Kiina liittää Venäjän itseensä

Anonyymi

Ei ole kuin ajan kysymys kun suomen itäraja on kiinan kanssa yhteinen. Putler ajaa itsensä köyhyyteen ja tästä ei venäjä selviä kuin pyytämällä kiinaa avuksi. Tietysti kiina avuliaana kansana ottaa venäläiset hoiviinsa maanvaihto sopimuksella. Näin venäläiset voivat jatkaa laiskotteluaan kuten tähänkin asti ovat tottuneet tekemään kun kiinalaiset kustantavat heidän elämänsä. Öljy ei käy kaupaksi sivitysvaltiossa, mutta tuhannen tarinan kiinalle tämä ei ole ongelma. Tämä on Putlerin rusina-aivoille helppo ratkaisu. Putler voi jatkaa haaremin kasvattamista elää huviloillaan herroiksi kuten kapitalisti elää.

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän nyt Eu sorru köyhyyteen pakotteillaan ja Usan kaleilla raaka-aineilla,nuija!

      • Anonyymi

        Rupla on kupla joka puhkeaa pian.
        Aloittajan puheissa on paljon perää, Kiina tulee ja jyrää, ensin Venäjä sitten Yhdysvallat ja muu maailma seuraa perässä. Kiina on nykymaailman talousmahti ja raha on se joka ratkaisee.


      • Anonyymi

        Ai ei mitenkään Euroopassa on hiiltä ja kaasuja sekä öljyä älkää nyt tyhmiä olko.Eurooppa myös öljyä Norjasta ja Afrikasta etelä Amerikasta.Rosvot vaan varastaa muuten on kaikkea. Pakotteet hidastaa sotaa käyviä ja estää siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai ei mitenkään Euroopassa on hiiltä ja kaasuja sekä öljyä älkää nyt tyhmiä olko.Eurooppa myös öljyä Norjasta ja Afrikasta etelä Amerikasta.Rosvot vaan varastaa muuten on kaikkea. Pakotteet hidastaa sotaa käyviä ja estää siviileihin kohdistuvaa väkivaltaa.

        Ei pakotteet mitään hidasta,paitsi Eun elintasoa. Kaasu jo aiheutti pulan!


    • Anonyymi

      Paljon on tapahtunut kulisseissa, joista nämä aloittelijat eivät ole edes uneksineet.
      https://t.me/AmericanExceptionalism/30325
      Mikä onkaan CCP:n oikea valta-asema tämä päivänä? Kuka sitä isoa maata oikeasti johtaa? Kiinalaiset käyvät puhdistamassa Taiwanin yhdessä Venäläisten kanssa kohta. Japani raportoi juuri molempien maiden laivastojen alusten yhteislähestymisestä Taiwania kohti.
      Rupla sidottiin kultakantaan alkuvuodesta. Kumpi on vakaampi, painettu paperinippu vai kultaharkko? Euron takana on vain velkapapereita, eikä mitään konkreettista. Sekin romahtaa ennen ruplaa, joka nojaa kultaan.

      • Anonyymi

        Joo mutta ruplan arvolla ei ole mitään tekemistä venäjän kansantuotteen tai sen kanssa miten hyvin Venäjällä menee, nykyään sen arvo on keinotekoinen. On vain ajan kysymys milloin Venäjän talous romahtaa.
        Niin ja mitä tarkoitaa CCP.


      • Anonyymi

        Trolli.


      • Anonyymi

        Virhe oli palauttaa Hong Kong King Kong ja Taiwan on itsenäinen niillä on omat jutut niinku on tiibetillä. Budha siellä hoilaa.


      • Anonyymi

        CCCP oli neuvosto...


    • Anonyymi

      Putnoffi ennusti jo Haloselle Suomen ja Kiinan yhteisen maarajan. Kannattaisi alkaa kiinanopiskelu kouluissa pakollisena heti.

      • Anonyymi

        Helppo kieli 😛👅.Ni hao.mitä kuuluu kiinaksi sinä hyvä.


    • Anonyymi

      Taitaa kupla velkanen Usa romahtaa ennen Venäjää, nuijien toiveet muuta?
      Suomi jo romahtanut Marinin pakitteilla!

      • Anonyymi

        Trolli


      • Anonyymi

        Davai Davai Hui Hui Putler, ymmärrätkö???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Davai Davai Hui Hui Putler, ymmärrätkö???

        Usan trollia vaikea ymmärtää,kun kännissä söpertää!


      • Anonyymi

        Euron arvo on laskenut nyt dollari on samassa ku euro.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usan trollia vaikea ymmärtää,kun kännissä söpertää!

        Niin mitäs siellä usassa, juovat vodkaa ja varastelevat.


    • Anonyymi

      Kiina laittaa usa maailman herruuden kuriin, ensiksi taloudellisesti sen jälkee sotilaallisesti eikä mene kauaa.

      • Anonyymi

        Kiina ei laita mitään kuriin! Kiinalaisilla on kiinalainen ongelma.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiina ei laita mitään kuriin! Kiinalaisilla on kiinalainen ongelma.

        Voi ei taas riisiä 🥢🍚🥡🍣🎎🎎.Vaikeinta on keiton syöminen puikoilla.


      • Anonyymi

        Budha siellä Mongoliaan pystytettiin budha patsas. Meiltä puuttuu Jeesus patsas.


    • Anonyymi

      Tai sit ne valloittaa yhes maailman.

    • Anonyymi

      Kiina voisi nyt käyttää Venäjän heikkoutta hyväkseen,jos viisaita ovat. Napata aika vonkalemaa-aloja Venäjältä. Venäjä ei mahtaisi mitään.

    • Anonyymi

      Vanhat suomalaiset soturit puhuivat, että keltainen vaara tulle idästä ja nappaa Ryssältä maa-alueita kasvamiseen. Sodan ajan miehet muistuttivat myös Ryssä on ryssä vaikka voissa paistaisi.
      Isänmaan eteen sotineet miehet oli at oikeassa! Kunnioittetaan heitä, jos tilanne jatkuu joudumme isiemme esimerkkiä ka ennustuksia puolustamaan maatamme.

    • Anonyymi

      Kiinalla on isoin armeija kaikista, ja voivat värvätä 200M. Kun opitaan torjumaan kaikenlaiset ydinaseet, ei kukaan pärjää Kiinalle. Planeetasta siten tulee kommunistinen, kapitalistisella lisällä. Enkkukaan ei sitten enää ole pakollinen siellä eikä mualla, vaan mandariinin kiina.

      Jenkit saataa sopia rauhasta, josta Kiina ei välttämättä välitä, koska tuhannet lentsikat ja edistyneet aseet on aika iso nakki Kiinallekin.

      Sitten on länsimanner ja itämanner, ja kapitalismi tuhoaa jenkkilän, koska ei ole kestävää kehitystä, ja se jo tiedetään. Kiinan tilannetta en siinä kommentoi, muuta kuin, että he pysytyvät organisoimaan mitä vain ja nopeasti ja tulevat tekemään kaikkensa.

      Suomi tulee olemaan osa Venäjää 2025, ja Euraasian liitossa sitten ollaa, johon kuluu isoin mahti, Kiina, Suur-Venäjän, Intian ohella. Pakkoruotsi loppuu ja tilalla pakkovenäjä, ja ehkä jopa suomi eliminoidaan, ja ehkä Euraasia on niin vahva ja yhtenäinen, että se on käytännössä yhtä ja Kiina tyytyy siihen, ja Nato voi Turkkeineen, Kroratioineen, Unkareineen jäädä vetää tumppuunsa, kun eivät ole oikeusvaltioita, ja me menemme tulevaisuuteen; kiinalaisia astronautteja jne.
      Kiinassa enkku on pakollinen, mutta Putin ei pidä enkusta, ja sitä ei välttämättä ole enää koulussa 2025; eikä Suomen historiaa. Myöhemmin, Kiinakin näkenee parhaaksi luopua tarpeettomasta enkusta, ja tumputtajat saa jäädä imemään sitä muualla Euroopassa, kun eivät tajua valita tai duunata parempaa kieltä tilalle.

      Tulee olemaan ihanaa ja vapauttajaa päästä eroon niistä runkuista. Eikö teitäkin jo kyrsi ja tunnu siltä, kuin teitä vedeltäisi hanuriin usealta taholta? Fasisti-diktatuuri voi hyyvin ja on vahva Natossakin, joka ei valitse järkeä ja oikeutta Turkin sijaan. Itse olisin käskenyt Turkkia sulkemaan turpansa, ja se olisi niin tehnyt. Olisin myös pyyhkäissyt venäläiset helvettiin Unkarista, ja Putin olisi jäänyt tumputtamaan. Muistatteko vielä, että Unkarissa on putinisti-diktaattori, jonka 53% unkarilaisista valitsi uudestaan valtaan Ukrainan sodan aikana? Ja huomasitteko, että heti perään 42% ranskalaisista äänesti idiottidiktaattori-putinistin pressaksi Ranskassa?

      Ehdottaisin pysymään kaukana paska-Natomaista, vaikken tosin ole USA:ta vastaan, kuten Naton vastustajat, koska USA on suhteellisen tervejärkinen, vaikka republikaanit uhkaakin tuoda diktatuurin USA:han. Ymmärrä myös monet USA:n sotatoimet, ja hurraan sellaiselle toiminnalle, kun muut katsovat sivusta tumputtaen, vaikka on koko planeetan voima vaikuttaa oikeuteen.

    • Anonyymi

      Bide jo tutisee,muutakin, kuin vanhuuttaan! Kerääntymässä valtava vastavoima savijalka natolle. Kiina,Valko-Venäjä,Venäjä,pohjoiskorea ja muut.

      • Anonyymi

        Rautanyrkki,jos se heilahtaa??


    • Anonyymi

      Putinin jälkeen Kiina ottaa mitä tarvitsee ja mikä sille historiallusesti kuuluu.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6183
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2576
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2083
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1827
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe