Kova päivä kremlille

Anonyymi

Tänään ollut Venäjälle nöyryytyksen päivä. Suomi ja Ruotsi hakevat NATOn jäsenyyttä ja vielä yhdessä. Tähän päättyi venäjän juhlat Suomesta ja maat jonka valloitti ruotsista, menevät yhdessä NATOon.

35

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitähän tähän sanoo Putin. Muriseeko vieressä kiril-murre.

    • Anonyymi

      Kommunisteille tämä on niin ikään murheen päivä. SKP perustettiin Moskovassa ajamaan Venäjän asiaa ja sitä se ajaa edelleen, vaikka Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäys Ukrainaan aiheuttikin pikkurypyn rakkauteen. Ei kaikille kommunisteille sekään, ei SKP:ssä eikä varsinkaan pienemmissä ryhmissä.
      Kommunistien liitto muun muassa puolustelee antaumuksella Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäystä Ukrainaan.

      • Anonyymi

        SKP:n mielipidettä ei tästä NATO asiasta tainnut kukaan kysyä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SKP:n mielipidettä ei tästä NATO asiasta tainnut kukaan kysyä?

        No onhan vasemmistoliitossa pari kommunistia. Luonnollisesti he vastustivat kotimaan jäsenyyttä läntisessä puolustusliitossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        SKP:n mielipidettä ei tästä NATO asiasta tainnut kukaan kysyä?

        Ei kysytty - miksi olisikaan - eihän SKP ole ollut vuosikymmeniin eduskuntapuolue .


    • Anonyymi

      Taitaa olla kovin paikka nimim. Partacukselle.
      Hän nillitti ja valehteli vuosikausia ummet ja lammet Natosta. Nyt Suomen kansa ja demokraattisesti salaisilla ja vapailla vaaleilla valittu eduskunta valitsi Naton. Eduskunnan äänestyksessä Jaa-äänillä oli suorastaan murskavoitto.
      Ainoastaan Vasemmistoliitossa oli muutama kansaa vastaan oleva edustaja. Se on vain osoitus siitä, että vasemmalla on edelleenkin ihmisiä, joille kansan mielipide ja kansan valinnat eivät merkitse mitään. Sehän olikin kommunismin yksi peruspilari.

      Sekin on noissa vastaänkyröissä kummallista, että he edelleenkin valittavat ja vetoavat asioihin, jotka eivät pidä paikkaansa. Siis väitteisiin, jotka on monesti kumottu ihan asiallisilla perusteilla Suomen valtiojohdon toimesta. Mutta - eihän totuus ole koskaan kommunisteille merkinnyt mitään. Aate ja sen idea on aina ollut "kiellä totuus ja valehtele".
      Tuo näkyy edelleen Venäjän johdossa. No, siellähän onkin diktaattorina kommunistisen koulutusjärjestelmän läpikäynyt ent. KGB-eversti.

      Suomi on lopullisesti irtautunut meitä alistaneesta naapurivaltiosta.

      ystävällisesti
      TimoEspoosta

      • Anonyymi

        Demokratian perusolemus on se, että voi olla eri mieltä ja esittää kritiikkiä, eikä sitä oikeutta ole syytä poistaa.
        Itse olen tyytyväinen nyt tehtyyn Nato-ratkaisuun, koska Venäjä on osoittanut aggressiivisuutensa ja sen, että se ei kunnioita naapureittensa suvereniteettia ja oikeutta määrätä itse omista asioistaan.
        Tätä uutista ei voi selkäkeikkanauramatta lukea : DD


        https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kl/faf7da80-906d-43b7-8662-1d84a5908678?ref=ampparit:0e0a


    • Arvoisa TimoEspoosta.
      Kirjoittelette aika harvoin mutta yhtä päätöntä ja samaa. Voisitte varmaan vaihtaa levyä johonkin asiaan marinan sijasta.
      Nato perustettiin aikoinaan sosialismin etenemisen jarruksi. Oletan, että sosialismin pääongelma oli niiden valtioiden sisällä ja naton vaikutus heikompaa. Nato toki tuki kaikkea sosialismin vastaista propagandaa mutta kävi etupäässä sotia kansojen alistamiseksi. Ensin sodat natomaiden siirtomaiden itsenäisyysliikkeitä vastaan. seuraavaksi sodat Jugoslaviassa, sittemmin arabimaiden tuhoamisessa. Lista ei ole kovinkaan kaunis. USA käytti mittavasti biologisia aseita Vietnamissa luonnon elinvoimaa tuhoten.

      Unohdetaan menneet. Ehkä nato voi muuttua!
      Nato vannoo kieltäytyvänsä sodista kriisien ratkaisussa. Pidämme tästä kiinni. Se on hyvä päätös.
      Naton tulee alkaa välittömästi toimia sodan kriminalisoimiseksi ja asteittain tapahtuvan aseistariisunnan puolesta. Ydinaseiden hävittäminen tulee ensimmäisenä toimeenpantavaksi. Jokaisen hyökkäyssodan aloittaja tulee asettaa välittömästi kauppasaartoon, lujaan ja pitävään. Paljon tiukempaan kuin Venäjä nyt.
      Näin nato edistäisi väkivaltaiset ratkaisut. Oletan ettei montakaan sotaa toteudu kun näin lähdetään toimimaan.
      Naton (natomaat) tulee luopua voimassa olevista poliittisista sanktioista ja joista useimmat kohdistuvat alikehittyneisiin maihin.
      Kun näin toimitaan, työväestö on mukana naton politiikassa.
      Olette varmaankin hyvä Timo rauhan miehenä mukana sodanvastaisessa suunnitelmassa.

      Aamun eka viestissä mainittiin "Kommunistien liitto" ja että se tukisi kapitalistisen Venäjän hyökkäyssotia. Katsoin uuden puolueen ohjelmia ja kannanottoja. Asia on päinvastainen eli viestin tekijä valehteli. KL on perustettu demareista eronneen STP:n pohjalle mutta tunnustaa marxilaisuuden kuten SKP:kin. Pikasilmäyksellä en huomannut oleellista virhearviota ohjelmissa ja kannanotoissa.

      Kommunisteja on edelleen suuren katastrofin jälkeen n. 1990. KL kuten SKP:kin ei tukeudu politiikassa vanhaan vaan ottaa oppia menneisyyden virheistä. Euroopassa ja maailmalla marxilaisuus tekee paluuta. Marxin ja Engelsin teoreettiset näkemykset ovat oikeita. Hajanaisuus on ohimenevä ilmiö.
      Suomessa marxilaisten tulee toimia keskusteluyhteydessä, unohtaa entiset vastakkainasettelut ja rakentaa yhtenäistä linjaa. Päivän politiikassa SKP:llä, KTP:llä ja Kommunistien liitolla ei ole olennaisia eroja.

      Kapitalistinen Venäjä on syypää hyökätessään kapitalistiseen Ukrainaan. Miksi se hyökkäsi, se on toinen seikka. Kapitalistinen nato tukee kapitalistisen Venäjän kukistamista. Porvarit tapattavat toisiaan. Kommunistien arvovalta ei vielä ole niin korkealla, että se kykenisi lakkauttamaan porvarien keskeiset sodat.

      • Anonyymi

        "Kommunistien arvovalta ei vielä ole niin korkealla, että se kykenisi lakkauttamaan porvarien keskeiset sodat."

        Asetehtaat kävivät neukuissa ylikierroksilla sosialistisia rauhansotia varten ja aseita sylkee ulos Kiinan teollisuus. P-Korea pullistelee nälänhädissään ohjuksillaan ja ydinaseohjelmallaan. Neukkula oli osapuolena suoraan tai välillisesti lähes joka konfliktissa ennen itsemurhaansa 1991. Mitä tämä opettaa meille muille tovereiden rauhantahtoisuudesta? Sosialistipasifisti on sellainen seireeni, ettei sille kannata korvaansa lotkauttaa!


      • Anonyymi

        Mitkä on ne kommunistien keinot lopettaa Ukrainan sodan.??


      • Anonyymi

        >> Kirjoittelette aika harvoin mutta yhtä päätöntä ja samaa. <<

        Mikä kirjoituksessani oli päätöntä? Joo - tiedän! Et perustele, kuten et ole ennenkään pystynyt perustelemaan kirjoituksiasi.

        >> Nato toki tuki kaikkea sosialismin vastaista propagandaa mutta kävi etupäässä sotia kansojen alistamiseksi. <<

        Sinä et pysty kuin valehtelemaan. Kerro missä Nato on sotinut ja alistanut kansoja! Nato ei ole koskaan hyökännyt yhteenkään maahan. Sinun ihailemasi kommunismi ja Varsovan liitto hyökkäsi monesti jopa omiin jäsenvaltioihin: Saksa 1953, Unkari 1956, Tsekkoslovakia 1968. Nämä tapahtuivat tosin kauan sitten ja ennen koko kommunismin ja Varsovan Liiton romahtamista.
        Sinä et näköjään kykene edes erottamaan USA:ta ja Natoa. En kerro mikä eron niissä on. Jotain Sinun täytyy pystyä itsekin selvittämään ja ennen kaikkea YMMÄRTÄMÄÄN.

        >> Euroopassa ja maailmalla marxilaisuus tekee paluuta. <<

        Missä ja miten? Tämä on täysin paikkaansapitämätön höläytys. Siis vale! Kun kukaan muu ei ole tuollaista havainnut missään. Sinulla on edelleenkin merkillinen päähänpinttymä kirjoitelkla kaikenlaista typerää ja uskotella valheita luullen, että suomalaiset uskovat noihin.
        Vasemmisto yritti viimeiseen saakka uskotella Natosta jos mitä, mutta sen pelottelu eivät uppoa suomalaisiin. Todistuksena eduskunnan äänestystulos: JAA-ääniä 188 ja EI-ääniä 8.
        Kansanvalta puhui ja päätti.
        SKP ei osallistunut tähänkään päätöksentekoon. Kerropas miksi!

        ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Älä suotta höläytä mitään persuista. En niistä välitä, kun en ole tutustunut PerSu-toimintaan. Jos nyt yleensä kykenet olla kirjoittamatta persuista joka asiassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä on ne kommunistien keinot lopettaa Ukrainan sodan.??

        Neuvottelu ja molempien osapuolten kuuleminen eli osapuolten avoin keskustelu..
        Miksi venäläisten tai ukrainalaisten kannattaa listiä mahdollisimman paljon toisiaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Neuvottelu ja molempien osapuolten kuuleminen eli osapuolten avoin keskustelu..
        Miksi venäläisten tai ukrainalaisten kannattaa listiä mahdollisimman paljon toisiaan.

        Sinulla tuntuu Partacus jääneen kokonaan huomioimatta sellainen seikka, että Venäjän fasismidiktatuuri hyökkää jatkuvasti Ukrainan valtioalueen sisällä, siis ukrainalaisten koteihin, sairaaloihin, kouluihin, kauppoihin jne.

        "Neuvottelu ja molempien osapuolten kuuleminen eli osapuolten avoin keskustelu.."

        Sopiiko sinulle Partacus sellainen, että ilmoitat nimesi ja osoitteesi julkisesti, ja lisäksi sen, että et tule puolustamaan perhettäsi, itseäsi ja kotiasi, jos jokin rosvojoukko tunkeutuu teidän pihapiiriinne, vaikka sitten ilmoitettuaan ennen sitä tulevansa, vaatien kotinne heidän hallintaansa, ja odottaen lisäksi teidän itsenne alistuvan täysin heidän käskyvaltansa alaiseksi?

        Jos ei sovi, niin miksei muka sovi, koska juuri tuotahan sinä ehdotat tuossa Venäjän hyökkäyksen kohteena oleville ukrainalaisille?

        Miksi sinä et voi vain keskustella ja neuvotella noiden tunkeutujien kanssa, samalla kun he hajottavat teidän kotianne ja aiheuttavat vakavan hengenvaaran sinulle ja perheenjäsenillesi?
        Vielä merkillisempää tuo sinun jääräpäisyytesi on tietysti sen jälkeen jos sinä vielä haluat itsepuolustaa omaa ja perheesi henkeä noita tunkeutujia vastaan. Sinunhan pitäisi omaa oppiasi noudattaessasi pelkästään keskustella ja neuvotella.

        "Miksi venäläisten tai ukrainalaisten kannattaa listiä mahdollisimman paljon toisiaan."

        Ei minunkaan mielestä Venäjän fasismidiktatuurin olisi kannattanut aloittaa koko hyökkäystään Ukrainaan, siis lähettää sotilaansa tappamaan ukrainalaisia sotilaita ja siviilejä, lapsiakin, saadakseen koko maan haltuunsa ja päästäkseen alistamaan ukrainalaiset oman käskyvaltansa alle.

        Mutta kuten sodissa tapana on, niin jos Venäjän fasismidiktatuuri lopettaisi omaehtoisesti hyökkäyksensä ja vetäisi joukkonsa pois Ukrainan valtioalueelta, loppuisi sota siihen paikkaan, ei tappamista enää, kun taas jos Ukraina päättäisi lopettaa sotimisensa ja venäläisten tappamisen omaehtoisesti, ei itsenäistä Ukrainaa enää sen jälkeen olisi, sillä Venäjän fasismidiktatuurin fasistijohtaja Vladimir Putin on koko ajan toistanut, että maa jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaan, joka siis oli koko Ukraina miehitys, Ukrainan itsenäisyyden lakkauttaminen ja ukrainalaisten alistaminen oman käskyvaltansa alle.
        Näin se looginen ajattelu sujuu siloin kun ei ole kommunisti.
        On se vaan hyvä olla olematta kommunisti.


      • Anonyymi

        Partacus : Nato perustettiin aikoinaan sosialismin etenemisen jarruksi...

        Jos näin tosiaan oli, niin ei voi muuta kuin kun onnitella NATOa hyvin tehdystä työstä.


      • Anonyymi

        Parttacus: Kommunistien arvovalta ei vielä ole niin korkealla, että se kykenisi lakkauttamaan porvarien keskeiset sodat.

        Siltä se näyttää. Ja näyttää siltä, että sama trendi jatkuu tästä eteenpäinkin. Viime vuoden vaalit - niin kunta kuin myös aluevaalit näyttivät selkeästi missä mennään. Kumpikin vaali meni SKP:n osalta aivan päin prinkkalaa.


    • Anonyymi

      Ja sekin kusi

    • Arvoisa TimoEspoosta.
      Älkää hermostuko. Liika hermoilu aiheuttaa sydänvaivoja. Unettomuuskin voi lisääntyä.
      Porvarien johtama Kreml saattaa hermoilla. Suodaan se heille. Hinta on kova ukrainalaisillekin.
      Teidän tukemat venäläiset porvarit osoittivat hyvää tahtoa meidän natoliittoutumiselle. Mikäs tässä on elellessä.
      Muuten hermoilu saattaa aiheuttaa sellaisiakin oireita, jossa näkee joka nurkan takana yrmyn näköisiä, mahorkkaa polttavia r-- eikun venäläisiä.

      • Anonyymi

        >> Teidän tukemat venäläiset porvarit ... <<
        Etkö todellakaan kykene muuhun, kuin kirjoittelemaan jatkuvasti aivan älyttömiä juttuja?
        Miksi väität koko ajan typeryyksiä?
        Onko siellä Putinin trollitehtaalla todellakin aivan pakko kirjoitella pölhöjä väitteitä luullen,
        että sivistynyt Suomen kanbsa niitä uskoo?
        Vai onko kyseessä perikommuistinen menetelmä: Valehtele kaikki?

        Ystävällisesti
        TimoEspoosta

        PS. Eikös olekin hienoa, että Suomi on päättänyt pyrkiä Natoon? Vihdoinkin olemme päässeet kokonaan irti Venäjän vaikutusvallasta, emmekä enää ole rähmällämme itään.


    • Anonyymi

      Homma etenee ihan putinin suunnitelmien mukaan, nato nöyryyttää itsensä naurunalaiseksi höpöukkojen kerhoksi turkin painostuksen alla. Sitä varten piti vähän suomen tsuhnia säikytellä tekemään hakemusta natoon että saataisiin esitys käyntiin.

    • Anonyymi

      Antaahan ajan kulua, niin näemme kuinka Turkin presidentti Erdogan peruu löperöt puheensa ja toivottaa Suomen ja Ruotsin lämpimästi tervetulleiksi Naton jäsenneuvotteluihin.

      Yhdysvallat tekee vastapalkinnoksi Turkin kanssa joitain keskinäisiä sopimuksia, joiden kautta Erdogan korjaa sisäpoliittista asemaansa. Turkin taloustilanne on erittäin huono tällä hetkellä, inflaation eri arvioiden mukaan 70-100%, työttömyys suurta ja tavalliset ihmiset joutuvat kamppailemaan laskujensa maksun ja jatkuvasti ylöspäin kipuavien hintojen seurauksena. Turkin sisäpoliittinen tila on hyvin epävarma jatkossa.

    • Anonyymi

      Natosta saattaa tulla hauska tarina.
      Ihmisoikeuksia polkeva nato vaatii Suomea samaan tahtiin.
      Kumoaako hallituksemme tuen natomaan pakolaisille vai ei.

      • Anonyymi

        Sanoppa yksikin kommarimaa joka ei polkisi ihmisoikeuksia, ja vielä tosi törkeesti...


      • Anonyymi

        Mitenkähän Nato polkee ihmisoikeuksia? Ja mitä natomaata siitä pitäisi syyttää? Tanskaa? Hollantia? Tai kenties Italiaa?
        Tuon tapaiset aivopierut ovat tyypillisiä komuleille. Heillä ei ole asiallisia seikkoja tai edes tietoa asiasta, mutta valituksia ja möläytyksiä kirjoitetaan. No, olemme tietenkin tottuneet niihin, eikä niillä ole todellisia vaikutuksia mihinkään.
        Ne vain osoittavat komulien kykenemättömyyden tosiasioiden selvittämiseen ja tunnustamiseen. Muutamat jäljellä olevat komulit luulevat edelleenkin Naton valmistelevan hyökkäystä rauhaa rakastavan ja levollisen Venäjän kimppuun, jota hyökkäystä Venäjä on muka pakoitettu torjumaan ydinaseilla.
        Tätä valhetta Kreml levittää edelleenkin - ja suomalaiset komulit uskovat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenkähän Nato polkee ihmisoikeuksia? Ja mitä natomaata siitä pitäisi syyttää? Tanskaa? Hollantia? Tai kenties Italiaa?
        Tuon tapaiset aivopierut ovat tyypillisiä komuleille. Heillä ei ole asiallisia seikkoja tai edes tietoa asiasta, mutta valituksia ja möläytyksiä kirjoitetaan. No, olemme tietenkin tottuneet niihin, eikä niillä ole todellisia vaikutuksia mihinkään.
        Ne vain osoittavat komulien kykenemättömyyden tosiasioiden selvittämiseen ja tunnustamiseen. Muutamat jäljellä olevat komulit luulevat edelleenkin Naton valmistelevan hyökkäystä rauhaa rakastavan ja levollisen Venäjän kimppuun, jota hyökkäystä Venäjä on muka pakoitettu torjumaan ydinaseilla.
        Tätä valhetta Kreml levittää edelleenkin - ja suomalaiset komulit uskovat.

        Suomen Kommunistinen Puolue perustettiin Moskovassa, se vannoi perustamisasiakirjassaan uskollisuutta bolsevikkien Venäjälle, se uurasti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin haarakonttorina Suomessa, eikä sen muuttuminen jälleen Venäjäksi muuttanut suomalaisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden asennetta muuksi.

        Kommunismidiktatuurin puuhastelijat ovat Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hajoamisen uurastaneet Suomen pitämiseksi irti lännestä, ja tässä EU ja Nato-vastaisuus ovat heille peruskysymyksiä.

        Täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden tärkein tavoite on Suomen alisteisuus Venäjälle, koska silloin Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue kykenisi antamaan tarvittavaa nostetta SKP:n lehmänhäntää imitoivalle kannatukselle, ja siksi puolue ei halua kritikoida lainkaan Zjuganovia & kumppaneita heidän tuestaan Putinin fasistihallinnon hyökkäyssodalle Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.


    • Anonyymi

      Putin ja hänen kätyrinsä ovat kyllä parhaita NATO-värväreitä, ei voi muuta sanoa. Nyt kun Turkin semi-diktaattori vielä lopettaisi iltalypsynsä.

      • Anonyymi

        Turkin sulttaanilla näyttää olevan sellainen tapa, että neuvotellaan julkisuudessa. Kyllä siitä sopu syntyy, he siellä vaan eivät ole tottuneet suomalaiseen jäyheyteen. Mikä tässä on odotellessa kun Naton suurilta mailta on oman vahvan armeijammme lisäksi turvatakuut. Minä luulen että kun kesäkuun lopun Nato-kokouksen päivämäärä tulee riittävän lähelle on kinakin ratkaistu ja tulevat liittolaiset voivat käydä kokoustamaan.
        Ottakaa iisisti ihmiset, sillä kun Washington on näyttänyt vihreää valoa Suomen ja Ruotsin jäsenyydelle, niin siten tulee käymään.


    • Anonyymi

      Kommunisteilla ja muslimeilla ihmeellinen viha-rakkaus suhde

      • Anonyymi

        Totta, mutta kovin usein löytävät toisensa.


    • Anonyymi

      Eikä vain Kremlille - kyrsii Suomen NATO -hakemus Suomen myös Suomen omia kompuroita.

    • Anonyymi

      Suomen hallitus ja eduskuntapuolueet munasivat itsensä pahemman kerran. Mennä ruikuttamaan myötätuntoa sotaa käyvältä ja miehitysvaltio Turkilta.
      Kun Turkki jatkaa miehitystä, Marinin hallitus aikonee alkaa sille aseiden viennin.
      EU:ssa johtavat porvarit miettivät mitä tehdä niille porvareille, jotka eivät alistu pomojen määräyksiin.
      Jäsenvaltioiden itsenäisyys on mennyttä kalua.

      • Anonyymi

        Turkki käy tälläkin hetkellä keskusteluja Suomen ja Ruotsin lisäksi myös Yhdysvaltain ja muiden Nato-liittolaistensa kanssa, joten asia etenee maittemme Nato-jäsenyys etenee omaa tahtiaan.
        Tosiasiassa Turkin pääasiallinen kohde onkin Yhdysvallat, jolta se haluaa ostaa F-16 hävittäjiä ja muuta kalustoa armeijalleen.

        Suomi joutui tekemään sopimuksia kommunistidiktaattori Josif Stalinin kanssa, kun tämä joukkomurhaaja ja pedofiili oli ensin yritänyt vallata Suomen kahteen kertaan ja yllyttänyt jo vuonna 1917 suomalaisia sosialidemokraatteja kapinaan maamme laillista esivaltaa vastaan,

        Suomen kommunistinen puolue piilottelee edelleen vuonna 1960 NKP:n silloiselle puoluejohdolle luovuttamaa 800-sivuista dokumenttia kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainoissa teurastettujen ja vangittujen suomalaisten kohtaloista, ja edelleen myös suomalaisissa kommunismidiktatuurin puuhastelijoissa on Stalinin ylistäjiä ja häntä palvovia.


    • Anonyymi

      Muslimit ja kommunistit tappelevat ensin yhdessä ja lopulta keskenään.

    • Anonyymi

      Kova päivä Kremlille

      Eikä vain Kremlille - se on sitä myös SKP:lle.

    • Anonyymi

      Kohta myydään lippuja putlerin hirthäjäisiin

    • Anonyymi

      Pitäisikö nyt ottaa Karjala takaisin Putin suurelta. Mehän otettaisiin vain takaisin, joka meille kuuluu. Ruotsi voisi auttaa siinä ja maksaa Venäjälle kalavelkoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe