Sisäministeri Krista Mikkosen (vihr.) mielestä turvapaikanhakuoikeutta Suomeen ei saa sulkea.

Anonyymi

10

152

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Perussuomalaiset ovat huolestuneita tästä uhasta ja kysyi eduskunnan kyselytunnilla, millaisiin konkreettisiin toimiin hallitus ryhtyisi, jos siirtolaisasetta käytettäisiin Suomea vastaan.

   Samoin perussuomalaiset kysyivät, piiloutuuko hallitus tässä asiassa EU:n taakse, sillä monet muut EU-maat ovat aiemmin sulkeneet rajansa, eikä niille tullut mitään seuraamuksia. Monilla muilla mailla on valmiina lainsäädäntöä kyseiseen uhkaan vastaamiseen, mutta Suomessa hallitus ei ole sellaista tehnyt.

   – Onkin erikoista, että miten tämä voi olla mahdollista? Komissio ei ole puuttunut rajojen sulkemiseen Kreikan, Puolan tai Liettuankaan tapauksissa. Miten Suomi eroaa näistä muista EU-maista? perussuomalaisten kansanedustaja Petri Huru kysyi hallitukselta.

   • Anonyymi

    Nuo ovat nyt äärimmäisen tärkeitä ja hyvin ajankohtaisia kysymyksiä Marinin hallitukselle perussuomalaisilta suomalaisten turvallisuuden säilymisen kannalta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nuo ovat nyt äärimmäisen tärkeitä ja hyvin ajankohtaisia kysymyksiä Marinin hallitukselle perussuomalaisilta suomalaisten turvallisuuden säilymisen kannalta.

    Nyt meidän maamme johtavat poliitikot kertovat tänään tuolla eduskunnan kyselytunnillakin, että Suomen kansa halusi Natoon ja siirtävät siten itseltään Natoon menosta vastuuta kansan niskoille kaiken pahan varalta, jos sellainen pahuus olisi tulossa kostoksi Suomelle Venäjän suunnalta Natoon menosta.
    Mutta Suomen kansalle ei voi laittaa vastuuta Natoon menosta, kun kansalta ei ole kysytty yhtään mitään Natoon menosta, sillä siitä ei ole järjestetty demokratian mukaista kansanäänestystä, eikä sitä kuulema myöskään järjestetä. Kyllä päävastuu Suomen Natoon menosta on Suomen presidentillä Sauli Niinistöllä, Sanna Marinin (sd) hallituksella, valtamedialla ja valegallupeilla.


  • Anonyymi

   Hullujen ämmien hallitus. Yksikään suomalaine ei suojele tätä hallitusta joka haluaa putinin hybridisotilaita jopa lainsäädännöllisesti Suomeen.

  • Anonyymi

   siirto Irakin sisäministeriksi Mikkoselle

   veikkaan että kansasta 92 % kannttaa asiaa

  • Anonyymi

   KAIKKI euroopan maat ovat vastaavassa tilanteessa sulkeneet rajansa, ainoastaan Suomen sisäministeriö ilmoittaa ettei aio sulkea rajaa. Maanpetoshallitus ja Mikkonen kyydittävä suoraan vankilaan Närpiön tomaatin kanssa.

  • Anonyymi

   Kyllän nousi verenpaine kun katseli ja kuunteli Mikkosta eduskunnassa. Hän ei ole missään asiassa suomalaisten asialla, päinvastoin. Pitäisi muistaa mitä tuli ministerivalassa vannottua.
   Miten ihmeessä tuollaisen maailmankuvan omaava ihminen on päästetty ministeriksi asti. Nyt äänestäjät menkääpäs itseenne ja korjatkaa virhe seuraavissa vaaleissa.

   • Anonyymi

    Jukkelis rakastaa Mikkosen linjaa.


  • Anonyymi

   Nato-jäsenmaa Turkin johtaja toteaa nyt, ettei Turkin ole mahdollista suhtautua positiivisesti Ruotsin ja Suomen suunnitelmiin liittyä Natoon, koska molemmat maat ovat ”kotipaikkoja monille terroristiorganisaatioille

   • Anonyymi

    Voisiko olla että Erdokani suojelee Suomea paremmin raiskaajalaumoilta kuin sisäministerimme, arvostetu Krista Mikkonen.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5186
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   42
   4446
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   142
   2375
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   387
   2327
  5. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1948
  6. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   1752
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   114
   1527
  8. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1334
  9. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   50
   1183
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   108
   1071
  Aihe