Media hehkutti, että Marin saa Ruotsin liittymään Natoon. Nyt Suomi ei Ruotsin takia pääse

Anonyymi

Miten nyt median suhtautuminen Marinin nahkatakissa, joka täytyy tietysti mainita tässä yhteydessä, tehtyyn "urotekoon"?

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hevipusero ja nahkatakki ei sittenkään olleet ratkaisevat tekijät Nato-pelissä.

      • Anonyymi

        Ratkaiseva tekijä, tässä luomakunnassa on ihmisen vapaa tahto. Mutta sitä korkeampaa, on Luojan syvin tarkoitus tälle luomakunnalle - sen vihoviimeiseen nanosekuntiinsa saakka.

        ACDC:n thunderstruck ja harley ovat yksi elämänvaihe, osana alkavaa keski-iänkriisiä, yhdellä jos toisellakin. Mutta samoin on ikuisuusasiat ja perinnönjättämiset elämänkaaremme eräässä toisessa vaiheessa. Elämänkaari voi olla pitkä, kuten on monilla ollut, taikka esmes terveyden menetyksen vuoksi lyhyt takka vähintäänkin lyhyempi, kuten itselleni tapahtui. Molemmissa tapauksissa, jos haluamme oppia elämän pedagogiikkaa, sen opimme. Ja jos emme halua oppia, vaikka eläisimme täydet 120vuotta, itseämme emme koskaan tunteneet - ja vielä vähemmän koimme sen elämyksen, jota ihan suoraan voipi elämäntarkoitukseksi nimittää, sillä se tuo myös on.

        Tämän elämän tarkoitus on synninsovitus Luojamme kanssa, anteeksiannon kokeminen ja siitä seuraava prioritisoiva jano eheytyä. Tuon hedelmät ovat toisten pelastuminen siltä, mitä kansankielellä helvetiksi nimitetään, muttei riitä alkuunkaan kuvailemaan sitä, miten pahasta asiasta tosiasiallisesti on kyse. Minusta ehkä edes pikkusen parempi selvitys mistä on kyse, on se, että helvetin olotila on sellainen, mitä et koskaan, milloinkaan, edes pahimmille vihollisillesikaan toivoisi tapahtuvan. Ja taas toisaalta ns. Taivas on, tai niin siis muut, aidosti pyhät ihmiset kuten Paavali kertoo, kirjaimellisesti enemmän kuin täydellinen.

        sanna teki oletettavasti sen minkä koki oikeaksi. taikka vähintäänkin sen, minkä muut mielsivät hänelle sopivaksi. tai edes sen, mitä mieltä enemmistön tyrannia sai olla. Jokatapauksessa, ammatillisesti, sanna suoritti hommat mielestäni taitavasti; vaikken tietenkään, missään nimessä, itsenäisyyden, itsemääräämisoikeuden taikka kansallisen kontrollin ulkoistamisen puolesta voi olla.


    • Anonyymi

      Kuis niin? Erdo-kani hyväksyy SuomiRuotsin ehdoitta Natoon tai itkee ja hyväksyy.

      • Anonyymi

        Katsotaan. mitä tapahtuu. Sannan leuanveto nahkatakissa ei Erdognia hetkauta suuntaan tai toiseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katsotaan. mitä tapahtuu. Sannan leuanveto nahkatakissa ei Erdognia hetkauta suuntaan tai toiseen.

        Marin töppäsi tämänkin asian.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marin töppäsi tämänkin asian.

        no se nyt ei ole mikään yllätys, kun ministerin värikästä uraa seuraa....
        Tubtuu että muija ei ole ollut kartalla koko aikana


    • Anonyymi

      Sanna hoitanut postinsa hyvin nato casessa.Teki aivan oikein ojentamalla Reutersiä munnellun totuuden levittämisestä haastattelussaan.Reutersin lööppejä vääristellään tahallaan.Samassa Haastattelussa Sanna sanoi :En sitä paitsi usko että kenelläkään on kiinnostusta sijoittaa ydinaseita tai avataNaton tukikohtia Suomeen. Vain Reutersin lööppinarkki vääristelee haastattelua ja sen sisältöä saadakseen lisää palstatilaa valheilleen.

      • Anonyymi

        Levittääkö Reutersinkin disinformaatiota eikös tuota käytä meidän valtamedia päälähteenä? Sannan oma päätelmä on toki pääministerin asemasta, jottei kukaan tänne mitään ydinaseita halua sijoittaa tai tukikohtia jne. uskaltaako esittää tässä kysymyksen mistä hän sen tietää, kausikin Pm roolissa loppusuoralla? Mediassa oli jo juttua suomen hoitavan Viron ilmapuolustuksen ja toimien laajasta yhdistämisestä luulisi silloin tukikohtia tulevan, eikö niitä oikein vaadita tulevaksi? En tiedä valtion johtamisesta vähän yritysjohtoa seurannut kyllä, mutta kyllä tästä nyt tulee Sotemieleen ;) Kiireessä pähkäilty sitten nuussitaan moneen kertaan uusiksi ja menee pitkäksi, putinkin hyväksyi jo tosiasian suomen jäsenyyden?


    • Anonyymi

      Rotsi kävi hyvin sopivan rento asukokonaisuus.Puvunnnapit pinkeinä poseeraavat pukupellet koomisia.

      • Anonyymi

        sanna tekee strat tasolla neuvottelijana korrektisti, siinä mielessä, että jää taatusti kaikkien mieleen - mm. asustusvalinnoillaan; Jäisikö sanna kaikkien mieleen vielä paremmin bikineissä jssk rannalla, ehkä. En tie.

        Ovelasti taikka munkilla, minä pääsin livistämään sannan kokemuskokoelmasta Treen nuoruudenvuosina. Toisaalta en minäkään noin nuorena vielä itseäni tuntenut.. Jos tosin olisin tuntenut, niin sannukkelli ois voinut olla listan alkupään kandidaatteja vaimoehdokkaikseni, muutaman muun pitemmän omanlaisensa jälkeen. Mut se on ok, sillä sannahan on vielä tänään nainen, eli on kai jssk kohtaa elämässään korkokenkien epämiellyttävää luontoa testaillu, eli pitäisi yltää tuollaisten kanssa poskipusulle asti, jos sellaisen nyt välttis haluisi jollekulle pitemmälle miehelle kaverina tarjota.

        Hassu ihminen tuokin. Painelee tuhatta ja sataa kaikkialle, tajuamattaa hetkeäkään, että arvokkain onkin koettavissa elämyksenä ihmisen sisällä. Ja sydänystävyyttä tuohon päälle, niin johan alkaa uusin top guni lentämään.

        Mietinkin tässä ensimmäistä kertaa, että olisikohan sanna ollut onnellinen jakaessaan elämäänsä kanssani.. heh, jokseenkin, ehkä, mahdotonkin arvioida, mutta sen tiedän, että olisi saanut helvetinmoiset kyydit ainaski. Mutta sitten, en tiedä, et olisko sanna ollut enemmän koukussa adrenaliiniin jnk kanssani olisi jatkuvasti kokenut sen sijaan että olisi minuakin minuna jatkuvan uudelleenrakastumisen sijaan todella rakastanut. Ois ollut mahdollisesti liian pinnallinen minun makuuni, tuolla puolella. Josta voinkin aasina vetää sellaisena kaukaahaetun aasinsillan, et onks sanna sittenkin missaajatyyppiä? tokkopa. Tai toisaalta ... who knowz..


    • Anonyymi

      Voi voi, onhan Peru taas vetänyt mielenkiitoisia johtopäätelmiä.
      Kuinka tyhmä Persu voi olla?

      • Anonyymi

        Just, tiukaa vasta-argumentointia ja hyvää keskustelua kaivataan, tässä taas miettimään pistävä. kanta, kannataako maassa järjestää oikeastaan enää vaalejakaan. Sinänsä asillinen Peru kysymys onko ja kuinka tyhmä tämä Persus onko siinä järkeäkään, olen usein miettinyt tuota ,tässäyhteydessä en kyllä enää, olen suunilleen samaan mieltä Persusta ja uskon kokeneiden etua ajavien osaavan hommansa onhan ometu ajattelu väärinkin. Persut on persiistä hiio hei ,kunia ja ylistys hallitukselle.


    • Anonyymi

      Media-ähkyä pukkaa nyt Ruotsin ministeri sanoo Ördekanin levittävän disinformaatiota PPK terroristijärjestöstä minkä onkin jo Palme kieltänyt, kuten Eu jne. niin tosiaan taidettiin epäillä Palmen murhastakin noita? Informaatiota on nyt kyllä paljon liikeellä toivottavasti poltikot saa oikeaa sentään, miksi tuo Ördekani koko eun natoliittolainen sitten levittää tuonmoista tietoa joka sitten vasta päiviä myöhemmin torjutaan ei tässä teidä ketä uskoa enää, koko baletti vaikuttaa runnomalla tehdyksi, jossa ei näemmä kantoja kyselty tai kerrottu? Pakolais-statukset naton sisäissä maissa ei liena mahdollisia, valehteleekö Ördekani vaiko suojeleeko pohjoismaat väkeä jotka on natomaiden vihollisia, lookista on mielestäni ollut pakoilla kyllä natottomissa maissa ja tässä sitten ollaan ? Ottamatta kantaa kun ei kysytä edes gallupissa uskomaton sähellys sotkiko mediavyörytys dis ja oikea informaatio koko liitouman ,en usko itsekkään puoliakaan uutisista mutta luulisi päätöksentekijöiden olevan "parenman " tiedon vallassa ? Informaatio tai ei eikös Ruotsi ollut päättänyt liittyä suomen kanssa ja päätös pitää, valehteleeko Ördekani miten naton johtajaamaa sen voisi sallia ,eikö turkki ole suurvalta ja tiedustelutieto suht. yhteistä juuri PPk tapaisista toimijoista, heiluttaako häntä koiraa?

      • Anonyymi

        Marinistit jälleen sensuroimassa tätäkin viestiketjua. Marinistit ovat vieneet sananvapauden Venäjän ja Pohjois-Korean tasolle Suomessa.


      • Anonyymi

        .."heiluttaako häntä koiraa?"..

        tuota en ollutkaan kuullu pariin vuosikymmeneen..
        hyvä heitto


    • Anonyymi

      Suomi = kaikki menee kuitenkin aina pieleen.

      • Anonyymi

        murphyn laki, kunnes toisin todistetaan.

        ilman alleviivattua yhteisöllistä välittämistä, rukousta ja ihmeitä, minusta, kuviot ovat välillä huono ja entinen.

        minä pidän erityisen todennäköisenä, että ilman turkkia, toi venäjä olisi pimahtanut aivan vitun bat shit crazyksi tässä kohtaa.

        itseasiassa, kun 188 tapahtui, jätin naputtelut ja aloin rukoilla, koska olin aivan varma että jokin vastasiirto siinä nyt oli venäläisiltä tulossa. :(( sitten kun näin sivarilukio-omegamies-pekan allekirjoittamassa (toisten ulkokullatulla keskinkertaiskynällä, kun omansa oli ymmärtääkseni jnnk unohtanut siis?) sotilasliittohakemusta niin mietin, että voiko enää elämän ironia tuosta surkeammaksi mennäkään; että sivarin käynyt miespoika allekirjoittaa mitä ikinä allekirjoittaakin sodassa menehtyneiden ja veteraanien hengellään suojeleman Suomen sotilaallisen autonomian päälle kuvainnollisesti urinoiden.

        Satiiria? No joo, ehkä sitten. Mutta tänään Suomessa ei onneksi ollut sotapaskaa - ja siitä jään kiitollisuudenvelkaan tässä kohtaa enää ainoostaan Luojallemme. Vaikkakin olisin halunnut kokea kiitollisuutta myös muita kohtaan, niin sitä etuoikeutta ei minulla ole valitettavasti ollut. Ei voi muuta kuin toivoa rauhaa.. Ja sitä kautta lisäaikaa tälle kansalle. Koska nää siirrot, joita toteutetaan ... nää eivät Suomea sivistyksessä taikka edes näennäishyvinvoinnissa tule missään nimessä valitettavasti pitämään. Eivätkä edes alkukantaisenakaan, jos suurvalta alkaa tiltata tossa vieressä aivan satasella.

        Paras siirto tässä kohtaa on suojatumistoimenpiteet, koska tässä kohtaa venäjä kokee, että me olemme semi-non-gratana sotilasliittokuviossa, joten tietyllä tapaa vapaata riistaa. Ja koska metsästyskauden ovat ilmiselvästi päättäneet aloittaa, tulisi mielestäni edelleen tyhjentää lappi ja edes 20-40km itärajan siviileistä kohti ihan sama minkämoista lomailutoimintaa etelä ja länsiFinskilään. Menkööt kylpylöihin, hotelleihin, seikkailumatkakeskuksiin, veneilemään ihmisten mökeille, vaaeltamaan, telttailemaan, ihan sama mitä tekemään, kunhan se velvollisuus siihen siirtymiseen liittyisi ja olisi valtion puolelta täysin rahoitettuna versiona siten, että se olisi inspiroivaa pakottavuuden sijaan. Että JOS ja KUN venäjä tekee sen mitä tiedottajablondi yllätykseksi nimitti niin väestön menetys olisi minimaalista. En sano että sieltä pitäisi sotilashenkilöt poistaa, vaan KAIKKI siviilit, etenkin naiset, ikäihmiset ja lapset.

        Minä tietysti kirjoitan tässä internetin eetteriin ja näitä tekstejäni ei edes A4 printtikone koskaan näekään. Puhumattakaan siitä, että näitä hyödynnettäisiin ja suojaustoimet aloitettaisiin, muutenkin kuin nk. pintaraapaisutasolla, jolla ne nyt on valmisteltu.

        Tämä kansa on pieni. Oikeasti todella pieni. Täällä joku millin menetys on jo ylempää toistakytä pinnaa väkiluvusta. Jos venäjä taikka muut iso menettää millin taikka kuuski, niin hommat jatkuu entiseen malliin. Mutta meille ei ole varaa menettää tuollaisia väkimääriä. Se nyky 4.5mkin.. joka.. siihen voi vielä ihmeet vaikuttaa eheyttävästi. Ei tän ole absoluuttisen pakko mennä pakkopullakaavan mukaisesti, vaan on aidosti olemassa Kyösti Kallion vaihtoehto niin sotapuolella kuin aiemmankin kampanjan kuvioiden kohdalla. Ja jopa tän punaisen hevosenkin, joka siis kiina on. Minä olen jo joutunut sisäisesti koittaa hyväksyyn ulkootulevat täystuhopaskat, mutta sanon, ettei sen / kaiken ole pakko mennä niin, näin tai noin.

        ...minä kirjoitan aivan turhaan..
        Tämä kirjoitteluni on aivan älytöntä. Jos ei positiivisesti kerrottuna tahdota ymmärtää, eikä negatiivisuus kiinnosta taikka tule koskaan kiinnostamaan, niin ainut asia mitä jää on rukous ja Luojan ihmeet. Jk tais olla alunperinkin se tasan ainut tie millekään ainutlaatuisemmalle.

        Vähän oudonoloista laittaa kädet ristiin ja pyytää puuliiterissä jne. Jeesukselta ihmeitä. Mutta jos ei ihmisten kans kommunikointi toimi ja tuo toinen taas toimii ilmiömäisen loistavasti, niin eikai siinä sitten mitään - vaan mennäänpi etiäpäin sitten sillä, mikä toimii, eiks je.


    • Anonyymi

      "Nyt Suomi ei Ruotsin ansiosta joudu.."

    • Anonyymi

      Mutta Sanna Marin on sentään hyvännäköinen nainen.

      • Anonyymi

        Tarkoittaako tuo, että tuonkaltaiselle konseptille sallitaan tavanomaista enemmän liikkumatilaa? Että se tolerointikynnys nousee tavallaan, jos ihminen on nainen ja oletettavasti paremmannäköisempi kuin toiset naiset?

        Naisen seksuaalinen valta, Henry Laasanen. Loistoteos. Kuinka miehiä johtaa oma sepaluksensa. Nm. kokemusta löytyy, mutta ainoastaan teini-ikäversiona itsestäni.

        Minä en sannaa voi arvostaa, vaikka tottakai kovasti haluaisinkin (olisin halunnutkin) koska se mitä hän nyt tekee, johtaa 5.5m ihmisen joutumiseen suoraan helvettiin; Mutta toisaalta takuuvarmasti kunnioitan hänen tavoitteellista ahkeruuttaan, saavutuksiaan ja työpanostustaan työntekijänä. Olisi varmasti ihanteellinen työntekijä kelle tahansa.

        Mutta sanna tietää mitä tiedotetaan ja toiset tietää tuota vähemmän, taikka enemmän. On tehnyt just ja tasan sen, mitä muut ovat sannan Luojalta saamillaan lahjoillaan halunneet hänenKIN tekevän. sanna on kuin märkä koivuklapikuorma, joka toimitetaan puuliiteriisi täydellisen valmiina pakettina kuivumaan kesäksi tuulettumaan ja kuivumaan, luodakseen talven aikana korkeimman mahdollisen positiivisen tehokkuusluokan. miksi noin? No sen tähden koska kukin syntyy miksikä syntyy.

        Minä hyppäisin sannan kanssa lentokoneesta ilman laskuvarjoa siten, että sannalla sellainen olisi. Tuon verran minä luottaisin sannaan, jos vain itsensä eka kerrankin täysin kohtaisi. Ja jos kohtaisi puuliiterin Luojan, niin miksen tuota 5.5m kansaakin hälle hoivattavakseen antais.

        Mutta annetaanhan potentiaalin valua roskikseen, laitetaan hevosten laput silmille ja pidetään katse sen sijaan maallisessa pallossa. Lopputulos on se keskinkertaisesti synteettinen, jk on alkuperäisen ja luonnollisen vastakohtaa, mutta jos muuta ei haluttu edes testata, niin minä voin hyväksyä sitten ..eh.. jopa tuonkin.

        Hyväksyykö myös Luoja tuonkaltaisen, lienee sit asia erikseen.


      • Anonyymi

        sekin on suhteellista....


    • Anonyymi

      Ruotsi oli joskus torppaamassa Turkin EUhun pääsyä. Nyt Ruotsi saa omaa lääkettään.

    • Anonyymi

      Vain erdoganin omaa peliä, käy kauppa saadakseen myönnytyksiä natolta
      Nato maissa on Kurdeja yli 2milj, pelkästään Saksassa on n.1,5milj kurdia, Suomessa n.15400 ja Ruotsissa n.83000 eli vain n.0,5% kokonaismäärästä.

      • Anonyymi

        turkin dilemmat ovat seuraavat:
        -kurdit jtk haluu itäturkin autonomiseks.
        -sekularismi, jota kulttuuri sietää pakkopullana
        -kristityt jtk ovat sitä salaa, koska julkisesti se tietäisi yhteisekunnalisen integraation mahiksien nollautumista; Työttämyyttä/liiketoimien mahdottomuutta eli rahavirrantulon päättymistä

        Suunnilleen suoraan 33% allokaatioin per ko kokonaisväestö.

        Turkki tulee tosin myöntymään kiristyksen ja uhkailun alaisena. Ajan kysymys ainoastaan.

        Jos tosin venäjä tekee täällä meillä siirron tuota ennen, taikka baltiossa mattopommitusten muodossa, ennen turkin myöntymistä, niin tuolloin Suomi ei tule osallistumaan turkkikreikka kuvioista syntyvään istanbulin suurmättöön josta jopa ilmestyskirjakin mainitsee "hevosten kuolaimiin asti" -kohdassaan. Jos turkki myöntyy ennen venäjän siirtoja, niin tuolloin Suomi tulee tuohon ko. legendaariseen tapahtumaan täydellä miesvahvuudella osallistumaan. Jälkimmäinen on minusta varmempi. Tuo on toisaalta ainoastaan yksi skenaario, maailmassa kun on mielipiteitä ihmisillä toisille jakaa vaikka kaikkien olemassaolevien hiilimolekyylien verran. Mutta noihin kahteen kontekstuaalisiin lopputulemiin tämänkertaisen kuvion ylpeys vs. nöyryys inklinaatio vain johtaa.

        Katson tuota mitä tsetseenit tekevät ukr siviileille.. minusta olisi ollut viisasta olla kuulumatta sotilasalliansseihin joissa on mukana saariaarakastavia. Mutta tässä elämässä, ne jtk neuvoni ottivat kokivat yhtä ja ne jtk eivät ottaneet, kokivat sitten toista. Neuvonannossa kun on se ainutlaatuisen ihan puoli, että huonosta mausta voi ainoastaan huomauttaa, vastuu siitä kun jää aina sille, jk pahanmakuista edelleen kuulemastaan mitään oppimatta jatkaa mässyttää.

        Minä en tykännyt siitä ideasta että suomalaistaistelija taistelisisi saarialaisen kanssa samalla puolella, kun saarialainen tietää kyllä hyvin mitä hänen tulee lakiensa perusteella muun uskoisille tehdä päästäkseen neitsyiden kanssa minne mielessään sit muka pääseekin. Mutta jos toiset tuosta tykkäs, etenkin en grossina, niin kyllähän tuolloin enemmistön tyrannialla mennään vaikka aurinkoa kohti - ja jos ei ihan aurinkoon asti päästä, niin kuunpäälle ainaskin landataan, eikö vaa.

        Minusta on harmillista, ja minua hiukan enemmänkin harmitti se, ettei kristinuskolle annettu sen ansaitsemaa arvostusta ja kunnioitusta. Etenkin ruottissa. Katsokaa miten Luoja antoi sinne alkukantaisen ja villin valua tekemään pahojaan. Meilläkin se turun täysin pimahtanut tapaus. Jos me selkämme Jeesukselle käännämme, niin Jumala ilman muuta auttaa meitä oppimaan sen arvon minkä menetimme nimenomaan tän saariakuviopaskan KOKEMISEN kautta, kansana. Ihan oikeasti hei nyt: Tarviiko ihan noin alas todella vajota täs. Sit se heidän "siittämällä kaikki tytöt, naiset ja mummot -saariasta tulee maailman ykkönen" - kuvionsa. Mitä vittuu veikkaatte, pitääks tuollainen mentaliteetti raiskausluvut alhaisina tulevas? Taikka onko pitänyt, edes nykypäivänäkää.

        Meidän korkein suojaelementtimme on sama arvomaalima, jos yhdistää erilaiset yksilöt samantyylisen elämänperiaatteiden alaisuudessa. Jos virtsaamme niitten mooseksen kymmenekäskyn perusteella luodun yleisen oikeustajumme päälle, niin mielestäni olemme jo mentaalisesti valitettavasti ainakin 90%sesti valmista anarkiapaska materiaalii. Pikku kipinä ja avot, sivistyksestä suoraan afrikan villeiksi. Kuulostaa dramatisoinnilta, mutta arvatkaapas vaan onko se sitä, kun leipä ja telkkarin viihde sekä rahan ja sillä saatavien nautintojen perässäjuoksu kertalaakista sakkaa, kun esmes EMP taikka ihan vitun sama mikä muu ongelma menee standinbysta on asentoonsa.

        Meidän yhteinen nimittäjämme on kristitty arvomaailmamme: niin sosiaalispsykologisesti kuin hengellisestikin Kyösti Kallion kuvioiden tasollakin, kun huomattavasti korkeammillakin tasolla, hengellisenä myös. Minä sen sanon, että ilman tuota ... se että toivon nyt että ruotsalaiset ja vallat/lontoo tulevat tukemaan tos venäjäkuvios joka seuraa jssk kohtaa on sitä että koitan pysyy positiivisempana.

        Kun viittasin siihen, että jos ei kerta haluta samanaikaista kansallistason rukousta, meinasin, että edes rynkyt tulisi antaa äijille himoihin suomalaista passii vastaan; minä todella tarkoitin sitä, että edes täydeltä venäläisten valitettavasti mahdolliselta teurastukselta saatais siviilit kiskottuu sotatoimialueilta muualle Suomeen pois(sen kaltaisen vihapaskan alta).Koska jos nuo laskuvarjojoukottavat tänään, kaikki mitä perusjampalla on, säkällä, on öljyämätön piekkari jolla teinejään opettaa inttiä varten, taikka parhaassakin tapauksessa hauliton haulikko jossain 150km huoneistostaan jossa asuu taikka kokonaisen metsästysseuran pelivehkeet, ilman yhtäkä toista äijää ympärillään jolle niitä jaella. Kuinka monella on edes joku liivit läpäisevä isompikaliiberine revolveri jolla puolustaa edes tyttöystäväänsä mikäli ulkoinen invaasio alkaa näiden ulkopoliittisten kustua aivan sataprosenttisesti.

        Millä hitolla tätä maata pitäisi puolustaa SHTF-tilanteessa, teelusikoillako!?

        :(


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1619
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe