Kysymys Naton vastustajille?

Anonyymi

Kääntyisittekö sitten Naton kannattajaksi, jos USA päättäisi jättää Naton, irtautuisi siitä? Sehän on kuitenkin se Naton kantava voima. Ne "muskelit". Siitähän monella vastustajalla kai "se kenkä puristaa"? ;)

Trump on useinkin jo uhannut lähteä Natosta, se on liittynyt kuten usein hänellä, Rahaan. Kaikkien Naton jäsenien piti "maksaa Natolle enemmän" eli nostaa Puolustusbudjettiaan. No nyt ne ovatkin nostaneet.

On taas mahdollista, että Trump palaa parin vuoden päästä valtaan. Trump kai syynää (liikaakin), että kaikki jäsenet panostaa Natoon.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005966945.html

Toisaalta ilman USAatahan Nato oli Eurooppalainen Puolustusliitto. Ranska ja Britannia vastaisivat Ydinpelotteestamme. No voisi kuvitella senkin jo riittävän.

No itse olen USA-myönteinen ja Naton kannattaja, mut ei se Natokaan ikuinen ole. Näinkin voi tehdä.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008809040.html

2

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Turkki, Unkari, Kroatia, Albania, (Serbia, Moldova), pois, ja laajentumisessa ja että nyt, 4. artikla vahvasti käyttöön, että kaikkia ei puolusteta, ellemme sitten yhdessä puolusta suosimaamme maata, mutta emme toisiamme.
   USA on kristus, Venäjä saatana.
   Vasemmisto vain vihaa kapitalismia ja Suomi olisi kokonaan kommunistinen, jos se heistä riippuisi, ja olisimme nykyistäkin köyhempiä ja kipeitä.
   Solidaarisuus, sitä ei Suomella ole (enkä siksi äänestä Suomea Natoon, vaan Euraasiaan); nyt vain jos käy tosi tuuri, ja imette Erdon dongia kunnolla, niin saatatte päästä Natoon ajoissa (tosin karhu tietää jo jotain tai ja odottaa parasta hetkeä liittää Suomi Venäjän imperiumiin).

  • Anonyymi

   en kääntyisi.koska venäjän ja suomen suhteet on hyvät .ja hyökkäämättömyyssopimus on vielä lainvoimainen.suomea ja ukrainaa ei voi verrata todellakaan millän muotoa.toinen on hyvin korruptoitunut maa jossa muutamalla eliitin marakatilla on kaikki massit ja kansa elää melkein nälänhädässä.ja maa on kuitenkin rikas maaperältään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1160
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1118
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1067
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   238
   1058
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1012
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   861
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   835
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   799
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   777
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   722
  Aihe