Minun mielestä kiusaaminen on väärin

Anonyymi

Eli tahallinen yhden vahibgoittaminen

Kun lisäännytään,niin se on monen mielestä kovaa työtä, hirveän sitovaa ja uuvuttavaa,varsinkin jos on luonne,että ei osaa pyytää apua, eikä oikein luotakaan,että vanhat noin/ yli 60 v ee isovanhemmat jaksaa monta päivää pitää 2 lasta hengissä,joskus han lapsenlapsi pääsdyt kuolemaan isovanhemmman huomassa.

Niin ja melu toinen ,lapsiperheet osa pitäähirveää melua,ja itse aina katsoin vähän hermostubeena jo sitå jos lapsemi puhui,ettei kukaab häiriinny,koskamonilla öapsilla iso ääni,valmiina siirtämään josnäyttöä että häiriötä jollekin.

Niin sitten huoletta otin ok tontin,miettimättä kuinka helkkaristi naapyreita,koska ajattelin että muut samanlsisia että omat lapset kärsitöän /naututaan ja maksetaan rehwllisesti itse ja ketään ei tahallisesti loukata ja tulisin surullkiseksi jos tätä ei ihan vauvasta saakka kaikilke opeteta

Niin suomessahan kuiteniin esim monet just tiwtää et heikot vanhukset ym kärdii mopomelusta ja sen sija an että riuskat nuoret miehet lsitettas esim suonenjoelle kesäksi töihinkutenitse aikonaan meninjunalla,niin aikuiset,puolustaa miesten oikeutta aiheuttaa körsimystä ha pitää jopa ö altavastaajina .

No sitten systemaattinen juttu että joku jaksaa tehdä suurperheen,itse pookki jo 2 kanssa tosiaab kun suku asuu 400 km päässä,ja puolisolla paljon reissua,kun lapset oli pieniä,niin tää suurperhe lisäksi lupaa palveluksia sukulaisperheelle ja muile lastensa kavereille siis että katsoo heidän perään kesän mutta ei käytännössä päästäheitä pihaan vaab systemaattisesti ohjaa ajoradalle,kadulle, siis iso lauma huutaakadulla aamista iltaan

Ja syy oma omaisuys säilyy ,heille tärkeää 2 autoa,oma koti,piha,hinkaa nöitö noin 20kertaa enemmän kuin muut,niin jos noin tärkeöä oma omaisyus,eikö naapurinomaisuus pitäisi olla vielä 100 kertaa tärkeämpää,eihän hönellä oöe mitöän osaa siiheb että lauma jätkiö karjuu tiwllä aamusta iltaan pihamaalien taaperomopojen jalkapallon ym kanssa

Kun sitten nämä rouvat levittää kissavihaa ja muuta vihaa alueelle,mustanaalaa sinua,ja kysyt onko mahdollista heidän ppostua kotisi rajalta,niin he laittaA yhteisövainon,siis systeemillå darvo. Deny attack reverse victim eli kieltää että häiriötä hwistä että mwkin notkumme meidän tontin rajalla ja hyökkää komppuusi koko alueeb voimin eli sinä olerkin lapsivihamielinen ja sairas ja tämä tekosyy vainota alueeb voimin eli nämä laittoi koulutukseb minulle köyntiin jossa kaikki pitöä tonttini ympärillä ja ajoradakla meteliä urakalla. Tämmöiseb gang stalkingin.

Mitö ajattelet.

11

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lähinnä mietin miksi melua ei suomeessa myännetä.

      Ne joilla rahaa naapurit kaukana tsi hiljaa ,ei myönnä että kukaan ei pidä melusta

      Esim toisessa työpaikassa vikaksi tulleelle,minä,jää paikka sosiaalitilan vierestö.

      Toisessa huone talon kulmassa,rli 2 vilkasta katua ,niiden risteys,plus kopiokone,jne .

      En tästä valita, ihsnat yhtwisöt,ahkeria fiksija ihmisiä murta käytännössä ka8kki kärsii toistwn melusta viimeistään 45 v

      Siis aivam selväähän se on lapsiperheille että on loukkaavaa systeemisesti systeemisesti järjestäytybewstu ilmab poikkeusta ohjata haitta möly pöly saastw joka kerta tien toiselta puolelta aamusta iltaanvuidenahasta riippumatta tien toiselle puolelle

      Tämä on eri asia kuik lasten leiki jossa lapset liikkuu vapaasti tai omalla aidatylla pihalla,päinvastoin kielkwtty löhtö mutta pihaan ei saa tulla.

    • Anonyymi

      Systeemisesti systemaattisesti

    • Anonyymi

      Melua siisvähättelee ne jotka sen aiheuttaa.

    • Anonyymi

      Minulle siis v 2007 naapurit melua.olen heille tällainen supply,??.tuon heille merkityksen elämään.vihaamiseni,minulle melun tuottaminen omien pakottamineb minuun,niskoulleni,naamalleni,

    • Anonyymi

      Plus osa kaupungin monien yritysten ym työntekijöitä

    • Anonyymi

      Darvo. Deny attack reverse victim offender

      Siis maalittajat pyrki kääntämään roolit.

      Koko asuinalue , no ainakin puolet,nämä olivst tiellä päivät,joten tutustuivat heti kaikkiin,häiriköi tiellä tahallisesti.

      Toiveena että reagoim tai valitab,jolloin minä häirutsetkin heitä.

      Minua "pelätään"

      Minua vahditaan, poliisila uhkailu ym

      Minua pilkataan. Nauretaan,häiritään.

      Kaikki covert,eli ei suoraa kontsktia vaan ympärillä tauoton melun pito.

    • Anonyymi

      Kiellä
      Hyökkää
      Käännä rooloit
      Uhri
      Offender,toisen rikkoja

    • Anonyymi

      Niin eikä tukiverkkopuute ollut itse keksitty ongelma.

      Kukaan idovanhemoi tai muu ei varsinaisesti tarjoutunut avuksi, päinvastoin serkuja riittämiin joista kädet täynnä isovanhemmilla. Tyytyväisiä mitä vähemmän siellä.

    • Anonyymi

      Luokan määrääjiä/kiusaajia kun kerran lapsi lupasi katsoa puhelimen,olivat facebook ryhmän yp lapsu joka luokan vanhin ja jonka perhe vainossa alusta saakka, millainen perhe tarvitsee metsästyskoiria ja moottoripyöriä,entiset koulukiysatyt jotka päättänert olla kiusaajia,ja opettaa lapsensa kiusaamaan,tärkeintä maine,status, ketjussa ukalsi enitenpuhua tämä ja toivotuksia tappaa itsensä ym ketjussa riitti.

      Tämä pehe pitää koirillaan helvetillistä saatanallista melua yötä myöten päivät pitkät lastentarhanopettjan koiran kanssa maalittajaperhe ,myyjäperhe ei ollut järin ihastunut koiriin,joten oli parasta heidän kannaltaan ryhtyä gang stalkingiin.

      Toinenluikan kiusaaja kaupungkn ex sh piirin lapsenlapsi jökispelaaja.

      Tauoton häirintä ajoradalla.

      Nämä olivst ensimmäiset ja värvänneet alueen vsinoon.

      Meluvainoon

    • Anonyymi

      Joku haluaa vaikuttaa muihin niin wttä he pitävät tärkeänä ja kunniallisena tehtävänä tuottaa meteliä ja saada muutkin pitämään

    • Anonyymi

      nauttii vallastaan kun saa ihmisset joukkkopsykoosiin elämäntehtävänä melun pito yhden henkiön kodin liepeillä

      - Joukkovainoajien päätavoitteina on ajaa kohde itsemurhaan, väkivaltaan tai muihin rikollisiin tekoihin (jotka johtavat hänen vangitsemiseen) tai hulluuteen (jonka perusteella hänet suljetaan mielisairaalaan).

      - Kohde halutaan diskreditoida saamalla hänet vaikuttamaan mielisairaalta, jotta kukaan muu ei uskoisi hänen väitteitään, tekisi asiasta rikostutkintaa tai auttaisi häntä.

      - Joukkovainoajat haluavat vahingoittaa vakavasti kohdetta ilman, että he joutuvat siitä vastuuseen. Tarkoitus ei ole vain vainota kohdetta, jotta hän voisi huonosti, vaan vainoajien tavoite lopettaa hänen elämänsä, tappaa hänet hitaasti.

      - Joukkovainoaminen on pohjimmiltaan kiusaamisen kehittynyt muoto.

      - Joukkovainoajat eristävät kohteen repimällä hänen turvaverkkonsa hajalle kääntämällä hänen ystäviään, perheenjäseniään ja tuttujaan häntä vastaan. Vainoajia myös laitetaan asumaan kohteen lähelle. Näin kohde on eristetty ja täysin vainoajien ympäröimä.

      - Joukkovainoajien menetelmät ovat tarkoituksellisesti outoja, jotta kohde vaikuttaisi mielisairaalta, jos hän yrittää tehdä vainoamisesta rikosilmoituksen tai puhua siitä muille.



      Kohteen maineen tuhoaminen

      Kohteen (targeted individual) maine tuhotaan levittämällä hänestä huhuja, jotka perustuvat puolitotuuksiin ja valheisiin. Näitä huhuja saattavat levittää myös kohteen lähipiirin ihmiset, jotka on värvätty ilmiantajiksi valehtelemalla, pelottelemalla tai kiristämällä. Nämä ihmiset saattavat myös osallistua varsinaiseen vainoamiseen.

      Huhut ovat usein esim. sellaisia, että kohde on rikostutkinnan alla, pedofiili, mielisairas, uhka turvallisuudelle tai jotain muuta ihmisen maineelle tuhoisaa.

      Todellinen syy, miksi jotkut valitaan vainoamisen kohteeksi, on aina jotain aivan muuta.

      Katuteatteri



      Parveilu


      Nämä kohteen ympärillä olevat vainoajat käyvät myös hänen kuultavikseen tarkoitettuja keskusteluja, joissa viitataan hänen yksityisasioihinsa. Tieto näistä yksityisasioista on saatu salakuuntelemalla kohdetta, kuuntelemalla puheluita, tarkkailemalla tietoliikennettä tai jonkun hänen kanssaan tekemisissä olleen ilmiantajan kautta. Vainoajat myös matkivat kohteen maneereja näkyvästi, myös sellaisia, joita hän toistaa vain kotonaan ja yksityisesti.

      Autoilla seuraaminen

      Kohdetta vainotaan kotona ns. ”same time exit/entry” -tekniikalla, eli aina, kun hän lähtee ulos kotiovestaan, joku tai jotkut naapureista tulevat samaan aikaan rappukäytävään, ja sama juttu hänen tullessaan kotiin. Kaikki kohteet yleensä huomaavat sen, että liikenne naapureiden asunnoista ulos


      Eristäminen ja vihjailurikollisuus

      - mustamaalaus ilkeillä, perättömillä ja valheellisilla jutuilla
      - maineen tuhoaminen
      - fantasia-hahmon luominen uhrista
      - keskustelu uhrista tarkoituksellissa muodossa ulkopuolisten kuulleen/nähden huhumyllyn käynnistämiseksi / epäluulojen herättämiseksi
      - mielipideohjaus uhria
      - tekosyillä vainoaminen
      - vainon levittäminen asuinympäristöön, työyhteisöön ja harrastuksiin
      - häpäisyrikollisuus, mm. julkinen häpäisy ja häpäisyrangaistus

      Uhrin stalkkaaminen

      - uhrin elämän tarkkailu
      - seurailu
      - tarkkailluksi tulemisen tunteen kasvattaminen uhrissa
      - kotirauhan rikkominen
      - häirintä
      - "puskaradio" ja "mustalista" -tyyppinen ajattelumalli
      - vainon levittäminen sinne missä uhri liikkuu ja vaikuttaa
      - vakoilu, tiedonhankinta ja juoruilun ylläpitäminen

      Provokaatiot

      - tarkkailun tunteen aiheuttaminen uhrille, epäluuloisuuden kasvattaminen ja ajojahdin tunteen järjestäminen
      - katuteatterit
      - skitsofreniaan sopivien harhojen rakentelu erilaisia tilanteita luomalla
      - puhuminen uhrista tämän kuullen niin, että uhri joutuu epäilemään koskeeko puheet häntä ja miksi puhutaan
      - yksityiskohtaisen tiedon käyttäminen uhrin kuullen joko pilkallisesti, mitä hänestä muka luullaan, tai tarkoituksellisesti niin, että uhrille tulee kiusatuksi tulemisen tunne tai tarkkailluksi tulemisen tunne, esim. uhri jää miettimään, miksi joku puhuu, tietää tai luulee sellaista
      - yritetään saada uhri reagoimaan, esim. esittämään syytöksiä provokaatioiden jälkeen, jolloin voidaan syyttää harhaiseksi, reagoimaan väkivallalla, jolloin voidaan saada uhrille rikosrekisteri tai selvittelemään provokaatioihin osallistuneita, jolloin voidaan syyttää uhria vainosta
      -perättömien juttujen kertominen uhrille, jolloin tämän puhuessa eteenpäin, voidaan syyttää kiusaamisesta, kunnianloukkauksesta tai vainoamisesta

      Kovemman asteen vaino

      - esiintyminen uhrina
      - valeprofiilit
      - lavastukset
      - viranomaisena esiintyminen / virka-aseman väärinkäyttö uhrin häpäisemiseksi tai tietojen hankkimiseksi
      - terveystietojen hankkiminen, levittely ja vääristely
      - mustamaalaaminen rikolliseksi
      - perättömien tietojen tallentaminen viranomaisjärjestelmiin
      - rikosten ja vainon uhriksi joutuneen tarkkailu ja uskottavuuden tuhoaminen

      Fyysinen tuhoaminen

      - huumeet
      - kemiallinen vaikuttaminen
      - ele

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe