Putin Aikoi Vallata Koko Ukrainan

Anonyymi

Salaiset Asiakirjat Osoittivat, Että Putin Aikoi Vallata Koko Ukrainan
-Julkaistu12 tuntia sitten

Venäjän sota Ukrainassa ei suju ainakaan kovin hyvin. Ja mikä vielä pahempaa, meillä on nyt käsitys siitä, mitä Putin oli sittenkin tekemässä: Pakenevat venäläiset sotilaat jättivät jälkeensä keskeisiä sotilaallisia asiakirjoja, jotka osoittivat Venäjän presidentin Vladimir Putinin aikovan kaapata koko Ukrainan, Ukrainan valtion keskusrikospoliisin johtaja sanoi sähkelausunnossa keskiviikkona.

Ukrainan joukot löysivät asiakirjat etsiessään Koillis-Trostyanetsin kaupunkia Sumyn alueella, lausunnossa sanottiin.

Ukrainan joukot vapauttivat trostyanetit, jotka sijaitsevat noin 370 kilometrin päässä pääkaupungista Kiovasta, maaliskuun lopulla kuukauden kestäneen Venäjän miehityksen jälkeen, The New York Times uutisoi.

Tutkijat löysivät "tärkeitä asiakirjoja Venäjän federaation asevoimien sotilaista, jotka antavat selkeän käsityksen siitä, että Venäjä valmistautui takavarikoimaan koko Ukrainan alueen", Ukrainan valtion tutkintaviraston johtaja Oleksiy Sukhachev sanoi lausunnossa.

No tuskinpa saavat muuta kuin sen irtaimiston jonka ovat ryöstäneet.
Sen hinta onkin melkoisen suuri sillä pakotteet ovat Venäjän seurana vielä pitkään

22

114

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   'Salaiset asiakirjat'....joopa..ovat globalistirikollisten asiakirjoja.

   Venäjän operaatio Ukrainassa on täysin ymmärrettävä turvallisuustoimi ja siellä on paljastettu biolabrojen tarkoitusperät faktoilla.
   Täysin mediassa vaietut azovin natsit ovat raakalaisia, joita länsi on kouluttanut... yksin se on tarpeeksi hyvä syy operaatiolle, ottaen huomioon kahdeksan vuoden verinen terrori.

   • Anonyymi

    Saatko tyydytystä perversistä venäläisestä propagandasta? En usko sinua tässä vaiheessa enää edes venäläiseksi trolliksi, vaan tavalliseksi peräkammarin pojuksi.


   • Anonyymi

    Onko Kremlin trollina esiintyminen ainoa keino sinulle saada huomiota?


   • "'Salaiset asiakirjat'....joopa..ovat globalistirikollisten asiakirjoja."

    Tarkoitat siis, että Venäjän armeija globalistirikollinen. Niin onkin, maailman hylkiö. On täysin selvää, että se yritti vallata koko Ukrainan Kiovasta lähtien ja vaihtaa sinne demokraattisesti valitun hallinnon sijaan venäläismielisen fasistisen hallinnon. Se esim. lähetti Kiovaan etukäteen n.500 sabotööriä, jotka Ukrainan armeija onneksi kykeni eliminoimaan, Kiovan lähistöllä olevan lentokentän se yritti valloitta armeijansa terävimmällä kärjellä, satojen miesten laskuvarjojoukoillaan, jotka Ukraina onneksi kykeni torjumaan ja osan niistä ampumaan alas. Siihen tyrehtyi Putin Kalsarimyrkyttäjän fasistiset haaveet päästä Ukrainaan tekemään kansanmurhaa.

    "Venäjän operaatio Ukrainassa on täysin ymmärrettävä turvallisuustoimi ja siellä on paljastettu biolabrojen tarkoitusperät faktoilla."

    Haha. Ei kai kukaan ole niin idiootti, että uskoisi noita Venäjän valheita biolaboratorioista? Oletko sinä muka? Ne ovat vain valheita, joilla Venäjä yrittää oikettaa imperialistista sotaansa.

    "Täysin mediassa vaietut azovin natsit ovat raakalaisia, joita länsi on kouluttanut... yksin se on tarpeeksi hyvä syy operaatiolle, ottaen huomioon kahdeksan vuoden verinen terrori."

    Terroria Ukrainassa harjoitti 8 vuotta Venäjä armeijallaan, palkkasotureillaan, vapaaehtoisillaan ja paikallisilla maanpettureilla, jotka se aseisti, rahoitti, huolsi, johti ja joita se täysin määräsi.

    Ja kyseessä ei vieläkään ole erikoisoperaatio, vaan täysimittainen sota, jossa on kuollut jo yli 20 000 venäläistä sotilastakin yli tuhannen tuhotun tai kaapatun venäläisen panssarivaunun lisäksi. Ja nyt Venäjän hyökkäys on hyytynyt ja se joutuu peräytymään.


   • Anonyymi

    Siitä kahdeksan vuoden verisestä terrorista eivät sen paremmin Etyj:n kuin YK:nkaan paikalla olleet tarkkailijat saaneet mitään näyttöä.
    Bioaselabroista näyttö on yhtä tyhjää.
    Azov oli ennen Ukrainan armeijaan liittämistä osin natsistinen, mutta ylilyönnit on jo siivottu. Muutenkaan 1400 ukon joukkoon vetoaminen ei ole järjellistä tuhansien siviilien joukkomurhien puolustamiseksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Siitä kahdeksan vuoden verisestä terrorista eivät sen paremmin Etyj:n kuin YK:nkaan paikalla olleet tarkkailijat saaneet mitään näyttöä.
    Bioaselabroista näyttö on yhtä tyhjää.
    Azov oli ennen Ukrainan armeijaan liittämistä osin natsistinen, mutta ylilyönnit on jo siivottu. Muutenkaan 1400 ukon joukkoon vetoaminen ei ole järjellistä tuhansien siviilien joukkomurhien puolustamiseksi.

    Tätähän se zelenskyn elämän sisältö on: https://www.bitchute.com/video/hlsMdmqbC0lh/


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onko Kremlin trollina esiintyminen ainoa keino sinulle saada huomiota?

    No mitä muutakaan tuo VALTAKUNNANVALEHTELIJAN rooli on, kuin HUOMIOHU*RAAMISTA!


  • Anonyymi

   ”Todisteet” löytyy Ukrainan propagandaosastolta.

   No sepä onkin vasta luotettava lähde :D

   • Anonyymi

    Tässä näet luotettavan tyypin esiintymässä, aiemmin soitti flyygeliä yleisön edessä munillaan...nyt menee tähän malliin https://www.bitchute.com/video/hlsMdmqbC0lh/

    Hauskaa`? Ei sopivaa julkisuuden henkilöille, eikä varsinkaan jos esiintyy maan johtajana.👽


  • Anonyymi

   11. toukokuuta Venäjän puolustusministeriö järjesti tiedotustilaisuuden USA:n johtamasta sotilaallisesta bioasekehityksen toiminnasta, perustien Ukrainan alueelta haltuun saatuihin asiakirjoihin. Venäjän mukaan asevoimien operaatio on estänyt USA:n sotilasbiologisen ohjelman laajenemisen Ukrainassa ja lopettanut siviileihin kohdistuneet rikolliset biologiset kokeet.

  • Anonyymi

   Aloitus on valeuutinen: Putin sanoi puheessaan 24.2.. että vastauksena Donbassin tasavaltojen päämiesten pyyntöön hän oli tehnyt päätöksen suorittaa erityissotilaallinen operaatio ihmisten suojelemiseksi, "jotka ovat kärsineet hyväksikäytöstä ja kansanmurhasta Kiovan hallinnon taholta kahdeksan vuoden ajan." Putin korosti, ettei Moskovalla ollut suunnitelmia miehittää Ukrainan alueita.

   • Anonyymi

    Putin korosti ennen sotaa myös sitä, ettei Venäjällä ole mitään aikomusta hyökätä Ukrainaan. Ja kuinka kävikään ???


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Putin todella on selkeästi sanonut tuon intervention, mikä ei ole hyökkäys, vaikka tuota media opettaa piikin ottaneille uskovaisille tuhansilla toistoillaan lähes joka uutisissa ettei vaan unhottuisi oppia tuo ja kertoa eteenpäin aivopesua ja mediahan nauttii eli jenkit ja britit.


  • Anonyymi

   Trolli itsekään ei usko lässytyksiään.
   Mutta ei se mitään. Venäjä on löytänyt itsensä eikä se olekaan suurvalta.

   Tulevaisuudessa siltä ei juurikaan kysellä vaan sille sanellaan.

   • Anonyymi

    Asiaa =) Kinkit ottavat sitten siperian haltuunsa pala palalta. Sinne sikiää ihan aasialaisen näköisiä ihmisiä nyt jo. Aikajana on sitten kiinalaisilla vielä pidempi kuin venäläisillä, satoja vuosia.


   • Anonyymi

    Voi sinua joka elät epätoivossa ja tulet tänne - eikö ne roskalehdet ja yle olekaan vakuuttaneet sinua 🤣😂😁😅😅😃😆


   • Anonyymi

    Ei tässä uskoa tarvita...katso ja kuuntele muuta kuin ylenantoa ja roskalehtiä.
    Miksi tulet tänne ? Eikö lehtien aivopesu ole tyydyttänytkään tiedonjanoasi????

    Hyvää työtä, tässä menee ukrainalaisten ponttoonisilta ja aseistusta Uraa..rauhaa kohti, joko Zelensky tulee ulos bunkkeristaan ja antautuu ehdoitta.
    Mitä tuollainen juippi on antamaan omia vaatimuksiaan. Sekoilee kokaiiinin kanssa vaan jatkuvasti vielä.

    https://www.brighteon.com/03999902-35a0-429a-b396-032ea3e5b27c


  • Anonyymi

   SAIRAS ALOITTAJA - oletko imenyt kusetusta pillillä pollaan? Luimme vain otsikon.
   USA on lehtien avulla pistänyt paskaa suomalaisten naamalle kuka vaan on sitten sitä vapaaehtoisesti ottanut vaan. Me emme jatkuvaa nälvintää ole katsoneet.
   KOSKA OLET SONTALEHTIEN NÄHNYT PUHUVAN HYVÄÄ?
   Kyllä se on perin yksipuolista ja upposi sinuunkin kuin kuuma veitsi voihin.
   Sinäkin osaat hakea nyt vain pahaa naapurivaltiosta vihaan kiihotettuna median ja ennalta auttavien myrkkyruiskeitten ja maskien heikentämänä - sairaus selkeästi !

   • Anonyymi

    Piikkikammohörhö taas vauhdissa?

    Ei lehtien tehtävä ole kertoa ”hyvää”! Niiden tehtävä on kertoa TOTUUS!

    VENÄJÄN MEDIAT KERTOVAT VAIN SEN, MINKÄ PUTLER HALUAA!

    Lännen mediat ovat tässä suhteessa vapaampia! Niitä kun ei uhkaa missään vaiheessa 15 vuoden vankilatuomio kertoivatpa ne MITÄ HYVÄNSÄ!


  • Anonyymi

   Hyvää työtä, tässä menee ukrainalaisten ponttoonisilta ja aseistusta Uraa..rauhaa kohti, joko Zelensky tulee ulos bunkkeristaan ja antautuu ehdoitta.
   Mitä tuollainen juippi on antamaan omia vaatimuksiaan. Sekoilee kokaiiinin kanssa vaan jatkuvasti vielä. Olisi syytä antautua, mutta pelkää kansan vihaa ja henkeään.

   https://www.brighteon.com/03999902-35a0-429a-b396-032ea3e5b27c

   • Anonyymi

    Aivopiereskelyn mestari vauhdissa. Onnittelut!


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   5716
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   328
   2386
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   467
   2086
  4. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   245
   1371
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1337
  6. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   628
   1315
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   222
   1121
  8. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   71
   1063
  9. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1005
  10. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   921
  Aihe