Kontiolahden Kepu

Anonyymi

Kontiolahden kepulaiset ei kelpaa edes Pohjois-Karjalan muille kepulaisille. Kun eduskuntavaaleihin ei kelvannut yhtään ehdokasta maakunnan toiseksi suurimman kunnan kepulaisista.
Sekös kunnan lestasiiven edustajia kiukuttaa ja nyt ollaan jättäytymässä pois kepun vaalitilaisuuksista. Pitäisikö Kontiolahden Kepulaisten perustaa uusi puolue, että saisivat vietyä jaloa sanomaansa myös muualle kuin Kontiolahteen. Edes oman puolueen jäsenet muualta ei taida olla vakuuttuneita siitä opista, jota Kontiolahdella pyssyuskovaisuudeksi kutsutaan.

16

1391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SDP:n joensuulainen kansanedustaja Seppo Eskelinen kannattaa Suomen Nato-jäsenyyttä..Onnistuit tuhoamaan poliittisen urasi,terveisin entinen äänestäjä!

      • Anonyymi

        Hyvä Seppo. Sait tiedolla minusta uuden kannattajan.


    • Anonyymi

      Sinänsä hauska nimitys tuo "pyssyuskovat / lestat", mitä tarkoittaneekin. !?
      Ehdokasasettelussa ei tietenkään kaikki ole ns. voittajia ja ikävää kun kaikkeen toimintaan tuo politiikka näkyy kuuluvan, olipa kyseessä vaikka kirkon tai terveydenhoidon ja lähes kaiken "harrastuksen" asiat.
      Kepulaisilla on ihan varteenotettavia ehdokkaita tällä kertaa, tosin joku kaipasi sitä tasa-arvoa taas, "naiskiintiö" pitäisi olla, nythän eduskunnassa on kohtalaisesti naisia, jospa se "muoti" taas muuttuu !? Olisiko perheellisten ja "lapsellisten" naisedustajien paikka kotipuolissa !? Tämän ajan naisedustajalla, useammallakin, on kotona pieniä lapsia, jotenkin surettaa lapsen ja se matkustavan äidinkin puolesta, jos koti on matkojen päässä. Ministereillä taitaa olla matkapäiviäkin aika paljon, siis toivoisi että tukijoukot olisivat riittävät kotona. !? Olettaisin, että ovat osanneet ottaa nuo "huoltoasiat" huomioon asettuessaan vaaleihin, tai "lisääntyessään" !?
      Ei liene kiellettyä, että ehdokkaalla on pieniäkin lapsia, mutta äitiyslomat kumminkin pitävät kansanedustajatkin, eikä tuo näytä haittaavan, vaikka istuntosalista ajoittain on esim. 50 edustajaa poissa, nykyään noin on usein ollut kyselytunnin poissaolo tilanne. Riittäisikö siis edustajia kokonaisuudessaan n. 150, kun tuntuu olevan sitä virkamiestä "monikymmenpäinen" joukko !?
      Näin, naisena ja äitinä ajattelen eniten lasten kohtaa, kun äiti-ihminen "halajaa" eduskuntaan, jos "virtaa" riittää, niin kyllä tuo on hyväkin asia, kun perhepolitiikkakin on usein niitä tärkeimpiä hoidettavia asioita, viime vuosina politiikkakin on vähän "pehmennyt", joltain osin. Muistetaan vain äänestää !!

    • Anonyymi

      Kun seuraa eduskunnan istuntoja, vaikka areenasta, niin kaikista eniten on äänessä, meidän alueelta Hoskonen, Mäkisalo-Ropponen on toinen ahkera puhuja, sitten ehkä Antikainen; hän on nyt vähän vähentänyt puheitaan, Eskelinen harvoin, niin myös Huttunen ja vielä "äänettömin" lienee Wihonen, Surkeaa kun Vehviläinen jää nyt pois, jos milloin puhuu, niin aina asiaa !!
      Jospa äänestetään sinne Mustonen !? Asiantuntijoitahan eduskunta tarvitsee ja kokemusta, varsinkin terveyspuolen tuntemusta.
      Alueterveysasiat hoituu sitten "vapaa-ajalla" ja eduskunnasta jää pois Mäkisalo-Ropponen, niin kyllä se siitä, sujunee, jospa Vehviläinen vielä "konsultoi !?

    • Anonyymi

      Kontiolahden kepu on niin isäntähenkinen että se laitettiin nyt jäähylle.

    • Anonyymi

      Niin ehkä, kun kepulaisia on muuallakin, eivät nuo vanhemman polven ihmiset ole käskettävissä, naapuri kuntienkaan, nämä ja - 70 v. miehet, heillä kokemuksen ääni jo puhuu, myös johtajuutta monelta alalta ! Myös neuvottelutaito olisi eduksi, politiikassakin !
      Kun tulee ikää lisää, niin voi jotain oppia, joskus opittava kantapään kautta !!

      • Anonyymi

        En ole samaa mieltä ikäloppujen politrukkien osaamisen tasosta ainakaan valtakunnan politiikassa, sillä rajua on ajan riento.
        Sama ymmärtämättömyys nykyajasta lienee liitettävissä myös paikallispolitiikkaan.

        Otetaan muutama esimerkki: Tarja Halonen, Erkki Tuomioja, Kimmo Kiljunen, Eero Heinäluoma, Matti Vanhanen, Paavo Väyrysestä puhumattakaan.

        Kaikki yllämainitut ovat koko ikänsä olleet raskaasti itään kallellaan ja vastaan kaikkea amerikkalaisuutta, varsinkin Natoa.
        Vasta kansan noustua vaatimaan Natoon liittymistä, nuo vanhukset pitkin hampain selittelevät kannattavansa liittymistä.

        Ikä ei tuo kaikille pätevyyttä yhteisten asioiden menestykselliseen hoitamiseen niin valtakunnan- kuin paikallistasolla, eivätkä nuo pätemättömät osaa astua näyttämöltä kunnes heidät talutetaan sieltä pois.
        Joskus löytyy joku poikkeus.


    • Anonyymi

      Kontiolahti ansaitsee paikkakuntalaisen kansanedustajan. Yli puoluerajojen kannatusta nauttiva kyvykäs ehdokas saadaan läpi, jos niin päätämme. Itse en täytä mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten en pyri enkä suostu ehdokkaaksi. Hyvän ehdokkaan löytäjälle lupaan tarjota pullakahvit 🥖☕️.

      • Anonyymi

        Annu Räsänen on riittävän kyvykäs eduskuntaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Annu Räsänen on riittävän kyvykäs eduskuntaan.

        Eipä tule kontiolahesta ehokasta. Eivät huoli maalaismafiaa sinne.


    • Anonyymi

      Neljä vuotta aikaa etsiä ehdokasta, joka voisi mennä Kontiolahesta läpi.

    • Anonyymi

      Kuten ennestään tiedämme, kontiolahtelaisten kepulaisten taso ei edellytä eduskuntavaalien ehdokkaaksi pääsemistä.

    • Anonyymi

      Kontiolahden keppanat voi keskittyä kesannoimaan peltojaan ja nostamaan kesannointipalkkioita viljelemättömistä pelloista. Lehmossa isot alat peltoa olleet kesannoituna ja näkyy taas valmistauduttu nostamaan tukirahat tekemättä mitään.
      Eikös ne pellot olleet kesannolla siksi, että ne kriisin tullen voidaan ottaa tuotantoon. Nyt on se kriisi, mutta sama meno vaan jatkuu, siinä sitä on vastuullista politikointia kun ei kehdata tehdä mitään elinkeinonsa eteen.

    • Anonyymi

      Kepu on "sierainpuolue",ymmärrättekö?

    • Anonyymi

      Keppanoilla on taas kiireistä aikaa kun kevätkylvöt joutuu tekemään juhannusaattona. Puinnin ehtii sitten tehdä joulukuussakin kunhan satokorvausrahat on nostettuna.
      Mutta suuri huoli ja mieliharmi on kesantopellot, jääkö kuluva kesä viimeiseksi kun kaseikoista maksetaan kesannointitukia veronmaksajien varoista.

    • Anonyymi

      Tyu55

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe