Pitäisikö Ukrainan suostua Venäjän esittämiin rauhanehtoihin

Anonyymi

jotta sota saadaan loppumaan ja mahdollinen maailmanlaajuinen ruokapula ja/tai mahdollisesti jopa nälänhätä saataisiin estettyä sillä että viljaa saataisiin taas laivattua Ukrainasta maailmanmarkkinoille?

Vai pitäisikö Ukrainalaisten ajaa hyökääjä pois omasta maastaan, myös Krimiltä, jos tämä suinkin on mahdollista?

7

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitkä ne rauhanehdot ovat? Maan puhdistaminen natseista ja kansallismielisistä? Venäjän valitsema hallitsija? Ukrainalaisten vieminen 'sopeutumisleireille' pakkotyöhön? Ukraina ei ole hyökännyt Venäjälle. Ihan vaan muistin virkistykseksi.

  • Anonyymi

   Ei se rauha olla mahdollinen ennen kuin venäjä vetäytyy ja lopettaa sekaantuminen ukrainan asioihin,,ei sinne mitään nukkehallitusta tule vaikka outin haluaa

  • Ukraina on ensisijassa vastuussa oman valtiollisen olemassaolon turvaamisesta, ei maailman mahdollisesta nälänhädästä.
   Kyllä aivan varmasti minimi ehto Ukrainalta tulee olemaan 24.2 edeltänyt tilanne, mutta jos sota sujuu Ukrainan kannalta otollisesta jatkossa, niin varmasti myös Krimin takaisin palautuksesta tullaan keskustelemaan.

  • Anonyymi

   Venäjän rauhanehdot ovat ukrainalaisten täydellinen antautuminen, ukrainalaisten hallinnon ja isänmaallisten kansalaisten (siis venäläisten mielestä natsien) teloitus ja Ukrainan alueiden littäminen Venäjään.

   Tietenkään Ukrainan ei pidä suostua sellaiseen, se olisi järjetön itsemurha.

  • Anonyymi

   Venäjän tulee vetäytyä, myöntää virheensä, saattaa sotaan syylliset vastuuseen ja korvata aiheuttamansa vahingot. Näin päästään suhteellisen oikeudenmukaiseen rauhaan ja Venäjäkin voisi alkaa maana ja kansana kehittyä.

  • Anonyymi

   Venäjän poistuttava ukrainasta myös krimiltä korjattava ja korvattava vahinkonsa. Palautettava varastamansa viljat ja muut tavarat. Korvattava riloksen uhreille tuntuvat korvaukset. Tuomittava sotarikoksiin syyllistyneet. Luovutteva omista maistaan muutaman sadan kilometrin suojavyöhyke ukrainalle, ettei tälläinen koskaan enää toistuisi.

  • Anonyymi

   No ei todellakaan! Ukrainan pitäis jatkaa vastahyökkäystään ja vallata venäjältä lisämaata idästä. Jos vaikka marssisivat moskovaan asti pitämään neuvotteluita venäjän antautumisen ehdoista.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   175
   2070
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1879
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1025
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   53
   729
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   718
  6. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   664
  7. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   662
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   639
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   617
  Aihe