Kontiolahden Kepu

Anonyymi

Kontiolahden kepulaiset ei kelpaa edes Pohjois-Karjalan muille kepulaisille. Kun eduskuntavaaleihin ei kelvannut yhtään ehdokasta maakunnan toiseksi suurimman kunnan kepulaisista.
Sekös kunnan lestasiiven edustajia kiukuttaa ja nyt ollaan jättäytymässä pois kepun vaalitilaisuuksista. Pitäisikö Kontiolahden Kepulaisten perustaa uusi puolue, että saisivat vietyä jaloa sanomaansa myös muualle kuin Kontiolahteen. Edes oman puolueen jäsenet muualta ei taida olla vakuuttuneita siitä opista, jota Kontiolahdella pyssyuskovaisuudeksi kutsutaan.

8

273

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   SDP:n joensuulainen kansanedustaja Seppo Eskelinen kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä..Onnistuit tuhoamaan poliittisen urasi,terveisin entinen äänestäjä!

   • Anonyymi

    Hyvä Seppo. Sait tiedolla minusta uuden kannattajan.


  • Anonyymi

   Sinänsä hauska nimitys tuo "pyssyuskovat / lestat", mitä tarkoittaneekin. !?
   Ehdokasasettelussa ei tietenkään kaikki ole ns. voittajia ja ikävää kun kaikkeen toimintaan tuo politiikka näkyy kuuluvan, olipa kyseessä vaikka kirkon tai terveydenhoidon ja lähes kaiken "harrastuksen" asiat.
   Kepulaisilla on ihan varteenotettavia ehdokkaita tällä kertaa, tosin joku kaipasi sitä tasa-arvoa taas, "naiskiintiö" pitäisi olla, nythän eduskunnassa on kohtalaisesti naisia, jospa se "muoti" taas muuttuu !? Olisiko perheellisten ja "lapsellisten" naisedustajien paikka kotipuolissa !? Tämän ajan naisedustajalla, useammallakin, on kotona pieniä lapsia, jotenkin surettaa lapsen ja se matkustavan äidinkin puolesta, jos koti on matkojen päässä. Ministereillä taitaa olla matkapäiviäkin aika paljon, siis toivoisi että tukijoukot olisivat riittävät kotona. !? Olettaisin, että ovat osanneet ottaa nuo "huoltoasiat" huomioon asettuessaan vaaleihin, tai "lisääntyessään" !?
   Ei liene kiellettyä, että ehdokkaalla on pieniäkin lapsia, mutta äitiyslomat kumminkin pitävät kansanedustajatkin, eikä tuo näytä haittaavan, vaikka istuntosalista ajoittain on esim. 50 edustajaa poissa, nykyään noin on usein ollut kyselytunnin poissaolo tilanne. Riittäisikö siis edustajia kokonaisuudessaan n. 150, kun tuntuu olevan sitä virkamiestä "monikymmenpäinen" joukko !?
   Näin, naisena ja äitinä ajattelen eniten lasten kohtaa, kun äiti-ihminen "halajaa" eduskuntaan, jos "virtaa" riittää, niin kyllä tuo on hyväkin asia, kun perhepolitiikkakin on usein niitä tärkeimpiä hoidettavia asioita, viime vuosina politiikkakin on vähän "pehmennyt", joltain osin. Muistetaan vain äänestää !!

  • Anonyymi

   Kun seuraa eduskunnan istuntoja, vaikka areenasta, niin kaikista eniten on äänessä, meidän alueelta Hoskonen, Mäkisalo-Ropponen on toinen ahkera puhuja, sitten ehkä Antikainen; hän on nyt vähän vähentänyt puheitaan, Eskelinen harvoin, niin myös Huttunen ja vielä "äänettömin" lienee Wihonen, Surkeaa kun Vehviläinen jää nyt pois, jos milloin puhuu, niin aina asiaa !!
   Jospa äänestetään sinne Mustonen !? Asiantuntijoitahan eduskunta tarvitsee ja kokemusta, varsinkin terveyspuolen tuntemusta.
   Alueterveysasiat hoituu sitten "vapaa-ajalla" ja eduskunnasta jää pois Mäkisalo-Ropponen, niin kyllä se siitä, sujunee, jospa Vehviläinen vielä "konsultoi !?

  • Anonyymi

   Kontiolahden kepu on niin isäntähenkinen että se laitettiin nyt jäähylle.

  • Anonyymi

   Niin ehkä, kun kepulaisia on muuallakin, eivät nuo vanhemman polven ihmiset ole käskettävissä, naapuri kuntienkaan, nämä + ja - 70 v. miehet, heillä kokemuksen ääni jo puhuu, myös johtajuutta monelta alalta ! Myös neuvottelutaito olisi eduksi, politiikassakin !
   Kun tulee ikää lisää, niin voi jotain oppia, joskus opittava kantapään kautta !!

   • Anonyymi

    En ole samaa mieltä ikäloppujen politrukkien osaamisen tasosta ainakaan valtakunnan politiikassa, sillä rajua on ajan riento.
    Sama ymmärtämättömyys nykyajasta lienee liitettävissä myös paikallispolitiikkaan.

    Otetaan muutama esimerkki: Tarja Halonen, Erkki Tuomioja, Kimmo Kiljunen, Eero Heinäluoma, Matti Vanhanen, Paavo Väyrysestä puhumattakaan.

    Kaikki yllämainitut ovat koko ikänsä olleet raskaasti itään kallellaan ja vastaan kaikkea amerikkalaisuutta, varsinkin Natoa.
    Vasta kansan noustua vaatimaan Natoon liittymistä, nuo vanhukset pitkin hampain selittelevät kannattavansa liittymistä.

    Ikä ei tuo kaikille pätevyyttä yhteisten asioiden menestykselliseen hoitamiseen niin valtakunnan- kuin paikallistasolla, eivätkä nuo pätemättömät osaa astua näyttämöltä kunnes heidät talutetaan sieltä pois.
    Joskus löytyy joku poikkeus.


  • Anonyymi

   Kontiolahti ansaitsee paikkakuntalaisen kansanedustajan. Yli puoluerajojen kannatusta nauttiva kyvykäs ehdokas saadaan läpi, jos niin päätämme. Itse en täytä mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten en pyri enkä suostu ehdokkaaksi. Hyvän ehdokkaan löytäjälle lupaan tarjota pullakahvit 🥖☕️.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   1639
  2. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   495
   1295
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   256
   1274
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   65
   1202
  5. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1188
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   384
   1004
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   77
   946
  8. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   900
  9. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   112
   897
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   783
  Aihe