Mielenosoitus sunnuntaina NATOA vastaan

Anonyymi

Järjestäjät vetoavat, että täysin mielivaltaisen venäjän toiminta naapurivaltioissa ja nyt Ukrainassa meneillään olevassa kansanmurhassa ei riitä perusteeksi NATOON liittymiseksi? Agitaattoreille eli venäjälle hyödyllisten idioottien tiedoksi, että asiassa painaa voimakkaasti putinin venäjän Suomea kohtaan esittämä uhkailu sodalla, ilmatilaloukkaukset, strategisten maa-alueiden hankinnat, hybridivaikuttaminen ja cyberhyökkäykset. Näin alkuun muistutukseksi, kun kerran masinoitte valheita suomalaisia ja Suomea vastaan. Henkisesti säälittäviä henkilöitä nähtävissä senaatintorilla sunnuntaina. Heitä ei venäjän levittämä kurjuus ja kuolema näytä hetkauttavan. Todella omituisia ja oksettavia tyyppejä...

18

172

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Juna kulkee, vaikka asemalla huudellaan.

   • Anonyymi

    Mikä on viisi metriä pitkä, huojuu ja tuoksuu viinalle!

    Vastaus: stallareitten vappukulkue tai sunnuntain mielenosoitus:-D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mikä on viisi metriä pitkä, huojuu ja tuoksuu viinalle!

    Vastaus: stallareitten vappukulkue tai sunnuntain mielenosoitus:-D

    Mistä tommonen määrä stallareita löytyy? Venäjältä kaalisoppa tehtaalta ?


   • Anonyymi

    Niinpä niin ja kansaa tarvitaan vasta kun tarvitaan sotilaita rintamalle, muuten siitä ei tarvitse piitata ,niinkö?


  • Anonyymi

   Venäjän viime vuosien käyttäytyminen on riittävä ja suorastaan pakottava syy liittyä Naton jäseneksi.

   • Anonyymi

    Niiiiiin ja turvaakin pitäis saada ja hoivaa.

    Vähemmällä päästään kun pannaan teille passit kuntoon ja läheteään Natoon turvaan.

    Niin en Ukrainalaisetkin tekee. Zelenskyy tosin lupasi tappaa kaikki ulkomaille lähtevät. Ei ihme etteivät halua naamaansa näyttää tai henkilöllisyyttään paljastaa. Sitä voi tulla GUR:n pojilta myrkkykalsarit joululahjaksi.


  • Anonyymi

   Rajat on ilmeisesti auki myös toiseen suuntaan eli Venäjä ei kait ole ihan lähitulevaisuudessa hakemassa Naton jäsenyyttä.

  • Anonyymi

   Venäjä toimet Ukrainassa eivät ole 'kansanmurha'.
   Venäjä meni ESTÄMÄÄN kansanmurhan joka oli jatkunut 8 vuotta Ukrainan venäjänkielisiä kohtaan. Ukrainan natsijoukot olivat aloittamassa suurhyökkäyksen Donbassin separaristeja ja Venäjälle kuuluvaa Krimiä vastaan maaliskuussa. Venäjä ehti iskeä ensin.
   Mikäli joku imbesilli ei ole huomannut, taisteluja käydään Itä-ukrainan alueella jossa asuu vain venäjänkielisiä ja mielisiä ihmisiä. Venäjä on pelastamassa näiden ihmisten, siviilien henkiä natsien kynsistä.
   Mitä taas tulee Suomeen ja Natoon, ei Ukrainan sodalla pitäisi olla mitään tekemistä sillä, mikä on suhteemme Venäjään. Muuttiko USA:n hyökkäyssota Irakiin v. 2003 Suomen suhtautumista Yhdyshaltoihin?
   Ei.
   Tässä on kysymys muusta kuin Suomen 'turvallisuudesta'. Kyse onSuomen itsenäisyyden rippeiden tuhoamisesta. Suomi on valtiona kadonnut ja kohta katoaa myös suomalaiset olana etnisenä ryhmänä.

   • "Venäjä toimet Ukrainassa eivät ole 'kansanmurha'."

    Sitähän ne nimenomaan ovat. Venäjä tuhoaa surutta Ukrainassa jopa venäjänkielisiä kaupunkeja ja kyliä, tappaa, raiskaa ja kiduttaa sekä ryöstää siviilejä, jopa viljaa aiheuttaakseen Ukrainaan nälänhädän. Venäläisillä Kiovan valtausta yrittäneillä joukoilla oli jopa mukanaan 45 000 ruumissäkkiä polttouuniensa lisäksi. Ja Venäjän oma valtion media uhoaa, että Venäjä aikoo tehdä Ukrainassa kansanmurhan, kieltää ukrainalaisuuden, teloittaa vapaassa ja demokraattisessa Ukrainassa elää haluavat, laittaa ukrainalaiset keskitysleireihin pakkotyöhön sekä hävittää Ukrainasta kaikki Ukrainan kansalaisuuden merkit ja symbolit, jopa ukrainankielen. Jos nuo suunnitelmat eivät ole selvää fasistista kansanmurhaa, niin mikä olisi?

    "Venäjä meni ESTÄMÄÄN kansanmurhan joka oli jatkunut 8 vuotta Ukrainan venäjänkielisiä kohtaan."

    Ei mennyt. Venäjän suunnitelmana oli vallata koko Ukraina Kiovasta lähtien ja perustaa sinne fasistinen hallinto ja tehdä Ukrainaan kansanmurha ja ryöstää sen luonnonvarat Putin Kalsarimyrkyttäjän oligarkeille. Nämä tavoitteet löytyvät ihan Venäjän omista suunnitelmista. Ja sodan itä-Ukrainassa aloitti ja sitä ylläpiti vain Venäjä itse. kaikki kuolleet siellä ovat Venäjänn vastuulla.

    "Ukrainan natsijoukot olivat aloittamassa suurhyökkäyksen Donbassin separaristeja ja Venäjälle kuuluvaa Krimiä vastaan maaliskuussa. Venäjä ehti iskeä ensin."

    Vain totaalinen idiootti voisi uskoa, että Ukraina muka olisi suunnitellut aloittaa hyökkäyksen juuri kun Venäjä on kerännyt valtavasti sotilaskalustoa ja 190 000 sen rajoille. Kyse on vain venäjän järjettömästä propagandavalheesta, jolla se pyrkii oikeuttamaan rikollisen imperialistisen sotansa. Vaikka sinä itse olisit tuollainen idiootti, niin älä pidä meitä suomlaisia yhtä hölmöinä.

    "Mikäli joku imbesilli ei ole huomannut, taisteluja käydään Itä-ukrainan alueella jossa asuu vain venäjänkielisiä ja mielisiä ihmisiä. Venäjä on pelastamassa näiden ihmisten, siviilien henkiä natsien kynsistä."

    Mikäli et itse ole saanut lukea Venäjällä Venäjän sodasta, niin kerron sinulle, että Venäjä yritti aluksi mm. vallata Kiovan, mutta sen hyökkäys epäonnistui ja sen joukot lyötiin takaisin, joten se joutui tyytymään hyökkäykseen itä-Ukrainassa. Eikä Venäjä suinkaan ole pelastamassa ihmisiä natsien kynsistä, vaan tuhoamassa ja tappamassa, ryöstämässä ja raiskaamassa. Tuossa yksi video venäläisten sotilaiden rikoksista:

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008812635.html

    "Mitä taas tulee Suomeen ja Natoon, ei Ukrainan sodalla pitäisi olla mitään tekemistä sillä, mikä on suhteemme Venäjään. Muuttiko USA:n hyökkäyssota Irakiin v. 2003 Suomen suhtautumista Yhdyshaltoihin?
    Ei."

    Venäjän hyökkäyksellä sotilaallisesti liittoutumattomaan naapurimaahansa on kaikki tekeminen Suomen NATO-jäsenyyden kanssa: Venäjä on rikkonut eurooppalaisen turvallisuusjärjestelmän ja osoittanut, että se on fasistinen imperialistinen sotakiimainen rikollisvaltio, johon ei voi luottaa. Ja siksi Suomi menee NATO:on turvaan.

    "Tässä on kysymys muusta kuin Suomen 'turvallisuudesta'. Kyse onSuomen itsenäisyyden rippeiden tuhoamisesta. Suomi on valtiona kadonnut ja kohta katoaa myös suomalaiset olana etnisenä ryhmänä."

    Juuri NATO:on jäsenenä Suomi säilyy itsenäisenä vapaana demokratiana fasistisen rikollisvaltio Venäjän naapurimaana.


   • Anonyymi

    Sotaa käydään itä-ukrainassa siksi, että siellä sijaitsee ukrainan öljy ja kaasu varannot joita putler ahne ensimmäinen himoitsee. Edes ukrainan venäjänkieliset eivät ole säästyneet venäjän örkki armeijan raiskauksilta ja siviilien teurastuksilta.


   • Kas ... GLAVSET:in Podpolnik avautuu.

    Ja taas täysin turhaan ......


   • Anonyymi

    Tuo on jo niin huono propagandavale ja suoraan Venäjän virallisesta sotapropagandasta kopioitu, ettei sitä tämän enempää edes viitsi kommentoida.

    Venäjä on tehnyt itsestään täydellisen hylkiön ja ajanut itsensä niin syvään kuiluun, ettei sieltä nouse vuosikymmeniin vielä senkään jälkeen kun nykyinen diktatuurihallinto on syrjäytetty ja sotarikollisina tuomittu.


  • Anonyymi

   Suomi ei ole suvereeni itsenäinen valtio. Suomen asiat päätetään Brysselissä ja Pentagonissa. Säälittävintä oli kun sauli pressa otti heti yhteyttä Ukrainan nukkehallitsijaan kun oli ilmoittanut Nato kantansa. Tämä Pentagonin nukke oli kuulemma suopea ja mielissään.

  • Anonyymi

   Antaa hörhöjen päästää höyryä. Nato-juna kulkee jo.

  • Anonyymi

   Kannattaako ottaa Nato-lippu mukaan?

  • Anonyymi

   Hyvä ajatus, menkää osoittamaan mieltänne. Pysykää siellä niin pitkään kuin huvittaa.
   Mieluummin ympärivuotinen mielenosoitus. Kun kerran lähdetään niin sitten ei anneta periksi!!

  • Anonyymi

   Ukrainan sodan yksi erikoisemmista seurauksista on se että äärioikeisto ja äärivasemmisto ovat löytäneet toisensa: molemmat ihailevat venäjää ja putinia. Ukrainsta tai sen kansasta ei välitetä. Oikeastaan oikeiston ja vasemmiston syvien päätyjen tyyppejä ei edes erota enää toisistaan, aivan kuin ne olisivat samaa jengiä. Kunnon hevosenkenkäilmiö!

  • Anonyymi

   Kuvatkaa natovastustajia että nähdään keitä ovat suomen tyhmin kansanosa. Heittäkää natovastustajien päällee aitoa p*skaa.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   466
   3860
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1992
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   746
   1854
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1205
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   59
   954
  6. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   872
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   855
  8. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   67
   721
  Aihe