Kaipaan Jumalan rakkauden kokemista

Anonyymi

Miksi me olemme niin kylmiä toisiamme kohtaan? Haluaisin kokea Jumalan rakkautta omalle kohdalleni toisten ihmisten kautta mutta pelkään, etten saa sitä kokea koska me kaikki olemme niin kylmiä toisiamme kohtaan. Mikä avuksi?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vanha suomalainen sananlasku sanoo:

      "niin metsä vastaa kuin sinne huutaa"

    • Anonyymi

      Jos alat osoittamaan rakkautta sanoissasi ja teoissasi, huomaat että rakkaus lisääntyy sydämessäsi. Sinusta tulee sellaisen elävän veden lähde, josta Jeesus puhui, Joh.4:14

    • Anonyymi

      Mitä erinomaista siinä teemme jos rakastamme niitä, jotka meitä rakastavat sanoi muuan setä.

    • Anonyymi

      Uskon Raamatun sanaan "miten haluaisit muiden kohdella itseäsi, niin tee siten muille. Raamattu on täynnä tälläisiä uskomattoman viisaita ja toimivia neuvoja. Kaikissa on korostettu antamista. Aloittaja on hyvä ihminen. Itsekin halusin, että olisimme tosi lähimmäisiä kaikissa suhteissamme Nuoruudessani eräs tappelupukari tuli haastamaan riitaa aiheettomasti, käyden rinnuksiini kiinni. Olin vahva kokoisekseni ja tempaisin tämän korston hymyillen syliini ja nostin hänet pääni tasolle ja kysyin "eikö olisi parempi olla kavereita, kuin vedellä toisiaan turpiin, etenkin kun ei tiedä miksi.?"Pidin häntä vähän aikaa teräksisessä otteessa ja laskin hänet maahan. Sen jälkeen huomasin, että hän uskoi sanani. Sen jälkeen hän muutti käytöstään. Hän risti minut Herkuleeksi ja meistä tuli toisiamme kunnioittavia ystävyksiä. Olen huomannut, että Pyhä Henki antaa salaman nopean käytösmallin tukaliin tilanteisiin jouduttaessa. Pyydä tätä Jumalalta, se on Hänen tahtonsa mukainen rukous ja Hän vastaa sinulle parhaimmalla mahdollisella tavalla.

    • Anonyymi

      > Mikä avuksi?

      On sanonta, "niin metsä vastaa kuin sinne huutaa". Ehkä voisi toimia, jos itse rakastat muita niin kuin Jumala on rakastaa ihmisiä? :)

    • Anonyymi

      Setä tosiaan sanoi että jos rakastamme niitä, jotka meitä rakastavat, niin toimimme kuten pakanat eikä siinä ole mitään erinomaista. Tai jos rakastamme vain niitä, jotka meitä rakastavat, vaan tulisi rakastaa myös vihollisiaan ja niitä, jotka meitä vihaavat ja meitä herjaavat. Silloin olette täydellisä kuin taivaallinen Isä. Niin setä sanoi, mutta tietenkin siihen on vaikea uskoa ja haluaa toimia jotenkin muutoin.

    • Anonyymi

      Totuus ja rakkaus kulkevat käsi kädessä. Juuri TV:ssä mainostettiin polyamorista suhdetta. Eli huoritaan oikein porukalla. Myös homosuhteita nimitetään rakkaudeksi nykyisin.

      Ef. 4:15 vaan että me, totuutta noudattaen rakkaudessa, kaikin tavoin kasvaisimme häneen, joka on pää, Kristus,

      2. Tess. 2:10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

      2. Joh. 3 Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, on oleva meidän kanssamme, totuudessa ja rakkaudessa.

      Avaajan tilannetta ei selvitetty riittävän laajasti, jotta siihen voisi ottaa kantaa.
      Sen kuitenkin tiedän, että tämä keskustelupalsta ei pääosin edusta kristinuskoa, jumalattomien uloste ja pilkka värittävät koko palstan sisällön. Tämän palstan perusteella voi siis tehdä minkäänlaisia johtopäätöksiä eri herätysliikkeiden sisäisestä ilmapiiristä.

      Panettewlu ja valehtelu kiinnostaa. Jos nämä herätysliikkeet kiinnostaisivat, niin porukat tulisivat tutustumaan eri liikkeisiin henkilökohtaisesti.

      Avauksen aihe on oikea, piru tekee kaikkensa, että uskovilla olisi paha olla yksin ja paha olla yhdessä. Totuus on, että kyräilevässä (lakihenkisissä) liikkeessä kaikki liikkeen sisäisestä standardista poikkeavat henkilöt ovat epäluulojen alaisina ja kytättävinä.

    • Anonyymi

      Eihän kukaan edes unissaan voi kuvitella että täällä osattaisiin kirjoitella jotain ihmisen tunteista tai hengellisistä tuntemuksisa.. Siis niistä jotka koskettavat ihmistä, jotka ovat osa ihmisen sisintä. Siihen kun ei oikein riitä kirjailijoidenkaan taidot.

      Kyllä täytyy tyytyä latelemaan Raamatunjakeita ja tuomioita.

      Ja unohtaa se että olisi joku yhtymäkohta oikeaan elämään.

    • Anonyymi

      Eivät kaikki ole kylmiä toisia kohtaan. Sinun vain pitäisi löytää ihminen, jossa Jumalan rakkaus vaikuttaa. Tai etsiä Jumalan tuntemusta, niin tulet tietämään itse sen, mitä haluat tietää muilta.

    • Anonyymi

      Jumala pystyy antamaan meille rakkauden niitäkin ihmisiä kohtaan, jotka ovat mahdottomia. Voimme käyttäyty heitä kohtaan huomaavaisesti, kunnioittavasti ja rakastettavasti vaikka he eivät sitä ansaitse. Se on Jumalan teko, kun se tapahtuu täysin pyytettömästi ja kiitosta tai pakkiota odottamatta.

      Eihän meilä muutoin olisi ihmeellinen Jumala. Muutoin meillä olisi harhaoppisten Jumala, joka ei oikeasti ole olemassa, vaan jonka sanasta pitää vain väitellä ja syylistää muita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7185
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4202
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2105
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2029
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1649
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe