Suomelle Uhkasi Natosta.

Anonyymi

https://mvlehti.net/2022/05/12/venalaissenaattori-suomi-pyytaa-maansa-tuhoamista-hakemalla-natoon/

Venäläissenaattori: Suomi pyytää maansa tuhoamista hakemalla Natoon

Venäjän ylähuoneen kansanedustaja, senaattori Vladimir Dzhabarov sanoi, että Suomen liittyminen Natoon olisi kauhistuttava tragedia. Hän varoittaa strategisesta virheestä ja toteaa, että Suomi joutuu Natossa Venäjän kohteeksi. Asiasta kirjoitti The Daily Mail.

Venäläinen korkea-arvoinen lainsäätä Venäjän senaatissa on varoittanut Suomea, että maalle on vastassa vakavia seurauksia, jos se liittyy Natoon ja sanoi, että se tekisi siitä ”kohteen” ja varmistaisi Syomen tuhoutumisen.

Senaattori Vladimir Dzhabarov sanoi, että liittyminen lännen sotilasliittoon olisi ”kauheistuttava tragedia”, jonka seurauksena Ukrainan kaltaiset aggressiot ovat vaarassa toistua: ”Jos Suomen johto menee siihen [Natoon], se on strateginen virhe.”

”Kohteena olisi Suomi, joka on kehittynyt menestyksekkäästi kaikki nämä vuodet läheisten kauppa- ja taloussuhteiden ansiosta Venäjän kanssa. Uskon, että se olisi kauhistuttava tragedia koko Suomen kansalle.”

Senaattori lisäsi, ettei ole todennäköistä, että ”suomalaiset itse allekirjoittavat halun maansa tuhoamisesta”. Samaan aikaan Venäjän ulkoministeriön Euroopan-osaston johtaja Sergei Beljajev sanoi Interfaxille:

”On ilmeistä, että Suomen ja Ruotsin liittymisellä Natoon, joka on ennen kaikkea sotilaallinen organisaatio, olisi vakavia sotilaallisia ja poliittisia seurauksia, jotka edellyttävät kaikkien suhteiden tarkistamista ja ryhtymisen vastatoimiin näitä maita vastaan.”

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

    Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
    Kotimaiset julkkisjuorut
    141
    4385
   2. Stepuli itkee facessa

    Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
    Kotimaiset julkkisjuorut
    166
    3826
   3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

    Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
    Maailman menoa
    715
    2267
   4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

    Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
    Kotimaiset julkkisjuorut
    89
    1800
   5. Minä menetän sinut kokonaan

    Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
    Ikävä
    85
    1785
   6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

    hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
    Maailman menoa
    128
    1432
   7. Martina on niin nolo

    Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
    Kotimaiset julkkisjuorut
    136
    1220
   8. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

    Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
    Maailman menoa
    238
    1175
   9. Surettaa sun vuoksesi

    Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
    Tunteet
    102
    1098
   10. Yksi kunnon tunniste tuohon ruutuun alle

    ja meillä on ihana loppuelämä yhdessä.
    Ikävä
    97
    1081
   Aihe