Rukoiletteko?

Anonyymi

Miksi ihmeessä ihmiset jaksavat rukoilla, rukoilla ei pidä. Se on ehdottomasti kiellettyä. Siinä vaiheessa, kun ihminen ylittää tietyn Hengellisen tietoisuuden rajan hän ymmärtää, että hänen ei pidä rukoilla.

Jumala ei vastaa rukouksiin. Oikeastaan kaikkiin rukouksiin vastaa paholainen niihinkin jotka tehdään Jeesuksen nimissä vastaa todellisuudessa paholainen. Unohtakaa rukoilu ja ksekittykää hankkimaan hyvänne itse. Ihmisen käytös on ääliömäistä mikäli hän rukoilee mannaansa ja muuta hyväänsä Jumalalta. Jos rukoilet pyydä toiselta ihmiseltä älä Jumalalta, jumalalla ei ole aikaa täyttää sinun toiveitasi vaan tärkeämpää tekemistä pitääkseen maailman pystyssä.

10

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä rukoilen jokaisena päivänä, koska minä turvaan Jumalaan, tässä pahassa ja turvattomassa maailmassa, jossa moni ihminen pettää.

    • Anonyymi

      Minulle on vastattu rukouspyyntöön, kyllä vastaus aikanaan tulee, ja se, joka pahaa etsii, niin sille se tulee

    • Anonyymi

      Apostolien teot 17:26,27 Paavalin sanat areiopagilla kertoo meille että voimme löytää Jumalan jos sitä todella yritämme

      "Hän teki yhdestä ihmisestä kaikki kansat ja asetti heidät asumaan koko maan pinnalle. Hän sääti määräajat ja ihmisten asuma-alueiden rajat, niin että he etsisivät Jumalaa, jopa hapuilisivat häntä, ja tosiaan löytäisivät hänet, vaikkakaan hän ei ole kaukana kenestäkään meistä."

      Jeesushan sanoi myös Matteuksen 7:7,8

      "Etsikää hellittämättä, niin te löydätte. Kolkuttakaa lakkaamatta, niin teille avataan. Jokainen pyytävä saa, jokainen etsivä löytää, ja jokaiselle kolkuttavalle avataan."

      Jos rukoilee Jumalalta apua että löytäisi hänet ja tarkoittaa mitä sanoo, Jumalan tahto on että senkaltaiset voisivat löytää hänet.

    • Anonyymi

      "Vaan sinä, kun RUKOILET, mene kammioosi ja sulje ovesi ja RUKOILE Isääsi, joka on
      salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle"
      Matt; 6: 6

      niin sanoo Jeesus Raamatussa.

      • Anonyymi

        Tuon edellä kielletään julkinen rukoilu monisanaissti sekä tyhjän hokeminen. Jos rukoilet julkisesti ei Jumala sinua kuule.

        Siten aina kun seurakunnissa rukoillaan ääneen, kerrotaan sitä ja tätä muka Jumalalle, tulee paha olo siitä että noin ei pidä tehdä ja tuo on juuri sitä minkä Jeesus kielsi tekemästä.

        Mutta viisautta taasen luvataan auliisti ihmiselle antaa kun rukoilee sitä uskoen eikä kelvottomasti. Ja se kannattaa, Viisaudesta on monesti paljon enemmän hyötyä kuin mistään käytännön asiasta, joka kuitenkin katoaa. Jokaiseen rukoukseen tulisi liittää pyyntö viisautta ja jättää muut turhat monisanaisuudet pois.


    • Anonyymi

      rukoushan perustuu siihen , että joku ihminen kuulee sen ja tekee asian hyväksi jotain 🤣

    • Anonyymi

      Miksi olet sitä mieltä, että meidän ei tulisi rukoilla? Rukoushan on yhteyden etsimistä Isään Poikaan ja Pyhään Henkeen. Eli mikä on sellainen "valaistuminen" jonka johdosta rukouksesta tuli mielestäni tarpeetonta? Tuskin ainakaan Jeesuksen antama ajatus, sillä Hän jos joku käytti aikaansa nimenomaan rukoillen erityisesti koetusten edessä ja vetäytyen yksinäisyyteen anoessaan Isältään Hänen tahtonsa toteutumista. Mikä ihmeen pointti tällaisellakin aloituksella oikeasti oli?

    • Anonyymi

      Jeesuksen ohje rukoilemiseen tuntuu tosiaan kovalta kun Hän sanoo että älkää rukoilko ääneen ja kovasanaisesti että teitä muka sen mukaan kuullaan. Hän moitti sillä fariseuksia ja ehkä tarkoituksellakin ärsytti heitä kun he koko ajan vaanivat viettääkö Jeesus sapattia ja mitä oikein puhui. Hän niin iski heitä tavallaan yvön alle moittimalla heidän ulkokultaista uskonnollisuuttaan rukoilla muiden edessä ääneen Jumalaa ja tekeytyä niin kovin hurskaiksi.

      Muutoinhan Raamatussa kehoitetaan rukoilemaan ja luvataan vielä kaiken lisäksi että Jumala kuulee rukoukset. Kaiken lisäksi sitä viisautta, mikä on vaikeasti annettava suurre luuvataan kun vain anotaan uskossa. Ei vain huvin vuoksi että jos Jumala nyt vähän vielä viisauttakin antaisi jos sattuu muistamaan. Vain rukous, jossa on usko mukana tulee kuulluksi. Ei sellainen, jossa anotaan jotain kuluttaakseen sen vain himoissaan.

    • Anonyymi

      Jeesuksen kova puheet fariseuksille ymmärtää kun tietää sen tilanteen missä ne ovat puhuttu. Fariseukset ovat kytänneet Jeesusta viettääkö sapattia, miten sasivat Hänet sanoistaan ansaan, niin Jeesus veti heitä vastapalloon kritisoimalla heidän omaa tekopyhyyttään siitä että rukoilevat muiden nähden ääneen pitkiä rukouksia. Rukoilevat ehkä muidenkin puolesta, kiittävät ja sinänsä ehkä muodollisesti oikein, mutta siinä oli siten ripaus tekopyhyyttä että Jeesus ei pitänyt siitä ja antoi ohjeen rukoilla yksin omassa kammiossaan, niin silloin Jumala kuulee. Ei jos muiden nähden pyrkii olemaan oikein Jumalan mies.

      Vähän kiusallinen neuvo nykyaikaankin.

    • Anonyymi

      Kyllä minua on kuultu. Taas sain lisää uskoa kun pyysin. Pyysin ymmärrystä ja sitäkin sain. Pyysin rohkeutta ja sain rohkeutta. On yksittäisiä asioita joihin en vielä ole saanut vastausta, mutta luotan Jeesukseen, että hän ajallaan nekin hoitaa tavalla tai toisella. Ei niiden kanssa ole hoppua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1583
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1040
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      95
      937
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe