Ihmisen älykkyyden voi todeta siitä, että ottaako rokotteen

Anonyymi

Tuskinpa tästä asiasta on mitään erimielisyyttä palstalla – ainakaan älykkäimpien joukossa?

12

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pitää paikkansa. Älykkäämmillä on omaa aikaa, eikä tarvitse uskoa kaiken maailman nimettömiä "Fact Check" palstoja, jotka valehtelevat valtaa pitävien eduksi mitä milloinkin. Kukaan ei edes tiedä ketä on Fact Check sivuston takana, mutta sokeasti uskotaan kaikki soopa, ja rokotteita annetaan piikittää itseensä vaikka varoitukset kaikaa "OTATTE OMALLA VASTUULLANNE"
      Ehkä lapsenusko toimii ja rokotteita ottavat uskovat että kyllä heidät sitten ilmaiseksi kuitenkin hoidetaan JOS rokotehaittoja tulisi.
      Totuus on kuitenkin KUN rokotehaittoja tulee, useimmat haudataan.
      Kyllä aloitus on oikeassa. Älykkäimmät ja varakkaimmat eivät rokotehuijausta niele.

      • Anonyymi

        Kirjoitit huuhaata.


      • Anonyymi

        Factcheck-sivustojen rahoittajat ovat lääkeyhtiöitä, mm. Moderna ja Pfizer.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoitit huuhaata.

        Itse kirjoitit.


    • Anonyymi

      Jacques Attalin lausunto, kuulostaako tutulta?

      Ranskan entisen presidentin, François Mitterrandin neuvonantaja, taloustieteilijä Jacques Attali kuvaili v. 1981 tulevaisuuden valtaeliitin kyynistä ajattelua näin:

      "Tulevaisuudessa on löydettävä keino väestön vähentämiseksi. Aloitamme vanhuksista, sillä kun ihminen on yli 60-65-vuotias, hän elää kauemmin kuin tuottaa, ja se tulee yhteiskunnalle kalliiksi. Sitten heikot ja sitten hyödyttömät, jotka eivät anna mitään yhteiskunnalle, koska heitä tulee olemaan yhä enemmän, ja varsinkin lopuksi tyhmät.

      Eutanasia kohdistuu näihin ryhmiin; eutanasian on oltava tulevaisuuden yhteiskuntiemme olennainen väline kaikissa tapauksissa.
      Emme tietenkään pysty teloittamaan ihmisiä tai järjestämään leirejä. Pääsemme heistä eroon saamalla heidät uskomaan, että se on heidän omaksi parhaakseen.

      Liian suuri ja suurimmaksi osaksi tarpeeton väestö on taloudellisesti liian kallista. Sosiaalisesti on myös paljon parempi, että ihmiskoneisto pysähtyy äkillisesti, kuin että se heikkenee vähitellen.
      Emme pysty läpäisemään älykkyystestejä miljoonille ja taas miljoonille ihmisille, voitte kuvitella!

      Me löydämme jotain tai aiheutamme sen; pandemia, joka kohdistuu tiettyihin ihmisiin, todellinen talouskriisi tai ei, virus, joka vaikuttaa vanhuksiin tai sairaisiin, sillä ei ole väliä, heikot ja pelokkaat alistuvat.

      Tyhmät uskovat sen ja pyytävät hoitoa. Olemme huolehtineet siitä, että olemme suunnitelleet hoidon, hoidon, joka on ratkaisu.
      Idioottien valinta tapahtuu siis itsestään: he menevät itse teurastamoon."

      **********************************************************************************

      Nykyinen talouden valtaeliitti, ihmiset WEF, Maailman talousfoorumin, weforum.org takana, ovat asettaneet tavoitteen vähentää maailman väestömäärän 0,5 miljardiin. Samat ihmiset haluavat jotka haluavat depopulaatiota, ovat teettäneet Wuhanin piikkiproteiinin joka on bioaseeksi todettu, ja samat ihmiset tarjoavat hoidoksi "rokotetta".

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kovin on yksipuolinen ja suppea määritelmä älykkyydestä. Jos tauti on lievä enemmistölle (flunssan ja heinänuhan kaltainen) ja vaarallisempi vähemmistölle (influenssan kaltainen), tietäen keitä nämä vähemmistöön kuuluvat ovat, osoittaako se älykkyyttä, että säntäillään hysteerisenä kynsiään pureskellen rokotuspisteille? Osoittaako se älykkyyttä, ettei itse oteta asioista selvää, vaan totellaan jopa sokeasti yksipuolista tietoa? Älykkyyttä on olla utelias ja tietää, mitä omaan kehoonsa laittaa ja antaa laittaa. Monille sellainen älykkyys on saattanut olla terveyden pelastaja, huomioiden sen, kuinka valtavasti riskejä ja vaaroja keskenkeräiseen mRNA-teknologiaan liittyy edelleenkin. Älykkyyttä on myös huomioida lääketieteen ammattilaisten tiedot; esim. Hanna Nohynek: "Rokote saattaa aiheuttaa vakavaoireisen taudin." Älykkyydestä kertoo myös se, että tällaisten tietojen pitäisi herättää enemmänkin kiinnostusta ja uteliaisuutta. Jos herättää, niin silloin saa mahdollisuuden saada yhä enemmän virallista tietoa. Sellaista tarjoaa mm. VigiAccess. Kun lukee monipuolista tietoa mRNA-teknologian riskeistä ja vaaroista, aina vuosikymmenten takaisista tiedoista lähtien, osoittaa älykkyyttä, että se saa harkitsemaan vakavasti, ottaako rokotteen, eli ottaako riskin, vai ei.

      Varsinaisesti koronaa vastaan ei ole oikeasti olemassa toimivaa lääkettä. On vain luontainen immuunipuolustus ja tartuntaa ehkäisevät rajoitus- yms. toimet, sekä oireita lievittävät hoitomuodot. Jokainen virologi ja rokotetutkija tietää, että perinteinen rokote olisi ollut sekä tehokkaampi ja turvallisempi ja että mRNA-teknologia ei ole vielä valmis tapa hoitaa virustautejakaan. Motiivi mRNA-teknologian ottamisesta laajaan käyttöön ei siis löydy pandemiasta, vaan mm. geeniemme tilanteesta. Tiedemaailmassa ollaan nimittäin oltu jo pidempään huolissaan ja kiireisiä ihmisen genomin jatkuvan rappeutumisen vuoksi. Siellä todellakin etsitään suurilla rahoilla ja asiantuntijavoimin keinoja korjata ja siivota yhä viallisempia geenejämme. Koronapandemia oli tässä vain äärimmäisen hyvä tilaisuus saada maailmanlaajuisesti runsaasti tutkimustietoa, sekä tutkimuksessa ja kehityksessä tarvittavaa rahaa.

      Valitettavasti tämä projekti on sen verran arkaluontoinen, ettei tässäkään tapauksessa vältytty korruptiolta ja harhaanjohtavan tiedon hyväksikäytöltä. Esim. Pfizer jäi kiinni tutkimustietojen väärentämisestä ja lisää epäilyjä aiheutti yritykset salata tietoja. Maailmanlaajuinen mRNA-ihmiskoe on totta, halusit tai et, eikä se totuus siitä muutu, vaikka miten suuri joukkovoima yrittää sen kiistää. Mitä enemmän käytät älyäsi ja haet monipuolista tietoa, sitä paremmin näet suuremman kuvan ja huomaat, miten pieni maailmasi oli.

      PS: näytä älykkyytesi taso ja "kumoa" kommenttini sylkäisyillä mv-lehdestä, rapsodiasta, venäjän hybridivaikuttamisesta jne. Joillekin se oman totuutensa säilyttäminen voi olla näinkin helppoa ja yksinkertaista. Taikasanat joka lähtöön ;)

    • Anonyymi

      Älykkäimmät selviää rutoista ilman myrkkyjäkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2506
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      39
      1408
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1382
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1111
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe