Mistä johtuu että ei enää oikeita pelaajia

Anonyymi

nhl:stä saa ennen oli aina selänne ja koivu ja karalahti jne. maajoukkueessa mutta nyt on vaan semmosta emmää jaksa porukkaa oikein tympäsee kun miettii minkälaisia nimiä voisi olla tarjolla. Aina on joku sormi kipeä jne eikä pysty...

Oishan se helvetin hienoa seurattavaa jos oikeasti ois kovia nimiä joukkueessa. Toki on siellä joukkueita jotka ei oo tippunu jne mutta silti ois siellä kovempiakian nimiä maajoukkueeseen.

Iso hatunnosto filppulalle joka sinne on tullut olkoon hän esimerkki nuoremmille.

8

173

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei oo enää nhl:ssä mutta silti

  • Anonyymi

   Hei tässä on syitä tälle vuodelle:
   1: NHL alkoi myöhemmin kuin ennen tänä vuonna. Pelit vielä kesken.
   2. NHL tiimi joka odotin innolla jos vapautuu Suomalaisi meni ja voitti NHL ottelin.
   3. Yksi hyökkääjä vapautui mutta peli pelattin Suomen aikaan yöllä tuskin kukaan on edes kysynyt häneltä vielä jos halua tulla?
   4. Mikael Granlund ja jotkut NHL pelaajat ovat tulleet.

   Jos en ole ymmärtänyt väärin Sunnuntai /maanatai yönä pelataan yksi NHL ottelu JOS joukkue jossa on Suomalaisia häviää vapautuu 3 Suomalaista NHL pelajaa jolta voi kysyä jos haluavt tulla. Jos taas se joukkue voittaa niin eivät ole vapaita tulemaan.

   Toivon sen sijaan myös että Valmentaja miettii jonkun puolustajan SM liigasta koska nyt Suomen tiimisää on tilanne puolustajista on pulaa. Tarkoitin lähinnä varalle jos NHL:stä ei tule puolustajaa. Vai onko vaihtoehtona sanoa hyökkäjälle pelaatko puolustajana? Harva hyökkäjä haluaisi tehdä niin.

  • Anonyymi

   Tynkäkisat siitä lähtien, kun neukkula lässähti

  • Anonyymi

   Eipäs tietä Jalosen kriteeriä pelaajasta, kenet valitsee! Nythän vapautui Kasperi Kapanen, vois valita hänet jos on tulossa!

   • Anonyymi

    Eipä taida kuulua Kasperi Jalosen joukkueeseen NHL peliesitysten perusteella, Hintz ois kuulunut mut lievästi luokkaantuneena ei tule.


  • Anonyymi

   Aukuiset miehet luistelevat jonkun lätkän perässä, naurettavaa touhua. Ja himassa tuijottaa tv:stä olut tölkki kädessä huutaen. Täysin älytöntä. En kyllä käsitä tätä touhua. Jonkun napin perässä (lätkä). Menisivät töihin, sitä Suomi tarvitsee.

  • Anonyymi

   Ei ole mikään salaisuus, että MM-kisojen arvostus ei ole korkealla Pohjois-Amerikassa. NHL:ssä pelataan pitkä kausi. Pelkästään runkosarjassa 82 ottelua. En sinällään ihmettele jos ei jakseta enää tulla pelaamaan vielä jäähdytteluturnausta. Varsinkaan kun amerikkalaiset tai kanadalaiset tulevat lähinnä rilluttelemaan viikoksi Eurooppaan.

  • Anonyymi

   Kanadassa ja varsinkin Yhdysvalloissa mm kisat ovat hyvin korkeassa arvossa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   2497
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   366
   2148
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1499
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   123
   1248
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   879
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   807
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   220
   761
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   735
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   723
  Aihe