Venäjä vakuuttaa että sillä ei ole vihamielisiä ajatuksia Suomea kohtaan

Anonyymi

Uskoo ken tahtoo. Niinhän tuo vakuutti, ennen Ukrainaan hyökkäystä,
että tämä on pelkkä sotaharjoitus.

Tämän jälkeen Suomen kusetus on toivoton tapaus.

Venäjä on paljastanut kasvonsa.

3

96

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta. Juuri näin voidaan kulku kiteyttää. Entä tulevaisuus? Venäjän tie tasoittuisi vuosien kuluessa ja venäläinen kunnon kansa voisi asteittain alkaa luottaa valtiojohtoon, jos päätettäisiin lopettaa valtiojohtoinen valehtelu ja opposition tukahduttaminen. Samalla Venäjän sotavoimat vedettäisiin pois itsenäisen Ukrainan maaperältä, maksettaisiin korvaukset tapettujen omaisille, maksettaisiin tuhotun Ukrainan jälleenrakentaminen ja saatettaisiin sotarikosten tekijät Haagin tuomioistuimeen. Mukaan lukien Putin ja jokainen sierainpari hänen hallinnostaan.
   Tien tasoittuminen kansainvälisissä suhteissa ei voi tapahtua kymmenessä vuodessa. Siihen tarvitaan 50-100 vuotta ja selkeä muutos valtiojohdon asenteissa.
   Tämä tarkoittaa sitä, että Venäjän kansan on tyystin siivottava koko Kremlin kirkonmäki ja ministerihallinnot ympäri Moskovaa. Vain Venäjän kansa voi tämän tehdä.
   Putinin valtakauden hintalappu on kallis lunastettava ja historiaan jää ruma haiseva varjo. Voidaan hyvin ihmetellä miten jonkun valtakunnan johtoon voi kasautua noin paljon likaa.

  • Paljon on tapahtunut taantumista venäjällä Gorbachev ja jeltsinin ajasta. Nyt meno on kuin keskiajalla. Kohta siirrytään takaisin kivikaudelle kun yhteiskuntajärjestelmä romahtaa totaalisesti. Ellei kansa nouse sitäennen kapinaan putinia vastaan.

   Mitä muute sitten tapahtuu kun Putin kuolee? Diktaattorin kuoltua muodostuu valtatyhjiö utopian luhistuessa. Tällöin ollaan lähellä sisällissotaa, valtionjohdossa ja yhteiskunnassa on kuitenkin vanhoillisia ex diktaattorin aivopesemiä hulluja, ja toinen kansanosa haluaa demokratiaa ja vapautta, kehitystä, parempaa elämää. Toisaalta, tulevaisuus syntyy tuskasta, kun vanhoilliset taantumuksen voimat viimekn poistuvat, voi alkaa hidas, asteittainen yhteiskunnan kehittyminen.

   • Anonyymi

    Erinomaisen hyvin ja realistisesti rakennettu tulevaisuudenkuva. Tarkoittaa sitä, että täysin tunnotoman neuvostokgb:n vainoharhainen tuote Putin päästettiin nuljahtamaan valtaan. Nyt hän hännystelijöineen on rikkonut eurooppalaisen turvallisuuden ja pilannut sukupolvien ajaksi venäläisen kansan elämänilon. Uskomaton epäeläin pääsi yksinvaltaan.
    Venäjän kansalla on nyt kiire lapioida Kremlin kirkonmäki tasaiseksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2433
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   208
   1882
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1023
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   92
   975
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   346
   911
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   896
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   697
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   687
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   35
   657
  Aihe