Kaksi mahdotonta profetiasarjaa

Anonyymi

KAKSI MAHDOTONTA PROFETIASARJAA
VIELÄPÄ KOHTAAVAT VALERAUHASSA
YLÖSOTON TULEMISEN TAKUUKSI
Ylösottoa edeltävät tapahtumat voidaan ilmoittaa myös kahtena mahdottomana profetiasarjana, jotka vieläpä kohtaavat Jerusalemin valerauhassa ylösoton tuloksi.
1. TULEVA JUUTALAISVALTIO. Tuleva juutalaisvaltio ennaltatiedetysti 50 vuotta sionistikonferenssin jälkeen 1948. Ajan lisäksi paikka oli tiedetty Jerusalemin ympärille. Vasta 1967 profetiasarja eteni vanhaan Jerusalemiin niinkuin Jeesuskin oli sanonut. Seitsemän vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta alkaa viimeinen vuosiviikko. Ilmeisesti tulee merkkitapahtuma kuten Kalliomoskeijan tuho Juutalaistemppelin rakentamisen aloittamiseksi. Oletusajankohta 11. 9. 2022.

2. VIIMEINEN PETOVALTIO. Antikristus on ruhtinas Goog, joka Hesekielin mukaan tulee perältä pohjoisesta. Grattan Guinnes ja jotkut muut ennaltatiesivät viimeisen petovaltion alkavan 1917. Ei kuitenkaan ole kysymys Suomesta vaan valtiosta, joka syö pikkuvaltoja. Valtiossa on kymmenen kuningasta. Seitsemäs Leninistä on "pieni sarvi" eli antikristus. Ollaan vuosissa 1985-1991. Tuon "vähän ajan" jälkeen tulee vielä kolme kuningasta, Jeltsin, Medvedev ja Putin. Putin on kymmenes kuningas joten viimeisen petovaltion profetiasarja on jo valmis paitsi sitä, että seitsemäs kuningas tulee takaisinkin. http://wwnet.fi/users/veijone/petovaltionkymmenen.htm

VALERAUHA. Petovaltion osalta seitsemän vuotta ennen Messiaan näkyvää paluuta sopisi tulla Gorba jälleen valtaan syksyllä 2022. Sekä Juutalaisvaltio että petovaltio antaisivat omat merkkinsä viimeisen vuosiviikon alkamisesta. Viimeisessä vuosiviikossa ei ylösoton paikaksi löydy kuin Danielin kirjan lopussa mainittu 1335 päivää. 1335 päivää olisi Karitsan häiden pituus. Mahdottomat profetiasarjat kohtaavat ennaltatiedetysti Jerusalemin valerauhassa. Mikäli viimeinen vuosiviikko on alkanut syksyllä 2022, valerauha ylösottoineen tulee tammi- helmikuussa 2026. http://wwnet.fi/users/veijone/1335.htm

Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kymmenen valtion liittovaltio muodostuu Välimeren alueella. Välimeren alueella sijaitsee todennäköisesti muinainen Maagogin maa.
      Harhoja höpötät vuosiviikoista!
      Danielin kirjan profetia on helppo ymmärtää. Kahteen tuhanteen vuoteen ei ole uhrattu Mooseksen lain mukaisia eläin-ja ruokauhreja. Voidaan sanoa teurasuhrin ja ruokauhrin olleen lakkautetun koko viimeisten päivien ajan.
      Absurdia ylipäätään meuhkata 3,5 vuodessa, jolloin ei uhreja toimiteta.
      Evankeliumin sanoma on: ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista". Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
      Jos joku aloittaa lain mukaiset uhritoimitukset uudelleen, niin hän kieltää Jeesuksen uhrin ja tallaa jalkoihin Jumalan Pojan. Jumala ilmoittaa selkeästi: "uhria synnin edestä enää tarvita".
      Jeesus lopetti yhdellä ainoalla, täydellisellä uhrilla eläinten uhraamiset. Danielin profetia kertoo: Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."
      "And he shall confirm a covenant" Jeesus vahvisti uuden liiton omalla verellään. "in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease" Jeesu kuoli keskellä sekä viikkoa että vuosiviikkoa. Jeesuksen maanpäällinen palvelustehtävä kesti kolme ja puoli vuotta. "and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease" Jeesus kuoli keskellä viikkoa. Keskiviikosta uutislyhteen heilutukseen, lauantai-iltaan, on kolme päivää ja kolme yötä. Jeesus nousi esikoisena kuoloon nukkuneista. "hän toimittakoon sen lyhteen heilutuksen Herran edessä, että hänen mielisuosionsa tulisi teidän osaksenne; sapatin jälkeisenä päivänä pappi toimittakoon sen heilutuksen".
      Myös Jeesuksen mainitsema hävityksen kauhistus on jo tapahtunut:
      Kun te siis näette hävityksen kauhistuksen, josta on puhuttu profeetta Danielin kautta, seisovan pyhässä paikassa-joka tämän lukee, se tarkatkoon. Hävityksen kauhistus oli merkki vuorille paon ajankohdasta. Siis vuorille pako on jo tapahtunut, siis myös hävityksen kauhistus on toteutunut temppelin tuhoamisen yhteydessä.
      Myös Danielin mainitsema hoviteltta-profetia on toteutunut. Sekä esimerkiksi tämä profetia: Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Voima on lähes synonyymi sanalla: valtaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mene metsää ja hakkaa päätäsi mäntyy!

    • Anonyymi

      OMAISUUTTA MAASEUDULLE

      Olen jo pitkään vienyt Raamattuja, muita kirjoja, valokuvia, vanhoja postikortteja, exlibriksiä, yms. maaseudulle turvaan vihan aikaa. Jos asut suurkaupungissa voit olla varma, ettei siellä säästy vihan ajan yli mitään. Jotakin mahdollisesti sentään, jos voit viedä pientä omaisuuttasi mökille tai mummolan aittaan tai muuhun sellaiseen.

      On viisasta yrittää säästää Raamattuja ja muita esineitä vihan ajan yli. Kuka asuu valmiiksi maalla kaukana kaupungeista on helpommassa asemassa. Kannattaa kuitenkin pakata ja mahdollisuuksien mukaan piilottaa tavara. HV http://wwnet.fi/users/veijone

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1441
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1253
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      40
      940
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      767
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe