjalaa takaisin. Kyllä ilman muuta Suomi natojäsenenä tulee olemaan venäjälle uhka. Nato on perustettu venäjää VASTAAN.

  • Anonyymi

   Aloitus on totta. Liittoutumaton ystävällismielinen Suomi ei ole milloinkaan uhannut nykyvenäjää sotilaallisilla erikoisoperaatioilla, sodalla, tai ydinsodalla. Valitettavasti ryssistä olemme saaneet kuulla vastaavia uhkauksia suomelle, - kaikista hallintoportaista jo vuosikymmenten ajan.

   Nyt tuo tarpeettomasti Suomea alistava kehityskaari on tullut tiensä päähän. Tästä päivästä alkaen Suomi ei ole puolueeton ja kuuluu ehdottomasti Nato-leiriin tulevaisuudessa. Ryssien oma ylimielisyys ja sotilaallinen aggressiivisuus ampui heitä itseään jalkaan.

  • Anonyymi

   Suomi ei ole ollut uhka Venäjälle. Neuvostoliitolle oli uhka pari kertaa sodan aloituksen vuoksi. 1920 luvun alkupuolella heimosodat ja jatkosota 1941-1944.
   Neuvostoliitto hyökkäsi talvisodassa. Suomi johtaa nyt 2-1.

  • Anonyymi

   "Venäläisten todella lapsellinen retoriikka Suomesta uhkana on pelkkää s*ntaa,"

   Tuskinpa Venäjä pitää Suomea uhkana. Mutta kun Suomen itärajasta tulee Nato-raja, niin se luonnollisesti aiheuttaa toimenpiteitä. Ne riippuvat siitä, mitä Suomen puolella tapahtuu. Jos Suomen puolelle ilmestyisi tukikohtia ja raskaita aseita, niin Venäjä toimisi samoin omalla puolellaan. Jos ei, niin toisella puolellakin otettaisiin kevyemmin. Sitä "vasta-askelet" tarkoittavat. Venäjän puheita ei kannata ylitulkita, eikä alitulkita.

  • Anonyymi

   Miten laitetaan suu, kun Siberia, Krimi itsenäistyy ja haistattaa pas*at Putlerille ja Lavroville...
   Venäjä tämän sodan seurauksena hajoaa osiinsa.

   10 vuoden päästä Venäjä = Lengradin ja Moskovan kokoinen lilliputti valtio.

   Ja sekös p ry ss iä vituttaa.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   229
   2864
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   283
   1596
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   504
   1472
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   74
   1372
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1293
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1251
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   1115
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1092
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   82
   1058
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1015
  Aihe