Velkaannuin turhaan ja ongelmat vain pahenivat

Anonyymi

Tapasin ihanan miehen, joka aika pian paljastui peliriippuvaiseksi. Meillä kuitenkin oli jokin yhteys heti, tunsin ja koin, että kyllä tästä vielä hyvä tulee. Yritin auttaa miestä, otin lainoja, vippejä, osamaksulla myytävää tavaraa myyntiin.

Aina oli selitys, että muutama tonni ja ongelmat ratkeaa. Ikinä se muutama tonni ei riittänyt. Nyt puolen vuoden jälkeen olen velkaantunut 40.000 euroa miehen takia, ja ongelmat ovat kasvaneet; miehellä on useiden tonnien edestä syytteitä koska on tienannut rahaa kyseenalaisin keinoin. Välit perheeseen ja muihin läheisiin katkennut, velkaa joka puolelle. Edelleen kyse olisi muutamasta tonnista. Palkka ja kaikki menee pelaamiseen. Minulta on varastanut rahaa sekä käteistä että kortilla, monta tuhatta euroa.

Pelaamisen syy on, että yrittää hoitaa ongelmansa pois. Ne aiheutuivat pelaamisesta. Peliriippuvainen tietenkin ajattelee, että pelaamisella voi vielä nousta ja päästä veloista eroon. Minä en näe niin, näen vain että ne velat on tullut pelaamisella ja ne hoidetaan toisin keinoin pois.
Jos silloin tällöin pääseekin muutaman tonnin voitolle, hän ei osaa lopettaa vaan pelaa senkin.

Nyt hän maksoi minulle parisataa euroa velkoja takaisin ja syyttää, että jos en olisi pyytänyt velkoja takaisin, hänen ei olisi tarvinnut tänä viikonloppuna pelata. Mutta nyt kun hänelle jäi niin vähän, niin oli pakko kokeilla tienata lisää.
Tämähän on aivan sairasta syyllistämistä, ei parisataa häntä pelastaisi mistään.
Hän kyllä haluaisi lopettaa pelaamisen ja elää normaalisti, mutta nuo ongelmat ahdistavat ja ajavat pelaamaan.

Minä kustannan kaiken elämisen; asumisen, auton, kaiken. Minulla menee kaikki raha laskuihin. Maksuhäiriömerkinnältä olen ihme kyllä välttynyt.

En tiedä jaksanko enää. Olemme olleet suhteellisen vähän aikaa yhdessä, mutta tunnen rakastavani häntä. Nyt kun on näin paljon velkaa ja muuta hänen takia otettu, en tiedä syytänkö häntä vai itseäni? Olenko liian hyväuskoinen ja kiltti? Minun nimissä kaikki luotot ym on kuitenkin tehty, minä olen niihin suostunut, vaikka en olisi halunnutkaan. Tuntuu pahalta ajatuskin erota ja luopua hänestä... En vain ymmärrä itseänikään enää!!

12

557

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varoitus kaikille: Älä koskaan lainaa äläkä anna rahaa kenellekään enempää kuin olet valmis menettämään!

   Nyt voit syyttää vain itseäsi ja hyväuskoisuuttasi. Joko sulle riittää tuo ihana mies? Vai haluatko menettää lisää?

   Rahan lainaaminen kerran voi olla ok. Toisella kerralla pitää hälytyskellojen soida, sitäkin kovemmin, jos ensimmäinen laina on maksamatta takaisin.

   • Anonyymi

    Hyvä neuvo. Olisipa alottaja saanut tuommoisen ajoissa! Nyt on alottajan oltava terveellä tavalla itsekäs ja lopetettava toisen elatus. Rajansa kaikella. Elä ole hyväksikäytettävä enempää. Elä välitä jos uutta maksunaista tilallesi etsii, se on narsistista käytöstä että siipeilee eikä vastuuta ota mistään. Mitä sellaisella "miehellä" tekee? Elä anna yhtään enempää varastaa itseltäsi eläkä siedä moista "käytöstä".
    Jotakin apua on saatavilla peliongelmaan mutta elä itseäsi sillä kuluta ja tukihenkilöksi ala. Korkeintaan vihjaa siitä. Sun on nyt aiheutuneet sotkut saatava järjestykseen ja unohdettava tyyppi kerran vain harmia hänestä. Voimia.


  • Anonyymi

   Mies putsaa sinut persaukiseksi ja sinä vain koet rakastavasi häntä. Herää!

  • Anonyymi

   Ei ole hulluudella rajoja!

  • Anonyymi

   Voi tuota rakkauden määrää.Olet liian kiltti.Kait hänessä on paljon hyvää kun kerta rakastat häntä?

   • Anonyymi

    Ettei vaan äijä teeskentelisi että voi hyötyä?


  • Anonyymi

   Pelasta itsesi ja elämäsi! Mies on jo tuhonnut niin paljon, hän ei sinusta välitä tippaakaan muuten kuin raha-automaattina. Ihan sama, onko pelihimo sairaus vai huono tapa, se vie tuhoon. Sellaista miestä vielä rakastat, hulluko olet?!?! Kuinka paljon miehen pitää vielä sinun elämää tuhota, että ymmärrät eron olevan välttämätön? Sattuu, sattuuhan se, että olet erehtynyt todella raskaasti.

   Nyt loppu suhteelle ja heti! Pelasta itsesi ja elämäsi! Luottotietojen menetys ja ulosotto on jo lähellä. Mies ei siitä välitä. Välitätkö sinä?

  • Anonyymi

   Jos on mies luvannut maksaa lainaamassa rahat, ne pitää myös maksaa takaisin. Älä lainaa enää, oli syy mikä hyvänsä! Suosittelisin ottamaan yhteyttä virkavaltaa, hän on hyväksi käyttäjä. Olet ollut liian kiltti, nyt on takaisin maksun aika!!!

  • Anonyymi

   Peliriippuvuus on hyvin kokonaisvaltainen ja vaikea sairaus. Käyttäytymismalliltaan lähes samanlainen kuin päihderiippuvuus. Se, mitä sinun täytyy läheisenä tehdä on lopettaa mahdollistaminen ja ohjata hänet hoitoon. Riippuvuus ohjaa miehesi käyttäytymis- ja ajatusmaailmaa ja hän ei kykene ajattelemaan asioita järkevästi. Siellä riippuvaisen persoonan takana on varmasti aivan eri ihminen, jota hän ei itsekään huomaa. Puhun täysin omasta kokemuksesta. Olen toiminut aivan samalla tavalla. Hommannut rahaa pelaamiseen keinolla millä hyvänsä, valehtelulla, rikoksilla ja keinottelemalla kaikin mahdollisin tavoin. Olen uhriutunut ja syyllistänyt aina puolisoani omista teoista ja itse aiheuttamastani pahasta olosta. Elin täysin valheellisessa maailmassa uskoen myös itse omiin valheisiin ja ennenkaikkea uskoin siihen isoon voittoon jolla saan elämäni pelastettua. Tosiasiassa mikään rahasumma ei olisi pelastanut vaan päinvastoin ruokkinut riippuvuutta lisää. Riippuvuuteni vaikutti ihan jokaiseen osa-alueeseen minun elämässä ja ajoi minut lopulta yrittämään itsemurhaa. Tänään olen kiitollinen että en onnistunut vaan pääsin minnesota-malliseen hoitoon, jossa sain ymmärryksen sairaudestani joka minua ohjasi. Saan elää rehellistä ja onnellista elämää ilman riippuvuuden pakonomaisuutta.

   Mikäli miehesi ei suostu hakemaan apua niin hae apua itsellesi ja pelasta itsesi siltä, ettet sairastu enempää. Riippuvainen sairastuttaa myös läheiset etenevällä sairaudella ja omalla toiminnallaan.

   • Anonyymi

    Kyllä juuri tästä on kyse. Käypä kurkkaamassa Pelirajaton.fi -sivua, siellä on pelurin läheisille asiaa. Kyseessä on toiminnallinen riippuvuus joka on sairaus. Sivustolla on ihan samanlaisia tarinoita pelurin läheisten kertomina. Nyt vain rahahanat kiinni. Hae apua itsellesi äläkä mahdollista pelaamista. Sitä mies ei pysty lopettamaan omin voimin. VertaistukePäihdelinkin sivuilta. Siellä pelaajille ja läheisille vertaistukea.


  • Anonyymi

   Mies on putsari korkkaa naisen perseaukiseksi jos aloitus on totta ja nimeäisin sällin nuohousmestari Rambo Kalakorpi.

   • Anonyymi

    Kyll maar ottajia löytyy jos vain löytyy antajia tuumas KäpyAntti jo Ikäneito kaartiin päässeelle tyttärellensä


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Antti Hulkon taidot eivät riittäneet

   Hesarin juttua Hanoi Rocksin konsertista: "Rockbiiseissä hänen ikuinen tapansa venyttää kieliä hieman summittaisesti tuo vain hyvää punkmaista rosoa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   3412
  2. Venäläislehti: Yli 260 000 miestä on lähtenyt venäjältä

   liikekannallepanon jälkeen. FSB raportoi, että 261 000 miestä lähti maasta keskiviikon ja lauantain välisenä aikana. Mahtaa olla vaikea löytää niitä
   Maailman menoa
   210
   2259
  3. Millainen on liian erikoinen nainen?

   Kysymys otsikossa. Mikä aiheuttaa sen, ettei kelpaisi kumppaniksi.
   Ikävä
   67
   1634
  4. Ymmärtääkö kaikki , että ydinsota on seuraava vaihe.

   Näin.. Ei ole mitään " Ukrainan sotaa " , jonka voisi rajata vain tuonne maantieteelliselle alueelle. Tähän sotaan ei tulla myöskään saamaan mitään
   Maailman menoa
   241
   1597
  5. Voiko kirjoituksen perusteella rakastua?

   Haluaisin tietää mitä mietitte, voiko toiseen rakastua pelkän kirjoitustavan perusteella? Tietämättä toisen ulkonäköä?
   Ikävä
   101
   1229
  6. Ajattelen sua joka ainoa päivä

   kaikesta huolimatta, kaikesta sattuneesta huolimatta. Minua tietyllä tavalla pelottaa nähdä sua, koska ei olla tavattu pitkästä aikaa enkä tiedä laink
   Tunteet
   27
   1189
  7. Kun viimeksi näin sinut nainen

   Näytti vartalosi taas yhtä kuumottavalta kuin kaikilla muilla kerroilla kun olemme olleet tekemisissä. Oletko valmis tapaamaan siinä paikassa?
   Ikävä
   32
   1184
  8. Ex-huippumalli, juontaja Anne Kukkohovi paljastaa: "Olen tosi röyhkeä ja päivän päätteeksi..."

   Anne Kukkohovi on juontanut Koko Suomi -leipoo -ohjelmaa ammattimaisesti jo vuosia. Kansainvälisen uran tehnyt ex-huippumalli tunnustaa itsekin hämmäs
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   1153
  9. Annathan vielä kerran anteeksi?

   Saisin rauhan. Tunnen liian vahvasti eri tunteita ja en osaa hillitä niitä tietyssä mielentilassa. Kyllä varmaan tiedät. Ei se silti tietenkään oikeut
   Ikävä
   60
   1091
  Aihe