Seksikäs pukeutuminen naisilla yleisellä paikalla

Anonyymi

Siis millaista päälle, jos tuo täysi alastomuus jätetään pois ?

20

1512

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mahdollisimman näyttävä ja paljastaa tietenkin.

      • Anonyymi

        paita auki napaan asti


    • Anonyymi

      Riippu myös tuosta naisen iästä.

      • Anonyymi

        Kyllä niin ja myöskin muista muodoista.


      • Anonyymi

        i iällä oo mitään tekemistä sille että on kaunis joskus nuoret on tissittömiä mutta yli30v uhkeita


    • Anonyymi

      hyvin ohut paita ilman liivejä jotta nännit näkyy läpi mahdollisimman kiree lyhyt ohut hame josta karvat kuultaa läpi

    • Anonyymi

      Naisessa seksikkääseen pukeutumiseen on kaksi sääntöä.

      Ensinnäkin täytyy tietää oma tyyli. Siihen liittyy se että täytyy tietää miten vaatteita käytetään arvokkaasti, sekä seksikkäästi.

      Ja toinen on tietysti se että vaatteen tulee olla ainakin jollakin tasolla seksikäs.

      Suomalaiset naiset eivät osaa pukeutua. Tämä on fakta. Mutta tämä ei ole naisten vika, vaan vaatekauppojen myyjien vika.

      Naiset ostavat vaateensa yleisimmin markeiteistä. Marketeissa myydään kaikille sopivia hajuttomia ja mauttomia vaatteita, mikä tekee kantajastaankin hajuttoman ja mauttoman. Tuo on tietysti päivänselvää, joten en lähde siitä keskustelemaan miksi myyjät tuollaisia vaatteita ostavat, koska vastauksena on nimenomaan se myynti ja siitä saatava voitto, mikä rajaa vaatteet kaikille "sopiviksi".

      Mutta, yhä edelleen, naiset eivät osaa pukeutua ja siihen ei ole syynä marketit, vaan useimpien naisten tietämättömyys omasta tyylistään.

      Naiset ostavat kauniita vaatteita, silloin kun ostavat ne muualta kuin marketista. Mutta se kaunis vaate ei tee kantajastaan tyylikästä, ellei koko vaatetusta ole ajateltu loppuun saakka. Tuollainen tyylien sekamelska, tekee ihmisestä myös hajuttoman ja mauttoman ja käytännössä kävelevän henkarin.

      Syy on täysin selvä. Jos yksittäinen vaate maksaa kahden kuukauden käyttövarat, on täysin selvää ettei silloin voida ostaa muutamaa isoa kokonaisuutta, vaan ostetaan vain osia, joiden sitten toivotaan sopivan yhteen. Tuollaiset naiset näyttävät ihan samoilta kuin syksyllä koulunsa aloittavat lapset joille on ostettu uusi takki.

      Mutta, sitten on näitä tiktok naisia, jotka hekään eivät osaa pukeutua, sillä he pukevat kalliita mainostajien tarjoamia kolttuja ylleen, jolloin henkilön oma tyyli jää sen paskan alle ja jälleen nainen näyttää siltä kuin olisi juuri aloittamansa uuden lukukauden.

      Kuitenkaan, oma tyyli ei vaadi kalliita panostuksia. Se vaatii vain sen ettei suostu ostamaan sitä hyvännäköistä esinettä, vaan ostaa sen mikä näyttää hyvältä päällä ja sointuu muuhun vaatetukseen! Siksi tyylinsä tunteva voi tehdä kirppikseltä todella hyviä löytöjä. Ja nuo naiset alkavat olla seksikkäitä!

      Mutta sen seksikkyyden voi pilata, ellei tiedä miten käyttäydytään seksikkäästi. Seksikkääseen käytökseen liittyy aistillisuus ja herkkyys, mutta myös määrätietoisuus.

      Aistillisuus tuodaan ilmi siten että ympäristö huomioidaan ja ympäristöstä nautitaan. Esimerkiksi kukkaa nuuhkaistaan. Silmät suljetaan jotta nenä olisi pääosassa. Tuo tuo myös sitä herkkyyttä esiin. Eikä siihen tarvita sitä että oltaisiin huhkittu viimeinen vuosi salilla ja nyt olisi peränä kunnon brassipeppu. Ihan kuka tahansa, on sitten luuviulu tai tankkeri, voi olla yhtä kauniita ja aistillisia koska se kumpuaa ainoastaan sisältä. Siksi se määrätietoisuus, eli se miten kantaa itsensä, on seksikästä. Määrätietoisuus ei ole muiden jyräämistä tai julistamista, tai käskyttämistä. Tuo kaikki on rumaa. Esimerkiksi nämä kehopositiiviset tankkerit jotka julistavat, jyräävät ja canceloivat, eivät ole seksikkäitä, vaan rumia. Aivan yhtä rumia kuin luuviulut jotka yrittävät samaa tai tuovat itsekkyytensä ilmi, solvaamalla kehopositiivisia.

      Kun vaatetta käytetään seksikkäästi, silloin korostetaan omia hyviä puolia. Onko pitkät sääret? Silloin sääret tuodaan pääosaan. Onko hyvä rintavako, silloin se tuodaan pääosaan.

      Tässä on selkeä ero pelkän tyylikkyyden ja seksikkyyden välillä. Tyylikkyydessä parannetaan heikkoja osia, ja samalla myös niitä selkeästi erottuvia osia voidaan heikentää. Mutta, seksikkyydessä tuo käännetään päälaelleen. Onko hiuksesi värittömät, mutta liivien alla hyvät tissit? Silloin hiuksille laitetaan tyylikäs huivi, hattu tai tai koriste, ja tissit tuodaan esiin avaamalla paidasta nappeja, korottamalla niitä rintaliiveillä jne. Hiusten hiiriyttä vielä piilotetaan loihtimalla kasvoille hyvä meikki, sekä ottamalla määrätietoinen ja herkkä asenne eleisiin.

      Mutta, rintaliiveiksi ei todellakaan valita niitä Lidlistä löytyviä urheiluliivejä, vaan käydään ihan kaupasta ostamassa vähintään 60, mielellään 120 euroa maksavat tyylikkäät, sopivat ja korottavat ja jopa antavat, eli joko puolenkupin liivit tai avattavat kupit omaavat liivit, joissa on koristetta ja tyyliä vaikka sinulla olisi ylläsi pelkästään ne!

      Seksikkyyttä voisi kuvata sillä että nainen on valmiina antamaan itsensä, kun taas pelkkä tyylikkyys ilman seksikkyyttä on sitä että nainen on valmiina edustamaan itseään!

      • Anonyymi

        Tämä oli hyvin kirjoitettu ja allekirjoitan kaiken siinä mainitut neuvot naisten pukeutumisesta!
        Ellen


    • Anonyymi

      Lyhyt helmainen mekko tai hame , stayupit ja korkkarit

    • Anonyymi

      Vaimo pyörähtelee vieraan miehen kanssa tanssipaikalla. Yllä on vain t-paita ja lyhyt kellohelmainen hame ja jalassa korkkarit. Tais muut alushepenet unohtua kokonaan. Otan oluen ja päätän suoran raporttini pelipaikalta tähän....

      • Anonyymi

        No on sulla vaimo ! Mitähän tuosta seuraa ? Ja asiasta kolmanteen, kyllä pitkät sukat ja sukkanauhaliivit on myös tosi seksyt... ja tientenkin pikkarit unohtaen :) Sexgirl 44 v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No on sulla vaimo ! Mitähän tuosta seuraa ? Ja asiasta kolmanteen, kyllä pitkät sukat ja sukkanauhaliivit on myös tosi seksyt... ja tientenkin pikkarit unohtaen :) Sexgirl 44 v.

        Vauuuh... peukku.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämä voi mennä hieman kinkkyilyn puolelle, mutta kävimme Englannissa tuollaisella clubilla. Vaimoni, hänen siskonsa ja heidän yksi ystävättärensä. Puoli päivää etsittiin seksikaupoista pukukoodiin sopivaa vaatetusta ja Rouvat valitsivat yksimielisesti seuraavanlaisen asukokonaisuuden. Kaikillä oli samanlainen, vain koko ja väri vaihtelivat. Alhaalta ylöspäin... korkkarit siis oikeasti sellaiset 4 tuuman korot, mustat sukat ja sukkanauhaliivit ja päälle jalkaan sellaiset vetoketjulla haaroista aukeavat keinonahkaiset sortsit, rintsikat samaa tyyliä ja kaiken päälle sifonki paita. Siinä he sitten sipsuttelivat taksista clubille. Noita näki joskus 30 vuotta nuorempien naisten päällä myös kadulla... no jaa, kyllä ne olivat varhaiskeski-ikäistenkin päällä seksikkäät.

      • Anonyymi

        Onhan noita, ainakin noissa Metallimusiikki konserteissa yleisestikkin, tosin maiharit jalassa, eikä tuota vetoketjujuttua.


    • Anonyymi

      Täällä on paras moderointi!!!

    • Anonyymi

      Musta on Tai oli ennen kun naisilta oli farkut ja ne oli pepusta tiukat ja vyotaro oli navan kohdalla, nykyaan naisen housut roikkuu persauksista, minusta rmalta näyttää. Seksikasta oli myos joskus kun naisella farkkujen alla korkealle nouseva uimapuku Tai body. Korkealle nouseva uimapuvut ja bikinit oli myos kivoja. Minusta korkealle leikatut uimapuvut Kay vahan pyorammillekin naisille, naiset nayttavat niissa todella hyvalta. Nyky muoti ei naytaa minusta hyvalta, legginsit ovat tosin hyvannakoisia, naisen jalat on minusta niin kauniit

    • Anonyymi

      Se on totta, että hyvin harvat suomalaiset naiset osaavat pukeutua tyylikkäästi ja sen myötä seksikkäästi. Toissalta ei heidän tarvitsekaan, koska he kelpaavat suomalaisille urpoille tuommoisina. Ei tarvitse mennä kuin Eestiin, niin tyyli on aivan toinen. Esimerkiksi vaikka kaupan myyjät. Suomalaiset naiset eivät edes yritä näyttää tyylikkäiltä muulloin, paitsi silloin, kun ollaan juhlimaan menossa. Kontulan kansallispuku päällä ollaan muina aikoina ja siinä on seksikkyys kaukana. Harvoja poikkeuksia lukuunottamatta.

    • Anonyymi

      Vanha viisaus. Kauneus on katsojan silmässä.

      Omaan silmääni osa katumuotia on vähän sellaista turhan halpaa, jos tällaista ilmaisua voisi käyttää.

      Ehkä siksi omaan silmään miellyttää enempi jo kypsään ikään päässeet naiset, joilla on itsevarmuutta pukeutua.

    • Anonyymi

      Korkealle nousevat bikinit alaosa tai uimapuku päällä julkisella paikalla.,vaikka kaupassa, on minusta seksikästä,. Minä en tykkää täysin alastomuudesta. Nuorena kun olin, faijalla oli mansikka tila,70-luvuilla, tytöt poimi mansikoita korkealle kaartuvissa bikineissa, oli mukava Olla töissä silloin

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      2970
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2079
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1852
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe