Kiinalaiset kommmentoi suomen nato päätöstä

Anonyymi

https://yle.fi/uutiset/3-12447421
"Natoa vastustava Kiina keskustelee kiivaasti Suomen päätöksestä liittoutua
“Onnittelut Suomelle. Siitä on tullut Yhdysvaltain sätkynukke. Näyttää siltä, että emme ole kaukana kolmannesta maailmansodasta”, kirjoitti kommentoija Phoenix Weekly (siirryt toiseen palveluun) -aikakauslehden Weibo-päivityksen alla."

Jaa, että sätkynukke, kiinalaisethan on sätkynukkeja ja tottelee kiinan diktaattoria sätkynukkein tavoin.
Sitä ei huomaa malkaa omassa silmässä, kun arvostelee toista.

53

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiina onnittelee Turkkia rivakasta terroristi jahdista.

      • Anonyymi

        Siinä diktatuuri onnittelee toista opposition jahtaamisesta. Ja tiltut riehakkaan innostuneena ihannoivat...


      • Anonyymi

        pitäisikö usan paljastaa lista keitä turkissa asuu ....taitaisi olla pitkä lista..


    • Anonyymi

      Ottamatta sen kummemmin kantaa Natoon. Mutta se on aivan selvää, että Suomi on
      USA:n sätkynukke.

      • Anonyymi

        Täyttä paskaa. Harmittaako kun ette pääse valtaan!!


      • Anonyymi

        Punikilla on tiedot ja ajatukset opittu suoraan Putinin käsikirjasta.


      • Anonyymi

        ” Mutta se on aivan selvää, että Suomi on USA:n sätkynukke.”

        Miten SE on muka selvää! Toki meillä on Naton puitteissa jotakin yhteistyötä, mutta se on vain pieni osa valtakunnan asioista!


    • Anonyymi

      Ottamatta sen kummemmin kantaa Natoon.

      Olen huomannut että Suomen Presidentti luottaa täysin USA: n yhteistyöhön ja kun euroopassa kuohuu ensimmäinen paikka mihin Suomi ottaa yhteyttä on USA.

      Suomi myös pyytää / kutsuu USA:n joukkoja yhteisiin harjoituksiin huoletta maaperällemme ja toimii hyvässä yhteistyössä heidän kanssaan kuten muidenkin Natomaiden joukkojen kanssa.

      Huvittavinta tässä on se ettei Suomi koskaan Suomettumisen aikaankaan hakenut venäjältä minkäänlaista apua mikä liittyi sotilaalliseen toimintaan eikä missään tapauksessa hyväksynyt venäjän usein ehdottamia yhteisiä sotaharjoituksia joissa olisi venäläinen sotilas astunut Suomen maankamaralle ja hyvä niin.

      Edellinen varmaan kertoo siitä että Suomi on aina tiennyt kehen voi luottaa ja kenen kanssa on pidettävä välimatkaa .

      • Anonyymi

        Yhdysvaltoihin on helppo pitää välimatkaa Atlantin verran. Venäjään se on vaikeampaa. 30 vuotta, joidenkin laskelmien mukaan jo 75 vuotta on tarvottu kuin loputonta suota länteen, ja edelleen meillä 1300 km yhteistä rajaa kenenkäs muun kuin Venäjän kanssa. Pidä siinä sitten etäisyyttä vaikka miten tuoksuisi rajan yli hapankaali ja mahorkka.


      • Anonyymi

        ” Huvittavinta tässä on se ettei Suomi koskaan Suomettumisen aikaankaan hakenut venäjältä minkäänlaista apua mikä liittyi sotilaalliseen toimintaan eikä missään tapauksessa hyväksynyt venäjän usein ehdottamia yhteisiä sotaharjoituksia joissa olisi venäläinen sotilas astunut Suomen maankamaralle ja hyvä niin.”

        NÄIN SYYSTÄKIN! Venäläisillä sotajoukoilla kun on maine, ettöä ”tulevat herkästi”, mutta EIVÄT LÄHDE POIS!

        Näin kävi mm. Prahassa 1968!

        Naton joukot voi huoletta kutsua sotaharjoitukseen omaan maahan. NE LÄHTEVÄT VARMASTI myös pois kun harjoitus loppuu!👍👍👏


    • Anonyymi

      Minulla on yhteyksiä Kiinaan , tunnen sieltä Kiinan laiskimman miehen. Tämä minun hyvä ystävä ,Hui Lai Lee kertoi , että kyllä Kiina hyväksyy suomen liittymisen Natoon .

    • Anonyymi

      Suomi ja Kiina lähenevät toisiaan. Kohta meillä on yhteinen maaraja.
      Suurinpiirtein Tumenin kohdalla.

      • Anonyymi

        Sitä juuri Putin omien sanojensa mukaan pelkää. Totesi, että maailmassa on rauha silloin kun Suomen ja Kiinan rajalla on rauhallista.


    • Anonyymi

      Kiinan on Suomen kansan Natovastaisen enemmistön ystävä. :)

      • Anonyymi

        Suomessa Nato-vastaisia on vajaa kourallinen ja hekin ovat enbimmäkseen puolivenäläisiä trolleja!

        TOSIASIOIDEN TUNNUSTAMINEN saati sitten kertominen on trollille vaikeaa!


    • Anonyymi

      “Jos Venäjä todella ärsyyntyy ja tekee jotain holtitonta, koko maailma voi joutua pulaan”, ennusti toinen kirjoittaja eniten kommentteja saaneen Kiinan kommunistista puoluetta lähellä olevan englanninkielisen Global Times -lehden Weibo-päivityksen alla.

      “Nato on roskajärjestö, jonka huolena on se, että maailma ei ole tarpeeksi sekaisin”, ilmoitti kommentoija, jonka mukaan Naton olisi pitänyt lopettaa toimintansa Varsovan liiton kaaduttua.

      Monet kommentoijat näkevät Suomen Nato-päätöksen osoitukseksi Yhdysvaltain vaikutusvallan kasvamisesta.

      “En ymmärrä. Onko Eurooppa eurooppalaisten vai amerikkalaisten Eurooppa?” toinen kysyi."

      Asiaa...

    • Anonyymi

      Kiinan valtion televisio kertoi kansan vastustavan Natoa, ja näytti kuvaa mielenosoituksesta Natoa vastaan.
      Yleensä siellä lainataan Venäjän median uutisia ja jokainen tietää niiden sisällön.
      Vapaata keskustelua Natosta ei Kiinassa sallita. Ihmiset eivät uskalla puhua toimittajille, monia on pidätetty juteltuaan ulkomaalaisen toimittajan kanssa. Pelko hallinnon kostosta elää kansalaisten mielissä alinomaa, estäen kaiken kriittisen ajattelun.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Suomi rypes nuoleen USA:an persevakoo siis tämä kummi ja kuormastasyövä vinkuintiaani

      • Anonyymi

        Tyypillinmen Venäjän Tiltun ”tasokas kommentti”! Vako on Tarkkispojan sydäntä lähinnä!


    • Anonyymi

      USA använde ISIS i Syrien för att fälla syriska, irakiska regeringar. USA använde Mujahadeen för att fälla Afghanistans regering. USA används. USA använde NeoNAZI 2014 för att fälla den valda regeringen/använder fortfarande NeoNAZI i Ukraina för att destabilisera regionen inklusive Ryssland. Jag säger er, Imperialismens bästa vapen är terrorism. Det imperialistiska Amerika har använt dessa vapen om och om igen och om igen.

      • Anonyymi

        Ennen Afganistania islamistit nostettiin valtaan Pakistanissa syrjäyttämällä maan maltillinen vasemmistohalitus. Islamistit ovat Pakistanissa edelleen vallassa ja maa on yksi väkivaltaisimpia maailmassa. Melkoinen osa Britannian erittäin raa'asta väkivaltarikollisuudesta, josta suuri osa kohdistuu naisiin, on pakistanilaisten maahanmuuttajien tekemiä. Heidän määränsä lisääntyy hyvää vauhtia, sillä Pakista on eräs maapallon väestönkasvun keskuksia.

        Huvittavinta tässä kaikessa on, vaikka se ei juuri nauratakaan,. että USA ja länsi ovat oikein mielellään hääränneet kolmannessa maailmassa jårjestämässä hallinnon vaihtoja ja saaneet aikaiseksi valtavia ongelmia, pakolaiskriisien muodossa myös Eurooppaan. Mutta kun kerrankin on tilanne, jossa olisi pitänyt käyttää suoraa sotilaallista voimaa vaarallisen aggression pysäyttämiseksi ja kun on vuonna 1949 sitä varten perustettu järjestö, niin ei yhtäkkiä voikaan tehdä. Jälleen kerran seurauksena on erilaisen sekasorron ja inhimillisen kärsimyksen huima lisääntyminen.

        Ei ole epäilystäkään, etteikö Reagan ollut täysin oikeassa kutsuessaan Neuvostoliittoa pahan valtakunnaksi. Sitähän se oli ja Venäjä on lähinnä helvetti maan päällä. Mutta aivan selvästi seuraavaksi pahin on USA itse kolonialistisen perinnön omaavine liittolaisineen ja yhdessä Venäjän kanssa tuo indoeurojen porukka on tuottanut kaaosta ja kärsimystä enemmän kuin koko maailmanhistoriassa on heitä ennen koskaan nähty.

        Paitsi että venäläiset ovat rikollisempia, ilkeämpiä, pahempia ja skitsofreenisempiä, he ovat usein myös tyhmempiä ja ovat olleet sitä nytkin pakottaen meidätkin valitsemaan puolemme tuossa sekasotkussa, johon kukaan järkevä pohjoismaalainen ei haluaisi lusikkaansa pistää, vaikka tietenkin yritämme vallasta ja vaikutuksesta kilpailevien törttöjen törttöilyjen seurauksena syntyviä pakolaiskriisejä ratkoakin ottamalla suuret määrät pakolaisia.

        Törtöillä tietenkin tarkoitin kunkin alueen paikallisia törttöjä, joita usein on kahta lajia: toiset ostavat aseensa amerikkalaisilta, toiset venäläisilstä. Nykyisin on jo hyvää vauhtia syntymässä kolmas törttöjen alalaji, joka ostaa aseensa kiinalaisilta. Ne ovat halpoja kopioita kahden edellä mainitun aseista.


    • Anonyymi

      Venäläiset ajoivat hyökkääjiään takaa aina Pariisiin ja Berliiniin asti, ja heidän pitäisi ajaa heitä nyt Brysseliin ja Washingtoniin ast

      • Anonyymi

        ” Venäläiset ajoivat hyökkääjiään takaa aina Pariisiin ja Berliiniin asti”

        Eikös se ole vaikeaa nyt, kun Venäjä ITSE oin ainoa maa, joka hyökkää ja senkin tekee Ukrainassa?


    • Useimmille kiinalaisille webmastereille Suomen siirtyminen Natoon on vaurauteen ja tylsään elämään kyllästynyt seikkailu. Koska kaikki tietävät mitä Natoon liittyminen merkitsee Suomelle.

      Kuuntele nyt länsimaisen median kertomusta ja historiallinen viha Venäjää kohtaan tukki heidän silmänsä nähdäkseen, mikä on heidän etunsa.

      • Anonyymi

        "Useimmille kiinalaisille webmastereille Suomen siirtyminen Natoon on vaurauteen ja tylsään elämään kyllästynyt seikkailu."

        Mitähän asia yleensäkää Kiinalaisille kuuluu jos Kiinassa ei tiedetä että Suomi on itsenäinen valtio ja päättää omista asioistaan itse .
        Onko Kiinalaiset vähän huono tapaisia sotkeentuessaan muiden asioihin.
        Jos Kiinalaisia kiinostaa minkälaista on asua Skandinaavisessa Natomaassa hän voi matkustaa vaikka Norjaan tai Tanskaan katsomaan tätä ihmettä .

        Itse olen hieman huolissani Kiinan vuosikymmeniä kestäneistä ihmisoikeusrikkomuksista sensuurista sekä ihmisten vapaudesta ilmaista julkisesti mielipiteitään.


      • Anonyymi

        Osaako joku kääntää tekstiä google-suomesta oikeaksi suomeksi?

        Please, write in English. It is much easier for Finn to undestand than "Finnish" produced by Google Translator.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Useimmille kiinalaisille webmastereille Suomen siirtyminen Natoon on vaurauteen ja tylsään elämään kyllästynyt seikkailu."

        Mitähän asia yleensäkää Kiinalaisille kuuluu jos Kiinassa ei tiedetä että Suomi on itsenäinen valtio ja päättää omista asioistaan itse .
        Onko Kiinalaiset vähän huono tapaisia sotkeentuessaan muiden asioihin.
        Jos Kiinalaisia kiinostaa minkälaista on asua Skandinaavisessa Natomaassa hän voi matkustaa vaikka Norjaan tai Tanskaan katsomaan tätä ihmettä .

        Itse olen hieman huolissani Kiinan vuosikymmeniä kestäneistä ihmisoikeusrikkomuksista sensuurista sekä ihmisten vapaudesta ilmaista julkisesti mielipiteitään.

        Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan, ja kuolemanne jälkeen Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajamiehet pitävät hyvää huolta vaimoistanne ja lapsistanne!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Useimmille kiinalaisille webmastereille Suomen siirtyminen Natoon on vaurauteen ja tylsään elämään kyllästynyt seikkailu."

        Mitähän asia yleensäkää Kiinalaisille kuuluu jos Kiinassa ei tiedetä että Suomi on itsenäinen valtio ja päättää omista asioistaan itse .
        Onko Kiinalaiset vähän huono tapaisia sotkeentuessaan muiden asioihin.
        Jos Kiinalaisia kiinostaa minkälaista on asua Skandinaavisessa Natomaassa hän voi matkustaa vaikka Norjaan tai Tanskaan katsomaan tätä ihmettä .

        Itse olen hieman huolissani Kiinan vuosikymmeniä kestäneistä ihmisoikeusrikkomuksista sensuurista sekä ihmisten vapaudesta ilmaista julkisesti mielipiteitään.

        Neuvostoliiton naapuri oli silloin voimakkaampi kuin Venäjä nyt. Kylmän sodan aikana Suomi ei valinnut puolta. Esivanhemmat tiesivät suuriin valtataisteluihin osallistumisen kustannukset. Esivanhemmat maksoivat valtavan hinnan 81 vuoden rauhasta. Emme pidä Venäjästä, mutta voimmeko muuttaa?

        Etsi tapa elää rauhassa Venäjän kanssa.

        Vuonna 2016 Venäjä veti asevoimansa 1 500 kilometrin päähän rajalta ja kehotti Suomea olemaan huoletta.

        Venäjä tekee selväksi, että Suomi on vihollinen, kun se liittyy Natoon, ja ystävällinen naapuri, kun se ei liity Natoon.

        Tiedän, että aiot kertoa minulle jälleen Ukrainan, kyllä, mutta Suomi ei ole Ukraina.

        Suomi ei ole paikka yhdysvaltalaisten poliitikkojen rahanpesulle . Suomen vaalit eivät ole Yhdysvaltojen manipuloinnin kohteena. Suomessa ei ole Yhdysvaltain sotilastukikohtia. Suomessa ei yli 30 Amerikan biologista laboratoriota. Ei venäläisten joukkomurhaa Suomessa 8 vuoteen.

        Huolimatta siitä, mitä venäläiset sanovat tai selittävät, me näemme heidät vihamielisesti.

        Olemme valinneet väärän tien, joka johtaa enemmän tuhoon kuin rauhaan.

        Kiina hyväksyy Suomen liittymisen Natoon, koska Suomi on Kiinan silmissä hyödyllinen kulutustavara.
        Suomi provosoi Venäjää pohjoisessa, ja länsi johtaa sodan tähän Suomeen Kiinan sijaan. Kiina ostaa aikaa valmistautuakseen sotaan.

        Tämän päivän suomalaisilla poliitikoilla on negatiivinen älykkyysosamäärä.


      • Anonyymi
        kiinavaimo kirjoitti:

        Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan, ja kuolemanne jälkeen Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajamiehet pitävät hyvää huolta vaimoistanne ja lapsistanne!!!

        ” Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan”

        Miksi? Ei Venäjä ole hyökännyt Suomeen!


    • sähkön hinta 7 kertaa noussut.
      elää Iskanderin ampumaradalla.
      mutta NATO ON HYVÄ 
      muuten olet petturi.

      • Anonyymi

        Juuri sen takia, että iskanderit ovat olemassa ja suunnattuna tännekin, Natoon halutaan liittyä. Jos Venäjällä ei olisi ohjuksia eikä asevoimia jotka koetaan, Ukrainan tapahtumien jälkeen erittäin hyvästä syystä, uhaksi, ei kukaan haluaisi liittyä Natoon.

        Kiina kulkee kovin samaa polkua Venäjän kanssa. Hyökkäys Taiwaniin on ilmeisesti väistämätöntä, mutta se ei tule onnistumaan sen paremmin kuin Venäjän hyökkäys Ukrainaan.

        Ettekö te entiset kommarit voisi mitenkään elää olematta imperialisteja ja natsejakin enemmän kiihkonationalisteja? Itse olen vähentänyt vodkan juomisen ja riisin syömisen minimiin, ne näkyvät tekevän ihmisestä ympäristölleen vaaralisen hullun.


    • Anonyymi

      Ketä Suomessa oikeesti kiinnostaa jonkun Kiinan Eritrean tai Kongon mielipiteet mistään Kiinalaisilla on varmaan puuhaa omastakin takaa kun jahtaa niitä toisinajattelijoita ja kansanmurhaa niitä uiguureita vai mitä prkele ne olivat .

      Kyllähän täälläkin niitä mulkunmittasia kintsuja pyörii aina väliin tuossa jaloissa ...

      • Anonyymi

        Tässä meillä on rehellisen suomalaisen antirasistin selkeä miellipide asiasta, jonka merkityksen hän täysin ymmärtää.

        Lisää samanlaisia, kiitos.


      • Anonyymi

        Kiinalaiset ovat toimeliaita, olkoon sitten minkä mittainen kiinalainen tahansa kyseessä.

        Nato Tiltu jää karvaasti kakkoseksi, kakkostaan kaivelemaan. ;)

        Nato Tiltu ei pääääse uhostaan huolimatta edes Natoon. :D


      • Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan, ja kuolemasi jälkeen Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajamiehet pitävät hyvää huolta vaimoistanne ja lapsistanne!!!


      • Anonyymi
        kiinavaimo kirjoitti:

        Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan, ja kuolemasi jälkeen Lähi-idän ja Afrikan maahanmuuttajamiehet pitävät hyvää huolta vaimoistanne ja lapsistanne!!!

        "Suomen soturit, menkää taistelemaan pahaa Venäjää vastaan"

        Olet ymmärtänyt ihan väärin Suomalaiset rakastavat rauhaa ja aikovat sen jatkossakin varmistaa muuttuneessa euroopan turvallisuustilanteesa liittymällä Natoon joka on taannut rauhan euroopan jäsenilleen jo yli 70 vuotta.


    • Anonyymi

      Kiina ja Turkki, terrorismin vastainen koalitio, Suomen Natovastustajien parhaat ystävät.

      • Anonyymi

        Ensimmäinen on täysdiktatuuri, jälkimmäinen autoritaariseen järjestelmään liukunut maa, jota täytyy vain sietää, kun juuri muuta ei voida..
        Turkki voi halutessaan tehdä Eurooppalaisten valtioiden olon hankalaksi, tärkeän maantieteellisen sijaintinsa vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensimmäinen on täysdiktatuuri, jälkimmäinen autoritaariseen järjestelmään liukunut maa, jota täytyy vain sietää, kun juuri muuta ei voida..
        Turkki voi halutessaan tehdä Eurooppalaisten valtioiden olon hankalaksi, tärkeän maantieteellisen sijaintinsa vuoksi.

        Kurdit ovat TERRORISTEJA. Epädemokraattisia paskiaisia.


      • Anonyymi

        ” Suomen Natovastustajien parhaat ystävät.”

        Ovatko molemmat samaa mieltä?


    • Anonyymi

      Kiinalaiset on samanmoisia venäläisten kaa. Ryhtyvät uhkailemaan ja käyttäytymään myös samoin. Saatanan viirusilmät.

    • Anonyymi

      Ketä oikeasti kiinnostaa jonkun vidun Kiinan mielipiteet Suomen ulko ja turvallisuuspolitiikkaan .

      Kiinahan on maa jossa omia kansalaisia pidätetään ja tapetaan samanlailla mielipiteistä kuin itäisen naapurimme kehitysmaassa .

      Sitten kun Kiina saa omat ihmisoikeusasiansa edes lähelle nykyaikaa sen maan juttuja voi edes kuunnella puolitosissaan jos niissä nyt jotakin järkeä alkaisi olemaan tällä hetkellä sillä ei ole edellytyksiä neuvoa ketään missään asiassa.

    • Anonyymi

      Mistähän johtuu kun tuollaisilla kommunistisilla ja keskusjohtoisilla lähes diktatuureilla on aina kova pelko muita kohtaan. Taitaa johtua sitä, että oma tyytymätön kansa saa tietoa muualta ja esimerkkiä siitä mitä voisi elämä olla vapaassa ja turvallisessa maassa jossa ei tarvitse pelätä kokoaikaa valvonnan alla omia puheitaan ja pitää piilottaa omat ajatukset.

    • Anonyymi

      Mitä ihmeen kiinan diktaattoria????

    • Anonyymi

      Kiinalta selkeä viesti Nato puudeli Suomelle.

    • Anonyymi

      Kiinalta selkeä reaktio.

      • Anonyymi

        Josta ei tarvitse välittää tuon taivaallista;-D


    • Anonyymi

      Suomen tuleva rajanaapuri

    • Anonyymi

      Kiina on Xi Jinpingin johtama kommunismidiktatuuri.

    • Anonyymi

      "Kiinalaiset kommmentoi suomen nato päätöstä"


      Heee heheheheheheh 😁😁😁😁😁😁😁

      Kiinnostaa juurikin yhtä paljon kuin mitä mieltä paksu Kimi on mustasta makkarasta .

      😁😁😁😁😆😆😆😆

      Voi pyhä suolisäkki kinkit ja silleen 😆😆😆😆

    • Anonyymi

      Kiina ei huolestu Natosta vaan siitä että Kiinan laillinen hallitus toimii yhä -demokraattisesti- Taiwanissa.

      Ilman keskitysleirejä, massiivista sensuuria ja kyttäyskoneistoa. Ilman elinten ryöstöä ja vankien orjatyötä.

      Ja silti ja juuri siksi vapaiden kiinalaisten yhteiskunta on varakas ja vakaa.

    • Anonyymi

      Luotan someen yhtä paljon kuin puuankkuriin,

      Eipä voi vähempää kiinnostaa mitä neiti Ping Pong, parturi-kampaaja, kirjoittaa sinne Suomen jäsenyydestä.

      Pääasia että neiti Pong Ping on saunasssa valmiina hieromaan jäykkyyden jäsenistä kun avaan relaxation centerin oven.

      NATO mies, aina valmiina!

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      41
      2981
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      180
      1739
    3. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      148
      1607
    4. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1585
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      54
      1313
    6. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      336
      1132
    7. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      104
      1025
    8. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      1004
    9. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      93
      956
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      61
      944
    Aihe