Haaveena villi reissu Aasiaan?

Anonyymi

Moniko palstalainen haaveilee tekevänsä "Jani Raappanat" eli lähtevänsä esikuvani lailla Kaakkois-Aasiaan nauttimaan huumeiden värittämästä elämästä?

Kannattaa katsoa elokuvat Reindeerspotting - Pako Joulumaasta (2010) ja Lost Boys (2020). Niistä pääsee hyvin kiinni reissaamisen meininkiin. Katsoin eilen Lost Boysin varmaan kymmenettä kertaa. Siinä Jani Raappana kumppaneineen ovat Bangkokoissa RetrOasis hotellissa (silloinen nimi Crown Hotel) kävelymatkan päässä Bangkokin punaisten lyhtyjen kaduilta. Meno on sen mukaista. Reissu oli Janin ensimmäinen ja samalla viimeiseksi jäänyt Euroopan ulkopuolelle. Hänhän ei koskaan palannut enää Suomeen.

Jotain kiehtovaa on tuossa spontaanissa elämäntavassa, kun ei ole huolta huomisesta. Mennään vaan ja vedetään aineita, tavataan prostituoituja ja nukutaan yöt välillä Bangkokin kaduilla! Hulua menoa. Lähtisikö joku mukaan?

Siis ihan oikeasti. Olemme huumeet-palstalla, joten kai saa kysyä, mitä järkeä on vetää huumeita Suomessa, kun voi hypätä lentokoneeseen ja lähteä Thaimaan tai Kambodzan suuntaan tekemään sitä samaa?

2

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommenttien lukumäärästä päätellen se, mitä Jani Raappana teki, oli täysin poikkeuksellista suomalaisten narkkarien keskuudessa. Hän on ainut narkkari, joka on noussut "tähdeksi" asti. Suomesta on vaikea löytää ihmistä, joka ei olisi kuullut Reindeerspotting -dokumentista ja sen päähenkilöstä Jani Raappanasta.

      Jani Raappana Interreilasi ympäri Eurooppaa Reindeerspotting-dokumentissa:
      - Ruotsi, Tanska, Ranska, Italia, Sisilia, Espanja, Marokko

      Myöhemmin dokumenttielokuvassa Lost Boys hän reissasi Kaakkois-Aasiaan. Hämmentävää kyllä, minä pidän näitä huumedokumentteja enemmän matkailuelokuvina kuin huumedokumentteina. Varasin viikko sitten Pariisin matkan itselleni, jotta pääsen kulkemaan Jani Raappanan viitoittamaa tietä Pariisiin. Reindeerspotting-dokumentista katosin, missä Pariisissa kannattaa käydä.

      Moniko tavallinen narkkari on lomaillut vaikkapa kuukauden Kaakkois-Aasiassa viime talven aikana? Ei varmasti monikaan. Moniko lähtee kesällä kiertämään Eurooppaa? Lähdetkö sinä?

    • Anonyymi

      Mitä järkeä ylipäänsä vetää huumeita, Suomessa tai missään muuallakaan?
      Ei ole ihannoitavaa elämää.
      Ihmisillä on omituisia idoleita...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2099
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      204
      1791
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      135
      1699
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      273
      1045
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe