Miksi ovet ei aukene meille? Miksi mahtaa?

Anonyymi

Mutta liian usein ne edelleenkin aukeavat ja lopputulos on kantasuomalaiselle epäsuotuisa:

"Kotirauhan rikkomisessa romanimies oli mennyt luvatta sisälle edellisen syytekohdan uhrin asuntoon sillä välin, kun toinen romani on harhauttanut uhria pyytämällä ja hakemalla tältä vettä auton jäähdyttimeen.
Kun nainen oli käynyt hakemassa vettä keittiöstään, oli romani tullut perässä sisään. Hän oli tullut hyvin lähelle seisomaan, ilmeisesti estääkseen naista näkemästä mitä takana oli tapahtunut. Romanimies meni asuntoon syytekohdan 1 rikoksen toteuttamiseksi. Suomalaisnainen säilytti pankkitunnuksiaan tietokoneensa vieressä.

Identiteettivarkaudessa ensimmäisen syytekohdan vastaajana ollut romaninainen esiintyi suomalaisnaisena ilmoittamalla puhelimessa suomalaisnaisen henkilötiedot.

Ensimmäisellä törkeällä rahanpesulla tarkoitettiin suomalaismiehen toimia syytekohdassa 1 esitetyllä tavalla. Suomalaismies sai itse palkkioksi teostaan 100 euroa.

Toisella rahanpesulla tarkoitetaan toisen suomalaismiehen toimintaa syytekohdassa 1 esitetyllä tavalla. Toinen suomalaismies sai palkkioksi toimistaan 200 euroa ja hänelle jäi rikoksesta saatua omaisuutta 1000 euroa. Vastaaja ei pystynyt muistamaan tapahtumia ”ryyppyputken takia”.

Avunanto törkeään maksuvälinepetokseen liittyi toisen romanimiehen toimintaan, sillä hänen katsottiin neuvoneen suomalaismiehiä puhelimitse rahojen siirtelystä."

/Partisaani

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä me valkonaamat sitten olemme helppoja uhreja etnisten edessä. Rasistikortti uppoaa ja muu etninen uhkailu. Monikulttuuri on todellista jättirikkautta! Eikä kukaan pidä valkonaaman puolia. Ei tämän suku, ei yhteisö, ei oikeusjärjestelmä.

   Tämäkin rikollinen olisi ansainnut sikamaisuudestaan täysimittaisena tuomionsa eikä mitään hovialennuksia:

   "Osapuolet olivat solmineet sopimuksen Kaarinassa, Turun naapurissa sijaitsevan asunnon vuokraamisesta. Myöhemmin saman päivän iltana eläkeläisrouva kuitenkin ilmoitti nelikymppiselle naiselle, ettei vuokraakaan asuntoa hänelle.

   Nuorempi nainen näki tilaisuutensa kiristää vanhempaa naista. Muutamaa päivää myöhemmin hän näet viestitti eläkeläisrouvalle, että tämän tulee maksaa 200 euroa korvausta vuokrasopimuksen perusteettomasta päättämisestä. Muutoin hän nostaisi kanteen.

   74-vuotias rouva maksoi.

   Seuraavana päivänä eläkeläisrouva sai 340 euron vaatimuksen samalla perusteella. Senkin hän maksoi.

   Kahta viikkoa myöhemmin rouva sai uuden vaatimuksen samalla perusteella. Nyt nuorempi nainen uhkasi ilmoittaa asiasta poliisille. Eläkeläisrouva siirsi pyydetyn summan, 3 000 euroa nuoremman naisen läheisen tilille.

   Rotusyrjintäväite
   Kaksi päivää tämän jälkeen nuorempi, etniseen vähemmistöön kuuluva nainen syytti rouvaa rotusyrjinnästä ja uhkasi viedä asian poliisille, jollei tämä maksa toista 3 000 euroa. Tämänkin summan eläkeläisrouva maksoi nuoremman naisen tilille.

   Edelleen neljän päivän päästä tunnistamattomaksi jäänyt henkilö ilmoitti eläkeläisrouvalle, että nainen jonka kanssa hän oli solminut vuokrasopimuksen oli ollut raskaana ja kokenut hänen toimintansa vuoksi keskenmenon. Rouvan pitäisi maksaa hyvityksenä 5 000 euroa.

   Tuntematon henkilö uhkasi rouvaa ”suvun vainoamisella”, jollei hän maksa. Eläkeläisrouva maksoi jälleen pyydetyn summan.

   Velka siirtyisi lapsille
   Tuntematon henkilö vaati vielä muutama päivä tämän jälkeen eläkeläisrouvalta 4 000 euroa, jotta tämän ei tarvitsisi maksaa oikeudenkäyntikuluja. Rouva siirsi jälleen kerran pyydetyn summan tilille, joka hänelle osoitettiin.

   Tässä vaiheessa vanhuksen rahat olivat hänen kertomansa mukaan jo lähes loppu. Hän sai kuitenkin edelleen tuntemattomalta taholta tekstiviestejä, joissa uhattiin poliisilla. Hänen vaadittiin viesteissä kertomaan omien lastensa nimet. Korvausta pitäisi saada lapsilta äidin sijasta.

   Kaikkiaan eläkeläisnainen menetti kiristyksissä 15 540 euroa."

   /IL

  • Anonyymi

   Pitäkää huolta lähimmäisistänne ja kanssasuomalaisista. Kukaan muu kun ei välttämättä pidä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2433
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1882
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1023
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   975
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   911
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   896
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   697
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   687
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   657
  Aihe