Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Karpolla olis taas asiaa ! ?

Anonyymi

Niin sitä vaan kysyn, että jos juuri sinä saisit karpolle nyt sanoa että teeppäs juuri tästä asiasta ja aiheesta juttu ! Niin mikä olisi aihe ja asia josta haluaisit Karpon käsittelevän TV, ssä ? ? ! Ehdotuksia :

25

2104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Maahanmuuton kustannukset, kaikkine kuluineen mukaan laskettuna heidän tekemät rikokset. Ja toinen aihe olisi : Alkon monopoli, ja se miksi suomessa alkoholi maksaa todella paljon enemmän kuin muualla euroopassa..

    • Anonyymi

      Mistä tämä Kalan aivan järjetön ylihinta nykyään Oikeasti johtuu ? Hinnassa on ilmaa ja paljon. Siinä olis mun aihe nyt näin alkuun.

      • Anonyymi

        Karpo vois mennä R kioskille haastattelemaan näitä kyttääjiä ja kyylääjiä. Ja kysyä heiltä minkä helvetin takia te täällä kaikki päivät vahtaatte ja arvostelette asiakkaita ? ja itse ette osta juuri mitään ja karkotatte monet kioskiin aikovat kyyläyksellänne ? Osatteko te juntit edes hävetä ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Karpo vois mennä R kioskille haastattelemaan näitä kyttääjiä ja kyylääjiä. Ja kysyä heiltä minkä helvetin takia te täällä kaikki päivät vahtaatte ja arvostelette asiakkaita ? ja itse ette osta juuri mitään ja karkotatte monet kioskiin aikovat kyyläyksellänne ? Osatteko te juntit edes hävetä ?

        No, se olisi kyllä paikallaan. Ihmetyttää, että paikan pitäjä ei asiaan puutu. Tuskin nuo ukkelit, jotka Ärrän ovat toiseksi kodoksi omin luvin ottaneet ovat mitään kultakaivoksia asiakkaina. Jos kahvia mukin ostavat ja 5-6 tuntia perse homeessa kyylätään asiakkaita. Eihän noilla pelleillä ole ketään varaa arvostella. Mokomat luuserit!


    • Anonyymi

      " montako ilotaloa per kaupunki Suomeen 2022 ? "

      • Anonyymi

        Ja keneltä Karpo tätä kysyisi ohjelmassaan ? ? Lapsellista.. mut joopa joo..


    • Anonyymi

      Turveasia. Siinä olis karpolle hyvä jutun aihe, Että kysyis päättäjiltä menikö nyt hyvin ? Oliko oikea päätös ? Oletko nyt onnellinen ja tyytyväinen turve päätökseen ? Ja sitten haastattelisi turvetyöntekijöitä, koneyrittäjiä...

    • Anonyymi

      Pitäisikö joka paikka repiä rattorilla ja kantokoukulla jonkin turpeen takia. Voisihan sitä kerätä itse kukin risuja ja lämmitellä niillä ja iso tyhmyys on näillä rattori ja auto porukalla eläkemaksut. Niin pienet maksut että nämä putoaa valtion syliin mitättömillä eläkkeillään eihä tämmöinen peli vetele.

    • Anonyymi

      On se kumma asia noilla yrittäjillä , kun ei maksettaisi eläkemaksuja niin että sillä tulisi toimeen eläkeiän saavuttua vaan valtio ja sosiaalihuolto joutuu taas ottaan vastuun eikä niitä verojakaan paljon tipu niistä hommista.

    • Anonyymi

      Kyllä ne huonosti vakuutetut ryyppää ja tappelee keskenään ovat niin yrittäjää että oikein sitte siinä

    • Anonyymi

      Löytäiskö karpo syyn miksi ei yrittäjät maksaisi eläkemaksujaan. Olisiko se yhteiskunnan syy kun joutuu maksaan? Voisiko olla sen yrittäjän vastuulla kun on alkanut tyämyyräksi liian halvalla ja rahaa ei jää eläkemaksuun. Sanna joutuu ottaan lisää velkaa. Kauheeta

    • Anonyymi

      Karpo voisi kysyä lääkäreiltä ja poliiseilta miksi kaikessa rauhassa kotonaan asuvan vanhan ihmisen kotia tullaan rikkomaan. Poliisi rikkoo talon ulko-oven ja karmit. Uhrilla ei mitään rötöksiä, ei edes ylinopeussakkoja ole onnistunut elämänsä aikana ottamaan. Kaikki tietävät että poliisit ovat törppöjä pahantekijöitä mutta että lääkäritkin. Tehdään vielä lisää pahaa jo maailman ennestään katkeroittamalle vanhalle miehelle. Sikamaista.

    • Anonyymi

      Jumala herramme jeesus on ottava nämäkin asiat tarkasteluun. Jeesus herramme on ottava seksihalut pois pahan tekijöiltä ja antaa kauhean kuivuuden ja syyhyn

      • Anonyymi

        Ai että jumalat ja hobitit korvaavat valehtelijoiden aiheuttamat vahingot? C'mon!


      • Anonyymi

        Et taida olla yo kun kirjoitat "pahan tekijöiltä"? Kyseessä on yhdyssana joten se kirjoitetaan "pahantekijöiltä". Näitähän Suomessa tuntuu riittävän.


    • Anonyymi

      Poikkeuksena Mikayla Demaiter ja Apollonia Llewellyn jotka saavat vielä soitella virka-aikana jos on ihan pakko.

    • Anonyymi

      Kuulemma postiauto ryöstetty Parkanossa ja tekijät tiedetään.

      • Anonyymi

        Eiköhän se ole tiedetty ketä siinä oli mukana. Ei tarvi paljon naamioitua poliisiksi, kun ollaan itse poliiseja. Jäljet sotkettiin perusteellisesti. Se olisi joku rikosohjelman aihe hyvä kyllä. Sehän oli 1979 syksyä, joten osa porukasta on jo manan majoilla. Osa ei.


    • Anonyymi

      Hyvää päivää kirvesvartta.

    • Anonyymi

      Missä silloin oli poliissi . Pääsikö jäljille vai sotkiko joku jäljet

      • Anonyymi

        Poliisi onnistui lukitsemaan itsensä autoonsa.


    • Anonyymi

      Kyllä poijat osaa kaikenlaista kivaa ja vähemmän kivaa.

    • Anonyymi

      Karpo vois kysyä hallitukselta : Minkä helv¤¤# takia ulkomaille pitää aina syytää Miljardeja ??

    • Anonyymi

      Ei niitä rahoja nyt voi teillekkään kaikkia antaa, tehän saatte jo kaikenmaailman tukiaisia avustuksia. Koittakaa nyt alkaa tekeen jotain mistä valtio saisi veroja. Mehän joudumme ottaan aina vaan lisää velkaa teidän elättämiseen.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 60
      1396
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe