Vielä kerran koronapäivityksiä

Anonyymi

Koronaa ei enää kukaan jaksaisi, mutta päivitän omalta kohdaltani, kun sairastin juuri itsekin.

Sisko, miehensä kanssa ovat hiukan päälle 70-vuotiaita ja minua neljä vuotta vanhmpia. Yli kuukausi sitten he kertoivat sairastaneensa koronan kumpikin.
Mies sanoi kurkun olleen kipeä, muuten kuin tavallinen flunssa, sisko samat oireet, ilman kurkkukipua.

Tästä pariviikkoa, niin emäntä valitti flunssaista oloa ja teki pikatestin, joka näytti koronaa, minulla testi oli negatiivinen, kolmen päivän jälkeen tauti oli minullakin.

Oireina oli kuumeen tuntu, silmiä karvasteli ja vuoti, niveliä kolotti ja vetämätön olo. Mittasin heti kuumeen 36,8...väärin mitattu?
Seuraavana aamupäivänä piti muutaman kerran niistää ja kurkku tuntui karhealta. Onneksi kaapissa oli 54% rommia, jota otin pieniä suullisia ja hengitin ulos nenän kautta viinahöyryt ulos, oli ärtsyä.
Mittasin kuumeen...36,3.
Kolmantena päivänä yskänpuuskia ja vetämätön olo, ei muuta, kuin rommia pieni siivu koneeseen ja kuumeen mittaus...36,3.
Nyt aloin epäillä, että jotain hullua, on meneillään, kun vieläkin oli kuumeinen olo. Mittasin verenpaineen 120/67 pulssi 63. Normaalisti yläpaine on huidellut 130 – 140 ja on jo suositeltu kolestrolilääkitystä.
Tämän jälkeen akan kanssa oli puhe, että perkule soikoon, meillä on luulotauti, koska mikään ei anna viitteitä oikeasta taudista.

Oliko tämä sitä ”aivosumua?” Jos oltaisiin jääty mittauksia tekemättä, makaamaan petiin surkuttelemaan oloamme, oltaisiinko jääty sille tielle? Parin päivän jälkeen minusta tuntui tauti olevan enemmän henkistä, kuin fyysistä laatua.

Siskon mies esitti, että korona olisi rokottamattomien tauti ja he olisivat syyllisiä taudin pitkittymiseen.
En viitsinyt mainita, että loka- marraskuun aikoihin, alkoi rokotettuja olemaan yhtäpaljon teholla ja kuolla, kuin rokottamattomia ja silloin lopetettiin erittelemästä sairaanhoidossa rokotetut ja rokottamattomat.

Tämän vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden kuoli koronaan enemmän, kuin edellisen kahden vuoden aikana yhteensä ja todennäköisesti rokotettuja enemmistönä?

Akan kanssa meillä oli siskon ja siskonmiehen kanssa korona koko lailla saman tasoinen vakavuudeltaan, sillä erolla, että me akan kanssa olemme täysin rokottamattomia ja sisko miehensä kanssa kolmasti rokotettuja ja neljättä odottavat.

Nyt mietityttää, että meille, ilman rokotetta, tauti oli todella lievä...ei oikeastaan tauti ollenkaan ja siskolle, miehensä kanssa kolmen ampullin jälkeen samanlainen.
Miten sisko miehensä kanssa selviää seuraavasta ”räkätaudista”, kun rokotteen teho loppuu, onko immuniteetti lasikapselissa, vai onko rokote silmänlumetta?

37

762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vaikka olisi mikä vaiva, se on aina koronaa.
      Jalassa kipeä haavakin ettei pysty kävellä ja lääkäri sanoo, että koronaa on.

      • Anonyymi

        https://oikeamedia.com/o1-183400
        Covid-rokotteet on nyt tutkimuksissa liitetty uudentyyppiseen parantumattomaan, kuolemaan johtavaan, rappeuttavaan aivosairauteen.

        LifeSiteNews uutisoi 10.6.2022 tutkimusten viittaavan siihen, että Creutzfeldt-Jakobin tautina tunnetun nopeasti etenevän, parantumattoman ja kuolemaan johtavan prionitaudin ja Covid-19 -rokotteiden välillä on yhteys.


    • Anonyymi

      Yksi rokotettu esitti, kuinka paljon yksi koronapotilas tulee maksamaan yhteiskunnalle.

      Rokottaminen on tähän asti tullut maksamaan noin 10 miljardia ja siihen päälle sairaalassa makuuttamiset, joissa rokotetut alkavat olla enemmistönä.

      Missähän vaiheessa rokotteet tulevat itsensä maksettaviksi, kun ei niihin näy loppua tulevan?

    • Anonyymi

      Korona on pandemia ja kun rokottamattomia on enää vähän, niin ei heitä voi paljon enää sairaalaankaan päätyä. Muuntuva virus on siitä paskamainen, että se kiertää rokotesuojan helpommin kuin se johon rokote on kehitetty, eli tarraa myös rokotettuihin, vaan ei tapa. Rokottamatomia on kymmenen kertaa vähemmän, mutta sairaaloissa heitä makaa enemmistö.
      Eräs aloittajaa kymmenisen vuotta nuorempi lapualainen on maannut jo viikkoja sairaalassa koronassa. Tehollakin vaikka kuinka kauan, että se siitä "lievästä taudista". Delta-virus ei ole kadonnut mihinkään, mutta se on harvinainen. Ensimmäisenä vuonna Lapualla sitä oli vain parikymmentä tapausta. Muistanette että ennen rokotteiden tuloa siihen kuoli hoivakodeissa laumoittain ihmisiä? Pelkästään Alajärvellä ja Kiuruvedellä kolmatta kymmentä muutamassa päivässä.

      • Anonyymi

        nyt tuossa vouhotuksessa täytyy ottaa huomioon se seikka että normivuonna kausiflunssaan kuolee 10 kertaa enemmän ihmisiä ekkä sä pelle niistä vouhota,,,lopeta jo vouhotus ja ala elää elämää äläkä sekoile kun et faktoja tiedä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nyt tuossa vouhotuksessa täytyy ottaa huomioon se seikka että normivuonna kausiflunssaan kuolee 10 kertaa enemmän ihmisiä ekkä sä pelle niistä vouhota,,,lopeta jo vouhotus ja ala elää elämää äläkä sekoile kun et faktoja tiedä!

        Flunssaan ei kuole kukaan, idiootti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Flunssaan ei kuole kukaan, idiootti!

        höpö höpö ,,siellä taas huudellaan rinta rottingilla mutta kroppa ei pysty sanoja lunastaan ,,naurattaa tommonen vellihousu joka ei tiedä flunssasta,kausiflunssasta yhtikäs mitään,,,mee kuule hoitoon jo nopeaa


      • Anonyymi

        tuskin mitään naapurimaan trolleja van paikallista viisutta ,,lue ja opi,,,katso montako kuolee kausiflunssaan normivuonna,,ota sormi pois perseestä ja opi


      • Anonyymi

        Toukokuun alusta etelä-pohjanmaalla kuollut 45 ihmistä, eli reilu kuukaudessa, vaikka rokotettu 3 - 4 kertaa. Kuitenkin ihmiset kulkee väentungoksessa ilman maskia, ilman huolen häivää.


    • Anonyymi

      Sulla varmaan on joku linkki siihen, että rokottamattomia olisi enemmistö sairaalassa.

      Loka - marraskuussa oli sairaalassa molempia yhtä paljon, joten maalaisjärki sanoisi, että tällä hetkellä liki kaikki olisivat jo vähintään kahdesti rokotettuja.

    • Anonyymi

      Aloittaja on selkeästi ottanut piikkejä tai häärinyt pitkään piikin ottaneen vierellä ja näistä piikeistä ne taudit tulee satavarmasti.
      Piikittömissä maissa ei ole tätä ongelmaa.

      Pfizer myöntää: Lääkejätti ei ole tuottanut alkuperäisiä USA:n lääkevirasto FDA:n hyväksymiä koronarokotteita!

      Laillisesti FDA:n hyväksymää Covid-rokotetta ei ole koskaan ollut edes olemassa. Ja nyt Pfizer myöntää, ettei sitä koskaan tule olemaankaan. Yritys väittää valmistavansa Comirnaty-piikityksiä ”uudella kaavalla”.

    • Anonyymi

      Kausiflunssa tappaa keskimäärin 500-550 ihmistä Suomessa joka vuosi. Löytyy haulla helposti. Pihvi näissä piikeissä on kuitenkin tässä: https://t.me/JFK_TV/9801
      Kukaan ei tiedä, mikä on seuravien sukupolvien kohtalo. Perinteisiä ihmisiä he eivät kuitenkaan ole, sillä heidän perimäänsä on muokattu.

      • Anonyymi

        Olet väärässä lukutaidoton tollo!


    • Anonyymi

      Mulla oli helmikuus korona. Parin päivän korkea kuume, sekä kova pääkipu. Sen jälkeen reilu viikon verran sellaista lievää yskää ja kurkkukipua. Oli hieman siis normaalia flunssaa kovempi tauti, mutta ei nyt niin ihmeellinen kuitenkaan. En ole rokotetta ottanut, enkä ota. Taitaa rokote olla jo vanhentunut muutenkin, kun virus muuntunut ties miksi.

    • Anonyymi

      Luultavasti tauti on menettänyt tehonsa tähän mennessä?

      Se on hämmentävää, että taudin oireet alkavat olla samaa tasoa, sillä erotuksella, että toisella on oma vastustuskyky ja toisella rokotteen antama vastustuskyky.

      Taudin sairastaneena, luontainen vastustus lisääntyy, mutta lisääntyykö rokotetulla?

      Minusta alle 50-vuotiaat terveet, olisi pitänyt jättää täysin rokottamatta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ja rokotteet aiheuttavat lisää immuunipuutetta? Tästä tuli ikiliikkuja?

    • Anonyymi

      Lapualla koronan alusta 165 kuollutta. Toukokuun alusta 45 kuollutta, eli liki 25% kokonais kuolleisuudesta reilu kuukaudessa.

      Vaikuttaa, että valtiovalta on nostanut kädet pystyyn?

      • Anonyymi

        Älä huoli, uusi kotimainen nenäsumuterokote on tulossa jo 2023 kesäksi. Sitä odotellessa annetaan viidensiä rokotteita ja rokotetaan yli kuusi kuukautiset vauvat. 💉 👼


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä huoli, uusi kotimainen nenäsumuterokote on tulossa jo 2023 kesäksi. Sitä odotellessa annetaan viidensiä rokotteita ja rokotetaan yli kuusi kuukautiset vauvat. 💉 👼

        Ensi vuonna alkavat vasta testaukset. Siitä on vielä pitkä matka markkinoille tuloon. Toisaalta hyvä että päivittävät rokotetta uusia variantteja vastaan, niin on sitten suomalaisella rokotteella paremmin kysyntää maailmalla. Muutaman kymmenen sentin kate tuottaisi jo miljardeja, koska korona on ikuinen ja rokotteiden kysyntä loputon.

        https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/f8c3932d-7cc0-4651-90f6-a60a615dc185


    • Anonyymi

      ..."Vapalahden mukaan BA.5:n tärkein ominaisuus on sen kyky väistää aiemmilla rokotuksilla ja sairastamisella saavutettua immuniteettia. Toisin sanoen tartunnan saaminen on entistä helpompaa rokotetuille ja niille, jotka ovat sairastaneet koronavirustaudin aiemmin – samalla kun suoja tartuntaa vastaa muutenkin hiipuu"...

      Mitä rokottamattomien pitäisi ajatella tästä iltasanomissa olevasta artikkelista?

      Minulle tuli mieleen, että viimein on myönnetty, että rokottamattomien immuuni vaste toimii.

      • Anonyymi

        Tollo! Rokottamattomia on niin vähän ettei heitä enää huomioida tällaisissa yleisluontoisissa asioissa.
        Jutun pointti on se, että virus muuntuu kuten on koko ajan tiedetty, eivätkä vanhat lääkkeet tai sairastettu korona anna niin hyvää suojaa muuntunutta virusta vastaan.
        Rokote kuitenkin suojaa edelleenkin tehokkaasti heikkoja ja hauraita kuolemanvaaralta. Tosin rokote pitäisi olla suhteellisen tuore. Periaatteessa ihan sama kuin influenssarokotteessa, viimevuotinen ei riitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tollo! Rokottamattomia on niin vähän ettei heitä enää huomioida tällaisissa yleisluontoisissa asioissa.
        Jutun pointti on se, että virus muuntuu kuten on koko ajan tiedetty, eivätkä vanhat lääkkeet tai sairastettu korona anna niin hyvää suojaa muuntunutta virusta vastaan.
        Rokote kuitenkin suojaa edelleenkin tehokkaasti heikkoja ja hauraita kuolemanvaaralta. Tosin rokote pitäisi olla suhteellisen tuore. Periaatteessa ihan sama kuin influenssarokotteessa, viimevuotinen ei riitä.

        Koita nyt päättää, mitä mieltä oot. Yhtenä hetkenä rokottamattomia makaa henkihieverissä teholla ja käytävillä, sitten niitä ei enää ole ollenkaan, ettei tartte huomioida tilastoissa.

        "Rokotteet eivät anna niin hyvää suojaa..."
        Eikö asiantuntijat sano, että uusi tauti KIERTÄÄ kaikki rokotteet... medianlukutaitoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koita nyt päättää, mitä mieltä oot. Yhtenä hetkenä rokottamattomia makaa henkihieverissä teholla ja käytävillä, sitten niitä ei enää ole ollenkaan, ettei tartte huomioida tilastoissa.

        "Rokotteet eivät anna niin hyvää suojaa..."
        Eikö asiantuntijat sano, että uusi tauti KIERTÄÄ kaikki rokotteet... medianlukutaitoa.

        Kenelle sinä sekopää kuvittelet kirjoittavasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenelle sinä sekopää kuvittelet kirjoittavasi?

        Ööö...toiselle sekopäälle?


    • Anonyymi

      Meillä on presidentti, jonka kannatus on liki Pohjois-Korean tasoa 92% hienoa?

      Suosion perusteena mainittiin koronanhoito.
      Ihan ekaks:
      -Koronanhoito ei kuulu millään tavoin presidentille, vaan alan asiantuntijoille.
      -Sale syyllisti heti alussa rokottamattomat ja jakoi kansan törkeästi kahtia, vaikka rokote oli vapaaehtoinen.
      -Sale arvovalallaan rohkaisi eduskuntaa määräämään ihmisoikeutta ja perustuslain vastaisesti pakkorokotukset sairaanhoitajille ja näin romahdutti hoitoalan arvostuksen toimivuuden.

      Sitä saa, mitä kansa ansaitsee, mutta ollaanko me todellakin näin takapajuisia?

      • Anonyymi

        Mitä siitäkin olisi tullut, jos hoitajat olisivat maanneet joukoittain viikkokausia deltan kourissa ja jopa kuolleet?
        Potilaita pelotti jo valmiiksi mennä sairaalaan, kun korona alkoi raivoamaan.
        Moniko hoitaja olisi edes uskaltanut jättää rokotteen ottamatta? Entä työskennellä rokottamattoman hoitajan lähellä?

        Nyt kun rajoitukset vähitellen poistettiin, niin tuhannet ihmiset kuolivat koronaan ja lukema on edelleen moni kertainen pariin ensimmäiseen vuoteen verrattuna.
        Nyt vain tiedetään, että nykyiseen koronavirusversioon kuolee lähes ainoastaan vanhuksia, joten siitä ei välitetä, kuten et selvästi sinäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siitäkin olisi tullut, jos hoitajat olisivat maanneet joukoittain viikkokausia deltan kourissa ja jopa kuolleet?
        Potilaita pelotti jo valmiiksi mennä sairaalaan, kun korona alkoi raivoamaan.
        Moniko hoitaja olisi edes uskaltanut jättää rokotteen ottamatta? Entä työskennellä rokottamattoman hoitajan lähellä?

        Nyt kun rajoitukset vähitellen poistettiin, niin tuhannet ihmiset kuolivat koronaan ja lukema on edelleen moni kertainen pariin ensimmäiseen vuoteen verrattuna.
        Nyt vain tiedetään, että nykyiseen koronavirusversioon kuolee lähes ainoastaan vanhuksia, joten siitä ei välitetä, kuten et selvästi sinäkään.

        Tänä päivänä sairaaloissa on suurin ongelma hoitajien poissaolo koronan takia...

        Kuka vanhuksille vie koronatartunnan, kun kaikki hoitajat on rokotettuja...koita herätä jo tähän päivään, ei jaksaisi jauhaa enää perusasioista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tänä päivänä sairaaloissa on suurin ongelma hoitajien poissaolo koronan takia...

        Kuka vanhuksille vie koronatartunnan, kun kaikki hoitajat on rokotettuja...koita herätä jo tähän päivään, ei jaksaisi jauhaa enää perusasioista.

        Koronaviruksesta on kymmeniä muunnoksia ja uudet muunnokset tarttuvat vaikka kuinka olisi rokotettu tai sairastanut kolme kertaa.
        Ei hoivakodeissa ihan solkenaan ole koronaa, joten hyvin hoitajat hommansa hoitavat.
        Maskiton sukulainen istuu huonokuuloisen vanhuksen sängyn vieressä suu korvassa kiinni niin kauan kuin vanhus pysyy hereillä. Olisikohan se mahdollinen tartuttaja hän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siitäkin olisi tullut, jos hoitajat olisivat maanneet joukoittain viikkokausia deltan kourissa ja jopa kuolleet?
        Potilaita pelotti jo valmiiksi mennä sairaalaan, kun korona alkoi raivoamaan.
        Moniko hoitaja olisi edes uskaltanut jättää rokotteen ottamatta? Entä työskennellä rokottamattoman hoitajan lähellä?

        Nyt kun rajoitukset vähitellen poistettiin, niin tuhannet ihmiset kuolivat koronaan ja lukema on edelleen moni kertainen pariin ensimmäiseen vuoteen verrattuna.
        Nyt vain tiedetään, että nykyiseen koronavirusversioon kuolee lähes ainoastaan vanhuksia, joten siitä ei välitetä, kuten et selvästi sinäkään.

        Mitä mieltä olet hoitajien oikeuksien halveksumisesta, ettei ala enää kiinnosta opiskelijoita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronaviruksesta on kymmeniä muunnoksia ja uudet muunnokset tarttuvat vaikka kuinka olisi rokotettu tai sairastanut kolme kertaa.
        Ei hoivakodeissa ihan solkenaan ole koronaa, joten hyvin hoitajat hommansa hoitavat.
        Maskiton sukulainen istuu huonokuuloisen vanhuksen sängyn vieressä suu korvassa kiinni niin kauan kuin vanhus pysyy hereillä. Olisikohan se mahdollinen tartuttaja hän?

        Häh, eikö rokotettu hoitajakin joudu huutamaan huonokuuloisen korvaan 24/7, joten kumpiko on todennäköisempi tartuttaja?


    • Anonyymi

      Sekavaa loppu päätelmää nämä kirjoitukset miksiköhän.Informointi koronasta ollut sekavaa salailua koko ajan miksiköhän.Kukaan ei sano totuutta rahasammosta tai ei sitten tiedä koekaniineita tässä asiassa jika ihminen.

    • Anonyymi

      Covid19 oli ennenkaikkea mediatauti, joka iski pahiten korvien väliin ja monen työntekijä ja yrityksen, sekä valtion talouteen.

      Koronavirus on eri asia kuin Covid19, joka oli kampanjan markkinointinimi, johon fokusoitui kaikki pelkoporno ja hysteria. Koronavirus aiheuttaa lähes jokaiselle tavallisia flunssaoireita, joillekin ei mitään oireita. Osalla sairastuneista tauti saattoi edetä vakavaksi, joka johtuu syystä tai toisesta vajaasti toimivan immuunipuolustuksen vuoksi. Näille riskiryhmäläisille mikä tahansa virus voi olla vaarallinen, ei yksin joku "koronavirus".

      Koronavirustauti, eli flunssa + pelkopornon aiheuttama psyykkinen kuorma + psykosomaattiset oireet.... tämä oli se yhdistelmä, jonka vuoksi koronan saattoi kokea järkyttävänkamalana tautina, siitäkin huolimatta, ettei varsinaiset oireet olleet flunssaa kummoisempia, jopa hyvinkin lieviä. Kun pelko aiheuttaa flunssassa esim. vapinaa, hikoilua, puutumista, huimausta, sekavaa oloa, rytmihäiriöitä, kipuja jne., eikä ymmärretä oireiden johtuvan pelosta, niin totta hitossa taudin kokee juuri sellaisena kuin oireilee. Sitten riennetään someen voivottelemaan, että miten karmiva tauti se on ja että onneksi otti rokotteen.... Huoh,...

      Toivottavasti tämä huijausoperaatio opetti jotain.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe