Miten koronasta saatiin mielikuvaltaan pelottava, "kaikille vaarallinen" tauti?

Niinkin yksinkertaisesti kuin kierrättämällä julkisessa informaatiossa (uutiset, some, viranomaiset, politiikot...) toistuvasti ja voimakkaasti lähes yksinomaan vakavia tapauksia, sairaalahoidon tilanteita, viruksen vaikutuksia lähinnä silloin, kun immuunisuoja on ennestään heikentynyt, sekä kuolemantapauksia. Tietenkin taudista tulee juuri näin kamala. Näin yksinkertaisesti jatkuvasti toistettavalla suggeroivalla informaatiolla voidaan ohjelmoida ihmisten "todellisuuskuvaa" halutunlaiseksi. Huolestuttavaa, eikö?

Eikä siinä kaikki. Covid19-massatapahtumassa selkeitä esiinnousseita ilmiöitä ovat olleet myös häpeän ja leimautumisen pelko, kuin myös jopa työpaikkansa ja ystäväpiirinsä menettämisen pelko, mikäli toimii vastoin ohjelmoitua "totuutta" (tauti on kaikille vaarallinen, kaikkien on otettava rokote, hyvät ja lainkuuliaiset ihmiset ottavat rokotteen, rokottamattomat ovat rikollismielistä pohjasakkaa ja salalittohörhöjä, jotka uhkaavat kaikkien terveyttä..." jne.). Tällaista järkyttävää oirekirjoa ei ole ikinä ennen nähty minkään taudin yhteydessä. Toiset sairastuu vain koronaan, toiset sekä koronaan että Covid19-psykoosiin.

Mutta miksi koronasta on tehty tällainen historian kummallisin massatapahtuma? Miksi ei ole kerrottu asioista avoimesti ja rehellisesti? Eihän se ihme ole, että tämä on saanut myös salaliittoteoreetikot triggeröitymään ja julkaisemaan mitä ihmeellisimpiä ja kuvitteellisimpia tarinoita. Eivät ehkä ole ymmärtäneet, miten niitä tarinoitakin on käytetty hyväksi sen ainoan oikean "totuuden" eduksi.

35

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No me ihmiset ollaan toistuvasti jonkin uuden edessä. Koronaan kuoleminen ei ole kaunista. Todettiin, että kyseessä on virus ja aloitettiin kehittämään rokotetta. Valitettavasti tauti levisi nykymaailmassa nopeammin ja kehitti variantteja ennen rokotteiden tehon vaikutusta. Tiedämmehän kaikki, että rokotteilla pyritään laumasuojaan. Kun kaikki on rokotettu, tauti ei leviä?

      Ei varmaan ainoa haaste tulevaisuudessa, ilmastonmuutos tuo myös uusia tauteja, tuhoaa joitain lajeja, joilla on ratkaiseva merkitys kasvien elämässä. Mutta näillä mennään ja parhaamme yritetään!

      • Anonyymi

        Koronarokote EI estä tartintaa, ei levittämistä. Rokotetut sairastuu, ja tartuttaa.
        Mikä hyöty rokotteesta on?
        Kun se EI estä saamasta koronaa, eikä sen tartuttamista muihin.

        Töissä, hoitoalalla. Korona tuli kaikille, joiden lähellä oli ollut positiivinen henkilö. Positiivinentartuttava henkilö tartutti, vaikka oli rokotettu 2-3 kin kertaa.
        Ja kaikki tarttuneet, rokotetut ja rokottamattomat sairastuivat. Maskeja käytettiin kaikki.

        Rokotteet 2-3, eivät töissä estäneet tartuntoja, ei myöskään maskin käyttö. Kirurkiset maskit kyseessä.

        Hyöty rokotteista, ja maskeista 0.Pelkkää silmälumetta, ja ihmisten hengittämisen hankaloittamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koronarokote EI estä tartintaa, ei levittämistä. Rokotetut sairastuu, ja tartuttaa.
        Mikä hyöty rokotteesta on?
        Kun se EI estä saamasta koronaa, eikä sen tartuttamista muihin.

        Töissä, hoitoalalla. Korona tuli kaikille, joiden lähellä oli ollut positiivinen henkilö. Positiivinentartuttava henkilö tartutti, vaikka oli rokotettu 2-3 kin kertaa.
        Ja kaikki tarttuneet, rokotetut ja rokottamattomat sairastuivat. Maskeja käytettiin kaikki.

        Rokotteet 2-3, eivät töissä estäneet tartuntoja, ei myöskään maskin käyttö. Kirurkiset maskit kyseessä.

        Hyöty rokotteista, ja maskeista 0.Pelkkää silmälumetta, ja ihmisten hengittämisen hankaloittamista.

        Hoitoalalla oleva henkilö joka ei osaa kirjoittaa suomen kieltä? Jepjep.


      • Yleispätevästä virustietoudesta yms. löytyy varmasti mukavanshokeeraavia yksityiskohtia, mutta kannattaa kuitenkin mennä käytännön tasolle, jossa se todellisuuskin on. Täällä reaalielämässä korona on esiintynyt melkoisen lievänä tautina lähes kaikille. Mutta kun tästä enemmistöstä on päätetty vaieta, niin tietenkin se pitää taudinkuvan liioitellun vakavana, "isorokkona".

        PS: PCR-testin on todettu olevan liian herkkä ja vaatien huolelliset ja tarkat testausolosuhteet. Sen tiedetään tunnistavan jopa vanhojen muidenkin koronavirusten jäänteitä, sekä jo aikaa sitten sairastetun koronan. Millaisen virhemarginaalin tämä voi aiheuttaa? Jos vääriä positiivisia on paljon, sillä voidaan perustella mm. ennätyksellisiä kuolemia. Jos taas ei olisi vääriä positiivisia, ennätykselliset kuolemat joutuisi mielenkiintoiseen valoon. Suuren tartuntamäärän perusteella voidaan myös esittää väite, ettei epidemia ole ohi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoitoalalla oleva henkilö joka ei osaa kirjoittaa suomen kieltä? Jepjep.

        Aivan ymmärrettävästi kirjoitettu... sormi vain osunut viereiseen näppäimeen. Ja hän on oikeassa tässä asiassa hyöty täysi 0.


    • Anonyymi

      Miksi suomessa on niin naiveja ja typeriä poliitikkoja?

      Järjettömiä miljardeja syytämässä kokoajan milloin minnekin. Täysiä pölvästejä. Laskutaidottomia idiootteja suorastaan.
      Tämä on kyllä yksi hölmölandia koko suomi.
      Kansa köyhtyy ja köyhtyy, kun apukoulutasoiset päättäjämme tekevät ”diilejänsä” meidän kaikkien tappioksemme.
      Huh, huh!
      Siksi koska ihmisten tyhmänäpitäminen on osa kestävän kehityksen agendaa.

      • Jos Suomi olisi demokraattinen suvereeni valtio, joka päättää itse omista asioistaan, niin silloin miljardipolitiikka kohdistuisi oman maan pärjäämiseen ja hyvinvointiin. 1995 Suomi vietiin enemmistön äänillä (kuulemma) itsehallinnottoman provinssin asemaan, jossa mennään ulkopuolisen valtajärjestelmän lakien ja toimien mukaisesti. Siksi täällä toimitaan pakotettuna, vaikka se sotisikin omaa moraalia vastaan ja olisi kansalle vahingollista, joskin löytyy myös "hyviä diilejä" tekeviä takinkääntäjäpersoonia, joiden sydämessä ei ole enää arvoja, kuten "suomalainen", "kotimainen", "isänmaallinen" jne. Suossa ollaan, mutta sattuneesta syystä sitä nimitetään populistisesti "Suomen eduksi".


      • Anonyymi

        New Recet... Nuoret johtajat.

        Päättäjät on pelkkiä Yhdysvaltojen ja eu n sätkynukkeja. Huomaa, eun kaikki vaateet menee läpi. Päättäjät muka pistää hanttiin, ja silti maksetaan, kalliistu. Kuten eu haluaa.

        Suomi = eu n lypsylehmä. Ja Päättäjät, sallivat sen. Ällöttävää, järkyttävää.


    • Anonyymi

      Tämä on ensimäinen näin suuren luokan suurien massojen harhautus ja aivopesuoperaatio kautta koko historian.

      • Anonyymi

        Pörssitalousjärjestelmä on paljon suurempi kusetus saada väki palvelemaan valtaeliittiä. Uskontoihin verrattavissa.


    • Anonyymi

      Ota banaani ja rauhoitu! Mä vastaan, niin sun ei tarvitse hysteerisesti hyppiä seinille salaliittoharhoissasi. Ota banaani ja rauhoitu!

      SARS-CoV-2 havaittiin Wuhanissa joulukuussa 2019. Tammikuussa 2020 kiinalaiset hämmästyttivät kaikki ankarilla koronanvastaisilla toimillaan; kaduilla kiersi suojapukuihin pukeutuneet desinfiointipartiot, kortteleita ja kokonaisia kaupunkeja asetettiin pakkokaranteeniin. Kuvat kiinalaisista sairaaloista levisivät maailmalle. Kiinalaiset ymmärsivät, että SARS-CoV-2 on uhka.

      Helmikuun 2. päivänä 2020 kirjoitin omaan blogiini: Huhut 2019-nCoV-koronaviruksen ympärillä ovat synkkiä, mutta ei heittäydytä hysteerisiksi ihan vielä.

      Helmikuussa koronavirus ei ollut levinnyt Aasiasta. Mika Salminen väitti uutisissa, että koronavirus ei leviä Eurooppaan tai ainakaan Suomeen. THL:n virallinen linja oli, että SARS-CoV-2 ei ole uhka eurooppalaisille tai amerikkalaisille.

      Maaliskuun 11. päivänä huomioin maailman uutiset ja Suomi24-palstan keskustelut kirjoittamalla: Kunpa Jeesus pian tulisi ja loppuisi tämän maailman kärsimys
      Tällaisia COVID-19-epidemian herättämiä toiveita olen viimeaikoina lukenut suomalaisilla ja ulkomaisilla keskustelupalstoilla.

      Maailmalta kantautuvien uutiseten vuoksi aloitin perjantaina 13.3.2020 koronapäiväkirjojen kirjoittamisen. Halusin kronologisen referenssin, johon voi myöhemmin palata. Perjantai 13. päivä taisi olla pandemian 72. päivä. Kaikki oli vielä hyvin pientä. Suomessa tartuntoja oli diagnosoitu 155. Mika Salmisen kanta muuttui; hän arveli, että 35 % suomalaisista voi saada tartunnan. Katsos banaani – uuden tiedon myötä vanhoja kantoja on päivitettävä.

      Tapahtumat etenivät nopeasti: Espanjan pääministeri julisti poikkeustilan.Tallink lopetti risteilylippujen myynnin Tukholman ja Tallinnan välillä. Viroon julistettiin hätätila. Viro päätti sulkea kaikki koulut maanantaista alkaen. Tšekki päätti sulkea rajat täysin. Belgia aloitti kriisitoimet. Emmanuel Macron ilmoitti torstaina ankarista toimista koronan taltuttamiseksi: näihin kuului mm. koulujen ja päiväkotien sulkeminen. Brasilian Jair Bolsonaron koronavirustesti antoi positiivisen tuloksen.

      Tartuntoja oli varmistunut koko maailmassa 134 511 (Kiinassa 80 813). Kuolleita oli koko maailmassa rekisteröity 5052 (Kiinassa 3176 ja USAssa 41). Ei mitään syytä huoleen – tavallinen flunssa.

      Mutta: Tammikuussa THL:n asiantuntijat kertoivat, että koronan leviäminen Suomeen on epätodennäköistä ja kyseessä ei ole erityisen tarttuva virus. Euroopan tartuntatautiviraston suomalaisasiantuntija Pasi Penttinen sanoi 13.2. Ylellä totuuden: tauti ei pysy Kiinan rajojen sisällä, syntyy etäpesäkkeitä ja maailmanlaajuisen pandemian julistaminen on lähellä.” Timo Paunonen /IS
      Tietoja koronan leviämisestä tuli kiihtyvään tahtiin: Yhdysvalloissa New York ja Los Angeles suljettiin julkisten tilojen, kuten ravintoloiden ja teattereiden osalta.Maanantaina 16.3. Suomessa tunnustettiin poikkeusolot. Taudin nopea leviäminen johti kriisiin Etelä-Koreassa, Italiassa ja Iranissa. Koko maailmassa oli vahvistunut 182 079 tapausta ja 7146 koronaan kuollutta.

      19.3.2020 THL:n mallinnuksen mukaan edessä voi olla 188 vaikeaa päivää. Ennusteen mukaan 42 % suomalaisista voi sairastua koronaviruksen aiheuttamaan hengityselinten sairauteen tulevien kuukausien aikana. Tautihuippu osuu näillä näkymin toukokuun puolivälin tuntumaan.

      Maailmalta tulevien tietojen perusteella tiedetään, että noin 10 % sairastuneista tarvitsee sairaalahoitoa ja jopa 5 % tehohoitoa.

      Imperial College Londonin analyysin mukaan Iso Britanniassa koronavirusepidemia voi ilman sosiaalisia rajoituksia aiheuttaa jopa 510 000 ihmisen kuoleman ja Yhdysvalloissa jopa 2,2 miljoonan ihmisen kuoleman. (Tänään: Yhdysvalloissa on kuollut koronaan 1 048 232 ja Britanniassa 181 580 ihmistä rokotuksista ja rajoituksista huolimatta.

      Facebook ja Twitter aloittivat koronauutisoinnin tiukan moderoinnin, jotta sosiaalisessa mediassa leviävän disinformaation määrä saadaan laskuun. Keskiviikon aikana Italiassa menehtyi 475 ihmistä koronavirukseen. Espanjan tilanne pahenee hyvin nopeasti. Kiinassa ankarat toimet kantavat nyt hedelmää. Keskiviikkona Kiinassa ei todettu yhtään uutta sairastumista.

      Hypätään ajassa: 23.4.2020 Britannian hallituksen terveysneuvonantajat arvioivat optimistisesti, että jos Iso-Britannian Covid-19 kuolemat jäävät epidemian kestäessä alle 20 000 ihmiseen, sitä voitaisiin pitää ”hyvänä tuloksena”.

      Nabarro korosti The Oberver -lehden haastattelussa, että rokotteen suhteen ei pidä olla liian luottavainen. Joihinkin viruksiin tai tarkemmin saman viruksen eri muunnoksiin on hänen mukaansa lähes mahdotonta kehittää yhtä turvallista ja tehokasta rokotetta. (Tätä pohdittiin siis jo huhtikuussa 2020.)
      Ihmisten on lähitulevaisuudessa varauduttava elämään jatkuvan virusuhan alla ja sopeuduttava viruksen olemassaoloon.

      • Anonyymi

        ”Vaikka Kiinaa voidaan perustellusti kritisoida epidemian peittelystä taudin alkuvaiheessa, tilanne olisi ollut paljon pahempi, jos SARS-CoV-2 olisi alkanut Afrikassa. Kansainvälisen yhteistyön ja köyhimpien maiden terveydenhuoltojärjestelmien tukemisen on oltava ensisijainen tavoite. Meidän on opittava, että pärjäämme seuraavalla kerralla!”
        Tutkijoiden uuden laskelman pohjalta arvioitiin, että laumasuojan saavuttaminen edellyttäisi, että vähintään 82 % väestöstä saa immuniteetin joko infektion tai rokotuksen kautta. Alkuperäisessä tarttuvuusarviossa laskettiin, että laumasuoja saavutetaan jos 60 % väestöstä sairastaa Covid-19:ta tai saa rokotuksen. Ensimmäinen arvio oli liian optimistinen.(Nyt tiedetään, että laumasuojaa ei saavuteta).
        Huhtikuun 23. päivänä tartuntoja oli globaalisti 2 740 456 ja vahvistettuja kuolemantapauksia 192 223. Tänään 15.07.2022 vahvistettuja/viranomaisrekistereihin päätyneitä tartuntoja on vahvistettu 565 461 383 tapausta ja rekisteröityjä kuolemantapauksia 6 389 232 (FT arveli keväällä, että todellisuudessa kuolemantapauksia on jopa nelinkertainen määtä, koska tilastointi on heikkoa tai olematonta monissa kehittyvissä maissa.)

        TLDR: Koronapandemiaan herääminen oli hidasta, eikä Suomessa uskottu taudin yltävän tänne. Reagointi heijasteli maailmalta saatuja tietoja. Mika Salminen suhtautui aluksi Italian toimiin naureskellen, mutta vähitellen asenne muuttui. Nyt tiedetään, että korona ei häviä mihinkään. Siitä tuli pysyvä vieras. Endeemisenä virus aiheuttaa paikallisia (koviakin) epidemioita ja virusmuunnokset voivat altistaa vakaville infektioille ja edelleen asettaa terveydenhuollon kantokyvyn koetukselle.

        Hysteeriseksi ei tarvitse heittäytyä, mutta jokaisen kansalaisen velvollisuus on kantaa vastuunsa siitä, ettei vakavia tautiaaltoja puhkea. Laajasti väestössä leviävä tauti tulee taloudellisesti helvetin kalliiksi.

        Sairastin itse koronan varsin lievänä (pari saatanan vaikeeta päivää), ystäväni ja isäni puolestaan joutuivat sairaalaan. Useimmat tuttuni ovat sairastaneet lievän tautimuodon.

        Kaikki me sen jossain vaiheessa saamme, mutta aikaisemmista tiedoista poiketen, infektio ei takaa immuniteettia – ihminen voi sairastua uudestaan jo viikkojen sisällä edellisestä infektiosta. Pitkää tautimuotoa ei tule väheksyä. Me emme vielä tiedä millainen vaikutus koronan sairastamisella on autoimmuunitauti- ja syöpäriskiin; monet virukset ovat onkogeenisiä kasvainviruksia, jotka altistavat syöpien kehitykselle. Infektioiden yhteys autoimmuunitautien kehittymiseen on myös vahvasti dokumentoitu.

        Espanjantauti tappoi 40-100 miljoonaa ihmistä neljässä aallossa. Siihen sairastui kolmannes kaikista maailman ihmisistä. SARS-CoV-2 ei ole vielä sillä tasolla, mutta tehokkaasti immuniteettia kiertävä vakavan infektion aiheuttama virusmuunnos on aina mahdollinen.


      • Anonyymi

        Onko? Toisten salaliittoteoreetikkojen mukaan mitään koronaa ei ole olemassa! Kumpi nyt on totta: koronavirus on järjestetty operaatio vai viruksia ei ole olemassa? Molempia olette väittäneet.


      • Anonyymi

        Mistä Bill Gates tiesi pandemian tulevan?


        Miksi Ukrainan biolabroissa tutkittiin ennen korona, koronavirusta?


        Miksi Yhdysvallat eivät löytäneet viruksen alkulähdettä, vain että Wuhanin torilta. Sinne loppui heidän mielenkiinto jäljityksestä, tahallistako?

        Isorokko rokotteita pidetään varalle, jos isorokkoa käytetään bioaseena. Onko korona bioase?

        Miksi rokotetutkimustulokset julkaistaan vasta 55 vuoden päästä?
        Silloinko vasta tutkimus valmistuu miten rokotetuille kävi jne?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ”Vaikka Kiinaa voidaan perustellusti kritisoida epidemian peittelystä taudin alkuvaiheessa, tilanne olisi ollut paljon pahempi, jos SARS-CoV-2 olisi alkanut Afrikassa. Kansainvälisen yhteistyön ja köyhimpien maiden terveydenhuoltojärjestelmien tukemisen on oltava ensisijainen tavoite. Meidän on opittava, että pärjäämme seuraavalla kerralla!”
        Tutkijoiden uuden laskelman pohjalta arvioitiin, että laumasuojan saavuttaminen edellyttäisi, että vähintään 82 % väestöstä saa immuniteetin joko infektion tai rokotuksen kautta. Alkuperäisessä tarttuvuusarviossa laskettiin, että laumasuoja saavutetaan jos 60 % väestöstä sairastaa Covid-19:ta tai saa rokotuksen. Ensimmäinen arvio oli liian optimistinen.(Nyt tiedetään, että laumasuojaa ei saavuteta).
        Huhtikuun 23. päivänä tartuntoja oli globaalisti 2 740 456 ja vahvistettuja kuolemantapauksia 192 223. Tänään 15.07.2022 vahvistettuja/viranomaisrekistereihin päätyneitä tartuntoja on vahvistettu 565 461 383 tapausta ja rekisteröityjä kuolemantapauksia 6 389 232 (FT arveli keväällä, että todellisuudessa kuolemantapauksia on jopa nelinkertainen määtä, koska tilastointi on heikkoa tai olematonta monissa kehittyvissä maissa.)

        TLDR: Koronapandemiaan herääminen oli hidasta, eikä Suomessa uskottu taudin yltävän tänne. Reagointi heijasteli maailmalta saatuja tietoja. Mika Salminen suhtautui aluksi Italian toimiin naureskellen, mutta vähitellen asenne muuttui. Nyt tiedetään, että korona ei häviä mihinkään. Siitä tuli pysyvä vieras. Endeemisenä virus aiheuttaa paikallisia (koviakin) epidemioita ja virusmuunnokset voivat altistaa vakaville infektioille ja edelleen asettaa terveydenhuollon kantokyvyn koetukselle.

        Hysteeriseksi ei tarvitse heittäytyä, mutta jokaisen kansalaisen velvollisuus on kantaa vastuunsa siitä, ettei vakavia tautiaaltoja puhkea. Laajasti väestössä leviävä tauti tulee taloudellisesti helvetin kalliiksi.

        Sairastin itse koronan varsin lievänä (pari saatanan vaikeeta päivää), ystäväni ja isäni puolestaan joutuivat sairaalaan. Useimmat tuttuni ovat sairastaneet lievän tautimuodon.

        Kaikki me sen jossain vaiheessa saamme, mutta aikaisemmista tiedoista poiketen, infektio ei takaa immuniteettia – ihminen voi sairastua uudestaan jo viikkojen sisällä edellisestä infektiosta. Pitkää tautimuotoa ei tule väheksyä. Me emme vielä tiedä millainen vaikutus koronan sairastamisella on autoimmuunitauti- ja syöpäriskiin; monet virukset ovat onkogeenisiä kasvainviruksia, jotka altistavat syöpien kehitykselle. Infektioiden yhteys autoimmuunitautien kehittymiseen on myös vahvasti dokumentoitu.

        Espanjantauti tappoi 40-100 miljoonaa ihmistä neljässä aallossa. Siihen sairastui kolmannes kaikista maailman ihmisistä. SARS-CoV-2 ei ole vielä sillä tasolla, mutta tehokkaasti immuniteettia kiertävä vakavan infektion aiheuttama virusmuunnos on aina mahdollinen.

        Laumasuojaa ei tule, ei piikeil, ei sairastaen.

        Itsellä ollut korona 2 kertaa. Lievempi, kuin normaali flunssa.
        Rokotetta en ota, en hyödy siitä mielestäni yhtään.
        Lisäksi, rokotetutkimustulokset tulevat 55 vuoden päästä. Täytyy odottaa niitä, ennen piikitykseen lähtöä. En ota sikaa säkissä hosuen😅


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko? Toisten salaliittoteoreetikkojen mukaan mitään koronaa ei ole olemassa! Kumpi nyt on totta: koronavirus on järjestetty operaatio vai viruksia ei ole olemassa? Molempia olette väittäneet.

        Bioase se kai on, jolla ihnisiä kuritetaan åiikityksille, maskipakkoon ja rajoituksiin joista kaikista enemmän haittaa kuin hyötyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä Bill Gates tiesi pandemian tulevan?


        Miksi Ukrainan biolabroissa tutkittiin ennen korona, koronavirusta?


        Miksi Yhdysvallat eivät löytäneet viruksen alkulähdettä, vain että Wuhanin torilta. Sinne loppui heidän mielenkiinto jäljityksestä, tahallistako?

        Isorokko rokotteita pidetään varalle, jos isorokkoa käytetään bioaseena. Onko korona bioase?

        Miksi rokotetutkimustulokset julkaistaan vasta 55 vuoden päästä?
        Silloinko vasta tutkimus valmistuu miten rokotetuille kävi jne?

        "Miksi Ukrainan biolabroissa tutkittiin ennen korona, koronavirusta? "

        Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen Ukrainaan jäi valtavasti joukkotuhoaseita: ydinaseita, kemiallisia aseita, biologisia aseita. Niiden pelättiin päätyvän vääriin käsiin ja terroristeille. Tällaisten aseiden hävittäminen ja neutralointi edellyttää asiantuntijoita ja pätevät laboratorio-olot. 1990-luvulla USA, Venäjä, Ukraina ja joukko muita valtioita sopi näiden aseiden hävittämisestä. Sitä varten perustettiin fasiliteetit, joissa aseet voidaan turvallisesti neutraloida. Venäjä osallistui tähän ainakin vuoteen 2014 asti. Biolabrat eivät olleet mikään salainen projekti, vaan hallittu ja useiden valtioiden kontrolloima aseistariisuntaan tähtäävä projekti, jota Yhdysvallat johti. Ydinaseista osa neutraloitiin ja suurimman osan Ukraina luovutti Venäjälle 1994 ja sai vastineeksi Venäjältä turvatakuut (joista Venäjä ei pitänyt kiinni).

        "Miksi rokotetutkimustulokset julkaistaan vasta 55 vuoden päästä? "

        Tämä on huijaus, mutta se on saanut näkyvyyttä salaliittopalstoilla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko? Toisten salaliittoteoreetikkojen mukaan mitään koronaa ei ole olemassa! Kumpi nyt on totta: koronavirus on järjestetty operaatio vai viruksia ei ole olemassa? Molempia olette väittäneet.

        Covid-lahkon suunnalta on tullut uskottelua, että korona on jopa yhtä vakava tauti kuin isorokko. Jotkut on vertaillut sitä jopa ebolaan. Yleisin väittämä lienee se, että korona on kaikille vaarallinen ilman rokotesuojaa ja jos ei ota rokotetta, on rikollismielinen salkkari, joka uhkaa rokotettujen terveyttä. Yrittivät vielä sitäkin uskotella, että koronapassi ehkäisee taudin leviämistä.


    • Anonyymi

      Varmaa siksi, että siihen on niin moni kuollut ja jossain vaiheessa ruumiskontit ja roviot joissa poltettiin korona ruumita oli uutisissa.

    • Anonyymi

      Rokotetut tuttavat sairastuvat ns.koronaan toistuvasti...

    • Anonyymi

      Jaaa-a, yhtään rokotetta en ole ottanut vieläkään enkä ainakaan tietääkseni ole koronaa sairastanut. Ens pandemian kohdalla en taida lukea edes uutisia, ihan turha juttu.

    • Anonyymi

      Miten Suomi saatiin tekemään itsemurha liittymällä Natoon.

    • Anonyymi

      Hienoo jorinaa, et oo harkinnu Stand Up
      uraa?

      • Nukkuisit edes joskus. Päähän sulla leviää, kun istut ruudun ääressä koko yön.


    • Anonyymi

      Tieliikenne pitäisi julistaa "kaikki tappavaksi" ja kieltää,

      • Anonyymi

        Tieliikenteessä on turvavyöpakko.

        Koronatatunnat estävä FFP2-suojainkin julistettava pakolliseksi aina kun kolmen metrin turvaväliä ei voi pitää,


    • Anonyymi

      Mä syötän ne kissat ja koirat susille.

    • Anonyymi

      Erittäin hyvä aloitus. Asia on juuri näin

      • Anonyymi

        Eikä kaalisopassa ole edelleenkään suolaa.


    • Anonyymi

      Joseph Goebbelsin sanoin ”Kun valhetta toistetaan riittävän monta kertaa, se muuttuu totuudeksi”.

    • Anonyymi

      Kristallipuolueen aasintuntijat tietävät ettei koronaa ole ollenkaan.

    • Anonyymi

      Kaikkien aikojen suurin rikos ihmiskuntaa vastaan

      Saksalainen MEP Christine Anderson (AfD) on tullut tunnetuksi rohkeista korona-agendaa ja EU:n diktatuuri ja liittovaltiokehitystä vastustavista puheenvuoroistaan. Tällä videolla hän pukee ytimekkäästi sanoiksi kaiken sen ennätyssuuren karmeuden, mistä tässä globaalissa koronarokotekampanjassa on ollut todellisuudessa kyse:

      ”Olen melko varma siitä, että tämä rokotekampanja tullaan muistamaan kaikkein suurimpana skandaalina lääketieteen historiassa. Ja sen lisäksi tämä tullaan vielä tuntemaan kaikkien aikojen suurimpana rikoksena ihmiskuntaa vastaan. Tästä tässä on kyse, hyvät naiset ja herrat.”

    • Anonyymi

      nyt sanna päivitti toimittajat robakannanlähettiläiset.

    • Anonyymi

      Ei voi kukaan olla noin yksikertainen, ettei ole huomannut, mitä korona on tehnyt maailmassa ja taas pukkaa uusia variantteja.

      Ne jotka ovat sairastuneet lievästikin, ovat saaneet kognitiivisia ja neurologisia vaurioita elimistöönsä ja kun kohta tarttuu koko ihmiskuntaan ne uudet versiot, niin yhä hullummaksi ja vihaisemmiksi ihmiset muuttuvat. Mitä useamman koronan sairastaa, sitä pahemmaksi oireet muuttuvat, koska viruksia jää jonkun verran elimistöön.

      Tämä on oikeasti perkeleenmoinen tauti, mutta on kusipellejen mielikuvitusta, että siitä olisi tehty jotain ylivaarallista eli denialistit ovat eniten peloissaan, eikä ihmekään kun pelkäävät rokotettakin.

    • Anonyymi

      3 kanava on paras kauhunlevittäjä.

      Korona aloitus , ihmiset kuolee kävellessä ja kadut autioina jossa kulkee vain desinfiointiautoja , kuvissa arkkukasoja ja vain avaruuspukuisia henkilöitä.


      Näilläkö yritettiin myötävaikuttaa ettei synny paniikkia..........vain kiltti ja uskovainen on syönyt kuivan sillin .

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      106
      1570
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1062
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1039
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      153
      829
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      82
      742
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      699
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      640
    8. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      636
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      34
      634
    10. Ihan yleisesti

      Mitä kautta sun pöksyihin pääsee? Pitääkö luvata kuut taivaalta vai riittääkö jokin muu arkisempi asia?
      Ikävä
      42
      605
    Aihe