Pääni näky 1.5.2022jKr.

Anonyymi

Sain tarkan näyn , jossa tapahtumaiset olivat samantuntuiset kuin aiemmissa saamissani toteutuneissa pääni näyissä.En sen sisältöä kuvannut juurikaan. Sota on sotaa. Hymyt vähenevät syntihyväksyjillä päivä päivältä. Toivotan mukavaa selviytymiseen liittyvää jatkoa. Itse en jää vangiksi vaan otan mukaani niin monta kuin ehdin, tiedoksianto Petrille Sysmään päin. Minulla on oikeus ja velvollisuus siihen? Vai millä Raamatun sanoilla sen Jumala minulta kieltää?

Jumala on osoittautunut varmuudella yhden näyn antajaksi.

Googin murhaajien ei pitänyt hyökätä Ukrainaan.Putin valehteli ja dorkat uskoivat valehtelevaa Putinia.

Putin kuitenkin hyökkäsi Ukrainaan.

Nyt samat pelästyneet dorkat tuumivat turvatakuiden olevan niin kattavat ettei Putin tohdi hyökätä Suomeen. Putin on arvioitu riivatuksi.Jos Putin on riivaajademonin vallassa niin Putin toimii kuten riivaajademoni tahtoo Jumalan asettamissa rajoissa.

Pääni näyn takia haluan vielä antaa viestini: Goog hyökkää Suomeen jos pääni näky on Jumalasta. Aiemmissa saamissani toteutuneissa pääni näyissä ja tässä Googin murhaajien hyökkäyksessä Suomeen ei ole mitään erotuksena.

Mutta olen rukoillut ettei näky toteudu...Pyydän sinua rukoilemaan myöskin.Uskon näkyni olevan ehdollinen, mutten siihen että jumalaton osa Suomea ymmärtää tehdä parannusta lapsimurhistaan, homoliitoista jne. jolloin Dov jättäisi Suomen asuintalot raunioittamatta, suuhunsa raateluunsa ottamatta.

Ongelma on syntihyväksyvä Suomen elämä. Laajemmin koko maailmassa rehottava syntiviidakko, josta Suomi ja muut valtiopuut eivät ole tekemässä parannusta. Goog, Petoelukka Dov, on ruoskana Ukrainassa. Kun katsoo uutisnäkyjä Ukrainasta niin kerrostalot ovat kylkiluurivit puhtaaksi elämästä kuoleman murhapommeilla kaluttuja.

Jumalan pelossa, Jumalan suojassa hyväosaisena,

Selef Urge

5

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nämä pään tuomat näyt ja sielullisuus voi olla yhtälö.
   Joku asia vaivaa sielua, kun ja jos asiaa kypsyy johonkin yhtälöön, siitä tulee Ahaa! elämys ja näin voi tulla myös "pään näyksi" --

   Mielessäni on Leo Mellerin "pään näkyjä" - siinä aikoinaan Neuvostoliitto valtasi Suomen... ja sen pään näyn mukaan täältä pakeni Canadaan suomalaisia uskovia.
   No, osa on jo ko. maan mullissa haudattu - iän ja sairaudentakia.

   Se, että Melleri ei niin paljon lukisi niitä sanomalehtiä - näyt olisi vähempänä.
   Sanomalehtisaarnaaja on sen lähteen näyn hurman välittäjä.

  • Anonyymi

   Kansalaisella on oikeus puolustaa itseään ja olemassaoloaan niin kansalaisena, ihmisenä kuin kansakuntana, jolla on esivalta, jota on toteltava, koska Jumala tahtoo sitä esivaltatottelua.

   Älä tapa on ehdoton käsky.

   Yhteiskunnallisella tasolla kristitty sotilas suojatessaan siviilejä voi joutua käyttämään aseitaan.

   Jos vihollisen tappaminen on älä tapa käskyä vastaan niin onko Raamatussa tapa tuo kansa käskyä?

   A : On
   B: Ei

   Erämaasta Ihanaan Maahan tulon aikoihin Jumala antoi käskyn tuhota epäjumalanpalvojat?

   https://www.youtube.com/watch?v=SlCR6QsvkWQ

   Selef Urge

   • Anonyymi

    "Älä tapa on ehdoton käsky."

    Käsky kuuluu: älä murhaa. Jumala on kehottanut omiaan tappamaan kautta Vanhan testamentin. On raamatunmukaista puolustaa omaa isänmaataan ja omaa henkeään vaikka asein.

    Mutta älä huoli! Mitään sotaa ei ole Suomeen tulossa. Kaikki on vain pääsi kuvitelmaa, joka johtuu omista peloistasi ja omasta ahdistuneisuudestasi.


  • Anonyymi

   No niin, sinustahan sukeutui sitten oikein kunnon saatana. Olisivatpa apostolit ja muut jeesuksen seuraajat olleet samanlaisia, niin oltaisiin jo silloin heti alussa säästytty turhalta "sovitukselta" ja koko kristinuskolta :D

  • Anonyymi

   Älä sekoile! Venäjä ei ole Raamatun Goog. Se on sinun omaa kuvitteluasi, aivan kuten sekin, että Goog hyökkäisi Suomeen. Oma alitajuntasi syöttää sinulle unina asioita, joita eniten pelkäät.

   Jos kuvittelemasi näky olisi oikeasti Jumalan antama, tulkinnalle ei jäisi varaa. Jumalan näyt ovat yksityiskohtaisia ja sellaisia, että ne selitetään näyn saajalle niin, ettei mitään tulkinnanvaraa jää. Kyseessä onkin ihan vain tavalliset unet. Se, että ne toistuvat kertovat omasta ahdistuneisuudestasi.

   Jumalaan uskovien ei tarvitse pelätä mitään. He ovat turvassa Jumalassa.

   Älä yritä kaataa natoja, turvatakuiden kuvitelmiasi ym humpuukiasi toisten uskovien päälle. Mene mieluummin mielenterveyden asiantuntijan juttusille.

   Hätähuutosi on kuultu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   2927
  2. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   141
   2926
  3. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   545
   1887
  4. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   96
   1746
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   65
   1272
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   66
   1228
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1123
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   511
   983
  9. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   429
   943
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   805
  Aihe