SKP murhaajapuolue ?

Anonyymi

Miten ihmeessä kanattte Putinin hirmutöitä ?

21

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommunistit syyttävätkin länttä sotien aloittajaksi, ja siksi puolustavat kommunistien käymiä sotia mm Venäjän kommunistien tukea Ukrainan sodalle. Se on ikäänkuin välttämätöntä koska Ukraina on historiallinen osa Venäjää. ?

    • Anonyymi

      Miksi kommunistit kannattaisivat äärioikeistolaisen Venäjän sotatoimia?

      • Anonyymi

        Äärioikeistolainen Venäjä ja Venäjän kommunistinen puolue aivan samaa ääriliikettä kuitenkin.
        Sama imperialistinen suuntaus. Ei eroita muu kuin nimi.


      • Anonyymi

        Sehän se suuri kysymys onkin johon SKP ja muu suomalainen vasemmisto ei ole suostunut vastaamaan. Miksi he kannattavat fasistisen Venäjän toimia?


      • Anonyymi

        Niinpä niin - miksi näin tosiaan on - kerro sinä!


      • Anonyymi

        Sitä minäkin olen ihmetellyt nimimerkki Partacus, että miksi sinä olet toiminut vuodesta toiseen Venäjän fasismidiktatuurin pikkuapulaisena ja nöyränä juoksupoikana, puolustellen sen rikollista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ja syyllistäen siitä Ukrainaa ja sitä tukevia muita Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltioita.


    • Anonyymi

      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
      Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
      Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa. "
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      Aloitus valehtelee tietoisesti.
      Kapitalistinen Venäjä hyökkäsi kapitalistiseen Ukrainaan. Naton ympärillä oleva kapitalismi on asettunut Ukrainan tueksi. Kapitalismi tuhoaa Ukrainassa Ukrainan työväenluokan saavutuksia.

      • Anonyymi

        Suomi on porvarillinen maa jossa on demokratia, kansa antaa sille täyden tukensa, kuten on Ukrainassakin Venäjä on diktatuurinen valtio jota me emme kannata. Sensijaan kannatamme Ukrainaa jonka järjestelmä perustuu porvarilliseen demokratiaan ja siksi Venäjän toimet yksimielisesti tuomitaan ja Ukrainan saadessa oikeutetusti aseellista tukea. Asia on aivan selvää näin. Kommunistit kannattavat taas proletariaatin diktatuuria kansanvastaista järjestelmää jota me demokraatit emme kannata. Ukrainan työläiset puolustavat yksimielisinä itsenäisyyttään ja on täysin syytön aloitettuun sotaan joka ei hyödytä ketään. Rostovaltio Venäjä pois ukrainasta, sota loppuu siihen. Imperialismi kun häviää vähenevät sodatkin.


    • Anonyymi

      Venäjä on fasistinen ja äärioikeistolainen valtio jonka armeijassa taistelee uusnatseja palkkasotilaina, mutta silti SKP ja muu suomalainen äärivasemmisto tukee Venäjää.

      Häpeällistä.

      • Anonyymi

        Meinaatko että vkk-puolueen johtaja eli turtle on kommari? turtlen porukka on ainoa Suomessa joka muutaman persun lisäksi ihailee ja palvoo putleria.


    • Anonyymi

      SKP 24.2.1922:
      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona."

      Kaksi "demokraattista" porvarivaltiota sotivat keskenään. Työläisiä tapatetaan oligarkkien etujen puolesta.
      SKP ei tue sotaa.
      Teikäläiset porvarit, teidän täytyisi puhua uskonnolliselle porvari-Putinille järkeä.
      Lopettakaa myös valehtelu SKP:n syyllisyydestä Ukrainan sotaan. Sotaan syyllisiä löytyy monenlaisten porvareiden keskuudesta.

    • Anonyymi

      Miten te porvarit voitte tukea sotaista Putin-porvaria ja sotaista Zelenskyi-porvaria!

      • Anonyymi

        Venäjän fasismidiktatuuri käy hyökkäyssotaa Ukrainassa, kun taas Ukraina käy kansallista puolustustaistelua itsenäisyydestään ja vapaudestaan.

        Minä ymmärrän nimimerkki Partacus, että teidän Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston kommunistiaivopesukoneistot läpikäyneiden kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden on mahdotonta ymmärtää ukrainalaisten puolustavan itseään ja perheitään sekä kotímaataan, ja sitä, että he eivät halua alistua Vladimir Putinin fasistihallinnon brutaalin sortovallan alle, kun taas meille tervejärkisille tuon tosiasian ymmärtämisessä ei ole mitään vaikeuksia.


    • Anonyymi

      Tänne ahkerasti kirjoittava nimimerkki Partacus totesi joukuussa 2019 näin:

      "Tämän päivän Venäjä on kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio".

      Vielä kerran kiitos ko. nimimerkille hänelle niin tuikiharvinaisesta rehellisyydestään.

      Ukrainalaiset puolustavat kotimaataan, itsenäisyyttään ja vapauttaan Venäjän fasismihallinnon ja sitä fanaattisesti tukevan SKP:n toveripuolueen Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistisen puolueen imperialistista hyökkäyssotaa vastaan.

      Helmikuussa laajennettu Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan alkoi jo keväällä 2014, ja silloin Suomen Kommunistinen Puolue kieltäytyi tuomitsemasta Vladimir Putinin fasistihallintoa ja sitä tukevia Zjuganovin kommunisteja.

      Nimimerkki Partacus taas levitti täällä ukrainalaisen stalinistikommunistin vaatimusta Venäjälle asetettujen pakotteiden poistamisesta ja niiden suuntaamista sen sijaan Ukrainaa vastaan. Siis rikokseen syyllistyvän Venäjän fasismidiktatuurin päästämistä kuin koiran veräjästä kun taas rikoksen uhrina olevan Ukrainan rankaisemista vielä lisää.

      Tuota on nimimerkki Partacuksella ajattelu, vaikka hänen omien sanojensakin mukaan Vladimir Putinin Venäjän on "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen".
      Hyvin näkyy siis kyseisellä kommentoijalla Kremlin fasistidiktaattori Vladimir Putinin ja häntä tukevan kommunistipamppu Gennadi Zjuganovin edessä konttaaminen maittavan.

      Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston kommunisdiktatuurin aivopesukoneiston synkkä jälki on edelleen konkreettisesti nähtävissä täkäläisten kommunismidiktatuurin puuhastelijoiden vailla vähäisintäkään järkeä ilmenevänä höperehtimisenä.

      • Anonyymi

        Viiltävän kriittistä, mutta tiukasti tosiasiasioihin pohjautuvaa tekstiä kommentissa.


    • Anonyymi

      Porvarien ovela aloitus. Aloituksessa syytetään SKP:tä murhaajiksi ilman linkkejä tai muutakaan aineistoa. Aloitus on suora valhe ja jonka ylläpito sallii.

      SKP:n kanta Ukrainan sotaan.
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      SKP kestää sotaporvarismin valheet. Valheet paljastuivat jo aloituksen kirjoitushetkellä.
      Kysymys porvareille, miksi kannatatte sotaa? Siitä kärsii jo puolet ihmiskuntaa. Mitä sota tietä hyödyttää?

      • Anonyymi

        SKP ei tuominnut sanallakaan Venäjän fasistihallinnon ja sitä tukevan Venäjän federaation kommunistisen puolueen imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan silloin kun se sota aloitettiin vuonna 2014, ja vasta sen jälkeen kun fasistijohtaja Putin äityi helmikuussa 2022 moittimaan kommunistien pylväspyhimystä Vladimir Leniniä ja kommunismia syntyi SKP:n päässä ajatus tuomita Vladimir Putinin sota, joka oli siis jatkunut sitä ennen jo kahdeksan vuotta.
        Jos Putin olisi tuolloin tullut kehuneeksi Leniniä, olisi SKP myhäillyt tyytyväisenä ja vaatinut Ukrainaa antautumaan välittömästi.


      • Anonyymi

        Naurettava ja aika sairaskin väite että sotaa kannattaa kukaan muu kuin Venäjä. Venäjä joka SKP:lle ja muulle historiallisista syistä läheinen ja rakas ja siten vaikeasti tuomittava.

        Entä onko SKP ottanut virallisesti yhteyttä Venäjän Federaation veljespuolueeseen ja vaatinut heitä tuomitsemaan sodan tai ainakin pyytänyt selitystä miksi naapurimaan veljespuolue ei pelkästään kieltäydy tuomitsemasta sotaa vaan suorastaan kannattaa sitä?


    • Anonyymi

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍

      🍑 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi017456012bo

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    • Anonyymi

      "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle. Suomen kommunistinen puolue ei hyväksy näitä Venäjän toimia Ukrainassa. Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä.
      Putinin lausunnot hyökkäyksestä ovat olleet äärimmäisen nationalistisia ja militaristisia. Hän on verrannut nykyistä tilannetta ja Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon tavalla, joka rinnastaa Naton ja Natsi-Saksan. Venäjän kokema sotilaallinen uhka ei kuitenkaan missään tapauksessa oikeuta tätä hyökkäystä, vaan vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa. Putin on myös lausunnoissaan perustellut toimiaan kommunismin vastaisena tekona.
      Euroopassa on välittömästi kutsuttava koolle kansainvälinen kokous, jossa Natosta ja Yhdysvalloista riippumatta aletaan valmistella rauhanneuvotteluja Venäjän, Ukrainan ja Naton välillä. Nyt tarvitaan rauhanaloitteita ja uskottavia suurvaltapolitiikkaan sitoutumattomia maita. Naton on myös kannettava vastuunsa vastakkainasettelun voimistamisesta, ja pidättäydyttävä pahentamasta tilannetta omilla toimillaan. Emme halua, että imperialistien välinen vastakkainasettelu muuttuu enää yhtään sotaisammaksi ja vahingollisemmaksi kuin se nyt on.
      Tällä hetkellä kaikkein tärkeintä on suojella siviiliväestöä etulinjan molemmin puolin. Tarvittaessa Suomen on valmistauduttava ottamaan vastaan alueelta pakenevat pakolaiset, jotka tarvitsevat turvapaikkaa, ja toimittaa Ukrainaan humanitaarista apua.
      Asevienti Suomesta Ukrainaan ei tule kyseeseen. Suomi ei voi olla uskottava rauhan rakentaja, jos se aseistaa Ukrainaa. "
      https://www.skp.fi/artikkelit/putinin-lopetettava-sota

      SKP ei tue porvareiden sotia. Sillä sipuli.
      Mikäli SKP:sta olisi kiinni niin maailma alkaisi purkaa välittömästi militarismia.
      Ongelmat ratkaistaan neuvottelemalla.

      • Anonyymi

        Suomen kommunistinen puolue tuomitsi Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman hyökkäyssodan Ukrainassa vasta kahdeksan vuotta myöhemmin, eikä puolue ole edelleenkään vaatinut Venäjän fasismidiktatuuria vetämään miehitysjoukkojaan ja -hallintoaan Ukrainan kansainvälisesti tunnustetulta valtioalueelta, ja kun vieraan valtion alueen aseellinen miehitys on kansainvälisen lain mukaan sotatoimi, hyväksyy SKP näin ollen Venäjän fasismidiktatuurin miehityssotatoimet Ukrainassa.

        Helmikuussa 2022 SKP vaati asevientikieltoa Ukrainaan, mikä olisi toteutettuna tarkoittanut Ukrainan puolustuskyvyn täydellistä romahtamista ja sitä kautta Venäjän fasismidiktatuurin nopeaa voittoa imperialistisessa hyökkäysodassaan Suur-Venäjän pystyttämiseksi, eikä itsenäistä Ukrainaa ja sen kansaa enää olisi, vaan sen sijaan olisi levitetty Vladimir Putinin fasistihallinnon sorron rutto kaikkialle vallatulla ja miehitetyllä Ukrainan valtioalueella.

        SKP vaatii edelleen asevientikieltoa kansallista puolustussotaansa käyvään Ukrainaan, joten puolue jatkaa entisellä linjallaan Venäjän fasismidiktatuurin juoksupoikana ja nöyränä pikkuapulaisena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe