Erektiolääke ilman reseptiä?

Anonyymi

Haluaisin kokeilla naida pitkään. Seisoo kyllä, mutta en enää jaksa ensimmäisen varvin jälkeen uudestaan, tai siis pitää odotella pitkä aika, ennen kuin voi uudelleen.

Ennen en ottanut vehettä edes ulos, kun voi jo toiset varvit vetäistä. Nyt kun ikää 40 niin ei ihan samanlailla toimikkaan.

Eli löytyykö lääkettä netistä ilman lääkäri kontakteja? Ulkomailta? Mitä lääkettä suosittelette?

6

1285

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ka­­ikki mi­esten ha­­­usku­udet Suo­­me­­ssa löyt­­­yvät m­­­iesten luet­telo­­­sta 👉 http://4033444.com/G/4mFTO 👈

    • Anonyymi

      Huomaatte jokaisessa "Ketjusta on poistettu monia sääntöjenvastaista viestiä." eivät tarkoita sitä että joku keskustelija olisi kommentoinut tähän ketjuun niin monta kertaa ja sen olisi sitten joku toinen keskustelija ilmoittanut poistettavaksi, ja viestit olisivat poistuneet.

      Ei. Homma ei toimi noin yksinkertaisesti!

      Nuo poistetut viestit ovat bottien lähettämää mainosroskaa. Kun botti lähettää mainosviestin, palstaa valvova algoritmi, joka on myös botti eli ohjelmanpätkä, huomaa että mainosroskaa on tullut ja se poistaa sen kyseisen viestin silmänräpäyksessä!

      Käytännössä kyseinen viesti ei ehdi edes näkymään tällä palstalla, kun se on jo poistunut. Mutta, vaikka se ei näy palstalla, se kuitenkin lisää aina yhden luvun tuohon ketjusta poistettujen viestien lukumäärään.

      Nyt sinä tietysti terävänä henkilönä ihmettelet että miksi täällä kuitenkin on tuota mainosroskaa? Siksi että palstaa valvovat botti ei ole ihminen ja se ei pysty tunnistamaan kaikkea roskaa. Roska pystytään tunnistamaan sekä lähetyskohteesta, eli osoitteesta, tietyistä avainsanoista ja muusta vastaavasta selkeästi tunnistettavasta ominaisuudesta. Jos noita avainkohtia ei ole botin "tietoihin" lisätty, niin silloin ne pääsevät palstalle.

      Eli lyhyesti sanottuna, sinun avauksesi, jotka eivät ole novelleja, eivät ole herättäneet intohimoa puoleen eikä toiseen. Sen sijaan ainoa mitä noille sinun avauksille on nyt tehty, on se että ne on ilmoitettu poistettavaksi, koska sinä et A) Kirjoita novelleja ja B) Et keskustele.

      Sinun pitäisi xx- vuotiaana omata jo sen verran järkeä että ymmärrät tämän! Koska jos et sitä suostu ymmärtämään, se tulee tarkoittamaan sitä että toistuvien sääntörikkomusten vuoksi sinut tullaan bannaamaan tältä sivustolta lopullisesti ja kirjoittelusi loppuu tällä sivustolla siihen!"

      (Tällaisia viestejä "anonyymi" suomi24 sivujen "imagosta" huolissaan oleva botti-ukko/ trolli tai muu onneton...lähettelee eri sivuille kirjoittaneille!
      Nyt ennakoiden tulevaa saatte sen tässä myös! Siis ei liian asiallisia avauksia *A ja *B vaan toimintaa räiskettä ja rivoutta ja rikollista niitä säännöt sallii nyttemmin!)

    • Anonyymi

      Marinin venäläiset seksinuket!

    • Anonyymi

      Multa löytyis ylimääräisiä 36 tuntia vaikuttaviaTadafil 20mg..Ostettu reseptillä apteekista.voin myydä muutaman jos kiinnostaa.Itsellä ei ole tarvetta.
      [email protected]

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe