Rakennetaan uusi ydinvoimala

Anonyymi

Lisää sähköä voisi tuottaa.
Tarvitaan uusi voimala.

14

844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Fennovoimalla olisi organisaatio ja väkikin palkattuna. Enää tarvittaisiin rahaa ja näkemys siitä kenet otetaan toimittamaan laitteisto. Niin ja se, että Rosatom saisi kimpsunsa ja kampsunsa pakattua sekä poistuttua Hanhikiven maastosta.

    • Anonyymi

      Säästämme sähköä niin ei tarvita riski altista voimala teknologiaa?🍀🍀

      • Anonyymi

        Jätämme ottamatta sähköautot käyttöön niin sähkönkulutus pysyy kurissa. Sen sijaan jatkamme bensan ja dieselin käyttöä autojen polttoaineena.

        Pelkästään sähköautojen vuoksi tarvitan uusi voimala OL3:n jatkoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jätämme ottamatta sähköautot käyttöön niin sähkönkulutus pysyy kurissa. Sen sijaan jatkamme bensan ja dieselin käyttöä autojen polttoaineena.

        Pelkästään sähköautojen vuoksi tarvitan uusi voimala OL3:n jatkoksi.

        Luuletko että viherpössyttelijät suostuisivat tuohon. He haluavat kaikille sähköautot valtion tukiaisilla, mutta tuotannosta ovat pihalla. Luottavat liikaa sattumaenergiaan. Jos ei tammikuussa tuule niin sähköautot ei liiku.


      • Anonyymi

        Tässä männävuosina, kun oli "" Energiakriisi"", niin säästettin sähköä ja mikä oli lopputulos, SÄHKÖNHINTA KALLISTUI IHAN REIPPAASTI, EI MENNÄ SIIHEN SAMAAN HALPAAN TAAS !!!!!!!

        Suomalaiset Sähkönmaksajat nouskaa YhtenäisenäRintamana kallistuvia Sähkönhintoja vastaan, SILLÄ SUURIN OSA SÄHKÖNHINNASSA ON AHNEIDEN OSAKKEENOMISTAJIEN OMA BOONUS ENSIN HINTAA !!!!!!!!!!!!!!!!

        Ei sähkö, eikä varsinkaan siirtomaksu voi nousta 30 % vuodessa IHAN-NOINVAAN ????????

        NYT HALLITUS TÖIHIN, JA JOS EI TÄMÄ HALLLITUS, NIIN SITTEN SEURAAVA !!!!!!!!!!!!


        yksinasuva eläkelläinen ja minne muutat omasta kodista, vaikka eläkkeestä menee talvella jopa puolet lämmitykseen, kun sähköyhtiöt saavat nostaa hintaa ihan mielettömästi ja vain sähköyhtiöiden herrojen boonusten maksamiseen !! ?? !!!!

        Onko oikein, että eläkelläinen palelee talvella ja sähköyhtiön herra makaa bermudalla ja nauttii ansaitsemattomista boonuksistaan ja samalla menee IKUISEENKADOTUKSEEN JA KIIRASTULEEN, kun ei huomioinut köyhää eläkelläistä ja hänen perustarpeitaan ?????

        Mutta katsotaan sitten, kun se loppusijoituspaikka kolahtaa ITSEKULLEKKIN, KELLÄ ON SE MIELYTTÄVÄ PARATIISINLÄMPÖ ja ENKELTENKUOROLAULU MYÖTÄ HARPUIN ja PSALTTAREIN ja kellä onne helevetinlieskat siellä perseen alla ja KOKOAJAN VAAN KIIRE LISÄTÄ NIITÄ, SILLÄ JOS ET sinä porhorahamies et LISÄÄ OMAN PERSEESI ALLA OLEVAA KUUMUUTAA, NIIN SITÄ HELVETILLISTÄKUUMUUTTA , NIIN SINULLE MÄÄRÄTÄÄN LISÄÄ AIKAA OLLA SIELLÄ VALITSEMASSASI PAIKASSA !!!!!!!!!!!

        Ensin se sinulle määrätty AIKA oli IKUISUUS, MUTTA. kun Pietari huomasi ja tiesi sinun olevan Suomalaisen sähköyhtiön pomo, eli johtavassa ja kaikesta, jopa hinnoista, päättävässä asemassa oleva saasta, joka vain omasuuensin periaatteella on ihan MIELIVALTAISESTIniljakkeille on OMIA BOONUKSIAAN VARTEN NOSTANUT SÄHKÖNHINTAA, niin tällaisille PYHÄLLÄPIETARILLA ON IHAN OMA TOIMINTMALLI !!!!!

        Sillä, jos joku SIKA on-näin tyrätrytkyen ja mistään maailman tilanteesta välittämätä ottanut vastaan 400000 euron boonukset, niin tämä sika ei joudu IkuiseenKAdotukseen, vaan sille on varattu paikka sieltä, missä kadotusta ei ole vain kerran, mutta se on koko ajan, eli samalla, kun MUUT HYVÄT IHMISET SAAVAT IkuisenElämän, niin sinä saat Myös Ikuisen Kadotuksen, eli HELEVETINTUSKAT SAAT ELÄÄ JOKA PÄIVÄ UUDESTAAN JA EI SE KOSKAAN LOPU, senkin sähköinsinööri ; ))

        Oiskohan tässä, jotain esimerkkiä sille, että voisi niitä omia Valtiontöitä hoitaa vähän "" PAREMMIN "", kuin nyt UNIPER keissi ??????

        Mitä tekee ValtonOmistajaOhjausMinisteri, MUUTA, kuin IHMETTELEEE ????????

        Muistakaa myös tulevaisuus, rajan takana ,,,,,,,,,,,,


    • Anonyymi

      Hanhikivi piti olla Mersu, mutta rahat loppuivat ja päädyttiin Ladaan. Ja nyt sekin hanke romuttui.

    • Anonyymi

      Sunnuntai ilta ja sähkön hinta 140 e/MWh. Hanhikiven sähkön luvattiin maksavan 50 e/MWh. Kyllä kallis länsivoimalakin kohta tas kannattaa.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Yksi ratkaisu olisi laittaa Fennovoima Oy konkurssiin, jolloin uusi suomalainen yhtiö voisi ostaa alueen konkurssipesältä kaikkine rakenteineen ja laittaisi työt alulle / jatkoon uudelta pohjalta uusine yhteistyökumppaneineen.. Pohjatyöt olisi valmiina ja valmista byrokratiaa voitaisiin käyttää valmisteluun. Omistuspohjan tulee olla suomalainen. Mitäs sanotte ideasta?

      • Anonyymi

        Kohta siihen on pakko mennä kun neljä vanhinta yksikköä tulee loppuun käytetyksi. Suunnittelu byrokratia vie paljon aikaa eli periaatepäätös pitää saada.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kohta siihen on pakko mennä kun neljä vanhinta yksikköä tulee loppuun käytetyksi. Suunnittelu byrokratia vie paljon aikaa eli periaatepäätös pitää saada.

        Olkiluodon ja Loviisan vanhat yksiköt saavat lisäaikaa kunhan sitä haetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olkiluodon ja Loviisan vanhat yksiköt saavat lisäaikaa kunhan sitä haetaan.

        Molemmat ovat saaneet lisäaikaa, mutta Loviisa tarvitsee miljardin rahaa erilaisiin remppoihin. Fortumilla ei taida sitä rahaa olla, ja lainaaminenkin on vaikeaa.


    • Anonyymi

      Tämä on kyllä itseaiheutettu ongelma, jos eduskunta panttaa lupia uusille yksiköille. Uuden voimalatyypin suunnitteluun voi toki mennä aikaa, mutta nyt kelpaisi ihan tavallinen perusvoimala, joita on maailmalla rakennettu varmaan satoja. Sieltä sitten piirustukset, osatilaukset, ym. ja kuokka maahan.

      • Anonyymi

        Siellähän on jo pohjatyöt tehty valmiiksi, ei tarvita kuin myllyt .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe