Uudeksi nimeksi Suomen revisionistinen puolue?

Anonyymi

Wikipedian vanhempaa SKP:ta (1918 - 96) koskevan artikkelin mukaan SKP:n ohjelma muuttui v. 1969 revisionistiseksi: ohjelmasta poistettiin proletariaatin diktatuuri ja väkivallan mahdollisuuden sijaan alettiin puhua sosiaalisesta vallankumouksesta. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Suomen_Kommunistinen_Puolue

Toverit Marx, Engels, Stalin ja O. V. Kuusinen kääntyivät haudoissaan. Seuraavana aamuna toveri Lenin ilmeisesti makasi toisella kyljellään mausoleumissaan. Vallankumouslähetti toveri Trotski käänsi luotien lävistämää ruumistaan toisella puolen planeettaa toveri Stalinin autettua häntä arkkuun jatkuvan vallankumouksen hengessä.

Vaikka me muut olemme iloisia väkivaltaisen vallankumouksen tavoittelusta luopumisesta, voisiko SKP luopua myös tuosta marxilais-leninistiseen väkivaltaiseen vallankumoukseen viittaavasta kommunistinen-termistä. Minulla olisi hieno nimiehdotuskin teille: Suomen revisionistinen puolue, SRP.

13

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eritoten tämä vaatimus lienee kovasti arvostettu myös täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden parissa, ja mikseipä olisi, sillä onhan se itsensä toveri Vladimir Iljitsh Leninin avaran otsan takana kätilöity.

      ------

      - Jos pystymme tehokkaasti tappamaan yhdenkin sukupolven kansallisen ylpeyden ja isänmaallisuuden, olemme voittaneet kyseisen maan. Siksi ulkomailla on jatkettava propagandaa kansalaisten ja erityisesti teini-ikäisten lojaalisuuden heikentämiseksi. Tekemällä erilaiset huumeet helposti saataville, luomalla tarvittavan kaaoksen, joutilaisuuden ja arvottomuuden asenteen ja valmistelemalla häntä psykologisesti ja poliittisesti, voimme onnistua.

      Vladimir Lenin

      ------

      Lenin ja muut Venäjän bolsevikit, SKP heidän muassaan, tavoitteli maailmanvallankumousta, jonka lopputuleman piti olla globaali kommunismidiktatuuri.

      Hämmentävää on se, että Suomen kommunistinen puolue näkee edelleen tarpeelliseksi piilotella jopa sen onnistuneen supistetun vallankumouksen seurauksia pimittäessään vieläkin NKP:n vuonna 1960 puolueelle luovuttamaa 800 sivuista dokumenttikokonaisuutta koskien kommunistidiktaattori Josif Stalinin vainoissa vangittuja ja tapettuja suomalaisia.
      Ei tainnut mennäkään aivan niin hyvin kuin Strömsössä kehutaan menevän, vai kuinka?

      • Anonyymi

        Ilmankos partaradikaalit tupruttelivat kannabista ja kehottivat "make love, not war". En ole ollut aikalaisena tarkkailemassa, mahtoiko naiset innostua huumeen ja hien hajusta siinä määrin, että ideologiaa olisi päässyt täysmääräisesti toteuttamaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmankos partaradikaalit tupruttelivat kannabista ja kehottivat "make love, not war". En ole ollut aikalaisena tarkkailemassa, mahtoiko naiset innostua huumeen ja hien hajusta siinä määrin, että ideologiaa olisi päässyt täysmääräisesti toteuttamaan.

        Läntistä hippiliikettä ohjailtiin Moskovasta ja tuettiin sen vaatimusta lännen aseiden riisumisesta, kun taas neuvostojohto varmisti omassa maassaan sen, ettei sen omia aseita saanut moittia lainkaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Läntistä hippiliikettä ohjailtiin Moskovasta ja tuettiin sen vaatimusta lännen aseiden riisumisesta, kun taas neuvostojohto varmisti omassa maassaan sen, ettei sen omia aseita saanut moittia lainkaan.

        Tiedätkö, oliko SKP:n naisissa 1970-luvulla viitseliäisyyttä riittävästi, jotta rauhankomut pystyivät elämään "make love" -vakaumuksensa mukaisesti? Vai oliko kuitenkin tekoja isommat iskulauseet? Siinä on pitänyt kuitenkin huumeilta haisten kilpailla samasta niukkuudesta lihaksikkaiden porvarikapiaisten kanssa.


    • "Lenin ja muut Venäjän bolsevikit, SKP heidän muassaan, tavoitteli maailmanvallankumousta..."

      Sitä tavoitellaan edelleen ja se toteutuu. Yhteiskuntakehitys ei jämähdä sotaisen kapitalismin tasolle. Tie kapitalismista sosialismiin voi olla kuoppainen ja vaikea mutta sittenkin. Mikään yhteiskuntataloudellinen muutos ei ole tapahtunut silkkihansikkaat kädessä.

      Proletariaatin diktatuuri = Työväen valta.
      Kapitalistiluokan diktatuuri = Porvariston valta.
      Tämä seikka on saitilla käsitelty perusteellisesti "taistolaiset" aloituksessa.
      Käsiteltäköön toisen kerran.

      Aloitus kertoi oikein, ettei marxilaisuudessa tarkoiteta työväen vallankumouksella väkivaltaista vallankumousta. Jos sellainen on tullakseen, se johtuu kapitalismin potkimisesta tutkainta vastaan.
      Joka tapauksessa vallankumous kestää pidemmän aikaa. Uusi valta järjestää uuden demokraattisemman hallinnon eikä sitä luoda aseilla, ei viikossa tai parissa. Prosessi kestää vuosia ja jopa vuosikymmeniä.


      Tässä aloituksessa "Anonyymi 24.05.2022 12:39" on kirjattu törkeä valhe Leninin kirjoituksesta. Kirjoitus on edesvastuutonta valhepropagandaa. Siksi lähdettä ei mainita.

      • Anonyymi

        "Aloitus kertoi oikein, ettei marxilaisuudessa tarkoiteta työväen vallankumouksella väkivaltaista vallankumousta."

        Ei kertonut! Marxilaisuudessa tarkoitetaan vallankumouksella väkivaltaista kumousta, mutta revisionismissa sillä voidaan tarkoittaa jotain muuta. Siksi pohdin, että eikö puolueen nimi voitaisi nyt muuttaa avoimesti revisionistiseksi?


    • Taas vaan piiloon esiliinan taakse, aiemminhan oli SKDL kiun eivät kehdanneet SKP titteliä käyttää vaaleissa

      Olisihan tuo SRP ehkä hyväkin lyhenne kun kyseessä ovat Suomen ResuPekat! Toinen vaihtoehtohan voisi olla Suomen Rosvo Piiri!

      Ainahan kommunistinen talous on perustunut rosvoukseen, jota kansallistamiseksi valheellisesti kutsutaan!

      • Anonyymi

        Kokoomuskommarit siis rosvoaa.


    • Anonyymi

      SKP= Suomen kansan parhaaksi.

    • Anonyymi

      Nimen vaihdon jälkeen Suomen revisionistinen puolue voisi myöntää postuumisti kunniamerkin revisionisti Väinö Tannerille, joka pelasti punakapinasta kieltäytymällä ja punavankileirien oloista Ruotsiin ja Englantiin vuotamalla kenties tuhansien punavankien hengen kesällä 1918. Kunniamerkki voitaisiin samalla myöntää asiasta eduskunnassa kysymyksen tehneille porvareille.

      1930-luvulla militantteja komuja pelastettiin Stalinin vainoilta laittamalla heidät vankilaan ja estäen heitä siten pääsemästä NL:on. Tästä Suomen revisionistinen puolue voisi myöntää kunniamerkin paitsi silloisille revisionisteille, myös Suomen porvareille.

      Kunniamerkki voitaisiin myöntää kaikille sosialidemokraateille ja porvareille, jotka eivät ole hyväksyneet väkivaltaista vallankumousta puolueen vielä tunnustaessa marxilais-leninististä väkivaltaista vallankumoususkoa.

      Miltä tällaiset kunnianosoitukset rauhan ja väkivallattoman vaikuttamisen puolesta työskennelleiden ihmisten muistolle kuulostaisivat SKP:n nykyisten revarien mielestä?

      • Anonyymi

        Hyvälle, eiköhän toverit ryhdytä toimeen, prkele!


    • Anonyymi

      "1930-luvulla militantteja komuja pelastettiin Stalinin vainoilta laittamalla heidät vankilaan ja estäen heitä siten pääsemästä NL:on. Tästä Suomen revisionistinen puolue voisi myöntää kunniamerkin paitsi silloisille revisionisteille, myös Suomen porvareille."

      Sanos muuta, mutta sen sijaan SKP jatkaa edelleen NKP:n puolueelle vuonna 1960 luovuttaman 800-sivuisen Stalinin vainojen suomalaisuhreja koskevan dokumentin pimittämistä julkisuudelta.
      Niin ikään kommunistien kestomärinän aihe on se kun SKP:n ei annettu toimia vapaasti Suomessa kevään 1918 jälkeen.
      Miksiköhän ei annettu?

      Suomalaisen kommunistisen puolueen perustamislausunto, Moskova 29.8.1918.

      "Näillä perusteilla Suomalainen Kommunistinen Puolue lausuu:

      1. Työväen on tarmokkaasti valmistauduttava aseelliseen vallankumoukseen, eikä suinkaan pyrittävä palaamaan siihen vanhaan eduskunnalliseen, ammatilliseen ja osuustoiminnalliseen taisteluun, jonka kannalla Suomenkin työväenjärjestöt olivat ennen vallankumousta."

      -

      Siksi.

      Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri aloitti imperialistisen hyökkäyssotansa Suomeen 30. marraskuuta 1939 ja se mitä SKP:stä oli enää massateloituksista henkiin jääneinä hyväksyivät sen täysin.

    • Anonyymi

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

      😋 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe