Venäjän hyökkäys Ukrainaan oli selvillä jo 2014

Anonyymi

Olen ihmetellyt monien asiantuntijoiden käsityksiä, että Venäjän laajamittainen hyökkäys Ukrainaan 24.2.-22 oli yllätys. Itse olen odottanut sitä vuodesta 2014 asti, jolloin venäjä kaappasi Krimin niemimaan ja rythyi tukemaan sotilaallisesti ns. Itä-Ukrainan separatisteja.

Miten ihmiset ovat olleet noin sinisilmäisiä? Itselleni on ollut selvää, että Venäjä hyökkää Ukrainaa vastaan, ja kysymys on ollut vain ajankohdasta, mitä ei ole voinut täsmällisesti tietää eikä ennustaa. Putinin näkemykset ovat asiasta olleet tiedossa! Kuitenkin esim. Li Andersson selittää, että Putin puheista huolimatta Venäjä ei olisi ollut hyökkäämässä ennen kuin se muutti politiikkaansa 24.2.-22.

Uskomatonta typeryyttä! Itse olen koko ajan tuskaillut, miksei Suomi liity Natoon, sillä se olisi ollut ainut turva Putinin kaltaiselta raakalaismaiselta imperialistilta turvaa saadaksemme.

Nyt onneksi tänään 12.5. vihdoin tuskani päätty ja Suomen valtiojohto on päättänyt liittyä Natoon. Kyllä se kesti! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

23

128

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Bravoo sinä, on niin helppoa olla jälkiviisas.

   • Pistin paremmaksi ja kirjoitin tänne 14.08.2014 03:41 että Venäjä hyökkää Suomeen 2025. Todisteet etuviisaudesta löytyy.


  • Anonyymi

   Samoin se oli jo tuolloin 2014 selvillä, että Ukrainassa elinajanodote on Euroopan alhaisimpia
   #
   Ukrainan tämänhetkinen kriisi ei ole vain geopoliittinen, vaan maassa on suuria kansanterveydellisiä ongelmia. Ukrainan terveyspolitiikka on Euroopan heikoimpia, sanoo professori Johan Mackenbach.

   Ukrainan tämänhetkinen kriisi ei ole vain geopoliittinen, vaan maassa on suuria kansanterveydellisiä ongelmia, joiden korjaamiseen tarvitaan kansainvälistä apua. Näin sanoo kansanterveystieteen professori Johan Mackenbach, joka on tutkinut Euroopan terveyseroja yli 20 vuoden ajan.

   Mackenbachin mukaan Ukrainassa elinajanodote on alhaisempi kuin mitä matala kansantulotaso antaisi odottaa. Tuoreessa selvityksessä, jossa tutkittiin 43 Euroopan maan terveyspolitiikkaa kymmenellä osa-alueella (tupakoinnin rajoittaminen, verenpaineen hoito, äitiysneuvolatoiminta, syöpäseulonnat ym.) Ukraina menestyi kaikista maista heikoimmin, kaikilla osa-alueilla.

   – Jos Ukrainassa voitaisiin välttää ne kuolemat, jotka ovat vältettävissä hyvän terveydenhuollon ansiosta, vuosittaisten kuolemien määrä (noin 700 000) puolittuisi. Ero Ruotsin ja Ukrainan elinajanodotteessa on merkittävä: 14 vuotta miesten ja 10 vuotta naisten kohdalla, Mackenbach kirjoittaa Lancetissa.

   Alhainen elinajanodote kertoo huonosta poliittisesta johtamisesta. Entisissä kommunistisissa maissa, joissa onnistuttiin saavuttamaan kohtuullisesti toimiva demokratia, elinajanodote lähti nopeaan ja vahvaan kasvuun.
   #

   • Anonyymi

    Venäjän fasistisen raiskari armeijan örkki sotilaiden elinajanodote muutamia viikkoja ja tämä jos mikä on merkki todella huonosta valtionjohdosta.


  • Anonyymi

   En oikei ymmärrä onko tuolla jotain tekemistä venäjän hyökkäykseen ukrainaan?

   • Anonyymi

    on tekemistä tai ei niin putin on hirviö


  • Anonyymi

   Minä tiesin hyökkäyksestä jo 1995

   • Anonyymi

    Omat koirat purivat ja Boing777 konekin putosi kun natsit alkoivat työnsä...tappaneet omiaan - hyvä, että venäläiset omaa veljesväkeä auttavat lopulta interventiolla.


  • Anonyymi

   Samoin oli jo tuolloin 2014 selvillä se, että Ukrainassa elinajanodote on Euroopan alhaisimpia.

   2014 oli myös selvillä se että Ukrainalaisia kuoli yli 700 000 vuodessa heikon terveydenhuollon takia.

   Nyt Ukraina sotii sitten Venäjää vastaaan sen sijaan että panisi kansalaistensa terveydenhuolto asiat kuntoon.

   Natzi Ukraina sietääkin hävitä maailmankartalta.

   • Venäjän elinajan odote oli vuonna 2020 sama kuin Ukrainassa. Koska Venäjä panee asiansa kuntoon ja kaataa Putin Kalsarimyrkyttäjän läpimädän hallinnon?


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    Venäjän elinajan odote oli vuonna 2020 sama kuin Ukrainassa. Koska Venäjä panee asiansa kuntoon ja kaataa Putin Kalsarimyrkyttäjän läpimädän hallinnon?

    Tuuuuskinpa nyt sentään.

    Olet vaan katkera kun kansasi kuolee ja haudataan puistoihin kun hautausmaat ovat täynnä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuuuuskinpa nyt sentään.

    Olet vaan katkera kun kansasi kuolee ja haudataan puistoihin kun hautausmaat ovat täynnä.

    "Tuuuuskinpa nyt sentään."

    Sehän olisi tietysti kaikkien etu, että Venäjän fasistinen hallinto kaadettaisiin.

    "Olet vaan katkera kun kansasi kuolee ja haudataan puistoihin kun hautausmaat ovat täynnä."'

    Suomalaisia ei haudata puistoihin, mutta venäläisten sotilaiden murhaamia ukrainalaisia kylläkin.


  • Anonyymi

   Kyse ei ollut "laajamittaisesta hyökkäyksestä" vaan rajoitetusta sotilasoperaatiosta. Liikekannallepanoa ei ollut, diplomaattisuhteita Ukrainaan ei katkaistu, kaasu virtasi Ukrainan kautta länteen, ei ollut USA-mallisia kaupunkien mattopommituksia siviiliuhrien välttämiseksi, jopa venäläisten omien tappioiden kustannuksella. Ei ollut suunnitelmia Ukrainan alueiden miehittämisestä vaan Donbassin itsenäisten tasavaltojen suojelemisesta.

   • "Ei ollut suunnitelmia Ukrainan alueiden miehittämisestä vaan Donbassin itsenäisten tasavaltojen suojelemisesta."

    Valetta. Venäjä yritti hyökätä Kiovaan, mutta epäonnistui surkeasti ja sen joukot lyötiin ja ne joutuivat vetäytymään. Myös Venäjän valtion TV kertoo, kuinka Venäjä tekee Ukrainassa kansanmurhan, kunhan Kiova kukistuu.


   • Anonyymi
    moloch_horridus kirjoitti:

    "Ei ollut suunnitelmia Ukrainan alueiden miehittämisestä vaan Donbassin itsenäisten tasavaltojen suojelemisesta."

    Valetta. Venäjä yritti hyökätä Kiovaan, mutta epäonnistui surkeasti ja sen joukot lyötiin ja ne joutuivat vetäytymään. Myös Venäjän valtion TV kertoo, kuinka Venäjä tekee Ukrainassa kansanmurhan, kunhan Kiova kukistuu.

    Mitäpä ne Kiovalla olisivat tehneet? Turha taakka Ukraainallekin tuo Kiova.

    Sieltähän USA polkaisi levotomuudet käyntiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitäpä ne Kiovalla olisivat tehneet? Turha taakka Ukraainallekin tuo Kiova.

    Sieltähän USA polkaisi levotomuudet käyntiin.

    Tiltunen on muka täysin tietämätön Putin Kalsarimyrkyttäjän imperialisista haaveista päästä hallitsemaan tsaarina Venäjän kehtoa Kiovaakin. Venäjän surkea epäonnistuminen valtausyrityksessään ottaa tiltua sielusta niin kovasti, että hän on kuin kettu, joka sanoo happamia pihlajanmarjoista,


  • Anonyymi

   EI SE OLLUT HYÖKKÄYS VAAN INTERVENTIO - SULLA ON AIVOT KÄYNEET MEDIAN TEHOPESUSSA! HAHHAHH....VOI NÄITÄ SURKIMUKSIA JOTKA ÄÄNESSÄ VAILLA PAREMPAA TIETOA - ALOITTAJA MENKÖÖN KYSYMÄÄN PAIKALLISILTA.

   • Anonyymi

    Nyt on Putinin trollille tullut lipsahdus, koska minä kuulin aikanaan, että Venäjä tekee "rauhanoperaation" Ukrainassa lähettämällä sinne rauhanturvaajia. Mutta jos Venäjän hyökkäys onkin nyt "interventio" niin aletaan mielestäni lähestymään totuutta.

    Interventio = tunkeutuminen toiseen maahan.


  • Anonyymi

   Kukaan ei voi hyväksyä näitä raakoja rikoksia ihmisyyttä vastaan. Raiskaamista, lasten, naisten ja vanhusten tappamista, siviilien ampumista ja kiduttamista. Miljoonat kodittomina maanpaossa. Viattomia ihmisiä, rauhallisia ihmisiä. Kodit ja sairaalat murskattu. Mariupol rauniokasa. Karmeaa täystuhoamista!
   Mikään ei oikeuta tälläiseen missään eikä ketään kohtaan.
   Olkoot Venäjän selitykset mitä tahanssa( valheita tosin kaikki) mikään ei oikeuta
   tälläiseen toimintaan!!!

   • Anonyymi

    jos tämä järjetön sota ei lopu niin ratkaisu on koko venäjän tuhoaminen putin on täysin mielenvikainen hirviö joka pitäisi likvidoida välittömästi


  • Venäjän hyökkäämiset ovat olleet selvää vuodesta 1000 lähtien. Sama on jatkunut tuhat vuotta ja poliitikot puhuvat että kaikki muuttui 2 kuukautta sitten niin kuin maailmaa ennen tätä vuotta ei olisi olemassa. Tätä ovat poliitikkojen päätemät, ei nähdä pitkän aikavälin kokonaisuuksia.

   Arviot tämän päivän Venäjästä olivat väärät ja ovat jatkossakin. Nyt onneksi varaudutaan kaikkeen mahdolliseen ja hankitaan Suomenkin käyttöön ydinaseistus joka tuo Suomelle uskottavan puolustuksen. Uskottavan puolustuksen alueille ei ole koskaan tehty omaan tuhoon päättyvää hyökkäystä.

   Mainittu Li puhuu liittoutumisen riskeistä. Mitä ne ovat.

  • Anonyymi

   Miksi mikään maa olisi 2014 puuttunut jo silloin Olypiasten jälkeen jo heti hyökkäys Ukrainaan miksi?venäjänmielisten suojelimiksi ?Viljavat maat ja ehkä öljy ei ihmishenki mutta kurjuus tulee Venäjälle suuri kiitos Valimir Putin.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2053
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1957
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   1811
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1479
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1395
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   532
   1113
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   50
   980
  8. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   927
  9. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   349
   899
  Aihe