Maailmansota ennen vai jälkeen tuhatvuotisen valtakunnan?

Anonyymi

Adventistit puhuvat jostain avaruussodasta (Suuri Taistelu) unohtaen 3. Maailmansodan.

"Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu."

Miten adventismissa määritellään uusi maa ja missä se on maailmojen sodan jälkeen joka on ilmeisesti saastunut ja tuhoutunut ydinaseilla?
Mitä opetetaan kolmannesta Maailmansodasta?

Ilmeisesti adventistit uskovat viettävänsä iankaikkisuuttaan Maapallolla niinkuin jehovan todistajat.

18

178

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko adventismi harhaoppia joka "tulkitsee" Raamattua väärän profeetan hengessä?

   Ilm 22:19
   ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

  • Anonyymi

   Sapatti, sunnuntai, paavi ja adventistipastorit ovat sekoittaneet adventistien pään.
   He ovat aivan eksyksissä ja sokeita.

  • Anonyymi

   Ellen White profetoi että Adventtikirkko tulee palvomaan Babylonin väärää kolminaisuusjumalaa.

   • Anonyymi

    Jahvettilaiset eivät ymmärrä nyt, mistä puhuvat.
    Määrittelevät olevansa Jehovan todistajia, mutta eivät ole.
    Todistaja on - joka on nähnyt - mutta eivät jahvettilaiset ole nähneet Jehovaansa.
    Eli eivät voi olla todistajan paikalla.

    Messias tarkoitaa sanana ikuinen. Eli ei ole ollut ajankohtaa, jolloin hän ei olisi ollut olemassa.
    Ja syntymä - tänä päivänä - eli sopiva tilaisuus - "tilaisuus" on saatavilla, mutta ei aina.
    Tänä päivänä minä sinut synnytin.
    Messias on aina ollut olemassa., mutta synnyttäminen kertoo sen, että missä tullaan aikaan näkyviin. ts. tiettynä päivänä. Messiaalla ei ole ollut alkua, mutta meille hän tuli sopivalla hetkellä näkyviin.
    Mietitään sitä äidin tilannetta. Lapsi on ollut 9kk olemassa. mutta vasta syntymässä hän on tullut näkyviin. ts. syntymä ei ole sama - kuin alku. Tässä jahvettilaiset ovat eksyneet.
    Messias on alkusanoituksen perusnäkemys - Aina ollut.
    Tämä Poikana olo - missä Hän kirkastaa Isää - on meillekin opetus, on kunnioitettava Isää.
    On palveltava Isää, sekä otettava Isältä vastaan se, mitä Isällä on. Vaikka Elämä.
    Myös sana hebrealaiset on ilmaisuna tarkoitettu - "toiselle puolen siirtyneitä"!
    Eli, eli. kun ihminen Sanan kautta uudestisyntyy Ylhäältä, hän on maailmasta siirtynyt toisellepuolen. Herran kansalaiseksi - ts. oksastettu jaloon puuhun.
    Ja, kun Hän on minulle esim. Isä - ja silloin Jeesus on minulle Jumalan Poika, joka kirkastaa Isän. Yhtälö on Lunastus.
    Ja näin oksastus - "hebrealaiskansan" sanoituksen mukaan toiselle puolen siirtyneitä, "Te olette minulla kansa, ja minä olen teille Jumala. Kyse on suhde - Jumalan ja ihmisen välillä.

    Messias on aina ikuinen - ollut ja oleva - tässä on jahvettilaiset "pihalla", eikä näin ollen voi olla Jehovantodistaja - oikeassa mitassa.
    Lunstusmääritelmä sen ratkaisee.


  • Anonyymi

   Sekoitat Raamattua ja omia kuvitelmiasi, sekä harhaluulojasi Adventtikirkon opetuksista toisiinsa. Siitä ei seuraa kuin päätöntä sekoilua.

  • Anonyymi

   Nykyään puhutaan ydinsodista; maailmansotia ei voi enää tulla.
   Kaikki maat aseistautuvat ydinasein; myös roskavaltiot.
   Nillä sitten kiristetään kuten Venäjä tekee, ja maailma oppii olemaan välitämättä siitä, ja tappavat joko venäläiset sotilaat Ukrainasta, tai gremlinit, ja se on sitten putinin veto. Aina välillä ne vedot on ydinsota, että niitä tulee olemaan monia, ja niitä ammutaan myös alas, että kattoo nyt, miten se onnistuu, siis jos ammutaan lähtönsä jälkeen, se tuhoaa vain sen lähettäjät.

  • Anonyymi

   Ydinaseita on räjäytetty yli kaksituhatta kertaa. Näistä kaksi räjäytystä tapahtui toisessa maailman­sodassa, loput on suoritettu ydinkokeissa. Yhdysvallat pommitti japanilaisia kaupunkeja Hiroshimaa ja Nagasakia toisessa maailmansodassa.

   Ydinaseiden sotilaallisen käytön lisäksi uhkana on valmistukseen, varastointiin ja kuljetukseen liittyvä ydinaseonnettomuuden riski.

   • Anonyymi

    Maailmassa on yhteensä lähes 14 000 ydinkärkeä (Sipri 2020), joilla voisi tappaa koko ihmiskunnan. Eniten ydinaseita ja tuhovoimaisimmat ydinkärjet ovat Venäjällä ja Yhdysvalloilla. Kummallakin on valmiudessa noin 1600-1750 ydinkärkeä, jotka voitaisiin laukaista heti käskystä. Vanhentuneita ydinkärkiä on korvattu uusilla, tehokkaammilla ratkaisuilla. Tuhovoima aseissa on kuitenkin edelleen järisyttävän korkea. Lisäksi moni ydinasevalta, esimerkiksi Kiina, Pohjois-Korea ja Ranska, lisäävät ydinaseistuksensa määriä jatkuvien laadullisien parannuksien rinnalla.


  • Anonyymi

   Täällä ei kannata paljon kysellä asioista. Jos haluat oikeata tietoa niin voit ottaa yhteyttä Oikos ryhmään ja kysy sieltä Mikael Takamaa.

  • Anonyymi

   Ilm.5:8-10 Ja kun se oli ottanut kirjan, niin ne neljä olentoa ja kaksikymmentä neljä vanhinta lankesivat Karitsan eteen, ja heillä oli kantele kullakin, ja heillä oli kultaiset maljat täynnä suisutuksia, jotka ovat pyhien rukoukset, ja he veisasivat uutta virtä, sanoen: Sinä olet arvollinen ottamaan kirjan ja avaamaan sen sinetit, sillä sinä olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista ja tehnyt heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he tulevat hallitsemaan maan päällä. Ilm.20:6

  • Anonyymi

   Ilm.20:7-10 Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kulunneet, päästetään saatana vankeudestaan, ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti. Ilm.13:11-12

  • Anonyymi

   Suuri taistelu on vain iskulause eikä sillä ole mitään raamatullista pohjaa. Samoin turhaan odotetaan sitä että sapatin vietto kiellettäisiin ja sapatin viettäjiä olettaisiin vainota. Se toinen uskonnollinen kiima jolla ei myöskään ole mitään raamatullisia perusteita eikä se myöskään toteudu.

   • Anonyymi

    Aika näyttää veliseni ei mitään hätää !


   • Anonyymi

    Aivan- Torvikapakka tanssityttöineen on ikuisesti maan päällä ja se toteutuu, eikös vain. Se on meidän totuus ja kuppiloihin pääsee, ja Karjala tulee takaisin. Jos ei muutoin, niin oksennuksena, jossa on nakkarin makkarat mukana. Senjälkeen lokit kävelevät syönnin jälkeen siipi maassa, kun ovat kännissä.
    Me olemme oikeassa, räkäkännäys on ikuista. Ei uskovaisuuteen tarvitse uskoa, mutta meihin kyllä.


  • Anonyymi

   Kun harhaoppi syötetään oikein taitavasti ihmiseen niin hänet saadaan vain uskomaan vastustuksen myötä enemmän, kun esitetään että Raamatussa ennustetaan että teitä vastustetaan ja juuri siten te erotutte muista. Niin ihminen ei ota vastaan aiheellista kritiikkiä, vaan se vain kiihdyttää häntä entistä enemmän kun uskoo että nyt juuri usko on oikeaa kun kaikki muut ovat eri mieltä. Eivätkä silmät koskaan avaudu näkemään, että se malka onkin omassa silmässä ja omat opit ovat viemässä kohden helvettiä.

   • Anonyymi

    Kritiikki - mihin? Jos kritiikin esittäjä onkin itse hukassa, eikä sitä hokaa.
    Uusi Jerusalmi laskeutuu taivaaseen, niin missähän se on? Jos se menee tuonne Masiin?
    Vai olisiko jossain muualla.
    Ehkä marsissa, siellä on se uusi taivas ja maa, sekä vihreät miehet - edeni.


   • Anonyymi

    Omat opit viemässä helvettiin. No, siellähän sitten Jumala tappaa syntiä tekevän sielun, että tuhkana on uudessa maassa tallottavana. Ehkä ne saasteetkin samalla siinä tulessa puhdistuu, puhdistus on kertakaikkinen. Siitä voi sanoa, että on uutta. Onhan tämäkin taivas ja maa - missä asumme luotu aikoinaan uudeksi - aivan Edenimäinen, sekä sangen hyvä, jossa olisi saatu elää iankaikkisesti - kuuliaisuudessa.

    Ehkä se seuraavakin luomistyönä on yhtä lähellä.

    Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa. (Mal 4:1)

    Mutta teille, jotka minun nimeäni pelkäätte, on koittava vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien alla, ja te käytte ulos ja hypitte kuin syöttövasikat ja tallaatte jumalattomat;

    sillä he tulevat tomuksi teidän jalkapohjienne alle sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot. (Mal 4:2-3)

    Muistakaa minun palvelijani Mooseksen laki, jonka minä Hoorebilla hänelle säädin koko Israelia varten käskyiksi ja oikeuksiksi. Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä. (Mal 4:4-5)

    Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.

    Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään. (2Pi 3:5-7)

    Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, niinkuin muutamat pitävät sitä viivyttelemisenä, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan, sillä hän ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen.

    Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.

    Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! (2Pi 3:9-12)

    ts. kyse ei ole ihmisen aikaansaannos - maailmanloppu. Ei Nooan aikana ihminen taivaasta alkanut kastelukannullaan hukuttamaan kansaa - eikä tulevana ihminen itse atomillakaan sulata KOKO maailmaa - vaan kyse on Jumalallisesta tuomiosta.

    Uskovaisuuksissa on kautta aikojen otettu oma voimalihas ja profetoitu sen mukaan.
    Sitä käytti esim. edesmennyt lähetyssaarnaaja Mauri Viksten. kyllä oli hyvänä puhujana maalamassa aikain sotakalustoa ja mielikuvaa lopullisesta sodasta. Muttei se aivan niin toteudu. Meitin "paukut" on paukkupanoksia lopulliseen tuhoon nähden.

    Jopa niin, että Jumala loi Auringon, jos mielikuvissa sen tuli pyyhkäisisi meitin läheltä, kyllä pikkasen sulattaisi porstuoita taloista, eikä mikään säästyisi. Eli sen voimaan verraten, Jumalan PYHYYS - voi itse polttaa kaiken - tieltään, ennen luomista


  • Anonyymi

   Aihe ei ratkea äänestämällä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   4456
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   303
   2020
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   425
   1652
  4. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   542
   938
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   928
  6. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   60
   880
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   181
   829
  8. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   767
  9. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   49
   716
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   697
  Aihe