Putin Aikoi Vallata Koko Ukrainan

Anonyymi

Salaiset Asiakirjat Osoittivat, Että Putin Aikoi Vallata Koko Ukrainan
-Julkaistu12 tuntia sitten

Venäjän sota Ukrainassa ei suju ainakaan kovin hyvin. Ja mikä vielä pahempaa, meillä on nyt käsitys siitä, mitä Putin oli sittenkin tekemässä: Pakenevat venäläiset sotilaat jättivät jälkeensä keskeisiä sotilaallisia asiakirjoja, jotka osoittivat Venäjän presidentin Vladimir Putinin aikovan kaapata koko Ukrainan, Ukrainan valtion keskusrikospoliisin johtaja sanoi sähkelausunnossa keskiviikkona.

Ukrainan joukot löysivät asiakirjat etsiessään Koillis-Trostyanetsin kaupunkia Sumyn alueella, lausunnossa sanottiin.

Ukrainan joukot vapauttivat trostyanetit, jotka sijaitsevat noin 370 kilometrin päässä pääkaupungista Kiovasta, maaliskuun lopulla kuukauden kestäneen Venäjän miehityksen jälkeen, The New York Times uutisoi.

Tutkijat löysivät "tärkeitä asiakirjoja Venäjän federaation asevoimien sotilaista, jotka antavat selkeän käsityksen siitä, että Venäjä valmistautui takavarikoimaan koko Ukrainan alueen", Ukrainan valtion tutkintaviraston johtaja Oleksiy Sukhachev sanoi lausunnossa.

No tuskinpa saavat muuta kuin sen irtaimiston jonka ovat ryöstäneet.
Sen hinta onkin melkoisen suuri sillä pakotteet ovat Venäjän seurana vielä pitkään

17

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      'Salaiset asiakirjat'....joopa..ovat globalistirikollisten asiakirjoja.

      Venäjän operaatio Ukrainassa on täysin ymmärrettävä turvallisuustoimi ja siellä on paljastettu biolabrojen tarkoitusperät faktoilla.
      Täysin mediassa vaietut azovin natsit ovat raakalaisia, joita länsi on kouluttanut... yksin se on tarpeeksi hyvä syy operaatiolle, ottaen huomioon kahdeksan vuoden verinen terrori.

      • Anonyymi

        Saatko tyydytystä perversistä venäläisestä propagandasta? En usko sinua tässä vaiheessa enää edes venäläiseksi trolliksi, vaan tavalliseksi peräkammarin pojuksi.


      • Anonyymi

        Onko Kremlin trollina esiintyminen ainoa keino sinulle saada huomiota?


      • "'Salaiset asiakirjat'....joopa..ovat globalistirikollisten asiakirjoja."

        Tarkoitat siis, että Venäjän armeija globalistirikollinen. Niin onkin, maailman hylkiö. On täysin selvää, että se yritti vallata koko Ukrainan Kiovasta lähtien ja vaihtaa sinne demokraattisesti valitun hallinnon sijaan venäläismielisen fasistisen hallinnon. Se esim. lähetti Kiovaan etukäteen n.500 sabotööriä, jotka Ukrainan armeija onneksi kykeni eliminoimaan, Kiovan lähistöllä olevan lentokentän se yritti valloitta armeijansa terävimmällä kärjellä, satojen miesten laskuvarjojoukoillaan, jotka Ukraina onneksi kykeni torjumaan ja osan niistä ampumaan alas. Siihen tyrehtyi Putin Kalsarimyrkyttäjän fasistiset haaveet päästä Ukrainaan tekemään kansanmurhaa.

        "Venäjän operaatio Ukrainassa on täysin ymmärrettävä turvallisuustoimi ja siellä on paljastettu biolabrojen tarkoitusperät faktoilla."

        Haha. Ei kai kukaan ole niin idiootti, että uskoisi noita Venäjän valheita biolaboratorioista? Oletko sinä muka? Ne ovat vain valheita, joilla Venäjä yrittää oikettaa imperialistista sotaansa.

        "Täysin mediassa vaietut azovin natsit ovat raakalaisia, joita länsi on kouluttanut... yksin se on tarpeeksi hyvä syy operaatiolle, ottaen huomioon kahdeksan vuoden verinen terrori."

        Terroria Ukrainassa harjoitti 8 vuotta Venäjä armeijallaan, palkkasotureillaan, vapaaehtoisillaan ja paikallisilla maanpettureilla, jotka se aseisti, rahoitti, huolsi, johti ja joita se täysin määräsi.

        Ja kyseessä ei vieläkään ole erikoisoperaatio, vaan täysimittainen sota, jossa on kuollut jo yli 20 000 venäläistä sotilastakin yli tuhannen tuhotun tai kaapatun venäläisen panssarivaunun lisäksi. Ja nyt Venäjän hyökkäys on hyytynyt ja se joutuu peräytymään.


      • Anonyymi

        Siitä kahdeksan vuoden verisestä terrorista eivät sen paremmin Etyj:n kuin YK:nkaan paikalla olleet tarkkailijat saaneet mitään näyttöä.
        Bioaselabroista näyttö on yhtä tyhjää.
        Azov oli ennen Ukrainan armeijaan liittämistä osin natsistinen, mutta ylilyönnit on jo siivottu. Muutenkaan 1400 ukon joukkoon vetoaminen ei ole järjellistä tuhansien siviilien joukkomurhien puolustamiseksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko Kremlin trollina esiintyminen ainoa keino sinulle saada huomiota?

        No mitä muutakaan tuo VALTAKUNNANVALEHTELIJAN rooli on, kuin HUOMIOHU*RAAMISTA!


    • Anonyymi

      ”Todisteet” löytyy Ukrainan propagandaosastolta.

      No sepä onkin vasta luotettava lähde :D

    • Anonyymi

      11. toukokuuta Venäjän puolustusministeriö järjesti tiedotustilaisuuden USA:n johtamasta sotilaallisesta bioasekehityksen toiminnasta, perustien Ukrainan alueelta haltuun saatuihin asiakirjoihin. Venäjän mukaan asevoimien operaatio on estänyt USA:n sotilasbiologisen ohjelman laajenemisen Ukrainassa ja lopettanut siviileihin kohdistuneet rikolliset biologiset kokeet.

    • Anonyymi

      Aloitus on valeuutinen: Putin sanoi puheessaan 24.2.. että vastauksena Donbassin tasavaltojen päämiesten pyyntöön hän oli tehnyt päätöksen suorittaa erityissotilaallinen operaatio ihmisten suojelemiseksi, "jotka ovat kärsineet hyväksikäytöstä ja kansanmurhasta Kiovan hallinnon taholta kahdeksan vuoden ajan." Putin korosti, ettei Moskovalla ollut suunnitelmia miehittää Ukrainan alueita.

      • Anonyymi

        Putin korosti ennen sotaa myös sitä, ettei Venäjällä ole mitään aikomusta hyökätä Ukrainaan. Ja kuinka kävikään ???


      • Anonyymi

        Putin todella on selkeästi sanonut tuon intervention, mikä ei ole hyökkäys, vaikka tuota media opettaa piikin ottaneille uskovaisille tuhansilla toistoillaan lähes joka uutisissa ettei vaan unhottuisi oppia tuo ja kertoa eteenpäin aivopesua ja mediahan nauttii eli jenkit ja britit.


    • Anonyymi

      Trolli itsekään ei usko lässytyksiään.
      Mutta ei se mitään. Venäjä on löytänyt itsensä eikä se olekaan suurvalta.

      Tulevaisuudessa siltä ei juurikaan kysellä vaan sille sanellaan.

      • Anonyymi

        Asiaa =) Kinkit ottavat sitten siperian haltuunsa pala palalta. Sinne sikiää ihan aasialaisen näköisiä ihmisiä nyt jo. Aikajana on sitten kiinalaisilla vielä pidempi kuin venäläisillä, satoja vuosia.


      • Anonyymi

        Ei tässä uskoa tarvita...katso ja kuuntele muuta kuin ylenantoa ja roskalehtiä.
        Miksi tulet tänne ? Eikö lehtien aivopesu ole tyydyttänytkään tiedonjanoasi????

        Hyvää työtä, tässä menee ukrainalaisten ponttoonisilta ja aseistusta Uraa..rauhaa kohti, joko Zelensky tulee ulos bunkkeristaan ja antautuu ehdoitta.
        Mitä tuollainen juippi on antamaan omia vaatimuksiaan. Sekoilee kokaiiinin kanssa vaan jatkuvasti vielä.

        https://www.brighteon.com/03999902-35a0-429a-b396-032ea3e5b27c


    • Anonyymi

      Hyvää työtä, tässä menee ukrainalaisten ponttoonisilta ja aseistusta Uraa..rauhaa kohti, joko Zelensky tulee ulos bunkkeristaan ja antautuu ehdoitta.
      Mitä tuollainen juippi on antamaan omia vaatimuksiaan. Sekoilee kokaiiinin kanssa vaan jatkuvasti vielä. Olisi syytä antautua, mutta pelkää kansan vihaa ja henkeään.

      https://www.brighteon.com/03999902-35a0-429a-b396-032ea3e5b27c

      • Anonyymi

        Aivopiereskelyn mestari vauhdissa. Onnittelut!


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe