Huh! Onneks abortti suomessa ok

Anonyymi

Lueskelinpa huvikseen tossa lehtiä pitkästä aikaan. Siis niinku abortteja ollaan noin vaan kansainvälisesti kieltämässä. Huh huh tosiaan! Aikas sairaaksi menee maailma. Kuulemma suomessa sen saa kyl jatkossakin.

Itelleni siis tehty 3 aborttii. Eka oli mun iän takii aika selvä homma. Sit oli pari myöhempää seukatessa. Ei kyl kaduta kumpikaan. Eka oli melko kusipää lusmu, eipä paljon viittinut katella. En edes kertonut abortist ja lähin sit sen uuden kundin luokse asuu. Johan mä olin paksuna ku se keksi jonku ....tun idean et mun pitäis hakee apua ja töitä. Huh huh , tää oli kunno nysverö

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tyhmä on ihminen, joka menee nimisiin ja sitten vonkaa aborttia kun sai mitä toivoi.

      • Anonyymi

        Miehen kuuluu maksaa elatusmaksut kai sen tiedätte??


      • Anonyymi

        Siis niinku aborttiko on ehkäisykeino?

        Kun panettaa, pannaan ja tehään sitte abortti.
        Kaikki naiset on LORTTOJA ja miehet HÄNTÄHEIKKEJÄ.

        Ihmisetn on kuin kanit, eläimiä siis.

        Vielä paratiisi porttoloita näytetään TVssä.


    • Anonyymi

      Biden mokas taas. Yrittää vierittää Trumpin syyksi 🤭

      • Anonyymi

        Ehkäisy välineet auttaa myös köyhyyteen teet vain sen verran lapsia kuin pystyt maksamaan niiden elatuksen.


    • Anonyymi

      Aborttiin päätyminen on seurausta siitä, että ihmisen elämänhallinta on puutteellista koska jokainen on täysin tietoinen tekojensa mahdollisista seurauksista. Yhdynnän tarkoitus on tuottaa jälkeläisiä joten seuraus ei tule yllätyksenä.

      Abortti on vahvemman osapuolen puuttumista heikomman ja puolustuskyvyttömän osapuolen oikeuteen elää. Tällä toiminnalla on lainsäädännössä määritelty rikosnimike ja siitä määritelty rangaistus on tuntuva. Abortissa puututaan sellaisen yksilön oikeuksiin jonka tila ja asema on hänestä riippumaton ja hyökkääjä on käytöksellään mahdollistanut ketjureaktion jossa hänen kehostaan tulee uuden yksilön kasvualusta ja turvapaikka.

      Erittäin harvoin abortin taustalla on väkivaltainen tapahtuma jossa elämä olisi saanut alkunsa raiskauksesta. Aborttioikeuden vaatijat kuitenkin tuovat tällaiset tilanteet agendansa eturintamaan, koska ne aiheuttavat suuren tunnelatauksen. Käytännössä lähes kaikkien tapausten takana on kuitenkin asianosaisen (aborttia vaativan) omat väärät valinnat kuten yhdyntään suostuminen ennenkuin tietää, millaisen ihmisen kanssa siihen on ryhtymässä. Tämä pätee jokaisessa yhdyntätapauksessa.

      Nyky-yhteiskunnassa panemisoikeus nähdään niin tärkeänä ihmisyyden piirteenä, että sen katsotaan olevan elämänriistoa suurempi oikeus. Kuitenkin jokaisella ihmisellä on mahdollisuus päättää, ottaako riskin siitä, että käytöksensä seurauksena joutuu ottamaan vastuun seurauksista.

      Naisella on oikeus omaan kehoonsa, mutta abortti on osoitus siitä, että nainen on jakanut tämän oikeuden jonkun toisen kanssa. Henkirikokseen liittyvissä tapauksissa jälkiviisaudella tai jopa suunnitelmallisuudella ei voida alentaa syytetaakkaa mutta kun ihminen abortin yhteydessä tapetaan hupi-ja hyötyaspektiin vedoten, se onkin yhtäkkiä itsemäärämisoikeusasia! Naisen oikeus omaan kehoonsa ei ulotu enää jonkun toisen oikeuteen elää; naisen vastuu omasta kehostaan pitäisi sen sijaan olla asian ydin.

      Asiassa on myös sellainen erikoinen piirre, että naisella on tarvittaessa oikeus määrätä lapselleen isä jonka tulee osallistua lapsen elinkustannuksiin pitkäksi aikaa oli kyseessä millainen ihmissuhde tahansa tai edelsi yhdyntää millainen suunnitelmallisuus tahansa. Nainen ei kuitenkaan joudu minkäänlaiseen korvausvelvollisuuteen vaikka hallitsemattoman elämäntapansa vuoksi hankkiutuu raskaaksi ja päätyy oman mukavuutensa takaamiseksi tappamaan tekonsa seuraukset. Ei se ole "oikeutta omaan kehoon".

      Jokaisen abortin yhteydessä pitäisi arvioida raskauden keskeytyksen syyhyn perustuva kuukausimaksu joka pitäisi suorittaa tapettavan yksilön arvioituun täysikäisyyteen saakka, aivan kuten "ruokkomaksukin". Koska ihmiselle rahan menettäminen on voimakas motivaattori, se auttaisi naisiakin osaltaan suhtautumaan todella vakavasti kehonsa sisäisiin oikeuksiin. Aika olisi moraaliselle ryhtiliikkeelle.

      • Anonyymi

        Kyllä tietysti raiskatut ala ikäiset tytöt tietää mitä teki se on selvä niin. Syyttelet uhreja.


    • Anonyymi

      Suomen aborttilaki on perversio. Myös miehellä pitää olla oikeus murhauttaa syntymätön lapsensa.

      • Anonyymi

        Miehellä on oikeus käyttää ehkäisyä.


      • Anonyymi

        Ne on miesten lapsien alkuja ei vielä lapsia.


      • Anonyymi

        Useimmin abortti tehdään alkuvaiheessa ja miehet ei halua lapsia.


    • Anonyymi

      Syntymättömän vauvan tappaminen on kallis ehkäisykeino.
      Yhdyntä ilman ehkäisyä merkitsee vauvan tilaamista.

      • Anonyymi

        Syntymättömän vauvan alun. Ja miehet laskee rahassa että elatusmaksut 20 vuotta vai abortti verovaroin.


    • Anonyymi

      Kaikki keinot pitää ottaa käyttöön väkimäärään radikaaliin vähentämiseen nykyisestä tasosta. Maapallon väkimäärä olisi hyvä puolittaa nykyisestä tasolta näin 1. aallossa.

      • Anonyymi

        Ehkäisy välineet on hyvä saada Intiaan Kiinaan Afrikkaan Arabiaan niin että se otetaan veroista ja jaetaan ilmaiseksi ja lääkärit hoitaa asian. Miehille pitää opettaa jo poikina miten käytetään ehkäisyä.Ala ikäisen tytön raskaus on kauhea järkytys kaikille niin perheessä koulussa kuin koko kylässä.


      • Anonyymi

        Juuri näin. Maapallon väkimäärä lisääntyy noin sadalla miljoonalla per vuosi. Kestävän kehityksen mukainen "vähennystahti" olisi noin miljoona ihmistä päivässä.


    • Anonyymi

      No huh...et sitten tunne sanaa ehkäisy,typerää kehumista vakavalla asialla. Suomessa kyllä saa tietoa ehkäisyn merkityksestä,jos ei pää tajua sitä käyttää,on jo aika paha tilanne.

      • Anonyymi

        Nuoret pojat viedään tietyssä uskonnossa bordelliin mutta ei opeteta ehkäisyä eikä miehen stetilointia eikä sitä että naisia ei kohdella kuin bordellissa.


    • Anonyymi

      Vanhoissa uskonnoissa ei ole mitään oikeaa lääketiedettä eikä mitään muutakaan mitä nykyään on.Saatana löi paiseita juutalaiseen rabbiin tuhansia vuosia sitten niin nykyään tiedetään mikä eläin virus bakteeri aiheuttaa mitäkin ja mikä antibiootti ne parantaa.Samoin kuin naiset ei enää kuole synnytykseen niin usein kuin ennen koska on lääketiede.Myös lapsi kuolleisuus on vähentynyt kun on rokotukset ja lääkkeet.Myös ruuan tuotannossa on lääketiede ja tutkitaan sairaudet ettei syödä sairaita eläimiä.Keskenmenoja on aina ollut paljon.Usein syynä väkivalta tai kemikaalit tai luonto.Lapsia ei kuole niin paljon kun osataan puhdistaa vettä ja antaa vitamiineja.Naiset saa tehdä abortin sikiön alkuvaiheessa erityisesti jos kyseessä on sairaus epämuodostumat kasvaimet vammaisuus tai raiskaus.

    • Anonyymi

      Selvä provo. Jättäkää huomiotta tää. On kyllä olemassa joitain ihmisiä, joita ehkäisyvalistus ei ole tavoittanut.Raskaus on kahden ihmisen asia. Mikä vaan voi mennä pieleen ja se pitää tapauskohtaisesti harkita,

      Mun mielestä lapsen oikeuksiin pitäisi lisätä oikeus saada syntyä toivottuna. Lapsi on niin riippuvainen huoltajistaan.

    • Anonyymi

      Kenelläkään ei ole oikeutta murhata alkanutta pientä elämää.

    • Anonyymi

      Olet varmaan tullut raskaaksi liian nuorena joko raiskattuna tai väkisin muuten et ole voinut tulla raskaaksi kuin jonkun pojan tekemänä.

      • Anonyymi

        > Olet varmaan tullut raskaaksi liian nuorena joko raiskattuna tai väkisin muuten et ole voinut tulla raskaaksi kuin jonkun pojan tekemänä>

        Taas vedotaan marginaalitapauksiin (raiskaukset) jotka lukumäärällisesti edustavat hyvin pientä osaa abortin syistä. Sellaiset tapaukset ovat luonnollisesti ikäviä ja tuomittavia. Normaalisti kyse on kuitenkin jälkiehkäisystä jolla halutaan välttyä vastuusta eli tekojen seurauksesta aivan kuin tilapäisiin mielenterveysongelmiin vetoamista voitaisiin pitää henkirikoksen yhteydessä yleispätevästi vapauttavana seikkana.

        Joissain piireissä tällaista näkökantaa kutsutaan naisen oikeudeksi omaan kehoonsa.
        Abortissa kyse ei kuitenkaan ole enää naisen omasta kehosta. Ylivoimaisesti suurimmassa osassa tapauksista nainen on myös suostunut jakamaan oikeutensa omaan kehoonsa jonkun muun kanssa jo kun hedelmöitykselle on annettu mahdollisuus.

        Lapsiin ja nuoriin kohdistuvassa seksuaalivalistuksessa korostetaan yksilön oikeutta tehdä kuten haluaa kunhan kehenkään ei kohdistu tekoihin pakottamista. Sen sijaan missään ohjeistuksessa ei löydy periaatetta, että ihminen pitäisi yhdyntään suostumisen ehtona seurausten ymmärtämistä ja vastuun kantoa, tapahtui mitä tahansa. Tällainen kasvatusmalli toimisi jo perusmuodossaan tehokkaana ehkäisykeinona, koska silloin ihminen vasta kantaa vastuunsa omasta kehostaan (ja käytöksestään). Jos ei ole valmis kantamaan seurauksia, ei pitäisi olla myöskään oikeuksia. Periaate on sukupuolineutraali.

        Jokaisen abortin yhteydessä pitäisi arvioida raskauden keskeytyksen syyhyn perustuva kuukausimaksu joka pitäisi suorittaa yhteiskunnalle tapettavan yksilön arvioituun täysikäisyyteen saakka. (Sehän onnistuu miestenkin kohdalla vrt. ruokkomaksujen määrittely). Koska ihmiselle rahan menettäminen on voimakas motivaattori, se auttaisi naisiakin osaltaan suhtautumaan todella vakavasti kehonsa sisäisiin oikeuksiin vastuidensa kautta ja ehkä myös ulkoiseen habitukseenkin.

        Himo tai sääli on huono syy ajautua tilanteeseen jossa joutuu katumaan valintojaan varsinkin jos sen seuraksena on valmis eliminoimaan jonkun jolla olisi elämä elettävänään.


    • Aloittaja on trolli.
      😄😄😄😄😄

    • Anonyymi

      En kannata aborttia. Jos on tehty raiskaus, aina voi lapsen antaa adoptioon.

    • Anonyymi

      Ja naisiltahan ei ilmeisesti edellytetä minkäänlaista vastuuta raskaaksi tulosta!
      Sen kun touhuillaan ihan vapaasti kun on tuo aborttioikeus, niin mitä väliä!

    • Anonyymi

      Sano taikasana ”avioehto” niin näet mitä tapahtuu ……

    • Anonyymi

      erikoisinta on itsekkäät moniabortoija naiset. Tietävät takuuvarmasti että voivat tulla raskaaksi jos eivät käytä ehkäisyä. Silti ehdoin tahdoin haluavat tulla hedelmöitetyksi ja raskaaksi että voivat sitten hakeutua kipin kapin aborttia tekemään. Saavat kenties jonkinlaisen perverssin nautinnon kun saavat tuhota sisällänsä kasvavan ihmissikiön. Aina yhä uudestansa nonstopina. Sairasta touhua sellainen.

      • Anonyymi

        Entäs se mulkun omistajat, jotka haluaa panna paljaalla
        eivätkä halua tai kehtaa käyttää ehkäisyä?

        SE THE PÄÄTÖS JÄTETÄÄN NAISEN HOIDETTAVAKSI.

        MIHILLÄ (99%) EI OLE KAPASITEETTIÄ SELLAISEEN... AJATTELUPROSESSIIN.

        mies panee kun mulkku vie siihen suuntaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs se mulkun omistajat, jotka haluaa panna paljaalla
        eivätkä halua tai kehtaa käyttää ehkäisyä?

        SE THE PÄÄTÖS JÄTETÄÄN NAISEN HOIDETTAVAKSI.

        MIHILLÄ (99%) EI OLE KAPASITEETTIÄ SELLAISEEN... AJATTELUPROSESSIIN.

        mies panee kun mulkku vie siihen suuntaan

        eihän kenelläkään naisella ole seksipakkoa miehen kanssa. Se päätös on aina oma. Raiskaus on sitten oma lukunsa.


    • Anonyymi

      Aloitus on hyvä.

      Entä jos noi poikaystävät olisivat kieltäytyneet seksistä,
      ja olisivat vain halunneet olla ystäviä tai tutustua ensin.

      Tyttölapset opetetaan siihen, että pitää ”antaa”,
      poikaystävä ruinaa niin kauan, että tyttöystävä antaa.
      Poikaystävä ”saa” hetken huumassa, eikä
      ole koskaan käyttänyt ehkäisyä...naah....ei nytkään, antaa mennä...kerrankos sitä.
      ”muijat hoitaa abortin ... ja ainahan sille voi huutaa ”etsä käyttänytkään pillereitä””?
      Ja ainahan voi vaan karata. ... häipyä paikalta, ei vastaa enää viesteihin.
      Niin on tehty jo 2000 vuotta... niin tekee poikalapsi ja mieheksi varttunut Suomessakin.

      Naisen alistaminen alkaa JUST tuossa kohdassa. Nainen hoitaa aina
      kaikki...ikävät päätökset.

      Ja aborttia vastustaa ne jotka EI KANNA SITÄ VASTUUTA.

      Ei ole mitään vauvoja vastaan vaan
      aikuisten keskeneräisyys suututtaa.

      Pakko päästä panenaan, ihankuin seksuaalisuus ja ”paneminen” olisi
      pelkkää siittämistä. Entä se syyn ja seurauksen tajuaminen.

      Miksi ihmiset rakentaa identiteettinsä panotilaisuuksien varaan?

      • Anonyymi

        ja kyllä, aloitus voi olla provo, mutta
        aika hyvä sellainen.


    • Anonyymi

      Valkoihoset pakotetaan lisääntymään muutoin jäämme alakynteen sikiävämpien kanssa. Natsismia aivan puhtaasti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe