Oikeaoppisin helvetti

Anonyymi

Adventismille sielunsa myyneet pastorit eivät tiedä millainen on taivas vaan he väittävät tietävänsä millainen on oikeaoppisin helvetti ja pedonmerkki. Pimeä kulttiuskonto.
Adventisteille sapatti ja helvetti ovat tärkeitä sekä tietysti rakas opinkohta profetian henki = Ellen G White.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Adventtitotuus yhdistää luvun 666 vicarius filii dei sanoihin, on adventtikirkossa jo vuosikymmeniä ollut trendinä pyrkiä pois siitä vicarius tulkinnasta. Löytyy muitakin sanoja, joiden numeroarvo on sama ja koko idea siitä, että Raamatun kreikankielellä kirjoitetun tekstin merkityksiä ratkottaisiin latinalaisten kirjainten numeroarvoilla, tuntuu vähän lapselliselta jutulta, joka sopii paremmin kesäristikkolehden pulmanratkaisusivulle kuin Raamatun tulkintaan.

    • Anonyymi

      Oikeaoppiset adventtikirkon kirjanoppineet ovat järjen jättiläisiä ja tervehenkisiä?

      • Anonyymi

        "Niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa."

        Harhaoppiset eksyttäjä pastorit eivät usko Jumalan Sanaan.


    • Anonyymi

      Ps.135:15-18 Pakanain epäjumalat ovat hopea ja kulta , ihmiskätten tekoa. Niillä on suu, mutta eivät puhu, niillä on silmät, mutta eivät näe, niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa. Niiden kaltaisia ovat, niiden tekijät ja kaikki, jotka niihin turvaavat. Ps.115:3-8

    • Anonyymi

      Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa. Mutta teille, jotka minun nimeäni pelkäätte, on koittava vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien alla, ja te käytte ulos ja hypitte kuin syöttövasikat ja tallaatte jumalattomat; sillä he tulevat tomuksi teidän jalkapohjienne alle sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot.
      (Mal 4:1-3)

      • Anonyymi

        Adventistien oma oppi todistaa heidän olevan menossa helvettiin. Jumalattomat ovat helvetissä ja adventistit hekumoivat pääsevänsä helvettiin tallaamaan jumalattomia.
        Helvetistä pois pääsemiseksi on yksi ehto: "sieltä et pääse, ennenkuin maksat viimeisenkin rovon." Ei ole olemattomuutta, vaan pitää maksaa ja sovittaa Jumalan kanssa joka ikinen synti.


      • Anonyymi

        Em. jakeissa ei puhuta helvetistä mitään.
        Koko helvetti sana puuttuu täysin.

        Jeesus puhuu helvetistä
        Mark 9:43
        Ja jos sinun kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle, kuin että, molemmat kädet tallella, joudut HELVETTIIN, sammumattomaan tuleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Em. jakeissa ei puhuta helvetistä mitään.
        Koko helvetti sana puuttuu täysin.

        Jeesus puhuu helvetistä
        Mark 9:43
        Ja jos sinun kätesi viettelee sinua, hakkaa se poikki. Parempi on sinulle, että käsipuolena menet elämään sisälle, kuin että, molemmat kädet tallella, joudut HELVETTIIN, sammumattomaan tuleen.

        No. missä adventistien opin mukaan jumalattomat ovat???? Et taida itsekään tietää!!!!
        Jumalattomat adventistit lukevat jumalattomien tavoin Raamattua. Jos vain löytyy jokin Sanan kohta, jossa puhutaan edes hiukan adventistien opin sanoja, niin heti otetaan tuo Sanan kohta käyttöön ja väännetään Sanan omaan harhaansa sopivaksi.
        Sana profetoi israelilaisten voittokkaasta sodasta: "tallaatte jumalattomat; sillä he tulevat tomuksi teidän jalkapohjienne alle sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot".
        Vastaava kuvausta käytetään toisaallakin Sanasa: saartoivat Benjaminin, ajoivat heitä takaa ja tallasivat heitä maahan levähdyspaikassa


    • Anonyymi

      Adventistit huijaavat itseään kun kieltävät tulkinnoillaan Raamatussa esiintyvän helvetti sanankin.
      Missä Raamatussa puhutaan helvetistä niin se silloin tarkoittaa helvettiä.
      Oletteko te noin typeriä?

      • Anonyymi

        Sana ilmoittaa: Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.
        TÄSSÄ EI LUE KUOLEMA JA OLEMATTOMUUS, VAAN TOINEN KUOLEMA JA TULINEN JÄRVI!!!! Adventistit puhuvat huuruissaan vain kuolemasta ja olemattomuudesta ruumiin kuoleman jälkeen. Raamattu puhuu toisesta kuolemansa ja tulisesta järvestä!
        Adventisteilla on hyvin kummalinen houre ja hekumointi jumalattomin taallamisesta. Miten olematonta, mutta adventistien opin mukaan tuhkakasaa, voi tallata!!!! Miten olematon muuttuu tuhkaksi!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe